Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

Cobra
Νέα συνέντευξη του Cobra από το We Love Mass Meditation για να ξεκαθαριστεί η παρούσα πλανητική κατάσταση και να διαδοθεί παντού ο σημαντικός ερχόμενος παγκόσμιος διαλογισμός Χρονογραμμής Ανάληψης .

H MEΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Ελληνίδες και Έλληνες Ορθόδοξοι Πατριώτες.
ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΡΙΣΟΥΝ ΘΥΕΛΕΣ.
Αν όλα όσα παρουσιάζουν και λένε τα κανάλια και τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης ήταν αλήθεια,
Δεν θα είχαν φυσικά καμία ανάγκη να χρησιμοποιούν παραπληροφόρηση και να διαδίδουν ΨΕΜΑΤΑ.

ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ.

ΜΕΤΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ… ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΑΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου
Πέρασαν 20 και πλέον ημέρες από την 28η Φεβρουαρίου 2020, όταν ο Τούρκος Σουλτάνος άνοιξε την εργαλειοθήκη πίεσης προς την ΕΕ της αναθεώρησης της Συμφωνίας που συνήψε με αυτήν το 2016 για τους “μετανάστες” που κρατούσε στην Τουρκία!

ΖΑΚ ΑΤΑΛΙ : «ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ…ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ»!!!

Ο Ζακ Αταλί: Χωρίς είναι πολύ γνωστό πολιτικό πρόσωπο στην Γαλλία, αλλά και διεθνώς και είναι άνθρωπος του παρασκηνίου με μεγάλη πολιτική επιρροή για τον λόγο αυτό οι δηλώσεις του έχουν πάντα ιδιαίτερη σημασία.
Στη στήλη του στο περιοδικό L’Express στις 3 Μαΐου, ο Ζακ Αταλί, (πρώην μυστικοσύμβουλος του Φρανσουά Μιτεράν και άνθρωπος που επέλεξε τον Μακρόν και ουσιαστικά τον επέβαλε στο γαλλικό λαό), αποκαλύπτει μερικές ενδόμυχες φαντασιώσεις του ολιγαρχικού κόσμου.

ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS: Όλοι Οι Πόλεμοι Στο Πλανήτη Ήταν Δικό Τους Έργο

Συγκλονιστικά γεγονότα συμβαίνουν σήμερα στο πλανήτη μας, με την οικονομική κρίση στην Ευρώπη, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε παγκόσμια οικονομική ύφεση, όμοια με εκείνη του 1929 στις ΗΠΑ, και η οποία συνήθως είναι πρόδρομος παγκόσμιου πολέμου.
Θυμηθείτε το οικονομικό Κράχ του 1929 στην Αμερική που οδήγησε εν συνεχεία την υφήλιο στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.
Για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει σήμερα στο πλανήτη μας, παραθέτουμε τη κάτωθι ανάλυση.

Μεταγωγή μεταναστών με καταμαράν σε περίοδο κορωνοϊού – κείμενο αστυνομικού

Παραθέτουμε κείμενο αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: 20/03/2020 Όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα και εμείς με διαταγή της ηγεσίας της Ελληνικής αστυνομίας βρισκόμαστε σε μεταγωγή η οποία ξεκίνησε στις 10:00 από Καστελόριζο με ενδιάμεσες στάσεις σε Ρόδο Σύμη και Κω, για να επιβιβαστούν παρατυποι μετανάστες, με τελικό προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας το πρωί του Σαββάτου.

Το πλοίο είναι τύπου καταμαράν κλειστό χωρίς να υπάρχει πρόσβαση σε ανοιχτό κατάστρωμα και έχει χωρητικότητα 394 άτομα.

Εμπαιγμός των ελ. επαγγελματιών με το βοήθημα: Πρωθυπουργός είναι ο Μητσοτάκης ή ο Σταϊκούρας;

Στις 18 Μαρτίου σημειώναμε την αστοχία των κυβερνητικών μέτρων καθώς εκτός του φορτώματος επιπλέον βάρος σε μια μερίδα ανθρώπων [ιδιοκτήτες ακινήτων] για τους οποίους δεν υπάρχει καμία μέριμνα, άφηναν εκτός μεγάλη μερίδα των ελευθέρων επαγγελματιών λαμβάνοντας μέριμνα για...όσους πλήττονται.

Του Στρατή Μαζίδη

Σε εκείνη μας την παρέμβαση δίναμε χαρακτηριστικά παραδείγματα για να δείξουμε πως σε αυτήν την συγκυρία πλήττονται άπαντες εκτός αν μιλάμε για προμηθευτές αντισηπτικών, μασκών και γαντιών.

Πέρασε Στα «Ψιλά»..Αλλά: Η Σλοβακία Με Νόμο Του Κράτους Έπαψε Να Αναγνωρίζει Το Ισλάμ Ως Θρησκεία

«Ο εξισλαμισμός είναι ήδη σε εξέλιξη, ας συνειδητοποιήσουμε πως μπορούμε να τον αντιμετωπίσουμε», ανέφερε ο πρόεδρος του σλοβακικού Εθνικού Κόμματος - μέλους του κυβερνητικού συνασπισμού

Το Κοινοβούλιο της Σλοβακίας ενέκρινε πριν λίγες μέρες ένα νόμο, ο οποίος εμποδίζει πρακτικά την κατοχύρωση του Ισλάμ ως επίσημης θρησκείας του Κράτους στο εγγύς μέλλον.

Σύμφωνα με το RT (link is external) , το νομοσχέδιο, το οποίο κατατέθηκε από το Εθνικό Κόμμα της Σλοβακίας (SNS), μέλος του κυβερνητικού συνασπισμού, εγκρίθηκε με πλειοψηφία δύο τρίτων.

Μας μαθαίνουν τον Αριστοτέλη οι Κινέζοι, εμείς εδώ προσκυνάμε κάστανα και παντόφλες.


Ιερά Ελλάς

"Φίλος είναι μια ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα " μας είπε η Πρέσβης της Κίνας κατά την παράδοση 8 τόνων προστατευτικου υλικού για τον κορωνοιο, από την κυβέρνηση της Κίνας όπως αναπνευστικες και χειρουργικές μάσκες, γυαλιά, γάντια, προστατευτικά παπουτσιών, και άλλα.

Γιατί οι πλανήτες έχουν αρχαία ελληνικά ονόματα

Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι 8 .
Ερμής, Αφροδίτη, Γη, Άρης, Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας
Και έχουνε όλοι αρχαία ελληνικά ονόματα προς τιμήν των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων που θεμελίωσαν την αστρονομία. Ας γνωρίσουμε λοιπόν τα μυθικά πρόσωπα των οποίων τα ονόματα πήραν οι πλανήτες.

Τερματισμός: Είναι ώρα να αποκαλυφθεί ο αληθινός εχθρός της ανθρωπότητας

Γράφει ο Γιώργος Βουδούρης
Είμαι κι εγώ περίεργος αν τα πράγματα θα συμβούν όπως τα λέει ο φίλος μου ο “Dave”. Αναφέρεται στον παγκόσμιο συντονισμό για την διάλυση της καμπάλ.
Φυσικά ο “Dave” είναι ψευδώνυμο και....δεν είναι ένας!

Το κλείδωμα των ΗΠΑ για έναν ιό που έχει σκοτώσει 69 Αμερικανούς στον ίδιο χρόνο που η κοινή γρίπη έχει σκοτώσει 19.000+ δεν «κολλάει».

Γίνεται βιβλικό φίλοι μου καθώς ο Πάπας εξαφανίζεται και η Μέκκα κλείνει για πρώτη φορά στην ιστορία


Benjamin Fulford
Τα γεγονότα που τώρα ξεδιπλώνονται έχουν ξεπεράσει το ‘μαύρο κύκνο’ (σ.τ.μ. Black Swan event)  και γίνονται πλέον σε αναλογίες βιβλικά.
Στον Ισλαμικό κόσμο, η Μέκκα έκλεισε για πρώτη φορά στην ιστορία.

Η δυναμική πορεία της Εκκλησίας της Ελλάδος

Νικόλαος Γεωργιάδης
ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ...ΕΚΕΙ ΣΤΟ 2008.... ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΣΕΛΙΔΗ ΕΚΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΤΙΤΛΟΦΟΡΕΙΤΑΙ, "ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2008"....
ΑΥΤΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ 100 ΣΕΛΙΔΕΣ, ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΘΕΟΚΛΗΤΟ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΕΚΥΟ),
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters