Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Σφοδρή επίθεση των Ρότσιλντ σε Κ.Μητσοτάκη: «Είναι ένας ανόητος!»

email: dimitrakopoulos@pronews.gr
Σφοδρή επίθεση της οικογένειας Ρότσιλντ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το Kassiopi Project, στην Κέρκυρα, με μέλος της οικογένειας να επιτίθεται με σκληρούς χαρακτηρισμούς προς τον Έλληνα πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον «ανόητο» αφού θεωρεί πως το ξενοδοχείο που θα κατασκευαστεί στον Ερημίτη θα καταστρέψει την περιοχή.

ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΑΣΚΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ Ν΄ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ Κ. Υ. Α.... ΑΚΡΙΤΑ ΚΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ!!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και κοντινό πλάνοΣπυρος Καμπιωτης
Προσοχή καλοί μου και "καλοί μου" φίλοι.
α) Κατ΄αρχάς να προσέχετε ιδιαίτερα τούτες τις μέρες, γιατί όταν βγαίνετε από το σπίτι σας, και γενικά όταν κυκλοφορείτε κινδυνεύετε να κολλήσετε κανένα .... ατύχημα από τους κορονοφοβικούς ... μασκοφόρους οδηγούς.
β) "Πέφτοντας" εδώ μέσα πάνω σε συζήτηση περί του θέματος της μάσκας, κάποιος -προφανώς ο άνθρωπος μη γνωρίζοντας-, εξέφρασε στο συνομιλητή του το ερώτημα, "τελικά ποιόν να πιστέψεις και τι να κάνεις?", .... και ο ο άλλος απάντησε με ύφος και σιγουριά ... 50 ντοκτόρων σε μιξ έκδοση, "βεβαίως και την επιστήμη .... γιαυτό φοράμε την μάσκα, όπου και αν βρισκόμαστε, όπου και αν πάμε ...."

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters