Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Χάρτης βόμβα! Γι'αυτό γίνονται όλα κόλαση στη Μ. Ανατολή....

kolasimanatoli

Φωτιά έχει προκαλέσει μια νέα αποκάλυψη των ρωσικών ΜΜΕ, τα οποία πριν από λίγη ώρα δημοσίευσαν έναν χάρτη της Μ. Ανατολής, που παρουσιάζει την παρασκηνιακή αιτία πίσω από την κόλαση που επικρατεί στην περιοχή. Ο χάρτης παρουσιάζει το αρχικό πλάνο της "Δυτικής Συμμαχίας" για την μεταφορά του φυσικού αερίου από το Κατάρ προς την Ευρώπη, πλάνο το οποίο προέβλεπε την ενεργό συμμετοχή της Συρίας....

xartisaeriou
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο νυν πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ, αποτέλεσε αγκάθι στα σχέδια των δυτικών, με αποτέλεσμα την διεξαγωγή επιχειρήσεων για την κάθοδο του Άσαντ από την εξουσία, υπό το πρόσχημα του "πολέμου κατά της τρομοκρατίας".
Μετά από την επέμβαση της Ρωσίας στη Μ. Ανατολή, άλλαξε ριζικά το ισοζύγιο δυνάμεων στην περιοχή, αναγκάζοντας τους δυτικούς να μεταβούν το plan b, το οποίο προβλέπει την μεταφορά του αγωγού από το Ιράκ.
Εάν ληφθούν υπ' όψιν οι τρέχοντες εξελίξεις στην περιοχή, ο άνωθεν χάρτης αποκτά επιπλέον αξία καθώς, δίνει απαντήσεις και σε άλλα ερωτήματα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την τουρκική εισβολή στο Β. Ιράκ.
 
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/12/blog-post_389.html

Στη φυλακή ο επιχειρηματίας που ήθελε να αγοράσει τη... μισή Ελλάδα! Ποιος είναι και πού ήθελε να "χτυπήσει";

Στη φυλακή ο επιχειρηματίας που ήθελε να αγοράσει τη... μισή Ελλάδα! Ποιος είναι και πού ήθελε να
Στα χέρια των αρχών βρίσκεται Κινέζος δισεκατομμυριούχος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς. Όπως αναφέρει το money.cnn.com, ο Κινέζος επιχειρηματίας αγνοούνταν τις τρεις τελευταίες ημέρες, με την εταιρεία του, Guo Guangchang, να ανακοινώνει πως συμμετείχε στις έρευνες που διεξήγαγαν οι δικαστικές αρχές της χώρας. Η υπόθεση έρχεται να προστεθεί στο μυστήριο με "εξαφανισμένα" στελέχη και κυβερνητικούς αξιωματούχους. Οι προηγούμενες υποθέσεις φάνηκε να συνδέονται με εκστρατεία κατά της διαφθοράς που δρομολόγησε ο πρόεδρος President Xi Jinping το 2013.
Η "σύνδεση" με την Ελλάδα...
Πως σχετίζεται όμως ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος που από αγνοούμενος έγινε... συλληφθείς, με την χώρα μας; Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Live News, του E tv, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο επιχειρηματίες είχε μεγάλες επενδυτικές σχέσεις με την Ελλάδα.
Η περιουσία του Guo Guangchang, σύμφωνα με το Forbes, εκτιμάται σσε 7 δισεκατομμύρια δολάρια
Αρχικά θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως οι κατηγορίες για διαφθορά που αντιμετωπίζει ο Guo Guangchang στη χώρα του, δεν αφορούν φυσικά στις ελληνικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται, οι οποίες πραγματικά κάνουν τη διαφορά με τις διεθνείς επιχειρηματικές τους σχέσεις.
Ο επιχειρηματικός όμιλος του Κινέζου δισεκατομμυριούχου, λοιπόν, ο οποίος σταμάτησε την δραστηριότητά του στο Χρηματιστήριο της Σανγκάης, κατέχει κατέχει περίπου το 14% της ελληνικής εταιρείας Folli - Follie. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κάνει ένα δυνατό "άνοιγμα" στην Κινεζική αγορά.
Ο Guo Guangchang συνεργάζονταν ακόμη με την Lamda Development για την αξιοποίηση του Ελληνικού, είχε αγοράσει το Club Mediterraneo, ήταν από τους υποψήφιους για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για το αεροδρόμιο του Καστελίου, ενώ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για πολλές επενδύσεις στη χώρα μας.
Μία από αυτές, ήταν και η πλέον... "ηχηρή", αφού όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News, ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος σχεδίαζε να αγοράσει το ιστορικό ξενοδοχείο Hilton, το οποίο η Alpha Bank έχει βγάλει... στο σφυρί. 
Η ιστορία του επιβλητικού ξενοδοχείου
Η ανέγερση του Hilton Aθηνών ξεκίνησε το 1959 σε ένα οικόπεδο εκτάσεως 17.011,50 τετραγωνικά μέτρα και θεωρείται ένα πρωτόγνωρο σε έκταση και τόλμη για την εποχή, εγχείρημα, που ξεκίνησε η οικογένεια Πεζά. Η συγκεκριμένη οικογένεια, κατά τη διάρκεια των έργων δήλωσε αδυναμία για να αποπερατώσει το έργο.
Τότε η κυριότητα των μετοχών της εταιρείας περιήλθε στην Ιονική τράπεζα η οποία χρηματοδότησε την υπόλοιπη κατασκευή του έργου. Το 1963 ολοκληρώθηκε η ανέγερση του Hilton και στις 20 Απριλίου έγιναν τα επίσημα εγκαίνια με τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις.
Την αρχιτεκτονική ομάδα του έργου αποτελούσαν οι κ.κ. Π. Βασιλειάδης, Ε. Βουρέκας και Στ. Στάικος. Σύμβουλοι αρχιτέκτονες ήταν οι κ.κ. Warners, Burus, Ioan και Lunde από την Νέα Υόρκη σε συνεργασία με το Αρχιτεκτονικό Τμήμα της Hilton International.
Υπεύθυνος αρχιτέκτων του έργου ήταν ο κ. Α. Γεωργιάδης. Το κόστος κατασκευής, συμπεριλαμβανομένης και της αξίας του οικοπέδου (με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής εκείνης) ανήλθε σε Δολάρια ΗΠΑ 15.000.000.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/12/blog-post_514.html

Στα έντερά σας έχετε 15 κιλά τοξίνες! Λοιπόν, ήρθε η ώρα να λύσετε το πρόβλημα!

 
Είναι γνωστό ότι όσον αφορά την πρόληψη πολλών ασθενειών, είναι αρκετό να καθαρίσετε τα έντερα σας από τις βλέννες, τις στρώσεις κοπράνων και άλλων παρασίτων.
Για 70 χρόνια ζωής, τα έντερά  μας επεξεργάζονται περίπου 100 τόνους τροφών και 40.000 λίτρα
υγρού, το οποίο μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το στομάχι μας περιέχει περίπου 15 κιλά στρώσεις κοπράνων και τοξινών. Έχουν εθίσει το αίμα μας και προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στους οργανισμούς μας.
Τα αποτελέσματα των βρώμικων έντερών μας είναι δυσκοιλιότητα, διαταραχές του μεταβολισμού, διαβήτης, υπερβολικό ή ανεπαρκές βάρος, νεφρικές παθήσεις, ασθένειες του ήπατος, ασθένειες της όρασης και της ακοής, των μαλλιών και των νυχιών, κακό δέρμα, και πολλές άλλες ασθένειες όπως η αρθρίτιδα και ο καρκίνος.
Με τη βοήθεια ενός κλύσματος, μπορείτε να καθαρίσετε μόνο ένα μικρό μέρος του παχέος εντέρου σας, π.χ. 40 με 50 εκατοστά και η θεραπεία του καθαρισμού του εντέρου με ειδικό εξοπλισμό είναι πολύ δαπανηρή, μακροχρόνια και δεν είναι ακίνδυνη για την εντερική μικροχλωρίδα σας.

Η κατανάλωση ενός έως τριών κουταλιών της σούπας αλεύρου λιναρόσπορου μπορεί εντός τριών ημερών να καθαρίσει εντελώς το παχύ έντερο και τα έντερά σας από τις μακροπρόθεσμες βλέννες, τις στρώσεις κοπράνων , τα παράσιτα, με πλήρη διατήρηση της εντερικής μικροχλωρίδας σας. 
Η μέθοδος αυτή επιτρέπει γρήγορη ομαλοποίηση του βάρους σας και κάψιμο του λίπους. Έχει θετική επίδραση στη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιπιδίων. Το αλεύρι λιναρόσπορου μπορεί να απορροφήσει και να εξαλείψει τις τοξίνες στον οργανισμό σας και να μειώσει το επίπεδο της χοληστερόλης στο αίμα.
Αυτή η λύση θα σας βοηθήσει αν έχετε γαστρίτιδα, κολίτιδα, έλκος στομάχου και έλκος δωδεκαδακτύλου , κακώσεις του ουροποιητικού, κυστίτιδα, πυελονεφρίτιδα (λοίμωξη των νεφρών), υπερβολικό βάρος και μεταβολικές διαταραχές, αναφέρει η ιστοσελίδα ''aura.ba".
Καταναλώστε αυτό το μείγμα αντί για πρωινό για τρεις εβδομάδες:
  1. Πρώτη εβδομάδα: μία κουταλιά της σούπας αλεύρου λιναρόσπορου αναμεμειγμέμου με 100 ml κεφίρ.
  2. Δεύτερη εβδομάδα: Δύο κουταλιές της σούπας αλεύρου  λιναρόσπορου αναμεμειγμέμου με 100 ml κεφίρ.
  3. Τρίτη εβδομάδα: Τρεις κουταλιές της σούπας αλεύρου λιναρόσπορου αναμεμειγμέμου με 150 ml κεφίρ.
Εάν το να αγοράζετε αλεύρι λιναρόσπορου είναι πρόβλημα,  αγοράζετε λιναρόσπορους και αλέθετέ τους καλά. Μην φτιάχνετε ποσότητα για αρκετές ημέρες. Το καλύτερο είναι να τρώτε φρέσκο μείγμα κάθε πρωί. Είναι υποχρεωτικό να πίνετε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό την ημέρα.
Αυτός ο τρόπος καθαρισμού των εντέρων μπορεί να γίνει μία φορά το χρόνο.
...
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/toxines-sta-entera.html#sthash.GtKg6L1L.dpuf

Κατατέθηκε στη Βουλή το σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια


Η «αριστερή» κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ήδη έχουμε υπογραμμίσει πολλές φορές, ήρθε να δώσει τις χαριστικές βολές στην ελληνική κοινωνία και το λαό της: Να εκτελέσει αυτά τα «συμβόλαια θανάτου» της Νέας Τάξης τα οποία δεν θα μπορούσε να εκτελέσει ούτε η μοχθηρία της Δεξιάς… 
Το μακάβριο αυτής της πράξης (των χαριστικών βολών) είναι τούτο: Εμφανίζονται οι δολοφονικές εκτελέσεις με …προοδευτικό μαντύα.

Εκτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ τα «συμβόλαια θανάτου» του 4ου Ράιχ και αυτόν τον αποτροπιασμό τον εμφανίζει σαν «αναγκαιότητα» και «πρόοδο»… 

`Επιβάλλει και νομιμοποιεί αυτή η «αριστερή» κυβέρνηση ό,τι το πιο παρακμιακό και διεστραμμένο της «ελεύθερης αγοράς» και της χρηματιστηριακής κακουργίας, στο όνομα της προοδευτικότητας:Ντύνει όλα τα νοσήματα της καπιταλιστικής σήψης και παρακμής με το μανδύα της …προοδευτικότητας… 

Έτσι τώρα σπεύδει η «προοδευτική» κυβέρνησης της …υστερικής ΠΑΡΑΚΜΗΣ να νομιμοποιήσει τους γάμους των ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία ανάμεσα στα ομόφυλα ζευγάρια. Ανάγει, δηλαδή την ομοφυλοφιλία, μια κοινωνική και ψυχολογική διαστροφή, σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ… 

Έχουμε αναλύσει, σε πολλά κείμενά μας, ότι ο στρατηγικός στόχος του πλανητικού, χρηματιστηριακού κεφαλαίου είναι η διάλυση των κοινωνιών και η μετατροπή τους σε πολυπολιτισμικό «χυλό», σε ασύνδετα και ανταγωνιστικά «τεμάχια». 

Διαλύεις τη συνοχή μιας κοινωνίας όταν τη μετατρέπεις σε πολιτική και ηθική ζούγκλα, όταν υψώνεις τη σήψη και τις κοινωνικές διαστροφές, τα «κόπρανα» αυτής της σήψης, σε «ατομικό δικαίωμα», σε «πολιτικό αίτημα». 

Αυτό το «συμβόλαιο θανάτου» εκτελεί ο ΣΥΡΙΖΑ με το νομοσχέδιο για τους γάμους και τις υιοθεσίες των ομοφυλοφίλων: Καθιστά «πολιτικό δικαίωμα» μια κοινωνική και ψυχολογική διαστροφή, η οποία αποτελεί ένα από τα στρατηγικά όπλα της Νέας Τάξης για την κατάργηση των φύλων, την ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ των κοινωνιών και τη μετατροπή τους σε αγελαίες «αγορές» ανθρώπων, πλήρως χειραγωγήσιμους… 

Το Μάιο του 2014 γράφαμε, μεταξύ άλλων στο άρθρο μας:«Επιχειρούν να καταργήσουν και τα «όρια» των φύλων…»: 
«ΟΛΑ στο μίξερ της Νέας Τάξης… 
Η ιδεολογία της Νέας Εποχής (το έχουμε αναλύσει κουραστικά) είναι η ισοπέδωση των ΠΑΝΤΩΝ, μέσω των παρά φύση επιμειξιών και των ποικίλων διαστροφικών νοσημάτων που η ίδια η κακουργία της πλανητικής αγοράς και των μηχανισμών της παράγει και αναπαράγει. 
Αυτή η ιδεολογία της μολυσματικής και διαστροφικής ισοπέδωσης (ή η ιδεολογία του «πολτού») παράγεται και αναπαράγεται σε όλα τα επίπεδα: Πολιτικό, κοινωνικό, πνευματικό, ψυχολογικό, σεξουαλικό κ.λπ… 
Από την κατάργηση των τάξεων (πάλη των τάξεων) φτάσαμε στο ΤΕΛΟΣ των Εθνών, της Ιστορίας, των Ιδεών (ιδεολογιών) κ.λπ… 
Στόχος της Νέας Τάξης είναι η κατάργηση κάθε ταυτότητας: Κοινωνικής, πολιτικής, πολιτισμικής, ιστορικής, εθνικής, σεξουαλικής κ.λπ… 
ΤΩΡΑ οι σαλπιγκτές του πλανητικού φασισμού σαλπίζουν και το ΤΕΛΟΣ των δύο ξεχωριστών φύλων…». 


Το άρθρο εδώ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8943
 

Πριν από λίγες ημέρες ο μαρξιστής Δημήτρης Πατέλης(καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης), σε ομιλία του τεκμηρίωσε, επιστημονικά, τις παραπάνω απόψεις. 

Ακούστε την ολιγόλεπτη ομιλία του εδώ: 
https://www.youtube.com/watch?v=Jh_iGIxc9oc
 

Περιττό να πούμε ότι χίμηξαν να τον κατασπαράξουν οι «υπέρ επαναστάτες» των «δικαιωμάτων»… 

Μια γεύση θα την πάρετε εδώ: 
http://antarsya.gr/node/3621 

Για αυτούς τους «υπέρ-επαναστάτες» που μιλούν και στο όνομα του Μαρξισμού θα αναδημοσιεύσουμε το παρακάτω άρθρο μας: 
Η καπιταλιστική μυθολογία της παρακμής 
αναπαράγεται από κάποιους θλιβερούς 
«αριστερούς», σαν «ανθρώπινο δικαίωμα»!!! 

Μαζί με άλλα σχετικά βρίσκεται ΕΔΩ: 
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=2410
 

Η καπιταλιστική μυθολογία της παρακμής 
αναπαράγεται από κάποιους θλιβερούς 
«αριστερούς», σαν «ανθρώπινο δικαίωμα»!!


Η ιδεολογική καθίζηση της εποχής μας, η πτώση και ρουτινοποίηση της σκέψης, η απουσία αγωνιστικού ήθους και η νοσηρή παθητικότητα μοιραία αναπαλαίωσαν όλα τα αστικά ηθικά αξιώματα της σκλαβιάς και υποταγής και εδραίωσαν την ιμπεριαλιστική, νεοταξική μυθολογία των «ανθρώπινων δικαιωμάτων» και της «ατομικής ελευθερίας»: Μυθολογία που τοποθετεί την πραγματικότητα με το κεφάλι προς τα κάτω. 

Το θλιβερό της ιστορίας είναι ότι οι «προφήτες» αυτής της παρακμιακής μυθολογίας είναι τα «ναυάγια» και τα «ρετάλια» της αριστεράς: Από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τις «ακροαριστερές» σέχτες που ορκίζονται στο όνομα του Μαρξισμού. «Μαρξιστές» που καρατομούν και δολοφονούν καθημερινά τον Μαρξ. 

Το αλφάβητο του μαρξισμού 

Αν είχαν, όλοι αυτοί, στοιχειώδη επαφή με την μαρξιστική θεωρία θα γνώριζαν τα εξής απλά: 
α). Ο σύγχρονος άνθρωπος και η συνείδησή του αιωρούνται μεταξύ ευρύτατων φιλοσοφικών, πολιτικών και νομικών μύθων: καπιταλιστικοί μύθοι που αποκρύπτονται επιμελώς πίσω από ηθικές αφαιρέσεις και αξιώματα ή από κείνο το νόθο πλάσμα, που λέγεται «κοινή λογική». 
β). Ο άνθρωπος στον καπιταλισμό τοποθετείται στην κορυφή, θεωρείται κυρίαρχος, αλλά στην πραγματικότητα αυτός ο άνθρωπος δεν είναι παρά ένα άτομο απωλεσμένο, αλλοτριωμένο και παραδομένο στην κυριαρχία απάνθρωπων, κτηνωδών όρων και συνθηκών. 
γ). Τα περιβόητα δικαιώματα του ανθρώπου για ελευθερία «δεν βασίζονται στον δεσμό ανθρώπου με άνθρωπο, αλλά στον διαχωρισμό ανθρώπου από άνθρωπο». Είναι τα δικαιώματα του εγωιστικού συμφέροντος που οδηγούν στο να μη βρίσκει ο καθένας στον άλλον την πραγματοποίηση, αλλά τον περιορισμό της ελευθερίας του. 
δ). Η χρηστικότητα των αστικών μύθων αποσκοπεί: στην ιδεολογική θεοποίηση του αστικού ατομισμού, στην εξάλειψη των κοινωνικών (ταξικών) οριοθετήσεων και στον πολιτικό αποχρωματισμό της συνείδησης: Στην ισοπέδωση κάθε συλλογικής, κοινωνικής συνείδησης και στη Ζούγκλα του «όλοι εναντίον όλων»! 
Αυτά αποτελούν το φιλοσοφικό-ηθικό αλφάβητο της μαρξιστικής θεωρίας. 

Η μυθολογία των «δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων»
 

Σαν υστερικές ύαινες οι μαρξίζοντες και ροζ αριστερούληδες φωνασκούν για τα «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων». Φωνασκούν για «το δικαίωμα του ανθρώπου να καθορίζει ο ίδιος τη σεξουαλική του ζωή». 
Οι άμοιροι αυτοί μαρξίζοντες δεν έχουν κατανοήσει ούτε το κοινωνικό αλφάβητο του μαρξισμού. Γιατί ποτέ το άτομο δεν καθορίζει το ίδιο τη ζωή του σε επίπεδο ατομικό!!! Η συμπεριφορά και οι «επιλογές» του ατόμου καθορίζονται από τους φυσικούς και κοινωνικούς νόμους: τους ιστορικούς όρους και τις κοινωνικές συνθήκες μέσα στις οποίες ζει και λειτουργεί. 
Οι άνθρωποι-έλεγε ο Μαρξ- κάνουν την ιστορία τους, αλλά την κάνουν σε συνθήκες που καθορίζουν τη δράση τους, σε συνθήκες που δεν έχουν επιλέξει οι ίδιοι, αλλά τους έχουν κληροδοτηθεί από τις προηγούμενες γενεές. Επομένως οι επιλογές και οι ενέργειές τους δεσμεύονται από τις προϋπάρχουσες συνθήκες, φυσικές και κοινωνικές. 
Σεξουαλικά οι άνθρωποι δεσμεύονται από το ίδιο τους το φύλο το οποίο επίσης δεν επιλέγουν και από τους κοινωνικούς νόμους που και αυτούς δεν επιλέγουν. 
Το «ατομικό δικαίωμα», λοιπόν της «ελεύθερης επιλογής», είναι από μόνο του μια αντί-επιστημονική μπαρούφα που αναιρεί την ιστορική διαλεκτική, συνακόλουθα την ίδια λογική της μαρξιστικής θεωρίας. 
Αποτελεί, ακόμη και ένα σόφισμα σύνθετης απάτης. 

Α. Η απάτη του «ατομικού δικαιώματος». 

Οι αφαιρέσεις συγχωρούν τις αμαρτίες. Η έκκληση στο «ατομικό δικαίωμα» των ομοφυλοφίλων ταχυδακτυλουργικά μετατοπίζει το «κοινωνικό» σε «ατομικό», ταυτίζοντας ιστορικές-κοινωνικές φόρμες με το «ατομικό δικαίωμα». Εξισώνει, πιο απλά, τις φυσικές και κοινωνικές σχέσεις με τις «ατομικές», το «δικαίωμα» των ετερόφυλων με το «δικαίωμα» των ομοφυλόφιλων. 
Σοφιστεία καραμπινάτη. Κανένα «ατομικό δικαίωμα» ετερόφυλων δεν υπάρχει για να αντιπαρατίθεται με το «δικαίωμα των ομοφυλόφιλων». Η ετεροφυλία δεν κατοχυρώθηκε πολιτικά και νομικά. Ήταν η φύση που την καθόρισε και όχι το οποιοδήποτε πολιτικό και νομικό καθεστώς. 
Ούτε η οικογένεια αποτελεί «ατομικό δικαίωμα». Ήταν ιστορικό κοινωνικό αίτημα που στηρίχτηκε στο φυσικό νόμο της αναπαραγωγής και διαιώνισης της ζωής και κατοχύρωσε κοινωνικά (ταξικά) τα συμφέροντα της αναπαραγωγής και διαιώνισης της φυσικής και κοινωνικής ζωής. 
Ούτε το κράτος είναι «ατομικό δικαίωμα». Αποτέλεσε την πολιτική δομή κατοχύρωσης των κοινωνικών συμφερόντων της οικογένειας, του κοινωνικού αυτού κυττάρου της «φυσικής» αναπαραγωγής της ζωής. 
Είναι ταχυδακτυλουργία, συνεπώς, να μιλάμε για τα «ατομικά δικαιώματα» των ομοφυλόφιλων, «δικαιώματα» που τα προωθεί η καπιταλιστική βαρβαρότητα για να τινάξει στον αέρα και τους φυσικούς και κοινωνικούς νόμους, για να ισοπεδώσει ολοκληρωτικά την κοινωνία των ανθρώπων και να μεταλλάξει τη «φύση» σε «παραφύση»!!! 

Β. Η παρακμή δεν μπορεί να αποτελέσει κατοχυρωμένο πολιτικό δικαίωμα. 

Η άλλη σοφιστική απάτη είναι ότι η προώθηση τέτοιων «ατομικών δικαιωμάτων» νομιμοποιεί και εδραιώνει πολιτικά, συνακόλουθα και νομικά τη σήψη και τις «διαστροφές» ενός συστήματος το οποίο, αυτό και μόνο παράγει και αναπαράγει αυτές τις «διαστροφές». 
Οι ομοφυλόφιλοι, όπως και κάθε άνθρωπος (ακόμα και ο χειρότερος εγκληματίας» έχει τα ίδια ατομικά δικαιώματα με τους άλλους.Κανένας νόμος δεν απαγορεύει τις ομοφυλοφιλικές ή άλλου είδους «αλλόκοτες» σχέσεις. Δεν υπάρχει καμία απαγόρευση στο πώς θα χρησιμοποιήσει ο καθένας το σώμα του και την «ψυχή» του. 
Ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετικό την «ατομική συμπεριφορά» να την ανάγουμε σε πολιτικό και νομικό αίτημα διεκδίκησης, να την ανυψώνουμε υπεράνω της «φύσης» και του κοινωνικού συλλογικού «εγώ»: υπεράνω των νόμων της κοινωνίας και των συλλογικών κοινωνικών σχέσεων. 
Όλοι γνωρίζουμε ότι εκτός από την ομοφυλοφιλία υπάρχει ακόμα πλήθος σεξουαλικών «επιλογών». Παραλλαγές υποκατάστατων της φυσιολογικής μεταξύ των φύλων σχέσης, ψυχολογικά νοσήματα των κοινωνικών διαστροφών της καπιταλιστικής ζούγκλας: Η κτηνοβασία είναι κι αυτή φαινόμενο της σεξουαλικής ζωής, η κοπρολαγνεία, η νεκροφιλία, ο σαδομαζοχισμός και πολλά άλλα. 
Στη σοφιστική βάση των «ατομικών δικαιωμάτων» των ομοφυλόφιλων, γιατί να μην κατοχυρωθούν και αυτά τα δικαιώματα; 
Σήμερα έχουμε τους ομοφυλόφιλους. Αύριο θα αρχίσουν τις «παρελάσεις» (αυτές τις χειροκροτεί η «αριστερά») των άλλων: Όλων των «κοπράνων» της καπιταλιστικής σήψης. 
Φτάσαμε στο σημείο το παγκόσμιο κράτος και όλα τα ΜΜΕ, μαζί με τους θλιβερούς «αριστερούς», να προσπαθούν ανοικτά να νομιμοποιήσουν στην «κοινή γνώμη» την ομοφυλοφιλία και κάθε άλλη «αλλόκοτη» συμπεριφορά. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι η σύγχρονη κοινωνία έχει φτάσει στο τελευταίο σκαλοπάτι της παρακμής, όπως είχε συμβεί με την πλήρη έκκληση των ηθών, λίγο πριν την κατάρρευση, της Αρχαίας Ρώμης και αργότερα των φεουδαρχικών καθεστώτων…

http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2015/12/blog-post_532.html

Γιατί οι τζιχαντιστές φοβούνται τα κορίτσια

Η αχίλλειος πτέρνα των τζιχαντιστών, είναι το αδύναμο φύλο, όπως φαίνεται. Κι όμως, οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους φοβούνται τα κορίτσια, τις γυναίκες στρατιώτες όπως πολύ εύστοχα ανέφερε μια διοικητής της γυναικείας πολιτοφυλακής των Κούρδων στη Συρία. Οι άντρες της τρομοκρατικής οργάνωσης πιστεύουν ότι αν σκοτωθούν, αν βρουν τον
θάναντο από γυναικεία χέρια, τότε δεν θα πάνε στον παράδεισο, σύμφωνα με την YPG -είναι η Γυναικεία Μονάδα Προστασίας του συριακού Κουρδιστάν, μια αμιγώς γυναικεία, εθελοντική κουρδική στρατιωτική φράξια της Συρίας που ιδρύθηκε το 2012 με που τώρα πολεμούν κατά του ISIS.
Η 21χρονη που πολεμά με την YPG υπό το όνομα Telhelden, που στα κουρδικά σημαίνει «εκδίκηση», απέρριψε τη «γενναιότητα» του ISIS. Μιλώντας στο CNN, τόνισε: «Νομίζουν ότι μάχονται στο όνομα του Ισλάμ» λέει και τονίζει ότι «πιστεύουν πως εάν σκοτωθούν από γυναίκα, από μια στρατιώτη, δεν θα πάνε στον παράδεισο, φοβούνται τα κορίτσια».
Η 20χρονη Efelin, που μάχεται και εκείνη στην μονάδα της Tehelden, γέλασε όταν ρωτήθηκε για το αν ο ISIS επιστρέψει ξανά για να επιτεθεί στην πόλη τους, Al-Houl, λέγοντας ότι αν το πράξουν δεν θα αφήσουν κανέναν ζωντανό.
Η Μονάδα YPG, περιλαμβάνει περί τους 50.000 μαχητές, το 20% των οποίων είναι γυναίκες.

 
 
newsbeast.gr
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters