Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

''Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ'' (Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΝΝΟΕΙ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ)

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ 21-11-2020 ΜΕ ΤΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ/ΤΙΣ 2.000 ΣΥΝΕΔΡΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΣΙΖΗΣ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΟΝΟΜΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ, ΤΟΝ ΙΣΟ ΚΑΤΑΜΕΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ, ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΝΘΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΦΥΛΛΟΥ Η' ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Απο τον επίσημο αρθρογράφο του ''VATICAN NEWS''

Ο Πάπας απευθυνόμενος σε νέους οικονομολόγους:
'Η θα ασχοληθήτε ή η ιστορία θα σας ξεπεπεράσει΄΄


Ο Πάπας Φραγκίσκος στέλνει ένα τηλεοπτικό μήνυμα σε νέους οικονομολόγους και επιχειρηματίες που παρακολουθούν το διαδικτυακό συνεδρειο ''Η Οικονομία του Φραγκίσκου΄΄ και τους προειδοποιεί ότι αυτό είναι το μέλλον.

Ο Πάπας Φραγκίσκος άνοιξε το βιντεομιλία του συγχαίροντας τους νέους που παρευρέθηκαν ουσιαστικά, για τη δέσμευση και την αποφασιστικότητά τους κατά την περίοδο που προηγήθηκε και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. «Δεν έχει μείνει τίποτα που να σου δίνει χαρά, να μην σε ανησυχεί, να μην σε εξοργίζει και σε ωθεί να το αλλάξεις», είπε.

Απευθυνόμενος στους συμμετέχοντες στη συνάντηση «Η Οικονομία του Φραγκίσκου» στην Ασίζη από τις 19 έως τις 21 Νοεμβρίου, ο Πάπας Φραγκίσκος υπενθυμίζει ότι η «πρωτότυπη» ιδέα ήταν να συναντηθούμε στην Ασίζη για να εμπνευστεί στα χνάρια του Αγίου Φραγκίσκου. Λόγω της πανδημίας Covid-19, η συνάντηση αναβλήθηκε και τελικά πραγματοποιήθηκε απο το Διαδίκτυο.

Ο Πάπας σημείωσε ότι ο Άγιος Φραγκίσκος ήταν επιφορτισμένος με μια αποστολή και ότι, ως εκ τούτου, «αυτή η εικονική διαδικτυακή συνάντηση στην Ασίζη για μένα δεν είναι σημείο άφιξης, αλλά η αρχική ώθηση μιας διαδικασίας στην οποία καλούμαστε να την ζήσουμε ως πρόκληση, ως πολιτισμό και ως συμφωνία.

Η κλίση της Ασίζης

Ο Κύριος -είπε- ζήτησε από τον Φραγκίσκο να πάει και να επισκευάσει τον οίκο του, που ηταν ερείπια. Ο Πάπας Φραγκίσκος σημείωσε ότι αυτές οι λέξεις ενέπνευσαν και συγκίνησαν τον νεαρό Φραγκίσκο, καθώς «όταν αισθάνεσαι καλούμενος, εμπλεκόμενος και πρωταγωνιστής της «κανονικότητας» που πρέπει να χτίσεις, ξέρεις πώς να πεις «ναι» και αυτό σου δίνει ελπίδα». Όπως και ο Φργκίσκος «Ξέρω ότι αποδεχτήκατε αυτήν την πρόσκληση αμέσως, επειδή είστε σε θέση να δείτε, να αναλύσετε και να βιώσετε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο». Ο Πάπας Φραγκίσκος σημείωσε στη συνέχεια ότι οι νέοι που συμμετείχαν στη συνάντηση "εκδηλώνουν μια ιδιαίτερη ευαισθησία και ανησυχία για τον εντοπισμό των κρίσιμων ζητημάτων που μας προκαλούν" και ότι το έκαναν "από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία: της οικονομίας, που είναι ο τομέας έρευνας μελέτης κι εργασίας τους."

Ο Πάπας στη συνέχεια προειδοποίησε ότι οι νέοι οικονομολόγοι κι επιχειρηματίες καλούνται "να κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις που να εχουν επιπτώσεις στις πόλεις και τα πανεπιστήμια τους, σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, σε εταιρείες και κινήματα, σε δημόσια και ιδιωτικά γραφεία με νοημοσύνη, δέσμευση και πεποίθηση, για να φτάσουν στο πυρήνα και την αρδιά όπου τα θέματα και τα παραδείγματα επεξεργάζονται και αποφασίζονται. Όλα αυτά με ώθησαν να σας προσκαλέσω να κάνετε αυτό το σύμφωνο. Δεν μπορείτε να πάτε έξω όπου δημιουργείται το παρόν και το μέλλον με το παλαιό οιονομικό μοντέλο.
Ή εμπλέκεστε, Ή η ιστορία θα σας ξεπεράσει. "

Μια νέα κουλτούρα
Στη συνέχεια, ο Πάπας Φραγκίσκος σημείωσε ότι απαιτείται μια αλλαγή, επιθυμία και επιδίωξη. "Δεν έχουμε επαρκείς και χωρίς αποκλεισμούς απαντήσεις" στα προβλήματα που προκύπτουν, είπε, "δεν έχουμε την απαραίτητη κουλτούρα και πνευματικότητα για να επιτρέψουμε και να τονώσουμε το άνοιγμα διαφορετικών οραμάτων΄΄

"Εάν υπάρχει επείγουσα ανάγκη να βρεθούν απαντήσεις, είναι απαραίτητο να αναπτυχθούν και να υποστηριχθούν κορυφαίες ομάδες ικανές να αναπτύξουν πολιτισμό, να ξεκινήσουν διαδικασίες - μην ξεχνάτε αυτή τη λέξη: διαδικασίες εκκίνησης - διαδρομές χαρτών, διεύρυνση οριζόντων, δημιουργία ιδιοκτησίας ... Η προσπάθεια διαχείρισης, φροντίδας και βελτίωσης του κοινού μας σπιτιού, αν αυτή η προσπάθεια είναι σημαντική, απαιτεί αλλαγή "τρόπων ζωής, μοντέλων παραγωγής και κατανάλωσης, οι ενοποιημένες δομές ισχύος που σήμερα διέπουν την κοινωνία". Χωρίς να το κάνετε αυτό, δεν θα κάνετε τίποτα. "

Πάρα πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από αυτήν την κοινωνική και οικονομική κρίση, συνέχισε ο Πάπας. "Πρέπει να επιστρέψουμε λίγο στο μυστήριο του κοινού αγαθού."

Μια ειδική στιγμή

Με αυτόν τον τρόπο, συνέχισε ο Πάπας, "το μέλλον θα είναι μια ξεχωριστή στιγμή, κατά την οποία αισθανόμαστε οτι καλούμαστε να αναγνωρίσουμε τον επείγον και την ομορφιά της πρόκλησης που μας παρουσιάζεται". Είναι καιρός, συνέχισε, "που μας υπενθυμίζει ότι δεν θα καταδικαζουμαστε σε οικονομικά μοντέλα που εστιάζουν το άμεσο ενδιαφέρον τους στα κέρδη ως μονάδα μέτρησης και στην επιδίωξη παρόμοιων δημόσιων πολιτικών προσώπων που αγνοούν το ανθρώπινο, κοινωνικό και περιβαλλοντικό κόστος αυτων των μοντελων.

Το Σύμφωνο της Ασίζης

Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να αναβάλουμε ορισμένα θέματα, είπε ο Πάπας.

Σήμερα, σκεπτόμενος το κοινό καλό, χρειαζόμαστε αναπόφευκτα η πολιτική και η οικονομία, να έρθουν σε διάλογο, να τοποθετηθούν αποφασιστικά στην υπηρεσία της ζωής, ιδίως της ανθρώπινης ζωής. Δεν αρκεί να αυξήσουμε τον κοινό πλούτο - όχι, αυτό δεν είναι αρκετό - πρέπει να είναι κι εξίσου κατανεμημένος, δεν αρκεί μόνο να προωθήσουμε την τεχνολογία αυτο δεν ειναι αρκετό πρέπει η τεχνολογία να είναι πιο φιλικη ώστε η γη να γίνει πιο ανθρώπινη για να κατοικους της".

Τα πιστωτικά συστήματα από μόνα τους είναι ένας δρόμος προς τη φτώχεια και την εξάρτηση, δήλωσε ο Πάπας. Εξήγησε ότι αυτή η «νόμιμη διαμαρτυρία» απαιτεί την τόνωση και τη συνοδεία ενός μοντέλου διεθνούς αλληλεγγύης που αναγνωρίζει και σέβεται την αλληλεξάρτηση μεταξύ των εθνών και ευνοεί μηχανισμούς ελέγχου που μπορούν να αποφύγουν κάθε είδους υποβολή, καθώς και την παρακολούθηση της προώθησης των πιο μειονεκτούντων και αναπτυσσόμενων χωρων · κάθε λαός καλείται να κάνει τον εαυτό του δημιουργό του πεπρωμένου του και αυτού ολόκληρου του κόσμου.

Αγαπητοί νέοι, ανασκουμποθείτε και μην ξεχνάτε, από μια κρίση που δεν βγήκαμε ποτέ το ίδιο: βγαίνουμε ή καλλιτεροι ή χειρόεροι''

Μαθήματα από την ιστορία

Ολοκληρώνοντας την τηλεοπτική του αποστολή, ο Πάπας Φραγκίσκος σημείωσε ότι  «Η Ιστορία μας διδάσκει ότι δεν υπάρχουν συστήματα ούτε κρίσεις ικανές να ακυρώσουν εντελώς την ικανότητα, την εφευρετικότητα και τη δημιουργικότητα που ο Θεός δεν σταματά να ανακατεύει στις καρδιές. Με αφοσίωση και πιστότητα στους ανθρώπους σας, το παρόν και το μέλλον σας, μπορείτε να ενώσετε τους άλλους στην ύφανση ενός νέου τρόπου δημιουργίας ιστορίας. Μην φοβάστε, είπε ο Πάπας, να εμπλακείτε και να αγγίξετε την ψυχή των πόλεων με το βλέμμα του Ιησού. μην φοβάστε να μείνετε θαρραλέα σε συγκρούσεις και σταυροδρόμι της ιστορίας για να τους χρίσετε με το άρωμα των Μακαρισμών. Μην φοβάστε, γιατί κανείς δεν σώζεται μόνος του. Κανείς δεν σώζεται μόνος του. Σε εσάς νέους, που προέρχονται από 115 χώρες, σας καλώ να αναγνωρίσετε ότι χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον για να δώσουμε ζωή σε αυτήν την οικονομική κουλτούρα.


Υ.Γ. ΜΕΤΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΟΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΗΣΤΗΜΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ -ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ- ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΜΕΤΡΙΤΟ ΣΥΣΩΡΕΥΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΕΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΠΡΟΣΙΤΟΣ ΚΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΙΜΟΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΗ ''ΕΛΙΤ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΤΗΣ.

ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΙ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ (MOTU PROPRIO) ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΕΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΙΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΒΑΝΤΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ.

ΕΠΕΙΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΙΝΟΜΕΝΗ ΡΙΖΙΚΗ ΑΝΑΡΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ Ο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΑΘΗΣΕΙ ΚΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΔΛΔ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΟΔΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΚΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ''ΚΛΙΚΑΣ'' ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΠΩΝ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΕΡΙ ΘΕΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΩΣΤΟΣΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΑΠΑ -ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΑΙΡΕΘΗΚΕ- ΦΩΤΕΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΝΣΑΡΚΟΜΕΝΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΨΥΧΗ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΚΑΘΑΡΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
ΕΔΩ ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠ(ΕΙ)Ο ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΟΧΙ 😉

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ GOOGLE TRANSLATE
ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΧΟΛΙΑ Τ.Μ.Δ.

https://www.vaticannews.va/.../pope-francis-video-message...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters