Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας κοιμάται στην πραγ-ματικότητα του πώς λειτουργεί ο κόσμος , συμπεριλαμβανομένου αυτού του συγγραφέα.

Νομίζουμε ότι ξέρουμε πώς λειτουργούν τα πράγματα, αλλά αν μας έλεγαν την αλήθεια, θα χρειαζόταν ένα πενταετές πανεπιστημιακό μάθημα πλήρους φοίτησης για να αποκτήσουμε απλώς μια στοιχειώδη κατανόηση της μεγάλης Απάτης που έχει χαριστεί σε αυτή την ανθρώπινη φυλή.

 

Πώς μπορούμε λοιπόν ως συλλογική ανθρωπότητα να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας για τόσα πολλά ιστορικά ψέματα; Η απάντηση είναι απατηλά απλή... εμείς σαν λαός δεν πρέπει πλέον να λέμε ψέματα. στον εαυτό μας, στους άλλους και ως συλλογικότητα.



Το ψέμα δεν είναι ένα απλό, εφάπαξ φαινόμενο.

 

Είναι μια συντονισμένη, συνεχής εκδήλωση που εκτελείται σε ωριαία βάση τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

  • Ψέματα για το ποιοι είμαστε, από πού έχουμε έρθει, με ποιους συγκατοικούμε τον πλανήτη, τι κληρονομήσαμε από το παρελθόν και τι μας έχει κρύψει.

  • Ψέματα που διαπράττονται σε επίπεδο ένας προς έναν και σε επίπεδο κυβέρνησης προς τον λαό της.

Από πού να αρχίσουμε να ξετυλίγουμε τα ψέματα, έναν σύνθετο ιστό εξαπάτησης όπως κάθε ιστός αράχνης, ψέματα που γίνονται πιο περίπλοκα όσο πιο βαθιά πηγαίνουμε στην τρύπα του κουνελιού.

 

Μερικές αλήθειες είναι ακατανόητες, για παράδειγμα, ότι κατοικούμε στον πλανήτη με αισθανόμενα όντα πιο έξυπνα από εμάς. Αυτό που είναι πιο ελκυστικό σχετικά με τις μεθόδους με τις οποίες μας κρατούν σκλάβους στην ιδεολογία του Big Brother είναι η συνεχής ανάγκη για απόσπαση της προσοχής από την ελεύθερη σκέψη.

 

Στόχος της κοινωνίας είναι να μας διασκεδάζει συνεχώς και να μας διασκεδάζει με κουτσομπολιά, φόβο, πορνό, τραγωδία, δράμα και ψεύτικες χαρές όπως το σεξ, το φαγητό και ο ελεύθερος χρόνος.

 

Όπως παρατήρησε ο Νίτσε , καθώς ανακάλυψε την αξία της μοναξιάς,

«Οι προσωρινές υποχωρήσεις στη μοναξιά είναι το κύριο μέρος της αποδομητικής πτυχής της αυτο-διαμόρφωσης, κατά την οποία κάποιος θα μπορούσε να αρχίσει να διαλύει τον εγκλωβισμό του σε μια «δουλοπαρέα» ταυτότητα».

Ήταν υπέρμαχος της κατάργησης των κοινωνικών κανόνων και της δουλείας στις κοινωνικές ιδιοτροπίες, τις πεποιθήσεις και τις ιδεολογίες.

 

Οι αλήθειες που βρήκε αναθεωρούμε τις κανονικές κοινωνικές πεποιθήσεις, οι οποίες τελικά τον έριξαν σε αντίθεση με τα κοινωνικά πρότυπα αποδοχής, με αποτέλεσμα να γίνει κοινωνικός παρίας. Έβλεπε τον εαυτό του να βγαίνει από πολλές εβδομάδες μοναξιάς ως ένας άντρας που φορούσε μια τρομακτική όψη.

 

Αυτός, εξηγεί, είναι ο λόγος που η κοινωνία αγανακτεί, ειρωνεύεται, απομονώνει και στιγματίζει τον μοναχικό ελεύθερο στοχαστή .

 

Η αλήθεια μπορεί να βρεθεί στη μοναξιά, αλλά αυτό που βρίσκουμε μπορεί να είναι οδυνηρό να ακούσουν οι άλλοι. Μία από τις πιο μακροχρόνιες μεθόδους απόκρυψης της αλήθειας στις κοινωνίες είναι κυριολεκτικά να την θάψουμε.

 

Από αμνημονεύτων χρόνων, οι ανθρώπινοι πολιτισμοί έχουν αναπτύξει το hypogeum (υπόγειο σπήλαιο) ως μια μέθοδο για να κρύψουν τα τιμαλφή τους από τους ανεπιθύμητους ή τους αναξιόπιστους, τους απρόβλεπτους ή τους αδιατάρακτους.

 

Βαθιές υπόγειες βάσεις έχουν καταγραφεί σε όλο τον κόσμο, μερικές αναμφισβήτητα λόγω των γνωστών καταστροφικών γεγονότων όπως απεικονίζονται στο Wormwood. Ορισμένες χρονολογούνται από το 3000 π.Χ., και μερικές φέρεται να είναι στρατιωτικές βάσεις ( DUMBs ) για εξωγήινες φυλές.
 

 

Σε όλη την Ινδία, το Θιβέτ, το Νεπάλ, την Κίνα και την Ιαπωνία, έχουν αναφερθεί αναφορές για υπόγειους κατοίκους.

 

Στην Ινδία υπάρχει ισχυρή πίστη στην πραγματικότητα των Nagas , μιας φυλής φιδιών ή σαυρών που φτιάχνουν τα σπίτια τους. Ο τελευταίος λέγεται ότι βρίσκεται κάτω από τα Ιμαλάια, και από εκεί οι Nagas διεξάγουν πόλεμο εναντίον άλλων, ανθρώπινων, υπόγειων, από τα υπόγεια βασίλεια της Agharta και της Shambala .

 

Σύμφωνα με τον Sherman A. Minton ,

«Αυτή η είσοδος είναι πολύ πραγματική, με σαράντα σκαλοπάτια που κατεβαίνουν σε μια κυκλική κοιλότητα, για να καταλήγουν σε μια κλειστή πέτρινη πόρτα που καλύπτεται από ανάγλυφες κόμπρες».

Στο Θιβέτ, υπάρχει ένα σημαντικό μυστικό ιερό που λένε οι άνθρωποι εκεί ότι κάθεται στην κορυφή ενός αρχαίου συστήματος σπηλαίων και σήραγγας, το οποίο φτάνει σε όλη την ασιατική ήπειρο και πιθανώς πέρα ​​από αυτήν.

 

Οι Nagas έχουν επίσης συγγένεια με το νερό και οι είσοδοι στα υπόγεια παλάτια τους συχνά λέγεται ότι είναι κρυμμένες στον πυθμένα των πηγαδιών, βαθιών λιμνών και ποταμών. Τα Nagas περιγράφονται ως μια πολύ προηγμένη φυλή ή είδος, με πολύ ανεπτυγμένη τεχνολογία.

 

Τρέφουν επίσης περιφρόνηση για τα ανθρώπινα όντα , τα οποία λέγεται ότι απαγάγουν, βασανίζουν, διασταυρώνουν, ακόμη και ότι τρώνε.

 

Η διασταύρωση υποτίθεται ότι οδήγησε σε μια μεγάλη ποικιλία μορφών, που κυμαίνονται από εντελώς ερπετοειδείς έως σχεδόν ανθρώπινη εμφάνιση. Μεταξύ των πολλών συσκευών τους είναι οι "ακτίνες θανάτου" και το " vimana ", ή ιπτάμενα αεροσκάφη σε σχήμα δίσκου.

 

Αυτά τα σκάφη περιγράφονται εκτενώς σε πολλά αρχαία βεδικά κείμενα, συμπεριλαμβανομένων των Bhagavad Gita και Ramayana .

 

Ο Phil Schneider ήταν ένας από τους πρώτους Αμερικανούς που ανέφεραν τη χρήση βαθιώνυπόγειων και υποβρύχιων στρατιωτικών βάσεων(DUMBs) για κυβερνητική απομόνωση/συμπλοκή με εξωγήινες φυλές.

 

 

Το μειονέκτημα του DUMBS είναι ότι επιτρέπει μη ελεγμένη δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων:

  • στρατηγική αποθήκευση του πλούτου

  • υλικά και όπλα

  • παράνομες εγκαταστάσεις έρευνας και παραγωγής

  • εναλλακτική βάση για στρατιωτικό προσωπικό και εξοπλισμό

  • συστήματα ελέγχου του επιφανειακού περιβάλλοντος (ατμοσφαιρικός φακός, συνθετικοί σεισμοί, τροποποίηση του καιρού, έλεγχος πολιτικού πληθυσμού κ.λπ.)

  • στέγαση βασικού κυβερνητικού προσωπικού σε περίοδο εθνικής κρίσης ή πολέμου

  • κρυφές επιχειρήσεις

  • στέγαση εξωγήινων

  • διάσωση και καταφύγιο ( έργα Majic )

  • κλωνοποίηση

  • εξωγήινη ευγονική

  • απόκρυφη λατρεία

  • σεξουαλική παρέκκλιση

Παράξενα πράγματα συμβαίνουν με μυστικότητα.

 

Για παράδειγμα, στη βάση Dulce , στο Νέο Μεξικό, ορισμένοι εργάτες έχουν αναφέρει ιστορίες για πλάσματα με πολλά πόδια, μισά ανθρώπινα μισά χταπόδια, σαν να ήταν εφιάλτης από την Οδύσσεια του Ομήρου.

 

Πιστεύεται μάλιστα ότι η μυστική κυβέρνηση ετοιμάζεται να οργανώσει μια προσγείωση επαφής με τους εξωγήινους στο πολύ εγγύς μέλλον.

 

Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να ελέγξουν την απελευθέρωση της προπαγάνδας που σχετίζεται με τους εξωγήινους . Θα μας πουν μια διαστρική σύγκρουση, αλλά αυτό που φαίνεται αληθινό, μπορεί να είναι ψεύτικο. Τίποτα αληθινό δεν φαίνεται με αυτόν τον τρόπο, και εισερχόμαστε σε μια νέα φάση ηλίθιων και πιο χαζών, καθώς το έθνος ελαττώνει την εκπαίδευση και ενισχύει την κατασκοπεία μέσω μιας υπόγειας αυτοκρατορίας.

Δεν μπορούμε να κρύψουμε τι είμαστε ή τι υπήρξαμε, μόνο τι δεν είμαστε. Η απόκρυψη είναι η αντιπάθεια του αληθινού πλούτου. Ο κρυμμένος πλούτος προέρχεται από χρήματα ή δύναμη. Το DUMBS μπορεί να αποθηκεύει μεγάλες κρύπτες χρυσού ή εξωγήινες τεχνολογίες, αλλά ο πραγματικός πλούτος μετριέται με την υγεία.

 

Ο μεγαλύτερος πλούτος της ανθρωπότητας είναι ο πλούσιος γενετικός κώδικας της, ανεκτίμητης αξίας τόσο για εμάς όσο και για όσους επιθυμούν να τον εξάγουν, να τον μιμηθούν ή να πειραματιστούν μαζί του.

 

Ο γενετικός μας κώδικας έχει τη δυνατότητα για αθανασία και παντογνωσία, αληθινά κοσμήματα στο γαλαξιακό στέμμα.

 

Είμαστε ένα από τα λίγα αισθανόμενα είδη που έχουν τον μεταγονιδιακό παράγοντα . που είναι μια βιολογική παραλλαγή που βρίσκεται αδρανής στο ανθρώπινο γένος .

 

Από ένα σημείο ή στο άλλο, συχνά κάτω από εξαιρετικό σωματικό ή/και συναισθηματικό στρες, ενεργοποιείται, με αποτέλεσμα τη γρήγορη γενετική αλλαγή και τη φώτιση. Ο μεταγονιδιακός παράγοντας είναι αναμφισβήτητα το πλουσιότερο συστατικό του ανθρώπινου DNA το οποίο οι κακόβουλοι ET προσπαθούν να αναστείλουν.

 

Είναι αυτός ο θησαυρός μέσα στο DNA μας που διαψεύδει την τεράστια ώθηση πίσω από τα DUMB και την ET-εξωβιολογία.
 



 

Η απόκρυψη έχει ως τελικό αποτέλεσμα τη μείωση της αυτοεκτίμησης όσων αγνοούν την αλήθεια των άλλων.

 

Όλοι ξέρουμε πώς είναι να μαθαίνεις τελευταίος για έναν άπιστο σύντροφο όταν όλοι οι φίλοι κάποιου γνωρίζουν την αλήθεια για μήνες. Η ψυχοφθόρα αποκάλυψη μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε θυμό εναντίον εκείνων που απέκρυψαν την αλήθεια, περισσότερο από τον αρχικό αυτουργό του ψέματος.

 

Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο επιχείρημα για το γιατί η ενδεχόμενη Αποκάλυψη θα ήταν τεράστιος πονοκέφαλος όχι για τις κυβερνητικές υπηρεσίες που απέκρυβαν την αλήθεια, αλλά για την κυβέρνηση που είτε επέτρεψε είτε ήταν συνένοχος στην απόκρυψή της.

 

Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ την αλήθεια του παρελθόντος μας, καθώς μεγάλο μέρος της είναι θαμμένο βαθιά μέσα στους υπόγειους θόλους της γης και του υποσυνείδητου νου. Αν και η πρόσφατη αποκάλυψη προέκυψε από υπηρεσίες όπως η NSA , είναι απλώς μια σταγόνα στον παροιμιώδη ωκεανό.

 

Ανεξάρτητα από το αν το κάνουμε ή όχι, μπορούμε τουλάχιστον να ζούμε μέσα στη δική μας αλήθεια, ό,τι κι αν το διατυπώσουμε.

 

Μια αλήθεια που πρέπει τελικά να ενισχύσει την αίσθηση της εμπλοκής μας με την εξέλιξη του εαυτού μας παράλληλα με τους άλλους, όχι εις βάρος τους. Η συγχώρεση των παραβάσεων του παρελθόντος από τις δυνάμεις είναι ένα παγκόσμιο αντίδοτο στον θυμό της απόκρυψης και της εξαπάτησης.

 

Σε μια πιο θετική νότα, ολοκληρώνω με τις σκέψεις του Νίτσε, ο οποίος έδωσε έναν πρόχειρο τρόπο προσέγγισης της ταυτότητας του εαυτού και της προσωπικής ανεξαρτησίας.

 

Οι σκέψεις του μπορεί να μας βοηθήσουν να απομακρυνθούμε από αυτή την αίσθηση του εαυτού που δημιουργείται από την κοινωνία που προσπαθεί να υποτάξει την προσωπική αυτοεκτίμηση σε κρατική ιδιοκτησία.

  1. Αποφύγετε να δεσμεύεστε πολύ έντονα με οποιοδήποτε άτομο, ακόμα και με το πιο αγαπημένο

  2. Αποφύγετε να δεσμεύεστε πολύ έντονα με την πατρίδα σας και τον υπερβολικό πατριωτισμό

  3. Αποφύγετε να κολλήσετε στο να λυπηθείτε ή να συμπονέσετε αυτούς που είναι «πάνω» ή «κάτω» από τον σταθμό του στη ζωή γιατί όλοι είναι ίσοι

  4. Αποφύγετε να εμπιστευόμαστε υπερβολικά την επιστήμη, αν και μπορεί να μας δελεάσει με μεγάλες ανακαλύψεις και υποσχέσεις προσωπικής απελευθέρωσης

  5. Αποφύγετε να λατρεύετε τη δική σας πνευματική απελευθέρωση σαν να ήταν πιο σημαντική από οποιονδήποτε άλλον

  6. Αποφύγετε να προσκολληθείτε στις δικές σας αρετές από φόβο μήπως γίνουν κακία

  7. Το να ξέρει κανείς πώς να διατηρεί την πνευματική του δύναμη είναι η πιο δύσκολη δοκιμασία ανεξαρτησίας

 

 

 

https://www.bibliotecapleyades.net

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters