Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ

Cobra
Νέα συνέντευξη του Cobra από το We Love Mass Meditation για να ξεκαθαριστεί η παρούσα πλανητική κατάσταση και να διαδοθεί παντού ο σημαντικός ερχόμενος παγκόσμιος διαλογισμός Χρονογραμμής Ανάληψης .


Στα αγγλικά στο Youtube:










και σε κείμενο (στα αγγλικά):https://www.welovemassmeditation.com
(σύντομα θα μεταφραστεί και στα ελληνικά και θα προστεθεί ο σύνδεσμος εδώ)
ΔΙΟΝΙΟΣ: ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ
Την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 5:58 π.μ. ώρα Ελλάδας ο Κρόνος θα εισέλθει στον αστερισμό του Υδροχόου. Μπορείτε να συμμετέχετε στον διαλογισμό ενίσχυσης που θα γίνει εκείνη την ώρα, ώστε να φυτευτούν οι πρώτοι σπόροι για την επερχόμενη ΧρυσήΕποχή:





















Από αυτή τη στιγμή και μέχρι τον βασικό μας διαλογισμό στις 4/5 Απριλίου, οι Δυνάμεις Φωτός ζητούν από τον καθένα μας να οραματίζεται την Βιολετί Φλόγα να εξαγνίζει την επιφάνεια της Γης, να απομακρύνει όλον το φόβο και όλους τους ιούς. Μπορείτε να το κάνετε αυτό απλά για λίγα δευτερόλεπτα ή λίγα λεπτά πολλές φορές την ημέρα κάθε φορά που διαβάζετε κάτι σχετικό με τον κορονοϊό.
https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/meditation-at-exact-
Kathleen O’Meara

Οι άνθρωποι στις μολυσμένες από τον ιό περιοχές παρακαλούνται να κάνουν έκκληση στο πρωτόκολλο Command RCV Stardust (Κομάντ ΕρΣιΒι Στάρνταστ) όσο συχνότερα δυνατόν, για να βοηθήσουν τους Πλειάδιους στην αναχαίτιση του ιού. Όλες οι οδηγίες, τα βίντεο και οι εικόνες, καθώς και άλλες πηγές σχετικά με το πρωτόκολλο αυτό, είναι συγκεντρωμένες εδώ:
Όσοι αισθάνονται την εσωτερική καθοδήγηση, μπορούν επίσης να κάνουν τον διαλογισμό Άνθους της Ζωής ώστε να ενδυναμώσουν το θετικό ενεργειακό πλέγμα στην επιφάνεια του πλανήτη σε αυτή την κρίσιμη εποχή:
Νίκη του φωτός!

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΜΕ GOOGLE TRANSLATE ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Συνέντευξη με το Cobra για το Timeline της Ανάληψης / Τέλος του Διαλογισμού του Κοροναϊού

Μας αρέσει ο Meditation Mass και ο Διεθνής Όμιλος της Χρυσής Εποχής είχε οργανώσει μια συνέντευξη με το Cobra για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με το Timeline της Ανάληψης / Τέλος του διαλογισμού του Coronavirus στις 5 Απριλίου στις 2:45 π.μ. UTC. Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Cobra έδωσε την άποψή του για την τρέχουσα πλανητική κατάσταση, τη σημασία αυτού του επερχόμενου διαλογισμού και πώς μπορούν οι άνθρωποι να προετοιμαστούν για το γεγονός.

Ακολουθεί η καταγραφή της συνέντευξης στο κανάλι μας στο YouTube:


Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Διεθνή Όμιλο Χρυσή Εποχή για την τεχνική υποστήριξή τους στην καταγραφή και την επεξεργασία αυτής της συνέντευξης, καθώς και τη δημιουργία της μεταγραφής.
Παρακάτω είναι το αντίγραφο της συνέντευξης:

--- Έναρξη της μεταγραφής ---
Hoshino: Γεια σε όλους. Σήμερα είναι η 17η Μαρτίου του 2020. Το όνομά μου είναι Hoshino και είμαι μαζί με δύο από τους μεγάλους φίλους μου Patrick και Jedi οι οποίοι είναι εκπρόσωποι της Διεθνούς Ομάδας Χρυσή Εποχή.

Καλώς ορίσατε τον Patrick και Jedi.

Jedi: Γεια σας, αυτό είναι Jedi!

Patrick: Αυτός είναι ο Patrick!

Hoshino: Από την αρχή του έτους 2020, έχουμε δει πολλές ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην πλανητική κλίμακα, συμπεριλαμβανομένης της επιδημίας COVID-19 του Coronavirus. Για να αντεπεξέλθουμε σε αυτό, θα έχουμε έναν μαζικό διαλογισμό στις αρχές Απριλίου για να χρησιμοποιήσουμε την ενοποιημένη συνείδησή μας για να επηρεάσουμε άμεσα την κατάσταση με θετικό τρόπο.

Και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που έχω μαζί μας την Cobra για να κάνουμε μια συνέντευξη μαζί μου, τον Patrick και τον Jedi για να μιλήσω για την τρέχουσα κατάσταση της Γης, τον επερχόμενο διαλογισμό και πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε για το γεγονός.

Cobra: Γεια σε όλους

Hoshino: Τόσο εδώ είναι η συνέντευξη:

Μέρος 1. Ενημέρωση πλανητικής κατάστασης

Hoshino: Η Ιταλία, η Ισπανία και η Τσεχία ανακοίνωσαν εθνικές κλειδώσεις. Θα βοηθούσε αυτή η κατάσταση οι Φωτεινές Δυνάμεις να καθαρίσουν το πλάσμα πλάσματος αυτών των χωρών;

Cobra: Βασικά, τις τελευταίες εβδομάδες οι Φωτεινές Δυνάμεις κατάφεραν να καθαρίσουν τη συντριπτική πλειοψηφία του πλάσματος πλάσματος σε ολόκληρο τον πλανήτη. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι η επόμενη φάση καθαρισμού που καθαρίζει όλες τις αρνητικές οντότητες σε οποιοδήποτε επίπεδο: το αιθερικό, το αστρικό, όλα αυτά τα ανώτερα επίπεδα καθαρίζονται εντατικά. Οι κλειδαριές σε ολόκληρη την Ευρώπη φυσικά θα επιταχύνουν ακόμη περισσότερο αυτή τη διαδικασία. Αυτά τα κλειδαριές αναμένεται να επεκταθούν σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Hoshino. Οι μαύρες οικογένειες ευγένειας είναι και ανθρώπινα όντα. Δεν ανησυχούν για να μολυνθούν από το COVID-19;

Cobra: Ορισμένα μέλη των οικογενειών μαύρης ευγένειας πήγαν σε πλήρη απομόνωση από τον πληθυσμό της επιφάνειας. εξακολουθούν να βρίσκονται στην επιφάνεια του πλανήτη, αλλά βρίσκονται σε εντελώς απομονωμένες ενώσεις με μηδενική επαφή με τον υπόλοιπο πληθυσμό.

Hoshino: Μπορούν όμως να έρθουν σε επαφή με τους υπηρέτες τους ή τους ανθρώπους τους;

Cobra: Ναι, φυσικά. Υπάρχει πάντα το διαδίκτυο.

Hoshino: Έτσι, το Διαδίκτυο αυτών των μαύρων οικογενειών ευγενών παρακολουθείται από τις δυνάμεις του φωτός;

Cobra: Ναι

Hoshino: Υπάρχει μια φήμη ότι πολλές χώρες αναγγέλλουν εθνικές κλειδαριές και απαγορεύσεις ταξιδιών, έτσι ώστε τα στρατιωτικά λευκά καπέλα να μπορούν να επιβάλλουν τη μαζική σύλληψη ομαλά. Λέγεται ότι πολλές διασημότητες έχουν τεθεί υπό αυτοκατανόηση για να ξεφύγουν από τη μαζική σύλληψη. Ποια είναι η γνώμη σας για τη θεωρία;

Cobra: Εντάξει εξαιτίας αυτών των εθνικών κλειδιών, φυσικά ο θετικός στρατός σχεδιάζει να εκτελέσει τη μαζική σύλληψη και δεν μπορώ να σχολιάσω περαιτέρω εάν αυτό θα συμβεί ή όχι. Αλλά σίγουρα αυτή η φήμη για διασημότητες που διαφεύγουν μαζικές συλλήψεις με αυτοκατανόηση δεν είναι σωστή.

Hoshino: Το λευκό καπέλο δείχνει ότι οι ΗΠΑ θα κηρύξουν τον στρατιωτικό νόμο στις 23 Μαρτίου. Ποια είναι η γνώμη σας σχετικά με αυτή τη δήλωση;

Cobra: Αυτή είναι μια πιθανότητα.

Hoshino: Η κυβέρνηση της Κίνας ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η λοίμωξη από το COVID-19 έχει περάσει την αιχμή της στην Κίνα. Μπορούν οι Φωτεινές Δυνάμεις να το επιβεβαιώσουν;

Cobra: Ναι, απολύτως. Το ξέσπασμα της μόλυνσης στην Κίνα έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Το πρόβλημα στην Κίνα τώρα είναι ότι επειδή ορισμένες περιπτώσεις εισάγονται από το ιταλικό στέλεχος του ιού. Ορισμένοι άνθρωποι ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο όλες τις χώρες στην Κίνα και επαναφέρουν τον ιό. Η Κίνα ανακοίνωσε την υποχρεωτική καραντίνα διάρκειας δύο εβδομάδων για όσους προέρχονται από το εξωτερικό στην ηπειρωτική Κίνα, κάτι που είναι καλό. Έτσι, η Κίνα έχει την καλύτερη θέση όλων των χωρών του πλανήτη για να διατηρήσει τον αριθμό των μολύνσεων πολύ χαμηλά ή ακόμη και να εξαλείψει πλήρως τον ιό σε κινεζικό μέρος.

Hoshino: Μπορεί το κολλοειδές ασημένιο να θεραπεύσει τη μόλυνση COVID-19;

Cobra: Υπάρχουν φήμες για αυτό, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω.

Hoshino: Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα του πρωτοκόλλου "Command RCV Stardust" από 75% σε 80 ή ακόμα και 95%;

Cobra: Το πρόβλημα είναι ότι ένα ορισμένο ποσοστό του επιφανειακού ανθρώπινου πληθυσμού είναι εξαιρετικά εγωιστικό. Είναι οι πιο αποτελεσματικοί διασκορπιστές του ιού. Ακριβώς σήμερα έχω ακούσει για ένα συγκεκριμένο άτομο που έχει πιθανή μόλυνση και περπατά ελεύθερα, συναντά ανθρώπους και πιθανώς μολύνει μεγάλο αριθμό ανθρώπων. Επομένως, αυτό είναι ένα παράδειγμα συμπεριφοράς που περιορίζει την αποτελεσματικότητα του πρωτοκόλλου RCB Stardust.

Hoshino: Μπορούν όλα τα στελέχη των ιών corona να αντιμετωπιστούν από το πρωτόκολλο "Command RCV Stardust"; Είναι οι Πλειάδες να αναπτύσσουν μια νέα έκδοση για το ιταλικό στέλεχος;

Cobra: Ναι, αναπτύσσεται μια νέα έκδοση για το ιταλικό στέλεχος. Το ιταλικό στέλεχος και το κινεζικό στέλεχος δεν είναι τόσο διαφορετικά. Αυτό που είναι εξαιρετικά σημαντικό είναι ότι οι άνθρωποι επικαλούνται το πρωτόκολλο Command RCV Stardust όσο το δυνατόν περισσότερο. Επίσης, στην Ευρώπη, ώστε να έχουμε το μέγιστο ποσό της παρέμβασης των Πλειάδων, διότι πρέπει να συμβεί αν και το πρωτόκολλο αυτό.

Hoshino: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πρόθεσή μας να αποφασίσουμε τις χώρες ή περιοχές που θα θέλαμε να βοηθήσουμε με το πρωτόκολλο "Command RCV Stardust";

Cobra: Ναι, φυσικά μπορείτε να το κάνετε αυτό. Αλλά είναι πολύ πιο αποτελεσματικό εάν οι άνθρωποι στις πληγείσες περιοχές το κάνουν αυτό για τον εαυτό τους.

Hoshino: Δεν γνωρίζει ο Elon Musk τον κίνδυνο του έργου SpaceX Starlink; Ή γνωρίζει ήδη, αλλά εκτοξεύει αυτούς τους δορυφόρους 5G στο διάστημα με σκοπό;

Cobra: Δυστυχώς, ο Elon Musk δεν εργάζεται πλέον για την πλευρά του φωτός. Συνεργάζεται με τους Illuminati με τα σχέδιά τους. Έτσι ξέρει ακριβώς τι κάνει το SpaceX Starlink.

Hoshino: Φαίνεται ότι το 5G προκάλεσε υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από το coronavirus στο Wuhan. Πώς μπορούμε να μειώσουμε τις αρνητικές επιπτώσεις του 5G στον πληθυσμό της επιφάνειας πριν από την εκδήλωση;

Cobra: Αναπτύσσουμε μια συγκεκριμένη τεχνολογία βασισμένη σε ταχυόνα, η οποία μπορεί να μειώσει κάπως τα επιβλαβή αποτελέσματα του 5G.

Hoshino: Είναι οι Φωτεινές Δυνάμεις ήδη αφαιρώντας όλους τους υπόλοιπους ερπετούς, δρακόντειους και Archons σε μη φυσικά αεροπλάνα; Ποιες σημαντικές αλλαγές μπορούμε να περιμένουμε στην καθημερινότητά μας όταν οι εν λόγω οντότητες καταργηθούν εντελώς;

Κόμπρα: Ναι. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι μια εξαιρετικά γρήγορη επιτάχυνση της απομάκρυνσης όλων των εναπομεινάντων αρνητικών οντοτήτων σε μη φυσικά επίπεδα. Όταν αυτά τα αεροπλάνα απολυθούν εντελώς, η ενέργεια γύρω μας θα είναι καλύτερη. Θα είναι μια γεύση μιας καινούργιας εποχής. Η επόμενη φάση αυτής της ενέργειας είναι να αφαιρέσει όλες τις οντότητες που ζουν στο αουρικό πεδίο όλου του πληθυσμού της επιφάνειας. Όταν αφαιρεθούν αυτές οι οντότητες, οι συμπεριφορές ορισμένου αριθμού ανθρώπων θα βελτιωθούν σημαντικά.

Hoshino: Το 2018, όλες οι εναπομείνασες βόμβες στο πλάσμα τοποθετήθηκαν σε απόσταση 30 μέτρων από την επιφάνεια του πλανήτη. Μπορείτε να μας πείτε το ύψος του τελικού εναπομείναντος στρώματος της βόμβας από την επιφάνεια της Γης;

Cobra: Αυτή τη στιγμή οι βόμβες είναι μόνο μέσα στα εμφυτεύματα. Αυτή είναι η μόνη τοποθεσία στην οποία εξακολουθούν να υπάρχουν. Μέσα στα εμφυτεύματα, μέσα στο ενεργειακό πεδίο των ανθρώπων. Βαθιά μέσα στα εμφυτεύματα, υπάρχει μια ιδιαιτερότητα μαύρης τρύπας και αυτό είναι όπου βρίσκονται οι βόμβες.

Hoshino: Πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται γιατί οι Φωτεινές Δυνάμεις χρειάστηκαν χρόνια για να αφαιρέσουν τις βόμβες και τις βόμβες. Εάν μια βόμβα πλάσματος απομακρυνθεί και η έκρηξη έπεσε εκτός ελέγχου, θα καταστρέψει ολόκληρο το φυσικό σύμπαν και επίσης τα πνευματικά σφαίρα;

Cobra: Εάν μια βόμβα αποκοπής θα έκλεινε, αυτή τη στιγμή θα επηρεάσει μόνο αυτό το ηλιακό σύστημα. Θα μπορούσε ενδεχομένως να καταστρέψει το ηλιακό σύστημα, αλλά πιθανότατα η μόλυνση της έκρηξης θα μπορούσε να σταματήσει στην υψηλή τροχιά της Γης. οπότε πιθανότατα η ζημιά θα περιοριζόταν μόνο σε αυτόν τον συγκεκριμένο πλανήτη, ο οποίος θα βρεθεί σε μια κορυφαία αλυσιδωτή αντίδραση. Όλα τα κουάρκ θα μετατραπούν σε κουάρκ κορυφής και κάτω. Όλη η ύλη θα μεταλλαχθεί σε πολύ εξαιρετικά βαριά ύλη των κουαρών κορυφής και πυθμένα. Όλα θα μεταλλαχθούν σε μια σφαίρα με διάμετρο περίπου 100 μέτρων. Όσον αφορά τα πνευματικά αεροσκάφη, θα δημιουργούσε μια αρκετά ισχυρή ανωμαλία η οποία θα επιβραδύνει σημαντικά την εξέλιξη όλων όσων εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό δεν θα συμβεί. Οι Φωτεινές Δυνάμεις διασφαλίζουν και λαμβάνουν προφυλάξεις ώστε αυτό να μην συμβεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η απομάκρυνση διαρκεί τόσο πολύ.

Hoshino: Έχουν περάσει οι Φωτεινές Δυνάμεις την εκκαθάριση του Λονγκ Άιλαντ και των υπόγειων στρατιωτικών βάσεων που συνδέονται με το δίκτυο εγκληματικότητας παιδιών;

Cobra: Σε μεγάλο βαθμό, ναι. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιες τοποθεσίες γύρω από τον πλανήτη, όπου τα δίκτυα εγκληματικότητας των παιδιών χρησιμοποιούν συγκεκριμένες τοποθεσίες. ακόμα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Hoshino: Είναι δυνατόν το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα να καταρρεύσει πριν από τις 4 Απριλίου;

Κόμπρα: Ναι.

Hoshino: Το Silver χτυπάει στα χαμηλότερα επίπεδα του 2011, αλλά η αγορά τρέχει σε φυσικό ασήμι. Ξέρετε τι συμβαίνει;

Cobra: Η ομάδα που θα ήθελε να διατηρήσει το σημερινό χρηματοπιστωτικό σύστημα χειραγωγεί την τιμή της αγοράς, τόσο βασικά όλα. Υπάρχουν ορισμένα επενδυτικά ταμεία τα οποία βρίσκονται σε απελπιστική ανάγκη για ρευστότητα και πωλούν το ασήμι τους. Αυτό είναι ένα πράγμα που συμβαίνει. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που αγοράζουν ασήμι που είναι τώρα σε πώληση. γνωρίζοντας ότι στην επόμενη φάση της χρηματοοικονομικής κατάρρευσης η τιμή του αργύρου θα ανέλθει στα ύψη. Έτσι, υπάρχουν πολλά χειραγώγηση των τιμών που συμβαίνουν από τη μια φατρία με την πώληση αργύρου φτηνά και η άλλη ομάδα χρησιμοποιώντας αυτή την ευκαιρία να αγοράσει αργύριο φτηνά.

Hoshino: Ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση των οικογενειών μαύρης ευγένειας και των ιησουιτών; Τι σχεδιάζουν;

Cobra: Υπάρχουν δύο φατρίες στην μαύρη αριστοκρατία που προσπαθούν τώρα να διευθετήσουν τα αποτελέσματα στον πόλεμο που συνέβαινε πριν μέσα σε αυτές τις δύο παρατάξεις για πολλές εκατοντάδες και χιλιάδες χρόνια. Μια από αυτές τις παρατάξεις διέταξε να δημιουργηθεί αυτός ο ιός σε ορισμένες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Θα ήθελαν να συντρίψουν την οικονομία. Θα ήθελαν να αναλάβουν και να δημιουργήσουν ένα σύστημα πλήρους κυριαρχίας. Φυσικά, οι Ιησουίτες είναι τα δικά τους άτομα. Αυτό το σχέδιο απλά δεν θα λειτουργήσει καθώς η κατάσταση είναι αυτή τη στιγμή. Η παγκοσμιοποίηση δεν είναι πλέον επιλογή. Η Ανθρωπιστική Κοινωνία θα μετασχηματιστεί με τρόπο που δεν θα επιτρέψει πια τα σχέδια αυτά να είναι απομακρυσμένα.

Hoshino: Μπορούμε να δούμε ότι χώρες και περιοχές χωρίς αρκετούς ενεργούς Εργάτες του Φωτός είναι αρκετά ευάλωτες στο COVID-19, όπως η Νότια Κορέα, η Ιταλία και ορισμένες πολιτείες των ΗΠΑ. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε και να λύσουμε αυτό το πρόβλημα;

Cobra: Απλά με τη διάδοση αυτών των πληροφοριών, την αφύπνιση των ανθρώπων σε αυτές τις περιοχές? βάζοντας τους Cintamani Stones σε αυτές τις περιοχές. Φυσικά, υπάρχει και η ελεύθερη βούληση. Σε μέρη όπως η Ταϊβάν, υπάρχει ένα πολύ οργανωμένο και πολύ αποτελεσματικό δίκτυο εργατών του φωτός που πραγματοποιούν τις αποστολές τους με μεγάλη αφοσίωση και όσο το δυνατόν λιγότερες εσωτερικές συγκρούσεις. Μπορείτε να δείτε τον αριθμό των περιπτώσεων στην Ταϊβάν είναι πολύ χαμηλή. Η Ταϊβάν έχει προστατευθεί από τους τυφώνες, τα τσουνάμι και όλα τα είδη των γεγονότων τα τελευταία δύο χρόνια, απλά επειδή κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα πολύ ισχυρό δίκτυο Cintamani. Έχουν κατορθώσει να αγκυροβολούν το Φως στις ομάδες τους με όσο το δυνατόν λιγότερες συγκρούσεις. Έτσι, αυτό μπορεί να κάνει κάθε χώρα αν συνειδητοποιήσει τη σημασία και τη σημασία της δημιουργίας ενός ισχυρού ισχυρού δικτύου Lightworker, για να βάλει το Cintamani Stone, να διαλογιστεί, να συνεργαστούν και να ενοποιηθούν. Αυτό μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι στις χώρες τους.

Επίσης, από τότε που κυκλοφόρησα το Meditation Timeline της Ανάληψης, έχω παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι εκτός του δικτύου μου ενδιαφέρονται για αυτό. Είναι η ελεύθερη βούλησή τους και αυτός είναι ένας μόνο παράγοντας που μπορεί να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπιστεί αυτή η εστία. Όσο περισσότερη συνεργασία υπάρχει στην επιφάνεια του πλανήτη, όσο περισσότερη ευθυγράμμιση υπάρχει στην επιφάνεια του πλανήτη, τόσο περισσότερο οι Φωτεινές Δυνάμεις θα είναι σε θέση να επεμβαίνουν στην κατάσταση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φυσικά, δεν έχω τίποτα εναντίον κάποιου άλλου που κάνει αυτό το διαλογισμό ή κάποια άλλη ομάδα που οργανώνει τον διαλογισμό τους. Αλλά συνήθως, δυστυχώς, πρέπει να είμαι αυτός που κάνει αυτό και κανείς άλλος δεν φαίνεται να πειράζει για τη σημασία της δημιουργίας ενός πεδίου συνεκτικότητας με μαζική διαμεσολάβηση, φθάνοντας αρκετά άτομα να επηρεάσουν το πλανητικό χρονοδιάγραμμα.

Hoshino: Οι σκοτεινές δυνάμεις παρεμπόδισαν τη συνεργασία μεταξύ των εργάτων του φωτός μέσω της διείσδυσης, του εκβιασμού, του διαχωρισμού, των επιθέσεων και της διαφωνίας. Οι Ελαφρές Δυνάμεις έχουν συμβουλές για τις κοινότητες των εργατών του φωτός που αναζητούν ενότητα και συνεργασία;

Cobra: Είναι πολύ απλό. Οι άνθρωποι που εξαπλώνουν τον εκβιασμό, τον διαχωρισμό, τον πόλεμο και τη διαφωνία δεν είναι εργάτες του φωτός. Πρέπει να αφαιρεθούν από τα δίκτυα των Φωτεινών δικτύων και μόνο τα άτομα που μπορούν να εργαστούν αρμονικά μαζί μπορούν να εργαστούν και να διαδώσουν το Φως. Έτσι, αν έχετε μια ομάδα του Lightworkers και εάν κάποιος μεταδίδει δυσαρμονία, αυτό το άτομο δεν μπορεί πλέον να είναι μέρος του δικτύου. Έπρεπε να περάσω από τη διαδικασία εκκαθάρισης των δικών μου δικτύων και έπρεπε να αφαιρέσω μεταξύ 30 και 50% της ομάδας μου επειδή δεν ήταν απλά το πρότυπο.

Αυτό συμβαίνει παντού. Αυτός ο καθαρισμός πρέπει να γίνει χωρίς συμβιβασμούς, διότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της μετάβασης.

Hoshino: Μπορούμε να στείλουμε την ενέργεια της θεάς σε όσους αρνούνται να συνεργαστούν με την ελπίδα ότι μπορεί να αλλάξουν γνώμη;

Cobra: Μπορείτε να στείλετε την ενέργεια της θεάς προς αυτούς χωρίς όρους. Δεν είναι να αλλάξουν το μυαλό τους αλλά να πάνε σε ένα μονοπάτι που είναι ο υψηλότερος σκοπός τους για αυτούς και για όλους τους άλλους. Επειδή μερικοί από αυτούς ίσως να μην αλλάξουν γνώμη, δεν είναι για εμάς να πείσουμε κανέναν. Μπορούμε να διαδώσουμε το Φως. Μπορούμε να μοιραστούμε την Αγάπη, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε την ελεύθερη βούληση κανενός.

Hoshino: Από ποιες ομάδες αποτελείται η Συμμαχία της Ατλαντίδας; Τι κάνει αυτή η συμμαχία τώρα; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Συμμαχίας Atlantis και της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας;

Κόμπρα: Εντάξει. Είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για συγκεκριμένες ομάδες που ανήκουν στη Συμμαχία της Ατλαντίδας. Φυσικά, η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία είναι μία από αυτές αλλά όχι η μόνη. Η συμμαχία πραγματοποιεί τώρα σχέδια για πλανητική απελευθέρωση. Επίσης, σχετικά με αυτό το νέο κρούσμα Coronavirus, αυτή η κατάσταση έχει ενεργοποιήσει ορισμένα σχέδια έκτακτης ανάγκης. Έχει ανοίξει ορισμένες δυνατότητες που δεν είναι δυνατό πριν. Έχει αλλάξει τον κανόνα του παιχνιδιού. Η Atlantis Alliance εργάζεται με πλήρη ταχύτητα όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Hoshino: Τώρα που η Chimera είχε ενεργοποιήσει την τελευταία της άμυνα με φυσικά εμφυτεύματα, θα μπορούσε αυτός ο αμυντικός μηχανισμός να αποτελέσει μεγάλη πρόκληση για τις Φωτεινές Δυνάμεις; Ή δεν είναι πραγματικά ένα μεγάλο πρόβλημα.

Cobra: Πρόκειται για μια πρόκληση, αλλά αυτή η πρόκληση είναι διαχειρίσιμη. Πρόκειται για μια πρόκληση που ενέχει ορισμένους κινδύνους, αλλά οι κίνδυνοι αυτοί αντιμετωπίζονται.

Hoshino: Τι μπορεί να κάνει ο Lightworkers για να αποδυναμώσει αυτόν τον αμυντικό μηχανισμό;

Cobra: Οι οδηγίες για τους Εργάτες του Φωτός θα έρθουν όταν ο καιρός είναι σωστός.

Hoshino: Τι είναι η μοναδικότητα καλά;

Cobra: Ένα φρενάρισμα ιδιομορφίας είναι μια περιοχή όπου ένα διαστημικό χρόνο συνεχόμενο διαστρεβλώνεται ή στριμμένο λόγω μιας πολύ ισχυρής συγκέντρωσης της ύλης που έχει αλλάξει σε μια μαύρη τρύπα. Μια μαύρη τρύπα είναι βασικά μια πολύ βαριά περιοχή της ύλης που έχει συμπιεστεί σε πολύ μικρό χώρο. Αυτό φυσικά αλλάζει τη δομή του διαστημικού χρόνου. Ένα φρεάτιο ξεχωριστό δεν είναι απλώς μια παραμόρφωση του διαστήματος χωροχρόνου σε μακροοικονομική κλίμακα. Είναι επίσης μια παραμόρφωση στην κβαντική κλίμακα. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τις Φωτεινές Δυνάμεις.

Hoshino: Η αντίσταση Movement υποδηλώνει ότι ο πληθυσμός της επιφάνειας διατηρεί ένα μήνα τροφής και καθημερινές ανάγκες για παγκόσμια ιατρική καραντίνα. Πρέπει να διατηρήσουμε ένα τέτοιο ποσό αποθήκευσης μέχρι να συμβεί το συμβάν; Ή είναι εντάξει να το μειώσετε σε δύο εβδομάδες μετά την περιέλευση της πανδημίας;

Cobra: Θα έλεγα ότι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις τη δική σου καθοδήγηση γιατί η κατάσταση είναι αρκετά ρευστή. Ακόμα και όταν αυτή η πανδημία έχει τελειώσει, τα πράγματα δεν θα πάρουν πίσω σε ό, τι ήταν πριν. Ο κόσμος όπως γνωρίζουμε έχει τελειώσει. Τα πράγματα αλλάζουν τώρα. Βρισκόμαστε στην τελική φάση. Όπως γνωρίζετε το γράφημα της μετάβασης φάσης, βρισκόμαστε στην τελευταία φάση πριν από την εκδήλωση. Αυτή η φάση θα είναι πολύ ταραγμένη και η επιφάνεια της ανθρώπινης κοινωνίας δεν θα είναι πλέον σταθερή από δω και πέρα.

Μέρος 2. Διαλογισμός του χρονοδιαγράμματος της Αναλήψεως

Jedi: Ποιες ενεργειακές ιδιότητες έχουν ο Jupiter και ο Πλούτωνας έτσι ώστε οι Φωτεινές Δυνάμεις να αποφασίσουν να οργανώσουν το διαλογισμό του χρονοδιαγράμματος της ανάληψης κατά τη στιγμή του Jupiter Pluto;

Cobra: Ο Δίας και ο Πλούτωνας είναι μια πολύ ισχυρή πτυχή. είναι η πιο ισχυρή πτυχή αυτής της χρονικής περιόδου. Η ενέργεια αυτής της πτυχής είναι μια πιθανή μεγάλη ανακάλυψη. Αυτή η μεγάλη ανακάλυψη μπορεί να εκδηλωθεί με διάφορους τρόπους. Μπορεί να εκδηλωθεί δραστικά στη βελτίωση των συνθηκών για τις δυνάμεις του φωτός να επέμβουν στον πλανήτη. Μπορεί να μειώσει δραματικά την πανδημία. Μπορεί να δημιουργήσει δραστικά πιο ευνοϊκές συνθήκες για την αποκάλυψη. Μπορεί να βελτιώσει δραστικά τη δυνατότητα ενός σεναρίου μαζικής σύλληψης. Υπάρχουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι και ο Δίας και ο Πλούτωνας έχουν μαζί τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μεγάλη περιουσία για την Ανθρωπότητα. Έτσι, αυτή είναι η καλύτερη δυνατή στιγμή για το διαλογισμό σαν αυτό.

Jedi: Ποια είναι η φύση της ενέργειας της Υγείας του Υδροχόου που θα χτυπήσει την επιφάνεια του πλανήτη κατά τη διάρκεια του διαλογισμού; Είναι ένας τύπος ενέργειας θεάς;

Cobra: Όχι. Όχι, όπως έχω πει, δεν είναι ένας τύπος θεάς ενέργειας. Είναι μια ενέργεια μιας συγκεκριμένης ανακάλυψης, στην οποία οι σημαντικές αποκαλύψεις στην περιοχή θα εκδηλωθούν ακόμη άγνωστες. Είναι ένα μεγάλο δυναμικό για μακροχρόνιες αλλαγές.

Jedi: Εάν αυτός ο διαλογισμός στερεώσει επιτυχώς το θετικό χρονοδιάγραμμα και εξουδετερώσει όλα τα οικόπεδα των σκοτεινών δυνάμεων, οι υπόλοιπες βόμβες στο πλάσμα θα είναι το τελικό εμπόδιο στο δρόμο μας προς το γεγονός;

Cobra: Οι υπόλοιπες βόμβες θα είναι ένα από τα σημαντικότερα εναπομείναντα εμπόδια. Είναι αδύνατο να προβλέψουμε με ακρίβεια πώς θα αναπτυχθούν τα πράγματα επειδή υπάρχει ελεύθερη βούληση. Υπάρχουν πολλές φατρίες που εμπλέκονται. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε ακριβώς ότι όλη αυτή η τελευταία φάση θα συνεχιστεί. Είναι μια από τις πιο απρόβλεπτες φάσεις της ανθρώπινης ιστορίας, αλλά γνωρίζουμε το τελικό αποτέλεσμα που είναι πολύ καλό και είναι το γεγονός.

Jedi: Τι σημαίνει το λευκό, το ροζ, το μπλε και το χρυσό φως σε αυτό το διαλογισμό;

Cobra: Αυτά τα τέσσερα χρώματα του φωτός είναι διαφορετικές όψεις διαφορετικών ακτίνων του Φωτός. Κάθε μία από αυτές τις πτυχές αντιμετωπίζει μια ορισμένη ποιότητα υψηλότερης διαστάσεων συνείδησης. Όλοι μαζί δημιουργούν το βέλτιστο συνδυασμό που είναι απαραίτητο για αυτές τις ενέργειες της διάσπασης του Υδροχόου να εκδηλωθούν όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα στην επιφάνεια του πλανήτη.

Jedi: Οι οδηγίες διαλογισμού υποδηλώνουν ότι απεικονίζουμε τον πυλώνα του Φωτός που συνδέει όλα τα φωτεινά όντα στο ηλιακό μας σύστημα. Μπορείτε να μας δώσετε κάποια παραδείγματα τέτοιων ελαφρών όντων;

Cobra: Ναι, υπάρχουν όντα που αποτελούν μέρη της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας. Υπάρχουν όντα που ανήκουν στην εντολή του Δία, που ανήκουν στην εντολή Αστάρ. Υπάρχουν ο στόλος των Πλειάδων, ο στόλος της Συρίας, ο στόλος Arcturians και ο στόλος της Ανδρομέδας. Υπάρχουν μέλη του Κινήματος Αντίστασης σε διάφορα μέρη σε όλο το ηλιακό σύστημα. Υπάρχουν μη φυσικά όντα όπως Άγγελοι, Αρχαγγέλοι. Υπάρχουν Ανυψωμένα Όντα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά όντα του Φωτός που διοχετεύουν την ενέργεια του γαλαξιακού κέντρου σε όλο το ηλιακό σύστημα και προς τον πλανήτη Γη σε αυτήν την τελική απελευθέρωση.

Jedi: Μπορούμε να καλέσουμε και να συνδέσουμε τη Συμμαχία της Ατλαντίδας;

Cobra: Ναι, φυσικά μπορείτε, αλλά σε αυτό το σημείο δεν μπορώ να απελευθερώσω περισσότερες πληροφορίες για το ποιος εμπλέκεται με τη Συμμαχία. Εάν επαναλάβετε αυτό το όνομα [Atlantis Alliance] στο μυαλό σας και ζητήσετε μια σύνδεση, θα πάρετε μια απάντηση. Εάν το κανάλι σας είναι αρκετά ανοικτό και ίσως να έχετε οραματισμούς, οδηγίες. Μπορείτε να πάρετε πνευματική καθοδήγηση. Μπορεί να έχετε μερικές φορές πολύ δυνατές εμπειρίες που μπορούν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη σας. Μπορεί να σας βοηθήσει στην προετοιμασία σας για την αποστολή σας και την πραγματική αποστολή σας επίσης.

Jedi: Ποια είναι τα 2D / 3D οπτικά βοηθήματα που μπορούμε να δημιουργήσουμε για να επιδείξουμε έναν επιτυχημένο μαζικό διαλογισμό;

Cobra: Πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δική σας καθοδήγηση. Έχω κυκλοφορήσει πολλές πληροφορίες σχετικά με αυτό και μπορείτε να το συνδυάσετε σε μίμμες, εικόνες, βίντεο, κάθε είδους εργαλεία που μπορείτε να δημιουργήσετε για να μοιραστούν online.

Jedi: Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Λουλούδι της Ζωής για να βοηθήσουμε αυτόν τον επερχόμενο διαλογισμό της χρονικής οδού ανόδου;

Cobra: Οι Φωτεινές Δυνάμεις έχουν ζητήσει λίγες φορές στο παρελθόν να κάνουν αυτό το διαλογισμό του Λουλουδιού της Ζωής όσο το δυνατόν συχνότερα και επίσης τώρα σε αυτή την κατάσταση οποτεδήποτε κάποιος ή ακόμα και μια ομάδα. Ο διαλογισμός του Λουλουδιού της Ζωής δημιουργεί ένα υποστηρικτικό πεδίο για τις Φωτεινές Δυνάμεις να συνεχίσουν τη λειτουργία τους. Μπορείτε επίσης να βάλετε αυτές τις μολυσμένες περιοχές στο διαλογισμό της Λουλούδι της Ζωής.

Jedi: Εάν χρησιμοποιήσουμε την πρόθεσή μας να καταστήσουμε αυτόν τον διαλογισμό αποτελεσματικό σε μια συγκεκριμένη στιγμή, θα βοηθήσει αυτή η τεχνική να φτάσει σε κρίσιμη μάζα;

Cobra: Ναι απολύτως. Μπορείτε να διαλογιστείτε και να απεικονίσετε αυτό το διαλογισμό φτάνοντας στην κρίσιμη μάζα. Έτσι, μπορείτε να κάνετε ένα διαλογισμό ομάδας σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όταν όλοι μπορούν να διαλογίσουν για αυτό το μαζικό διαλογισμό για να φτάσουν στην κρίσιμη μάζα. Μια πρόταση θα ήταν η ακριβής στιγμή της εισόδου του Κρόνου στον Υδροχόο, που θα συμβεί σε λίγες μέρες που θα συμβεί σε λίγες μέρες. Αυτό θα συμβεί στις 22 Μαρτίου στις περισσότερες περιοχές του κόσμου. Εάν οι ομαδικοί διαλογισμοί οργανώνονται εκείνη τη στιγμή με μοναδικό σκοπό την εκδήλωση της κρίσιμης μάζας και την υπέρβαση της κρίσιμης μάζας. Ένας στόχος είναι να διαλογίσουμε 1 εκατομμύριο ανθρώπους στον κύριο διαλογισμό μας στις 4/5 Απριλίου. Αυτό μπορεί να είναι μια καλή πρόταση. Έτσι, οι άνθρωποι μπορούν να οργανώσουν διαλογισμό, προκαταρκτικό διαλογισμό τη στιγμή που ο Κρόνος εισέρχεται στο σημάδι του Υδροχόου στις 22 Μαρτίου. Μπορούν να εξατομικεύσουν τον κύριο διαλογισμό μας στις 4 Απριλίου για να υπερβούν την κρίσιμη μάζα πολλές φορές. Όπως είπα, ο στόχος είναι τώρα να διαλογίζονται 1 εκατομμύριο άνθρωποι.

Jedi: Αν οι Εργάτες του Φωτός κάνουν το διαλογισμό της Ανάληψης του Χρονοδιαγράμματος κάθε μέρα σε παγκόσμια κλίμακα, θα μπορούσε ο ημερήσιος μας διαλογισμός να βοηθήσει τον μαζικό διαλογισμό στις 4/5 Απριλίου για να φτάσει σε κρίσιμη μάζα;

Cobra: Ναι, φυσικά.

Jedi: Τι διαλογισμοί πρέπει να κάνουμε για να σταθεροποιήσουμε και να βελτιώσουμε την κατάσταση πριν από τις 4 Απριλίου;

Cobra: Μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε αυτό το διαλογισμό που προορίζεται για τις 4 Απριλίου. Μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε τώρα και μπορεί να γίνει ο κύριος διαλογισμός από τώρα και στο εξής.

Jedi: Πρέπει να αντικαταστήσουμε προσωρινά το εβδομαδιαίο διαλογισμό του Βασικού σε Ελευθερία με άλλους διαλογισμούς πριν από τις 4 Απριλίου;

Cobra: Όπως έχω πει, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον διαλογισμό κλειδιού στην ελευθερία με αυτό το νέο διαλογισμό του χρονοδιαγράμματος της αναλήψεως.

Jedi: Πώς μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το φιλτράρισμα της πραγματικότητας για να σταματήσουμε τη λοίμωξη από τον ιό και να καταπολεμήσουμε τους εχθροί του Lightworkers, διευκολύνοντας παράλληλα έναν επιτυχημένο μαζικό διαλογισμό με τη διαμόρφωση πραγματικότητας;

Cobra: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φιλτράρισμα της πραγματικότητας απλά κάνοντας την απόφαση ότι δεν θα μολυνθείτε από τον ιό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαμόρφωση της πραγματικότητας εστιάζοντας στο γεγονός ότι έχουμε δημιουργήσει πολλούς διαλογισμούς που έχουν φτάσει σε κρίσιμη μάζα και ότι θα φτάσουμε σε κρίσιμη μάζα και με αυτό. Τα σημάδια είναι ότι κάνουμε καλή πρόοδο προς αυτή την κατεύθυνση.

Jedi: Καθώς οι άνθρωποι που δεν έχουν συμμετάσχει ποτέ σε διάσκεψη Cobra δεν θα καταλάβουν τι μιλάμε εδώ. Cobra, μπορείτε απλά να εξηγήσετε ποια είναι η φιλικότητα της πραγματικότητας και η διαμόρφωση της πραγματικότητας;

Cobra: Θα χρειαζόμουν πολύ περισσότερο χρόνο από μια απλή συνέντευξη για να το εξηγήσω λεπτομερώς. Βασικά, πρόκειται για δύο τεχνολογίες που μπορούν να βοηθήσουν στη διαδικασία εκδήλωσης. Με το φιλτράρισμα της πραγματικότητας, αποφασίζετε ότι δεν επιτρέπετε μια συγκεκριμένη πραγματικότητα στη ζωή σας και ουσιαστικά δημιουργείτε φίλτρο πραγματικότητας. Η διαμόρφωση της πραγματικότητας είναι ότι εστιάζετε την προσοχή σας σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και η εστίαση επιταχύνει την εκδήλωση στο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Jedi: Οι Φωτεινές Δυνάμεις θα αναθεωρήσουν τις οδηγίες διαλογισμού Εάν η πανδημία COVID-19 τεθεί υπό έλεγχο πριν από τις 4 Απριλίου;

Cobra: Υπάρχει πραγματική βεβαιότητα ότι θα υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που έχουν μολυνθεί από τον ιό μέχρι τις 4 Απριλίου.

Έτσι, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μολυσμένων και επουλωμένων ανθρώπων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον διαλογισμό τουλάχιστον για να βελτιώσετε την κατάστασή τους και να αποφύγετε την περαιτέρω εξάπλωση του ιού.

Jedi: Εάν ο πληθυσμός της επιφάνειας φτάσει σε κρίσιμη μάζα σε αυτό το διαλογισμό και συνεργαστεί μεταξύ τους όπως ποτέ πριν, πώς θα απαντήσουν οι Φωτεινές Δυνάμεις και θα δημιουργήσουν ένα σχέδιο δράσης για το γεγονός;

Cobra: Αυτό είναι ακόμα διαβαθμισμένες πληροφορίες. Μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση αφού τελειώσει ο διαλογισμός. Εάν αυτή η συνεργασία φανεί, φυσικά θα κυκλοφορήσω μια πλήρη έκθεση για αυτό.

Jedi: Κάθε φορά που θα ανακοινώσουμε έναν μεγάλο μαζικό διαλογισμό, κάποιοι θα προσπαθήσουν να παρεμποδίσουν τις δραστηριότητές μας ή να προσβάλουν τα μέλη της ομάδας μας με φήμες και ψέματα. Ποιος είναι ο ακριβής λόγος πίσω από τις ενέργειές τους;

Cobra: Όπως έχω πει, μερικοί από αυτούς ανήκουν στα σκοτεινά δίκτυα του cabal. Ορισμένες από αυτές είναι οντότητα που κατέχει. Μερικοί από αυτούς είναι ελεγχόμενοι από το μυαλό. Μερικοί απ 'αυτούς απλώς διακυβεύονται υπερβολικά στη δομή της προσωπικότητάς τους. είναι καλύτερο να καταργήσετε αυτούς τους ανθρώπους από τα δίκτυά σας.

Jedi: Σύμφωνα με την προηγούμενη ερώτηση, πώς θα αναλάβουν εκείνοι οι άνθρωποι την ευθύνη για τις παρεμποδιστικές ενέργειές τους μετά το γεγονός;

Cobra: Εκείνοι μεταξύ εκείνων που εμπόδιζαν την πρόοδο των Φωτεινών Δυνάμεων σε κρίσιμες στιγμές, μπορεί να υπάρξει μια δίκη μπροστά από το Γαλαξιακό Δικαστήριο. Μερικοί από αυτούς θα προχωρήσουν σε δίκη. Κάποιοι από αυτούς ίσως ακόμη και να συλληφθούν. Κάποιοι από αυτούς θα δικαστούν για προδοσία. Ορισμένοι από αυτούς θα πρέπει να προχωρήσουν μπροστά στη συμφιλίωση. Θα πρέπει να απαντήσουν για τις ενέργειές τους.

Jedi: Έχουμε μια λίστα των συνιστώμενων αντικειμένων στις 4 Απριλίου. Παρακαλώ πείτε ναι, αν νομίζετε ότι είναι καλό να το βάζετε στα βωμό μας κατά τη διάρκεια του μαζικού διαλογισμού.

  • ευλογημένο ασήμι που αγοράστηκε με ενεργοποίηση αργύρου ενεργοποίησης
  • ταχμονοποιημένο ασημένιο νόμισμα St.Germain
  • το ταχυονυχισμένο πορτρέτο St.Germain
  • ταχυονιωμένο αμέθυστο
Συνιστούμε άλλα αντικείμενα ή μεταλλικά στοιχεία;

Cobra: συνιστούμε τους Cintamani Stones, και φυσικά όλα τα στοιχεία που αναφέρατε συνιστώνται.

Μέρος 3. Προετοιμασία για αλλαγή

Patrick: Τι σημαίνει η γαλάζια αυγή;

Cobra: Η μπλε αυγή είναι μια κωδικοποιημένη λέξη που σημαίνει την αυγή της εποχής του Υδροχόου. είναι η γαλάζια ενέργεια του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου που ενεργοποιείται. Αυτή η ενέργεια όταν ενεργοποιηθεί θα μεταμορφώσει εντελώς την επιφάνεια του πλανήτη και ότι βιώνετε ήδη. Έχει κάνει ήδη αυτό. Επειδή αυτό αλλάζει την κοινωνία αν και οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν απελευθερώσει τον ιό, οι δυνάμεις του φωτός μπορούν να είναι η νοημοσύνη και η συνείδηση ​​του γαλαξιακού κεντρικού ήλιου. Χρησιμοποιούν αυτή την ευκαιρία για να μεταμορφώσουν πλήρως την ανθρώπινη κοινωνία. Η αλλαγή είναι μη αναστρέψιμη. Δεν μπορεί πλέον να αντιστραφεί.

Πάτρικ: Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η σημερινή ζωή στη Γη είναι παρόμοια με αυτή που είναι γραμμένη στο Βιβλίο της Αποκάλυψης του Αγίου Ιωάννη. Τι είδους έγγραφο είναι η Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη στα μάτια των φωτεινών και σκοτεινών δυνάμεων αντίστοιχα;

Cobra: Στην πραγματικότητα, αυτό που ονομάζεται τώρα Άγιος Ιωάννης είχε ένα όραμα στο οποίο του δόθηκε μέρος του σχεδίου απελευθέρωσης που περιλάμβανε μια μαζική προσγείωση των μητρών. Περιλάμβανε έναν μεγάλο πόλεμο, έναν μεγάλο πόλεμο για την Απελευθέρωση. Περιέλαβε τον καθαρισμό των σκοτεινών δυνάμεων, των βιοχημικών, των εμβολιασμών. Είχε δει όλα αυτά τα πράγματα. Αυτή η προφητεία είναι πολύ δημοφιλής επειδή οι άνθρωποι αισθάνονται ότι υπάρχει κάτι πίσω από αυτό. Οι σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούσαν να κακοποιήσουν αυτή την προφητεία για να δημιουργήσουν φόβο και να διαδώσουν φόβο. Δεν ήταν πολύ επιτυχημένες

Patrick: Μερικοί άνθρωποι έχουν περισσότερα χρήματα για την προετοιμασία του γεγονότος. Ποιο πολύτιμο μέταλλο θα τους συνιστούσατε να αγοράσουν, χρυσό ή ασήμι;

Cobra: Τόσο χρυσό όσο και ασημί

Patrick: Αν οι άνθρωποι έχουν χρήματα για να αγοράσουν χρυσό και ασήμι, πόσες ουγγιές θα έπρεπε τουλάχιστον να αγοράσουν για να προετοιμαστούν για το γεγονός;

Cobra: Πρέπει να έχουν αρκετό από αυτό για να τους περάσουν κάπου μεταξύ δύο εβδομάδων έως ένα μήνα αλλαγών. Έτσι, ανεξάρτητα από το ποσό των χρημάτων που ξοδεύετε σε δύο έως τέσσερις εβδομάδες, αυτό είναι το ποσό των χρημάτων που πρέπει να αποθηκεύσετε σε χρυσό και ασήμι, αν έχετε αρκετά χρήματα. Θα χρειαστείτε το ίδιο ποσό σε μετρητά. Αυτή είναι η σύσταση για όσους έχουν αρκετά χρήματα.

Patrick: Στην ασημένια συνέντευξη με την International Golden Age Group, αναφέρατε ότι η αγορά ασημιού με το πορτρέτο της British Queen στις 11/11 μπορεί πραγματικά να απελευθερώσει αυτά τα νομίσματα από τον έλεγχό της. Εάν θέλουμε να αγοράσουμε ασημένιο ή χρυσό με το πορτρέτο της για να προετοιμαστούμε για αλλαγή, πώς μπορούμε να αφαιρέσουμε την ενεργειακή σύνδεση και να δηλώσουμε αυτά τα χρυσά και ασήμι υπό την ιδιοκτησία μας;

Cobra: Μπορείτε απλά να τους καθαρίσετε με βιολετί φλόγα και να κάνετε ένα διάταγμα που δηλώνει ότι αυτά τα νομίσματα είναι εντελώς από τις σκοτεινές επιρροές.

Patrick: Μπορούν οι Δυνάμεις του Φωτός να δίνουν κάποιες οδηγίες για το πώς να τρέξει μια ομάδα Προετοιμασία για Αλλαγή; Μερικοί άνθρωποι δήλωσαν ότι οι τοπικές ομάδες τους δεν έχουν καν ιδέα για το Meditation Timeline Timeline. Ελπίζουν ότι οι Φωτεινές Δυνάμεις μπορούν να τους διδάξουν δεξιότητες διαχείρισης ομάδων και επικοινωνίας, εκτός από την προώθηση των διαλογισμών.

Cobra: Βασικά, ο οργανισμός Prepare for Change θα πρέπει να αναδιαρθρωθεί ώστε να υπάρχει ευθυγραμμισμένη επικοινωνία με τις κύριες ομάδες Prepare for Change. Επίσης, όλες οι ομάδες Prepare for Change πρέπει να έχουν πρόσβαση στο blog μου, όπου ενημερώνω τις καταστάσεις που αναπτύσσονται.

Patrick: Τι πρέπει να κάνουν οι ομάδες Αδελφοσύνης των Ρόζων στη φάση της αύξησης των φούσκων; Do Force Light έχουν νέες οδηγίες;

Cobra: Θα χρειαζόταν να συνεχίσουν τις οδηγίες που έλαβαν για τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους της ομάδας Sisterhood of the Rose να αγκυροβολούν την ενέργεια της θείας θεάς όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό σημαίνει επίσης να κάνετε αυτοθεραπευτικές εργασίες, εργάζεστε στον εαυτό σας, αφαιρώντας τα συστήματα πεποιθήσεων, τα πρότυπα και τα μπλοκάκια τους, καθαρίζοντας τα εμφυτεύματά τους, αγκυρώνοντας την ενέργεια της Θεάς. Έχω δώσει όλους εκείνους τους διαλογισμούς που μπορεί να κάνει η ομάδα Sisterhood of the Rose. Μπορούν βέβαια να ακούσουν και την δική τους καθοδήγηση.

Πατρικ: Αν και ζούμε ήδη στη φάση της αύξησης των φουσκών, δεν μπορούμε να αισθανόμαστε παράδεισος του Αγίου Φωτός στον σημερινό φυσικό κόσμο. Αντίθετα, συχνά βλέπουμε την τρέλα και την ανησυχία του πληθυσμού της επιφάνειας μπροστά σε μια καταρρέουσα κοινωνία. Πώς μπορούμε να εκδηλώνουμε και να αισθανόμαστε φυσαλίδες του ουρανού στην καθημερινή μας ζωή;

Cobra: Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε περιοχές κλειδώματος, ειδικά στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές, εάν πάνε μόνη της στη φύση, θα αισθανθούν εξαιρετικά καθαρή ενέργεια καθαρού Φωτός που έρχεται πολύ έντονα σε αυτή τη φάση της αύξησης των φούσκων. Φυσικά, οι άνθρωποι που βρίσκονται σε πυκνοκατοικημένες περιοχές με υψηλές συγκεντρώσεις στον άνθρωπο μπορεί να δυσκολεύονται να το συνειδητοποιήσουν, επειδή υπάρχουν ακόμα οντότητες, πολλά συναισθήματα και πολλοί γύρω από τους οποίους βρίσκονται τώρα σε κατάσταση πανικού, χάους και ενθουσιασμό. Αλλά έλαβα μια αναφορά από το Wuhan μέσω ενός συγκεκριμένου καναλιού. Στο Wuhan, οι άνθρωποι ήταν σε θέση να νιώσουν την ηρεμία, την ηρεμία και την ακινησία μέσα σε όλο το χάος. Αυτή είναι ακριβώς η εκδήλωση αυτών των φυσαλίδων του ουρανού. Νέες ενέργειες έρχονται στο κέντρο του κέντρου της επιδημίας.

Πάτρικ: Ουάου! Αυτό είναι ωραίο. Έτσι, ευχαριστώ πολύ!

Cobra: Σας ευχαριστώ όλους. Θα πρότεινα όλους να γίνουν μαζί μας στο διαλογισμό μας. Νίκη του Φωτός!

--- Τέλος της μεταγραφής ---

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Timeline της Αναλήψεως / Τέλος του διαλογισμού του Coronavirus από τις ακόλουθες θέσεις:

http://2012portal.blogspot.com/2020/03/make-this-viral-ascension -timeline-end.html

http://2012portal.blogspot.com/2020/03/ascension-timeline-end-of-coronavirus.html

https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/ascension-timeline-end -of-coronavirus-meditation-on-april-5th-at-245-am-utc.html

Ή ακολουθήστε  https://2012portal.blogspot.com/  για ενημερώσεις σχετικά με αυτό.


Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Command RCV Stardust στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.welovemassmeditation.com/2020/01/Urgent-meditation-to-stop-the-pandemics-outbreak-in-china-every-4 -hours.html

Ή σε αυτή τη σελίδα στο Facebook:

https://www.facebook.com/commandrcvstardust/


Στις 22 Μαρτίου, ο Κρόνος θα εισέλθει στον Υδροχόο. Θα εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία για να οικοδομήσουμε την ενέργεια για το Χρονοδιάγραμμα της Αναλήψεως / Τέλος του Διαλογισμού του Κοροναϊού στις 4/5 Απριλίου, έτσι ώστε να μπορέσουμε να υπερβούμε την κρίσιμη μάζα και να διαλογιζόμαστε μεταξύ 144.000 και 1 εκατομμυρίου ανθρώπων εκείνη την ημέρα.

https://www.welovemassmeditation.com/2020/03/meditation-at-exact-time-of-Saturn-entering-Aquarius-on-March-22nd-at-358-am-utc.html

Θα κάνουμε το διαλογισμό την ακριβή στιγμή που ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο στις 22 Μαρτίου στις 3:58 πμ UTC. Ελάτε μαζί μας σε αυτό το διαλογισμό αν αισθάνεστε καθοδηγούμενοι.


Νίκη του Φωτός!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters