Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Θέλετε να γλιτώσετε από τα τέλη κυκλοφορίας και άλλα;;; Κάντε το όπως ο Λιάπης !

Δεν λέω, τον συνέλαβαν αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Τελικά θα αφεθεί ελεύθερος, δεν θα δικαστεί και δεν θα καταδικαστεί. Συμπέρασμα;;;  Δεν είναι παράνομο να οδηγήσεις ανασφάλιστο αυτοκίνητο με πλαστές πινακίδες. Και αν δεν είναι γι΄αυτόν δεν είναι ούτε για εμάς. Το λέει το Σύνταγμα ! Άρθρο 4.1: Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. Η είδηση τώρα από την Καθημερινή

Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί το απόγευμα ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης,ο οποίος συνελήφθη σήμερα στη Λούτσα, επειδή όχι απλώς παραβίασε STOP αλλά οδηγούσε ένα ανασφάλιστο τζιπ με πλαστές πινακίδες.

Ο  κ. Λιάπης, ο οποίος έχει διατελέσει μεταξύ άλλων υπουργός Μεταφορών (2004-2007) και Πολιτισμού (2007-2009), οδηγούσε ένα αυτοκίνητο τύπου SUV, μάρκας Volkswagen Touareg, όταν παραβίασε μία πινακίδα STOP επί της λεωφόρου Αρτέμιδος στη Λούτσα.

Δύο μοτοσυκλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ τον σταμάτησαν επί τόπου και ο κ. Λιάπης ζήτησε συγγνώμη επειδή παραβίασε το STOP. Όταν όμως οι αστυνομικοί του
ζήτησαν δίπλωμα, διαπίστωσαν ότι δεν το είχε μαζί του. Κι όταν έδωσαν τα στοιχεία του αυτοκινήτου για έλεγχο, ανακάλυψαν έκπληκτοι ότι το SUV του πρώην υπουργού όχι απλώς ήταν ανασφάλιστο, αλλά είχε και πλαστές πινακίδες.

Σύμφωνα δε με τα πρώτα στοιχεία, ο Μ. Λιάπης είχε καταθέσει τις πινακίδες του οχήματός του και κυκλοφορούσε με τις πλαστές!

Ο πρώην υπουργός συνελήφθη απο την Τροχαία Αγίας Παρασκευής και το απόγευμα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Του υπεβλήθη πρόστιμο 500 ευρώ για παραβίαση του STOP και για οδήγηση χωρίς δίπλωμα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, ψευδή βεβαίψση και ανασφάλιστο όχημα. Ο κ. Λιάπης προσκόμισε το δίπλωμα οδήγησής του, το οποίο λήγει το 2016.

update

Kαι στο «πόθεν έσχες» που κατέθεσε στη Βουλή το ΙΧ με τις πλαστές πινακίδες … 


http://www.protothema.gr/politics/article/337717/m-liapis-me-akinita-kai-pisina-36-tetragonikon-alla-kai-me-plastes-pinakides/

το είδα
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2013/12/blog-post_8283.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters