Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Νέα μελέτη δείχνει “πέραν πάσης αμφιβολίας” ότι ο ιός SARS-COV-2 είναι εργαστηριακής προέλευσης

Στις 29 Ιανουαρίου, δημοσιεύθηκε μελέτη του Δρ Steven Quay, με τίτλο “Μια Μπαγιεσιανή ανάλυση καταλήγει στο συμπέρασμα, πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι ο SARS-COV-2 δεν είναι μια φυσική ζωονόσος, αλλά αντίθετα προέρχεται από εργαστήριο”. 

Τη μελέτη 193 σελίδων μπορείτε να την κατεβάσετε από το Zenodo, ένα γενικής χρήσης, ανοιχτής πρόσβασης αποθετήριο, υπό τη διαχείριση του CERN (https://zenodo.org). 

Ένα σύντομο, επεξηγηματικό βίντεο σχετικά με τη μελέτη βρίσκεται εδώ.

Ο σκοπός αυτής της ανάλυσης ήταν να προσδιορίσει την προέλευση του SARS-COV-2, του ιού που προκαλεί τη νόσο COVID-19. Ξεκινώντας με μια πιθανότητα 98,2% ότι αποτελεί μια ζωονοσική μεταπήδηση από τη φύση και μόλις 1,2% πιθανότητα να διέρρευσε από εργαστήριο, 26 διαφορετικά, ανεξάρτητα γεγονότα και στοιχεία ερευνήθηκαν συστηματικά. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι κατά 99,8% οι πιθανότητες είναι ο ιός να προήλθε από εργαστήριο και μόλις 0,2% να προήλθε από τη φύση.

«Όπως πολλούς άλλους, με απασχολεί το ότι φαίνεται να υπάρχει μια σημαντική σύγκρουση συμφερόντων μεταξύ μελών της ομάδας του Π.Ο.Υ. και επιστημόνων και ιατρών στην Κίνα, όπως και ο βαθμός στον οποίο αυτή εμποδίζει την αμερόληπτη εξέταση της προέλευσης του SARS-COV-2», δήλωσε ο Δρ Quay.

«Λαμβάνοντας υπόψιν μόνο τα δημόσια διαθέσιμα επιστημονικά στοιχεία για τον SARS-COV-2 και χρησιμοποιώντας εξαιρετικά συντηρητικές εκτιμήσεις στην ανάλυσή μου, παρόλα αυτά κατέληξα ότι πέραν πάσης αμφιβολίας ο ιός SARS-COV-2 ξέφυγε από κάποιο εργαστήριο. Τα επιπλέον στοιχεία γενετικών ακολουθιών εμβολίου αδενοϊού σε δείγματα από πέντε ασθενείς από τον Δεκέμβρη 2019, που καταγράφηκαν από το Ινστιτούτο Ιολογίας του Wuhan, απαιτούν εξήγηση. Για παράδειγμα, βλέπουμε τέτοιου είδους στοιχεία σε δοκιμές για την ανάπτυξη εμβολίων. Ελπίζω η ομάδα του Π.Ο.Υ. να μπορέσει να δώσει απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα.»

Για βοήθεια στο να βρεθεί η αλήθεια, αλλά και για ανατροφοδότηση σχετικά με τη μεθοδολογία που χρησιμοποιήθηκε και τα τελικά συμπεράσματα, μια προδημοσίευση της μελέτης στάλθηκε σε 26 επιστήμονες από διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και οι ερευνητές του Π.Ο.Υ. που βρίσκονται στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, όπως επίσης και άλλοι διαπρεπείς ιολόγοι.

ΠηγήAssociated Press

https://www.xasteria.org/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters