Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΚΒΑΝΤΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ! ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ! ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ! Τα σπίτια 16 ευρωβουλευτών δέχθηκαν αιφνίδια επίθεση από τη βελγική αστυνομία. Συνολικά 1,5 εκατομμύριο ευρώ βρέθηκαν σε μετρητά. 750.000 από αυτούς - στην έδρα της Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Ευρωβουλευτή από την Ελλάδα Εύα Κιλίε.
Πέντε συλλήψεις έγιναν, μεταξύ των οποίων η Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύα Κάιλι και ο σύζυγός της Φραντσέσκο Τζόρτζιε, σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Όλη η Ευρώπη λέει ψέματα και βράζει από το σκάνδαλο της Πύλης του Κατάρ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters