Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021

Μια «ελληνική» κοινότητα στη «στέγη του κόσμου»

Μοιάζει με παραμύθι, ένα από αυτά που διηγούνται οι ίδιοι οι Ισκανταρί Παμίρσκι, στα υψίπεδα του Τατζικιστάν. Αλλά αποτελεί πραγματικότητα. Εκεί στα βάθη της Ανατολής, στο ορεινό και δυσπρόσιτο Παμίρ, υπάρχουν ολόκληρα χωριά με απογόνους στρατιωτών του Μέγα Αλέξανδρου. Ανθρώπους περήφανους για την ελληνική καταγωγή τους και με άσβεστη τη μνήμη -ύστερα από 20 και πλέον αιώνες- της προσωπικότητας του Μακεδόνα στρατηλάτη.

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ, ΠΑΝΤΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ!
ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΧΘΕΣ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ!
ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΠΟΥ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters