Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Ενημέρωση πληροφοριών: Η μεγάλη επαναφορά έναντι της μεγάλης αφύπνισης - η μεγάλη μάχη που λαμβάνει χώρα τώρα για το μέλλον της Αμερικής και του ελεύθερου κόσμου

Έχουμε μια σημαντική ενημέρωση πληροφοριών σχετικά με την κλοπή εκλογών και την προδοσία από το βαθύ κράτος και τους Δημοκρατικούς. 
Πρώτον, η νομική ομάδα του Trump -

Η Κίνα πρότεινε επίσημα το «σφράγισμα» των ανθρώπων παγκοσμίως με barcode «πιστοποίησης εμβολίου» για τον κορωνοϊό!

Αλλιώς δεν θα μπορεί κανείς να ταξιδέψει ή να κλείσει εμπορικές συμφωνίες

ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΌ ΑΝΑΓΝΩΡΊΣΕΙ ΕΜΠΡΆΚΤΩΣ ΤΙΣ ΑΔΙΚΊΕΣ ΠΟΥ ΔΙΈΠΡΑΞΕ ΚΑΤΆ ΤΩΝ ΑΥΤΌΧΘΟΝΩΝ ΛΑΏΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΥΣ ΑΙΏΝΕΣ

"ΦΡΑΓΚΊΣΚΕΙΟΣ" ΆΝΕΜΟΣ ΑΛΛΑΓΉΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ!!

Αυστραλία: Σχέδιο δράσης συμφιλίωσης για τη διόρθωση των «αδικιών του παρελθόντος» εναντίον των αυτόχθονων ανθρώπων
Η αυστραλιανή αρχιεπισκοπή του Μπρίσμπεϊν εγκαινιάζει ένα καινοτόμο Σχέδιο Δράσης Συμφιλίωσης με στόχο τη διόρθωση παρελθόντων λαθών εναντίον Αβορίγινων στη χώρα.

''Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ'' (Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ)

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ 21-11-2020 ΜΕ ΤΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ/ΤΙΣ 2.000 ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΤΟΝ ΙΣΟ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΝΘΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΦΥΛΛΟΥ Η' ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

Συνέντευξη Τύπου Νομ. Ομάδας Τραμπ - Νοθεία Εκλ. - Εμπλοκή Τζ Σόρος - Smartmatic Ανακατανομή Ψήφων

Επίφυση: H Άγνωστη Ενεργειακή μας Σύνδεση

Σε όλη την ιστορία ως τώρα η επίφυση έχει επηρεάσει τους περισσότερους πολιτισμούς. Οι αρχαίοι Σουμέριοι ήξεραν ότι η επίφυση έχει ξεχωριστές δυνάμεις. Από γενιά σε γενιά έχει παρασταθεί σαν κουκουνάρι σε όλες τις μορφές της τέχνης.

Οι Αιγύπτιοι χρησιμοποίησαν το κώνο του κουκουναριού μέσα από εικόνες για τελετουργικούς σκοπούς, σε τοιχογραφίες και κοσμήματα.

Ερμής Τρισμέγιστος: Μέσα από Αυτή την Πύλη θα Βρεθείς σε μία Αστρική Πολιτεία


Ο Ερμής και ο Άνθρωπος

«Κόκκινη κλωστή δεμένη στην ανέμη τυλιγμένη δώστης κλώτσο να γυρίσει παραμύθι να αρχινίσει». Μια φορά και έναν καιρό μία Νύχτα, ένας γεωργός καθότανε κάτω από ένα δέντρο και ατένιζε τον Ουρανό και το Φεγγάρι. Ξαφνικά, από τον Ουρανό κατέβηκε μία λάμψη και ο γεωργός-άνθρωπος είδε μπροστά του τον Θεό Ερμή και σάστισε.

«Ερμή του λέει», πως εσύ, ένας ολόκληρος Θεός καταδέχτηκες να κατέβεις στην Γη;»

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters