Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Άσκηση προπαγάνδας στο βιβλίο γλώσσας της ΣΤ΄ Δημοτικού.


Λεωνιδας Αλεξανδρου
Η κοινοποίηση αυτής της φωτογραφίας ίσως βοηθήσει ώστε να ενεργοποιηθεί η χαμένη συνείδηση των Ελλήνων .
ΠΡΟΣΟΧΗ > Βιβλίο ΣΤ' Δημοτικού γράφει....

“Κοντά στην περιοχή σας έχει δημιουργηθεί ένας καταυλισμός όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες διωγμένοι από διάφορες χώρες.
Όμως κάποιοι θέλουν να τους διώξουν.

Η τάξη σας, λοιπόν, αποφασίζει να ζητήσει από τον δήμαρχο να συνεχίσουν οι πρόσφυγες να φιλοξενούνται στον καταυλισμό και να τους βοηθήσει να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις συνθήκες ζωής τους.

Ετοιμάστε την επιστολή που ακολουθεί, με σκοπό να πείσετε λογικά αλλά και να συγκινήσετε τον δήμαρχο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ” ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ


Στη Λέσβο, από τους 788 ”Πρόσφυγες” που πέρασαν πρόσφατα κατάγονται:

131 Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.
110 Αλγερία.
103 Αφγανιστάν.
52 Ιράκ.
35 Συρία . (κατά δήλωση τους)
30 Ερυθραία.
28 Καμερούν.

Μέγα σκάνδαλο στην Κύπρο – Κατασχέθηκε από την Αστυνομία το κατασκοπευτικό βαν που ανήκει σε εταιρεία ιδιοκτησίας υπηκόου Ισραήλ

Κατασχέθηκε από την Αστυνομία το κατασκοπευτικό βαν αξίας 9 εκατομμυρίων δολαρίων που κυκλοφορούσε στους δρόμους της Λάρνακας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του philenews, το βαν κατασχέθηκε τα ξημερώματα από την Αστυνομία και μεταφέρθηκε με πλατφόρμα στο Αρχηγείο. 
Οι έρευνες συνεχίζονται.
Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Άστρα, ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης, είπε πως από τις πρώτες εξετάσεις διαφάνηκε ότι πιθανόν να υπάρχει εύλογη υπόνοια για θέματα που σχετίζονται με τη διάπραξη αδικημάτων που σχετίζονται με τον νόμο για την προστασία του απορρήτου και της ιδιωτικής επικοινωνίας.

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ- ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ….. ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

“ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ”………. Φ.Ε.Κ. ΑΡ.ΦΥΛΛΟΥ 133/19/7/2018, ΑΡΘΡΟ 79. ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 79 ΤΟΥ Ν.3852/2010. ΑΡΘΡΟ 78ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ….. 

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΑΔΕ ;;;;; ΜΑΛΟΝ ΟΧΙ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονταιΆρης Παπαμιχαήλ
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων είναι μια Εταιρεία Ειδικού Σκοπού που δεν υπόκειται στον έλεγχο ούτε της κυβέρνησης, ούτε του κοινοβουλίου.

Σ’ αυτήν προΐσταται ιδιώτης που προσλαμβάνεται από την αγορά μετά από έγκριση των δανειστών.

Πιο συγκεκριμένα ο προϊστάμενός της είναι ο κ. Πιτσιλής, πρώην υπάλληλος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Ποια είναι η αρμοδιότητα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων;
Η αποκλειστική διαχείριση του συνόλου των κρατικών εσόδων από φόρους, εισφορές, ακόμη και πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις.

Κ. Μελάς: Μύθοι και σκληρές Αλήθειες για τον Κινεζικό «δράκο» σε Ελλάδα και Παγκόσμια


Ο καθηγητής χρηματο-οικονομικής στο Πάντειο Κωνσνταντίνος Μελάς, μιλώντας στον 98.4 εξήγησε γιατί η Κίνα από τις σπάνιες γαίες μέχρι τα μεγάλα επενδυτικά προγράμματα και τον έλεγχο τομέων σε επίπεδο παγκόσμιας οικονομίας ή νέο-αποικιακής πολιτικής σε Αφρική και αλλαχού, κινείται περισσότερο όχι για την παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη , αλλά για την εσωτερική της αγορά.

«Ή Μας Δίνεις Το Ξενοδοχείο Ή Στο Παίρνει Η Εφορία» – Ξεφεύγουν Τα Πράγματα Με Τους «Μετανάστες» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα φοβάμαι να κυκλοφορήσω στον δρόμο», ανέφερε γυναίκα της περιοχής.
Τον έντονο προβληματισμό τους, αλλά και την αγωνία τους σε ένα φορτισμένο κλίμα για τις εξελίξεις στο προσφυγικό εξέφρασαν οι κάτοικοι των παράλιων οικισμών Μεσάγγαλα, Καστρί Λουτρό, Κουλούρα, Παλαιόπυργο  του Νομού Λαρίσσης, σε ανοιχτή συνέλευση που παραγματοποίησαν στα Μεσάγγαλα, παρουσία του δημάρχου Τεμπών, Γιώργου Μανώλη.

Jason A – Βιβλικά καιρικά φαινόμενα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο!

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει την εξαφάνιση πουλιών από τις ΗΠΑ.
Μεγάλη πλημμύρα στη Βενετία.
Χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του κρίκετ στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας,τη στιγμή που μαστίζεται από τις μεγαλύτερες πυρκαγιές όλων των εποχών.
Ολα αυτά στο παρακάτω βίντεο:

ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ!

Για όσους απορούν για το άνοιγμα των Ρώσσων στην Τουρκιά, η απάντηση είναι ότι χτύπησαν νωρίτερα την πόρτα της Ελλάδος και τη βρήκαν κλειστή. 
Και βρήκαν την πόρτα κλειστή, γιατί την Ελλάδα την «κυβερνούσαν» και την «κυβερνούν» (πάντα υπό την υψηλή εποπτεία του πρεσβευτή-Ύπατου Αρμοστή Πάιατ!) ξεδιάντροπα αμερικανάκια!

«Εκπαίδευση Άμαχου Πληθυσμού»;;;; !!! ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ;;;;

Τι μας ετοιμάζουν και … άρχισαν να ενημερώνουν τον λαό, Στρατός και Αστυνομία;;;
ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ…
Δείτε το έγγραφο που κυκλοφορεί…
Καλλιόπη Σουφλή
Αυτό το χαρτί μοιράζεται σήμερα στην Περαία από την αστυνομία και καλούν τον κόσμο να πάνε για ενημέρωση που θα κάνει η αστυνομία και ο στρατός!!!

Η Εισ. Διαφθοράς επί 3,5 χρόνια δεν δίνει εντολή για έρευνα

Ομάδα                                                                                 Αθήνα 19-11-2019 
   Κοινωνικής Εγρήγορσης                                                                      
                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Η ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Την εξευτέλισαν επί δεκατίες, την έσυραν στα παζάρια της παγκόσμιας ανταλλαγής και τώρα την παραδίδουν στους νέους κατοίκους της. Αλληλέγγυοι διακινητές πουλάνε τη σάρκα της σε ορδές να τη γλεντήσουν αυτοί και οι απογόνοί τους, γνήσιοι ως νέοι Έλληνες. Αιώνες πριν και μετά το ηρωϊκό ’21 δεν ήσουν παρά μόνο μία πόρνη της Αγγλίας. Τώρα πουλήθηκες στην καλύτερη τιμή σε όλους τους τοκογλύφους, στα σαλόνια της αλλοδαπής.

Σύγκριση Χίτλερ και Ερντογάν – Δείτε τις συγκλονιστικές ομοιότητες των δύο ανδρών

Δήλωση του αντιπροέδρου του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος (CHP) Yakup Akkaya, για τις θέσεις που εξέφρασε ο Ρ.Τ. Ερντογάν για την Πρωτομαγιά του 2014: «Ιδού ο Χίτλερ ιδού και ο Ερντογάν», ενοώντας ότι έχουν την ίδια προσέγγιση
Του Σάββα Καλεντερίδη
Τις 28 Οκτωβρίου προσκλήθηκα στη Ραφήνα να μιλήσω για το Έπος του 1940. Προσπαθώντας να διερευνήσω τις αιτίες που οδήγησαν στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μελέτησα με την οφειλόμενη προσοχή την πορεία του Χίτλερ από τότε που μπήκε στην πολιτική, μέχρι που πήρε την εξουσία και στη συνέχεια οδήγησε τη χώρα του και την ανθρωπότητα ολόκληρη στον Β΄ΠΠ.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters