Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Οι μιναρέδες και οι χοντρέλες της Ομόνοιας

 Ομόνοια με Μούσες 1

Το 1934 τοποθετήθηκαν περιμετρικά της στρογγυλής τότε πλατείας Ομόνοιας οκτώ ψηλές στήλες από μπετόν αρμέ. Κάλυπταν τις τρύπες εξαερισμού του υπόγειου σιδηροδρομικού σταθμού. Στη βάση τους κατασκευάστηκαν κουβούκλια, που λειτουργούσαν ως περίπτερα. Στην εξωτερική πλευρά αυτών των κουβουκλίων, με πρόσωπο στον δρόμο, τοποθετήθηκαν οκτώ αγάλματα γυναικείων μορφών.

Σανάντα: Η Γη θα επιστρέψει στην ανθρωπότητα

Luk Duke II
ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

Σανάντα: Η Γη θα επιστρέψει στην ανθρωπότητα ✨✨✨
Είμαι η SANDA
Αγαπημένοι άνθρωποι,
Το γεγονός αυτό βρίσκεται στα θεμέλια των τρεχουσών γεγονότων και των ανατροπών. Επειδή αυτά τα όντα, παρόλο που λειτουργούν σαν ανθρώπινα όντα και φαίνεται να είναι ανθρώπινα, δεν ανήκουν σε αυτόν τον κόσμο - ωστόσο είναι παντοδύναμα.
Αυτές οι ατομικές και συλλογικές ψυχές επέτρεψαν να ζήσουν τη ζωή στη γη αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να είναι εκτός από τη διαδικασία αναλήψεως.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters