Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Στη φυλακή ο επιχειρηματίας που ήθελε να αγοράσει τη... μισή Ελλάδα! Ποιος είναι και πού ήθελε να "χτυπήσει";

Στη φυλακή ο επιχειρηματίας που ήθελε να αγοράσει τη... μισή Ελλάδα! Ποιος είναι και πού ήθελε να
Στα χέρια των αρχών βρίσκεται Κινέζος δισεκατομμυριούχος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο διαφθοράς. Όπως αναφέρει το money.cnn.com, ο Κινέζος επιχειρηματίας αγνοούνταν τις τρεις τελευταίες ημέρες, με την εταιρεία του, Guo Guangchang, να ανακοινώνει πως συμμετείχε στις έρευνες που διεξήγαγαν οι δικαστικές αρχές της χώρας. Η υπόθεση έρχεται να προστεθεί στο μυστήριο με "εξαφανισμένα" στελέχη και κυβερνητικούς αξιωματούχους. Οι προηγούμενες υποθέσεις φάνηκε να συνδέονται με εκστρατεία κατά της διαφθοράς που δρομολόγησε ο πρόεδρος President Xi Jinping το 2013.
Η "σύνδεση" με την Ελλάδα...
Πως σχετίζεται όμως ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος που από αγνοούμενος έγινε... συλληφθείς, με την χώρα μας; Όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Live News, του E tv, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο επιχειρηματίες είχε μεγάλες επενδυτικές σχέσεις με την Ελλάδα.
Η περιουσία του Guo Guangchang, σύμφωνα με το Forbes, εκτιμάται σσε 7 δισεκατομμύρια δολάρια
Αρχικά θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως οι κατηγορίες για διαφθορά που αντιμετωπίζει ο Guo Guangchang στη χώρα του, δεν αφορούν φυσικά στις ελληνικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται, οι οποίες πραγματικά κάνουν τη διαφορά με τις διεθνείς επιχειρηματικές τους σχέσεις.
Ο επιχειρηματικός όμιλος του Κινέζου δισεκατομμυριούχου, λοιπόν, ο οποίος σταμάτησε την δραστηριότητά του στο Χρηματιστήριο της Σανγκάης, κατέχει κατέχει περίπου το 14% της ελληνικής εταιρείας Folli - Follie. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει κάνει ένα δυνατό "άνοιγμα" στην Κινεζική αγορά.
Ο Guo Guangchang συνεργάζονταν ακόμη με την Lamda Development για την αξιοποίηση του Ελληνικού, είχε αγοράσει το Club Mediterraneo, ήταν από τους υποψήφιους για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό για το αεροδρόμιο του Καστελίου, ενώ είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για πολλές επενδύσεις στη χώρα μας.
Μία από αυτές, ήταν και η πλέον... "ηχηρή", αφού όπως αποκάλυψε η εκπομπή Live News, ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος σχεδίαζε να αγοράσει το ιστορικό ξενοδοχείο Hilton, το οποίο η Alpha Bank έχει βγάλει... στο σφυρί. 
Η ιστορία του επιβλητικού ξενοδοχείου
Η ανέγερση του Hilton Aθηνών ξεκίνησε το 1959 σε ένα οικόπεδο εκτάσεως 17.011,50 τετραγωνικά μέτρα και θεωρείται ένα πρωτόγνωρο σε έκταση και τόλμη για την εποχή, εγχείρημα, που ξεκίνησε η οικογένεια Πεζά. Η συγκεκριμένη οικογένεια, κατά τη διάρκεια των έργων δήλωσε αδυναμία για να αποπερατώσει το έργο.
Τότε η κυριότητα των μετοχών της εταιρείας περιήλθε στην Ιονική τράπεζα η οποία χρηματοδότησε την υπόλοιπη κατασκευή του έργου. Το 1963 ολοκληρώθηκε η ανέγερση του Hilton και στις 20 Απριλίου έγιναν τα επίσημα εγκαίνια με τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις.
Την αρχιτεκτονική ομάδα του έργου αποτελούσαν οι κ.κ. Π. Βασιλειάδης, Ε. Βουρέκας και Στ. Στάικος. Σύμβουλοι αρχιτέκτονες ήταν οι κ.κ. Warners, Burus, Ioan και Lunde από την Νέα Υόρκη σε συνεργασία με το Αρχιτεκτονικό Τμήμα της Hilton International.
Υπεύθυνος αρχιτέκτων του έργου ήταν ο κ. Α. Γεωργιάδης. Το κόστος κατασκευής, συμπεριλαμβανομένης και της αξίας του οικοπέδου (με τα οικονομικά δεδομένα της εποχής εκείνης) ανήλθε σε Δολάρια ΗΠΑ 15.000.000.
 
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2015/12/blog-post_514.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters