Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας κοιμάται στην πραγ-ματικότητα του πώς λειτουργεί ο κόσμος , συμπεριλαμβανομένου αυτού του συγγραφέα.

Νομίζουμε ότι ξέρουμε πώς λειτουργούν τα πράγματα, αλλά αν μας έλεγαν την αλήθεια, θα χρειαζόταν ένα πενταετές πανεπιστημιακό μάθημα πλήρους φοίτησης για να αποκτήσουμε απλώς μια στοιχειώδη κατανόηση της μεγάλης Απάτης που έχει χαριστεί σε αυτή την ανθρώπινη φυλή.

 

Πώς μπορούμε λοιπόν ως συλλογική ανθρωπότητα να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας για τόσα πολλά ιστορικά ψέματα; Η απάντηση είναι απατηλά απλή... εμείς σαν λαός δεν πρέπει πλέον να λέμε ψέματα. στον εαυτό μας, στους άλλους και ως συλλογικότητα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters