Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

«Ο κόσμος θα μπει μέσα και θα σας κρεμάσει!» Ομιλία του Βρετανού ευρωβουλευτή Γκόντφρυ Μπλουμ ΒΙΝΤΕΟ

Μια μικρή αλλά εντυπωσιακή ομιλία έκανε πρόσφατα στο Ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο στις 21 Νοεμβρίου 2013 ο Βρετανός ευρωβουλευτής Γκόντφρυ Μπλουμ.
Διαβάστε την και δείτε και το σχετικό βίντεο:

«Μάλιστα, λοιπόν, κύριε πρόεδρε… σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη φράση του μεγάλου Αμερικανού φιλόσοφου Μάρεϋ Ροθμπαρτ ότι το κράτος είναι μια οργάνωση κλεφτών.

Η φορολογία είναι ένα σύστημα όπου πολιτικοί και γραφειοκράτες κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, για να τα σπαταλούν με τον πιο ειδεχθή τρόπο, κι’ αυτό
το μέρος δεν αποτελεί εξαίρεση.

Συνταρακτικά, και ειλικρινά δεν ξέρω πως δεν σας πιάνουν τα γέλια, όταν μιλάτε για φοροδιαφυγή.

Ολόκληρη η επιτροπή και οι γραφειοκράτες διαφεύγουν τη φορολογία.
Εσείς δεν πληρώνετε φόρους, όπως πληρώνουν οι πολίτες
Έχετε κάθε λογής ειδικές συμφωνίες, φορολογικούς συντελεστές, υψηλά αφορολόγητα και συντάξεις όπου δεν πληρώνετε συνδρομές.

Εσείς είστε οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες στην Ευρώπη και εδώ κατηγορείτε τους πολίτες.

Λοιπόν το μήνυμα έχει αρχίσει να φτάνει στ’ αυτιά των πολιτών της ΕΕ, και σύντομα θα καταλάβετε πως οι Ευρωσκεπτικιστές επανέρχονται με όλο και περισσότερα μέλη, κι’ ακόμα χειρότερα για σας, καθώς ο κόσμος σας ανακαλύπτει δεν θ’ αργήσει να εισβάλει εδώ μέσα και να σας κρεμάσει …
ΚΑΙ ΘΑ‘ΧΕΙ ΔΙΚΙΟ!»

Θέλετε να γλιτώσετε από τα τέλη κυκλοφορίας και άλλα;;; Κάντε το όπως ο Λιάπης !

Δεν λέω, τον συνέλαβαν αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Τελικά θα αφεθεί ελεύθερος, δεν θα δικαστεί και δεν θα καταδικαστεί. Συμπέρασμα;;;  Δεν είναι παράνομο να οδηγήσεις ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες. Και αν δεν είναι γι΄αυτόν δεν είναι ούτε για εμάς. Το λέει το Σύνταγμα ! Άρθρο 4.1: Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. Η είδηση τώρα από την Καθημερινή

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί το απόγευμα ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης,ο οποίος συνελήφθη σήμερα στη Λούτσα, επειδή όχι απλώς παραβίασε STOP αλλά οδηγούσε ένα ανασφάλιστο τζιπ με πλαστές πινακίδες.

Ο  κ. Λιάπης, ο οποίος έχει διατελέσει μεταξύ άλλων υπουργός Μεταφορών (2004-2007) και Πολιτισμού (2007-2009), οδηγούσε ένα αυτοκίνητο τύπου SUV, μάρκας Volkswagen Touareg, όταν παραβίασε μία πινακίδα STOP επί της λεωφόρου Αρτέμιδος στη Λούτσα.

Δύο μοτοσυκλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν επί τόπου και ο κ. Λιάπης ζήτησε συγγνώμη επειδή παραβίασε το STOP. Όταν όμως οι αστυνομικοί του
ζήτησαν δίπλωμα, διαπίστωσαν ότι δεν το είχε μαζί του. Κι όταν έδωσαν τα στοιχεία του αυτοκινήτου για έλεγχο, ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι το SUV του πρώην υπουργού όχι απλώς ήταν ανασφάλιστο, αλλά είχε και πλαστές πινακίδες.

Σύμφωνα δε με τα πρώτα στοιχεία, ο Μ. Λιάπης είχε καταθέσει τις πινακίδες του οχήματός του και κυκλοφορούσε με τις πλαστές!

Ο πρώην υπουργός συνελήφθη απο την Τροχαία Αγίας Παρασκευής και το απόγευμα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Του υπεβλήθη πρόστιμο 500 ευρώ για παραβίαση του STOP και για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδή βεβαίψση και ανασφάλιστο όχημα. Ο κ. Λιάπης προσκόμισε το δίπλωμα οδήγησής του, το οποίο λήγει το 2016.

update

Kαι στο «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή το ΙΧ με τις πλαστές πινακίδες … 


http://www.protothema.gr/politics/article/337717/m-liapis-me-akinita-kai-pisina-36-tetragonikon-alla-kai-me-plastes-pinakides/

το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/12/blog-post_8283.html

Απίστευτο! Ξανά σε φορολογική ασυλία οι offshore!

Μία διάταξη, που περιελήφθη στο νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων επαναφέρει τις εξωχώριες εταιρίες σε καθεστώς φορολογικής ασυλίας, ενώ επιβάλλει και κάτι πρωτοφανές: Υποχρεώνει το δημόσιο να διαγράψει ή να επιστρέψει – σε περίπτωση που είχε ήδη εισπράξει – φόρους και πρόστιμα, που είχαν επιβληθεί στις εταιρίες αυτές, αφού η ισχύς της συγκεκριμένης ρύθμισης ισχύει αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου του 2010, καθιστώντας όλους τους φορολογικούς ελέγχους, που έγιναν την τελευταία τριετία, ουσιαστικά άκυρους!!!

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο… δώρο, ύψους τουλάχιστον 93 εκατομμυρίων ευρώ, προς πανίσχυρα, προφανώς συμφέροντα. Η ρύθμιση δεν αφορά μόνο εξωχώριες εταιρίες – στην κυριότητα των οποίων βρίσκονται χιλιάδες ακίνητα – αλλά και άλλες εταιρίες και φυσικά πρόσωπα, μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων, που εκμισθώνουν κτήριά τους σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις και πλέον απαλλάσσονται από κάθε φορολογική υποχρέωση.

Η υπόθεση έχει ως εξής: με παλαιότερες ρυθμίσεις, στη βάση μάλιστα του αρχικού ν. 89 του 1967 (επί χούντας) όσες εταιρίες (ακόμη και οι offshore) εκμίσθωναν ακίνητα σε ναυτιλιακές και πλοιοκτήτριες εταιρίες απαλλάσσονταν από την καταβολή των αντίστοιχων φόρων, που προβλέπονταν για άλλες κατηγορίες ιδιοκτητών.

Με νόμο του 2002 (τον 3091, που τροποποιήθηκε ελαφρώς το 2003) επιβλήθηκε ειδικός φόρος στα ακίνητα, που βρίσκονται στην Ελλάδα, ύψους 3%, επί της αξίας τους αυτών. Προβλέπεται τότε εξαίρεση, ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία έχουν την έδρα τους, σύμφωνα με το καταστατικό τους, σε εταιρίες για τα ακίνητα, που εκμισθώνουν σε ναυτιλιακές εταιρίες του ν.89/1967, αποκλειστικά για την εγκατάσταση των γραφείων και των αποθηκών τους.

Το 2010 το πλαίσιο τροποποιείται με τον νόμο 3842: Ο ειδικός φόρος αυξάνεται στο 15% επί της αξίας αυτών των ακινήτων και αίρεται η εξαίρεση, που προέβλεπε ο νόμος του 2002 για τις ναυτιλιακές εταιρίες. Η τροποποίηση εκείνη αποσκοπούσε στο να διευρύνει την κατηγορία των υπόχρεων σε ειδικό φόρο και να δημιουργήσει αντικίνητρα με την πάταξη της φοροαποφυγής από εξωχώριες εταιρίες. Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκε και μία τροποποίηση του νόμου 3943. Σημειωτέον με τις νομοθετικές αυτές αλλαγές αναγκάστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος να «περάσει» το πολυτελές σπίτι του στην Ακρόπολη από την offshore εταιρία στην οποία το είχε, σε όνομα της Βίκυς Σταμάτη, αφού η φορολόγηση της εξωχώριας εταιρίας του φάνηκε υπερβολικά μεγάλη.

Με βάση αυτό το νόμο την τελευταία τριετία και μετά τη ρύθμιση του 2010, έγιναν εκατοντάδες φορολογικοί έλεγχοι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επιβλήθηκαν φόροι και πρόστιμα ύψους 93 εκατ. ευρώ, σε εταιρίες που δεν συμμορφώθηκαν και συνέχισαν να μην αποδίδουν φόρους! Μεταξύ αυτών είναι και πασίγνωστο Ίδρυμα στο οποίο καταλογίστηκε πρόστιμο ύψους περίπου 3 εκατ. ευρώ. Βρέθηκε ότι εκατοντάδες ακίνητα ήταν στο όνομα offshore και άλλων εταιριών, που ενώ υποχρεούνταν, με βάση το νέο πλαίσιο, να καταβάλλουν φόρους, δεν το έπρατταν.

Η κυβέρνηση έρχεται τώρα, με μία διάταξη στο άρθρο 33 του νόμου για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, και όχι μόνο επιχειρεί να επαναφέρει την εξαίρεση, αλλά προβλέπει και την αναδρομική ισχύ της από την 1/1/2010!!! Δεν αλλάξει δηλαδή μόνο το καθεστώς και δω και πέρα, αλλά προκλητικά δημιουργείται η εξής κατάσταση: Θα κληθεί το ελληνικό δημόσιο όχι μόνο να διαγράψει τις οφειλές και τα πρόστιμα, που έχουν επιβληθεί, αλλά και να επιστρέψει τα χρήματα, που στο μεταξύ έχουν καταβάλλει πολλές από τις εταιρίες, που εκμισθώνουν ακίνητα σε ναυτιλιακές εταιρίες! Σύμφωνα με υπολογισμούς έχουν ήδη καταβληθεί από τους υπόχρεους σχεδόν 25 εκατ. ευρώ από τα 90 εκατ. ευρώ, που έχουν καταλογιστεί, ενώ ενδέχεται το συνολικό ποσό, που προσπαθεί να χαρίσει η κυβέρνηση να είναι πολύ μεγαλύτερο. Κι αυτό γιατί οι αρμόδιες εφορίες καταλόγισαν το ποσό αυτό, έχοντας ολοκληρώσει τον έλεγχο σε ένα ποσοστό λίγο πάνω από 10% του συνολικό αριθμό των εταιριών, που πρέπει να βρεθούν στο στόχαστρο, και άρα υπάρχουν εκατοντάδες ή και χιλιάδες ακόμη περιπτώσεις, που πρέπει να ελεγχθούν, εάν δεν αλλάξει το νομικό και φορολογικό πλαίσιο και τελικά τα οφειλόμενα – και προς «χάρισμα» – να φτάνουν και σε μερικές εκατοντάδες εκατ. ευρώ!

Πρώτο ΘΕΜΑ

(Έλληνες).. πολιτικοί Εβραϊκής καταγωγής

Ούτε ένας Έλληνας πολιτικός δεν κυβέρνησε την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση . 


Όλοι τους είναι Εβραϊκής καταγωγής . 


Γι΄αυτό ρήμαξαν την Ελλάδα !


 Ορκισμένοι εχθροί μας είναι.
 ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΔΑΞΑΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ..  
ΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ

 
ΠΑΡΕ ΝΑΧΕΙΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗ 
      

ΛΟΙΠΟΝ
Γεώργιος Παπανδρέου, ή και Γέρος της Δημοκρατίας ήταν εβραίος ; Η Αλήθεια είναι η εξής :  Προ 300-350 ετών εβραίος εκ της τότε Παλαιστίνης εγκατεστάθη εις την Ελλάδαν. Και που εγκατεστάθη ;  Εις τις Κεχριές ! 
Απόγονος τούτου, εγκαταλείψας αργότερον τις Κεχριές Κορίνθου, αλλά και το εβραϊκόν του επώνυμον, εγκατεστάθη εις την Πόλιν των Ιωαννίνων, σημαντικόν κέντρον εβραίων και τότε και σήμερον, ως Σταυρόπουλος ... Απόγονος τούτου εγκατέλειψεν αργότερον τα Ιωάννινα και μετεκόμισεν εις την Αχαίαν, όπου και ευρέθη εις το γνωστόν Καλέντζι ...  Εξ απογόνου ονόματι Ανδρέα, όστις ήσκησεν το επάγγελμα του "παπά", έλαβον το και εις την εποχήν ημών επώνυμον Παπανδρέου ... Η πρώτη εγκατάστασις των Παπανδρέου εις τις Κεχριές Κορίνθου φαίνεται, πως ήτο η συναισθηματική αιτία της αποκτήσεως ... αγροτικής-εξοχικής οικίας εις ... παρακείμενον χωρίον, το οποίον έως και σήμερον χρησιμοποιούν ... Τον, δε, Γεώργιον Παπανδρέου εισήγαγεν εις τον Δημόσιον Βιον της Χώρας, ως Νομάρχην, ο έτερος εβραίος ... Μπενύ Σελόν ή ... Βενιζέλος Ελευθέριος.Και ποίον ήτο το εβραϊκόν επώνυμον των Παπανδρέου ; ήτο το Ζετκίν ή το Καψαλί ...

ο υιός αυτού
και ο υιός του υιού με ... σηκωμένα μανίκια !
και ροδοσταυρίτης βεβαίως βεβαίως !
καταθέτει στεφάνι σε εβραϊκή γιορτή
με το εβραϊκό του καπελάκι (κιπά)
εδώ απονέμει τιμές στον μεγαλύτερο σφαγέα
των Ελλήνων , τον Κεμάλ Ατατούρκ

ο μεγάλος εθνάρχης ... ο ντονμές

και ο ανηψούλης του ο μπουλούκος ...

και αυτός με το καπελάκι του ... 
και πως του πάει !
και μία με καπελάκι ... αμ πώς !
και ο ... σπουδαρχίδης στο κόλπο , 
 τι νομίσατε ... 
Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΑΝΘΕΛΛΗΝ

Είπε : "Τα εθνικά σύνορα κι ένα μέρος 
 της εθνικής 
κυριαρχίας θα περιορισθούν, χάριν της 
 ειρήνης 
και της ευημερίας" 
Είπα : σάλτα και μαμήσου μωρή άλλη

 μια φορά

και μη μου πεις πως είσαι αμάμητη ... δεν λέω τιποτε γι΄αυτόν ... 
ΠΡΟΔΟΤΕΣ - ΜΠΕΝ ΣΑΛΟΜ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 
μπορεί να μου δώσει καμιά ευχή ...
η ... γράνα

από τους τότε γνωστούς άγνωστουςτι ωραιο χαμογελο εχει το μαμημένο 
 εξώγαμο του διαβολου

μπουλούουουουουκοοοοο

ΒΕΝΙΖΕΛΟ, EΛ ΜΠΕΝ -ΖΕΛ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ
 ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε φυλακή στον
 Κορυδαλό για 1,5 χρόνο Περίεργες αποκαλύψεις 
 venizelos net (1- 5- 2012) ο ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΠΕΝ BENIZEΛΟΣ , λέει:ο κολοτούμπας Καρατζαφύρερ ...
ο Αλογοσκούφης σε συνεδριο

 της γνωστης λεσχης

και ο Παυλόπουλος ρε παιδιά , 
 μασόνος  ...
ο Προκόπης ! Τι τον βρήκατε ρε ...
Ο πολύς Αβραμόπουλος ... ομιλεί σε 
 μασονική στοά

Αυτή η μαμημένη το δήλωσε

ευθαρσώς μέσα στο

Ελληνικό κοινοβούλιο πως είναι Εβραία

Επίσης λέει πως τα Ελληνικά είναι

ξένη γλώσσα γι αυτήν !

ΔΡΟΜΟ ΟΥΣΤ...
φήμες το θέλουν εβραϊκής καταγωγής 
 ,απ΄την 
μητέρα του εκ Κεφαλληνίας, το γένος Ραζή. 
υφυπουργός Εξωτερικών Ροζάκης ... 
εβραιοπουλάκι και αυτός
κούκου τζα !
πουλάκι μου ... κι εσύ !
Έχει τιμηθεί με το ανώτατο παράσημο 

«Bernando O' Higgins»File:Ohiggins.jpg
Bernardo O'Higgins

ο Βούγιας παιδιά ... καλέ συ !
σιγά μην έλειπε το αστέρι μας απ΄την εβραϊκή παρέα μας


Δυστυχώς , ζουν ανάμεσά μας ... και δεν είναι μόνοι τους ... έχουν και τα δουλικά τους ... τα σκυλάκια τους ντε ... τους γνωστούς εβραιόδουλους , φιλοχρήματους γλύφτες ... 
(Από εδώ τα παρακάτω στοιχεία )  Φυσικά δεν λείπουν οι εβραίοι και οι εβραιόφιλοι και από τα υπόλοιπα κόμματα, με προεξάρχουσα τη Νέα Δημοκρατία.


 Εκτός από τον πρώην πρόεδρό της Μ. 'Εβερτ, οι σχέσεις του οποίου με το εβραϊκό στοιχείο είναι κάτι περισσότερο από δεδομένες,
 (πανταχού παρών σε όλα τα εβραϊκά μνημόσυνα, κατελθών ως υποψήφιος δήμαρχος το 1986 με τον συνδυασμό «Νέα Εποχή», στο ψηφοδέλτιο του οποίου υπήρχαν και εβραίοι,
 (Ααρών, Σαμπεθάι κ.ά.),
 στο κόμμα του υπάρχουν ουκ ολίγοι εβραίοι και εβραιόδουλοι.
 
Κατ' αρχήν διακρίνεται ο πρώην υπουργός Γεράσιμος Αποστολάτος, φανατικός υμνητής των εβραίων, πρώην πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού και εκδότης του περιοδικού «Ελληνο-ισραηλινά Νέα». 
Ακολουθεί ο εβραιόφιλος Ν. Μάρτης, πρώην υπουργός και βουλευτής, ο οποίος προ ετών κυκλοφόρησε το βιβλίο
 «Η πλαστογράφηση της Ιστορίας της Μακεδονίας», δια του οποίου «προσπαθεί» να αποδείξει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ...; επικαλούμενος τις μαρτυρίες της Παλαιάς Διαθήκης.
 Δηλαδή, αναθέτει στους εβραίους ούτε λίγο ούτε πολύ, να αποφανθούν αν η Μακεδονία είναι Ελληνική. 
Το βιβλίο του Μάρτη για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας με εβραϊκό πιστοποιητικό, έχει προβληθεί κατά κόρον από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο και τα εβραϊκά Xρονικά, καθόλου βέβαια τυχαία ...; 
Ο Ι. Παλαιοκρασάς, τυγχάνει εκ των φίλων του ΚΙΣ και είναι πρωτοπόρος σε όλα τα εβραϊκά «μνημόσυνα».  Ακολουθεί ο Ι. Βαρβιτσιώτης, ο οποίος επίσης πρωτοστατεί σε όλα τα μνημόσυνα ανά την Ελλάδα, για το «ολοκαύτωμα».
 Ως υπουργός Εθνικής Αμύνης συνήλθε συμφωνία με την αμερικανική εταιρεία «Τζένεραλ Νταϊνάμικς» (General Dynamics) για την αγορά 40 αεροσκαφών F-16.
 Για την εξεύρεση ωστόσο των αναγκαίων κονδυλίων, κατέφυγε στην εβραϊκή εταιρεία «Σόλομον Μπράδερς» (Solomon Brothers) η οποία μάλιστα διαδραμάτισε και εγγυητικό ρόλο στην συμφωνία, φυσικά με το αζημίωτο. 
 Κατά το 1993, ο Βαρβιτσιώτης με τον τότε υφιστάμενό του Ι. Σταθόπουλο, είχαν επιδοθεί, ματαίως βέβαια, σε ...; έρευνες για την «ανακάλυψη» της ανύπαρκτης εβραϊκής ταξιαρχίας, η οποία δήθεν είχε πολεμήσει κατά την περίοδο 1940-41 στην Ελλάδα και ...; θυσιάσθηκε για τον Ελληνισμό! 
Ο Αν. Ανδριανόπουλος, συγκαταλέγεται στους ένθερμους νεοταξίτες και υποστηρικτές του Ισραήλ. Λάτρης των εβραϊκών κιμπούτς, προφανώς εθιζόμενος στην εβραϊκή νοοτροπία περί εργασίας, πραγματοποιεί συχνά επισκέψεις στο Ισραήλ και εκφράζει φιλοσιωνιστικές απόψεις. 
Η Κέλλυ Μπουρδάρα, κατά τη θητεία της στο Υπουργείο Πολιτισμού, είχε δαπανήσει αρκετά κονδύλια για την προβολή εβραϊκών έργων τέχνης και θεμάτων της Παλαιάς Διαθήκης στην Εθνική Πινακοθήκη, αποσπώντας επαινετικά σχόλια από το εσωτερικό έντυπο των εβραίων «Τα Νέα μας» (1-10-1993). 
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, δήμαρχος Αθηναίων και πρώην πρόεδρος του Κ.Ε.Π., έχει αναφερθεί σε πολλά δημοσιεύματα και έχει καταγγελθεί, χωρίς ωστόσο να διαψευσθεί, ότι ενισχύεται από εβραϊκές πηγές με εξουσιαστικές προοπτικές.  Κατά την διεκδίκηση του βουλευτικού αξιώματος, αυτοπροβαλλόταν ως «Εκπρόσωπος μίας Νέας Εποχής», ισχυρισμός ο οποίος καθιστά αρκετά σαφή τον υπαινιγμό του. Από το 1990 υπηρετούσε στο διπλωματικό γραφείο του Κ. Μητσοτάκη, από το οποίο κατέβαλλε «άοκνες» προσπάθειες για την αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ.  Παρεμπιπτόντως, είναι μήπως τυχαίο το γεγονός ότι η πρώτη διπλωματική ενέργεια της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας μόλις ανήλθε στην εξουσία το 1990, ήταν η αναγνώριση του κράτους του Ισραήλ; 
Οι Αθανάσιος Τσαλδάρης, Αριστ. Παυλίδης, Γ. Παναγιωτόπουλος και Θ. Σοφούλης, άπαντες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασαν κατά το παρελθόν, εντός και εκτός βουλής, απροκάλυπτα φιλεβραϊκές θέσεις.  Ανάλογη είναι και η τοποθέτηση των Πεσματζόγλου και Πλυτά. 
Η Φ. Πάλλη Πετραλιά, διατηρεί άριστες σχέσεις με τους εβραίους, τόσο μάλιστα ώστε να αποτίει φόρο τιμής στην επτάφωτο λυχνία, στεκόμενη σε στάση προσοχής και θέτοντας το χέρι στην καρδιά... Φημολογείται δε ότι στην κατοικία της επήλθε η σύμπραξη-συναλλαγή των εβραίων επιχειρηματιών των ΗΠΑ με τους Αχέπανς, μία σχέση καθυποταγής των ελληνικών επιχειρηματιών των ΗΠΑ στο σιωνιστικό λόμπυ. 
Ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κοσμόπουλος, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, διατηρούσε άριστες σχέσεις με το τοπικό εβραϊκό στοιχείο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κοσμόπουλος αρεσκόταν στο να εκφωνεί λόγους σε εβραϊκές συναγωγές και σε συναφείς χώρους. 'Αλλωστε κυκλοφορεί ευρέως η φήμη ότι ο Κοσμόπουλος, στα πλαίσια της αναδείξεως της Θεσσαλονίκης ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης, εξασφάλισε για την προβολή των δραστηριοτήτων της εβραϊκής κοινότητας σημαντικά κονδύλια. 
Απροκάλυπτα φιλική προς τον εβραιοσιωνισμό στάση, τήρησε και ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Καραμανλής.  Επί της περιόδου της πρωθυπουργικής παντοδυναμίας του στη Ν.Δ. (1974-1980) ζωτικής σημασίας εθνικοί και κρατικοί φορείς είχαν αλωθεί από τους εβραίους.  Ενδεικτικά αναφέρουμε
 (από το βιβλίο του Ι. Φουράκη «Ελληνισμός - Εβραιοσιωνισμός» σελ. 361) ότι στο Υπουργείο Εξωτερικών δέσποζε ο Μάριος Καμχής, στο Υπουργείο Παιδείας ο Αλέν Γιοβάνοβιτς, στον τομέα της Πολεμικής Βιομηχανίας ο Σαμπί Σαμπετάϊ, στην ΔΕΗ ο Ραφαήλ Μωϋσής και ο Ισαάκ Λεβή, στον ΟΣΕ ο Σαμουήλ Κοέν, στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα η Μαρία Ρεζάν, η Μπιάνκα Κοέν και ο Ζακ Μεναχέμ, στον ΟΤΕ ο Αβραάμ Μόρδος, ο Η. Μόρδος, ο Χαϊμ Καπέτας, ο Β. Αλπαλάς. Στην Τράπεζα Ελλάδος κυριαρχούσαν ο Μ. Λεβί, ο Χαϊμ Κοέν, ο Α. Κοέν, ο Π. Μπενουζίλιο, ενώ στους πανεπιστημιακούς χώρους αλώνιζαν ο Αζαρίας Χαναάν, Β. Ακαλάη, Η. Κρίσηπης, Χ. Περέζ, Χ. Ροζενστάιν.
 
Ο Θεόδωρος Κασσίμης, κατά τη διάρκεια της θητείας του στον ΕΟΤ, έθεσε σε κυκλοφορία ένα ανεπίτρεπτο φυλλάδιο για τα ανύπαρκτα... εβραϊκά αξιοθέατα στην Ελλάδα.  Φημολογείται ότι η σύζυγός του είναι εβραϊκής καταγωγής, κατά την περίοδο δε της δραστηριοποιήσεώς του εντός του ΕΟΤ, πολλοί εβραίοι προωθήθηκαν ως ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων. Χαρακτηριστική περίπτωση επ' αυτού προώθηση του Δαυίδ Γκολφάιντ στο ξενοδοχείο «Αστέρας» της Βουλιαγμένης. 
Στενές σχέσεις με τους ιουδαίους, έχει όμως και η πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Βιργινία Τσουδερού.  Δεν γνωρίζουμε τις ακριβείς σχέσεις με την οικογένεια Ιουδερού, το γένος Μολώχ, όμως οι σχέσεις της με το εβραϊκό στοιχείο είναι κάτι παραπάνω από φιλικές... 
Όσα επ' αυτού παρατίθενται είναι εντελώς ενδεικτικά. Υφίστανται πολλά παράκεντρα αποφάσεων, δρώντα τόσο εντός του πολιτικού παρασκηνίου όσο και εκτός των μέσων μαζικής αποχαυνώσεως, τα οποία ελέγχονται από τον διεθνή σιωνισμό. 
Πρέπει δε να τονίσουμε ότι όλα ανεξαιρέτως τα πολιτικά κόμματα αποτίουν φόρο τιμής στο «ολοκαύτωμα» και εγκωμιάζουν διαρκώς τους εβραίους.  Προκαλεί βεβαίως εντύπωση το γεγονός ότι ουδείς αναφέρεται στις θυσίες εκατομμυρίων ανθρώπων άλλων λαών, ουδείς μνημονεύει τις εκατόμβες των θυμάτων του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, παρά μόνο γίνεται αποκλειστική μνεία στους εβραίους. Χαρακτηριστικό δείγμα επ' αυτού, είναι οι «γονυκλισίες» των πολιτικών, επ' ευκαιρία των διαφόρων τελετών τις οποίες διοργανώνουν διαρκώς οι εβραίοι για το «ολοκαύτωμα», τελετές, η παρουσία στις οποίες έχει χαρακτήρα «νομιμοφροσύνης» και πίστεως στα κελεύσματα του Ισραήλ. 
Στα πλαίσια σχετικής εκδηλώσεως την οποία διοργάνωσαν οι εβραίοι στις 27 Μαρτίου 1996 στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής, προκειμένου να εορτάσουν τα 50 χρόνια από την ανασυγκρότηση του εν Ελλάδι εβραϊσμού, παρέστη το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας, σε ένδειξη προσηλώσεως στο εβραϊκό στοιχείο.  Το κυρίαρχο στοιχείο σε αυτή την εκδήλωση, όπως και όλες τις συναφείς, ήταν ότι το σύνολο των ομιλητών, προερχομένων από τον κοινοβουλευτικό χώρο, έπλεξαν το εγκώμιο των εβραίων κατά κόρον, επιχειρώντας να τους παρουσιάσουν μάλιστα και ως σημαντικούς παράγοντες για την ελληνική ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. 
Ανάμεσα σε εκείνους που περιφέρονται όπου γίνονται εβραϊκές εορτές και «μνημόσυνα» είναι οι ακόλουθοι:

stavretta
μερικοί από δαύτους

 Ιωάννα Τσάτσου, Απόστολος Κακλαμάνης, Μιλτιάδης 'Εβερτ, Παυσανίας Ζακολίκος, Παναγιώτης Σγουρίδης, Γ. Αναστασόπουλος, Γεώργιος Παπανδρέου, Γεώργιος Ράλλης, Κώστας Μητσοτάκης, Ιωάννης Γρίβας, Γεράσιμος Αρσένης, Σταύρος Μπένος, Κώστας Γείτονας, Γιώργος Ρωμαίος, Γιώργος Πασχαλίδης, Ιωάννης Πεσματζόγλου, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Β. Μποτόπουλος, Στέφανος Στεφανόπουλος, Νίκος Κωνταντόπουλος, Βασίλης Κόκκινος, Θεόδωρος Κασσίμης, Νίκος Γκελεστάθης, Επαμ. Ζαφειρόπουλος, Σωτήρης Κούβελας, Γρηγόρης Φαράκος, Γρηγόρης Γιάνναρος, Ευαγγ. Κουλουμπής, Αννα Ψαρούδα Μπενάκη, Αντώνης Λιβάνης, Ι. Κεφαλογιάννης, Μ. Γιαννάκου Κουτσίκου, Δημ. Δημοσθενόπουλος, Στεφ. Μάνος, Αγγ. Μπρατάκος, Β. Μαγγίνας, Γερ. Αποστολάτος, Γ.Α. Μαγγάκης, Δ. Σιούφας, Μιχ. Παπαγιαννάκης, Β. Τσουδερού, Θ. Πάγκαλος και πολλοί άλλοι  (Περιοδικό «Χρονικά» - Οργανο Κ.Ι.Σ. τεύχος Ιούλιος - Αύγουστος 1996). 
Φυσικά δεν έλειψαν και οι εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Ελλάδας (Επίσκοπος Μελίτων, Μητροπολίτης Περγάμου Ιωάννης, Έξαρχος Ειρηναίος), στρατιωτικοί, πανεπιστημιακοί καθηγητές και δημοσιογράφοι. 
Φυσικά, πέραν αυτών, υπάρχουν πολλοί ακόμη φιλοεβραίοι και σιωνιστές, οι οποίοι αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά ενισχύουν με τη στάση τους και τις πράξεις τους τον διεθνή σιωνισμό. 
Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ MOSSAD ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 
Πολλά φημολογούνται για την δράση, συχνά ανεξέλεγκτη, των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ στον Ελλαδικό χώρο. 
Σχετικά πρόσφατα είχε αναφερθεί από τον Ελλαδικό τύπο, το γεγονός ότι 'Ελληνες αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, και όχι μόνο, θα εκπαιδευθούν από στελέχη της MOSSAD.
 Το γεγονός αυτό σε συσχετισμό με όσα κατά καιρούς έχουν ακουσθεί ή γραφεί, άνευ διαψεύσεως, μας υποχρεώνει να διατυπώσουμε κάποια καίρια ερωτήματα.
 
Αληθεύει ότι εντός των γραφείων της κεντρικής διοικήσεως της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) συστεγάζεται κλιμάκιο της ΣΙΑ και της ΜΟΣΑΝΤ, το οποίο μάλιστα τελευταίο χρησιμοποιεί και τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της ΕΥΠ; 
Αληθεύει ότι η δόμηση της άλλοτε ΚΥΠ και νυν ΕΥΠ έχει γίνει από ισραηλινούς πράκτορες; 
Αληθεύει ότι υπάρχουν αξιωματούχοι και στελέχη της ΕΥΠ τα οποία συγχρόνως εργάζονται και για ξένες μυστικές υπηρεσίες, ιδίως για την ΜΟΣΑΝΤ; 
Πώς εξηγείται το γεγονός ότι η ΜΟΣΑΝΤ αναλαμβάνει επισήμως τη φύλαξη υψηλών προσώπων και υπουργικών παραγόντων, εντός της Ελλάδος, υποκαθιστώντας τις ελληνικές υπηρεσίες ασφαλείας, όπως συνέβη στη σύνοδο των υπουργών Δημοσίας Τάξεως της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, η οποία συνήλθε την 'Ανοιξη του 1994 στην Κέρκυρα και όχι μόνο; 
Πώς ερμηνεύεται η διαπίστωση ότι ΜΟΣΑΝΤ και ΣΙΑ οργώνουν την ελλαδική επικράτεια ανενόχλητες, όταν μάλιστα είχε ανακαλυφθεί στα Πατήσια διαμέρισμα αμερικανών πρακτόρων με περούκες και άλλα σύνεργα, το 1993, συγκαλύφθηκε η υπόθεση (βλ. και διασυνδέσεις με την υπόθεση της 17 Νοέμβρη); Ποιος στ' αλήθεια ελέγχει τη χώρα; 
Εξ' άλλου, καθόλου τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι το 1993 το Αμερικανικό Κογκρέσο απέρριψε την τοποθέτηση του Μάικ Χάπεριν ως Υφυπουργού Αμύνης των ΗΠΑ, κατηγορώντας τον για διασυνδέσεις με διεθνή δίκτυα τρομοκρατίας, τα πλοκάμια των οποίων έφθαναν στην Ευρώπη. Μία λεπτομέρεια: Ο Χάλπεριν είχε διατελέσει στενός συνεργάτης του εβραίου σιωνιστή Χένρι Κίσσιγκερ ...;Αυτοί είναι οι Μασόνοι Πολιτικοί στην Ελλάδα   OI NOMAΔEΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ.   ΗΣΥΧΙΑ ΕΘΥΜΩΘΗ Ο ΓΙΑΧΒΕ  ΔΙΟΤΙ ΩΡΓΙΣΘΗ ΞΥΔΙ ΝΑ ΠΙΕΙ Ο ΓΙΑΧΒE.OI NOMAΔEΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΖΗΤΙΑΝΟΙ. /  ΗΣΥΧΙΑ ΕΘΥΜΩΘΗ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΔΙΟΤΙ ΩΡΓΙΣΘΗ ΞΥΔΙ ΝΑ ΠΙΕΙ Ο ΓΙΑΧΒEOI IOYΔAIOI ΝΟΜΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ.ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩN.
Εβραϊκό περιοδικό εξιστορεί σε κόμικς πως να μαγειρέψεις
 και να φας έναν Έλληνα 
   Η ΕΛΛΑΣ  ( ΔΕΝ ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ.


   ΖΗΤΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ....  

 Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ  ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ. 


ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,
ΤΩΡΑ ΠΙΑ  ΘΑ ΔΩΣΗ ΑΙΜΑ;

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ: ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΠΙΑ,
  Ο ΕΒΡΑΙΟΣ /ραββί = ραβδί.... / τυχοδιώκτες / ΔΟΥΛΟΙ τών Περσών

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ / ραββί = ραβδί...


  Ο Ραββίνος Μορντεχάϊ Ι.Φριζής (πρώην Ραββίνος Θεσσαλονίκης και εγγονός Συνταγματάρχη Μαρδοχαίου Φριζή), εξηγεί και εκφράζει τη θέση του αυθεντικού Ορθόδοξου Ραββινικού-Ταλμουδιστικού Ιουδαϊσμού, σε σχέση με την εβραϊκή θρησκεία, θεολογία & παράδοση, την εβραϊκή ιστορία & φιλοσοφία, τον εβραϊκό λαό, τον Σιωνισμό και το κράτος του Ισραήλ κ.α. ΛΟΙΠΟΝ ο μυαρός Ραββίνος Μορντεχάϊ Ι.Φριζής (πρώην Ραββίνος Θεσσαλονίκης),
βάζει στό βρωμερό του στόμα, τούς ΕΛΛΗΝΕΣ 

 ΖΗΤΩ τό ΜΙΣΟΣ τών ΙΟΥΔΑΙΩΝ... 

  ο σιωνισμός προωθεί τόν αντισημιτισμό, 

είναι τό ίδιο καί τό αυτό.

ο σιωνισμός προωθεί τόν αντισημιτισμό, είναι τό ίδιο καί τό αυτό.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Βουλευτικές εκλογές 6-5-2012
Βρέθηκε λύσις: τά υβριδιστάν, ψηφιστάν στίς ΕΚΛΟΓΕΣ στό αποικιστάν - χαοκιστάν τού ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ,


ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ  (ΣΥΡΙΖΙΣΤΑΝ - ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ )  κ.λ.π. --- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ;  ΦΑΣΙΣΤΕΣ - ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ - συνωμότες - ανίκανοι
 ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
 Όλοι μαζί αντιπροσωπεύουν την ανάμειξη των πληθυσμών. Τηρούσατε διαταγές καταστολής όχλου
 Μισούν θανάσιμα τόν Ελληνισμό.
 ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
 'ΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ;;; 
Η Ευρώπη γι'αυτούς, δέν είναι τών λαών αλλά τών νομισμάτων = ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ 


http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/12/blog-post_7064.html

Πηγή
http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/12/blog-post_7681.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters