Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΑΔΕ ;;;;; ΜΑΛΟΝ ΟΧΙ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονταιΆρης Παπαμιχαήλ
Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων είναι μια Εταιρεία Ειδικού Σκοπού που δεν υπόκειται στον έλεγχο ούτε της κυβέρνησης, ούτε του κοινοβουλίου.

Σ’ αυτήν προΐσταται ιδιώτης που προσλαμβάνεται από την αγορά μετά από έγκριση των δανειστών.

Πιο συγκεκριμένα ο προϊστάμενός της είναι ο κ. Πιτσιλής, πρώην υπάλληλος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών.

Ποια είναι η αρμοδιότητα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων;
Η αποκλειστική διαχείριση του συνόλου των κρατικών εσόδων από φόρους, εισφορές, ακόμη και πρόστιμα για τροχαίες παραβάσεις.



Με την ίδρυση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων καταργήθηκαν ουσιαστικά οι Διευθύνσεις της Εφορίας του Υπουργείου Οικονομικών της κυβέρνησης.

Οι φορολογικές δηλώσεις των πολιτών δεν κατατίθενται στο Υπουργείο Οικονομικών της κυβέρνησης, αλλά στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Το Υπουργείο Οικονομικών δεν έχει κανένα δικαίωμα να ασκήσει έλεγχο, ή εποπτεία στην Ανεξάρτητη Αρχή.

Την βεβαίωση, είσπραξη και έλεγχο του συνόλου των εμμέσων και άμεσων φόρων την έχουν πλέον αναλάβει οι 12.000 υπάλληλοι της Ανεξάρτητης Αρχής, οι οποίοι δεν διαθέτουν πλέον καθεστώς δημοσίου υπαλλήλου, αλλά λειτουργούν ως φοροσυλλέκτες.

Πρόκειται δηλαδή για ιδιώτες – έστω κι αν πρόκειται για πρώην υπαλλήλους των εφοριών του Υπουργείου Οικονομικών – που εκμισθώνονται από την Ανεξάρτητη Αρχή για να διενεργούν ελέγχους στους φορολογούμενους, χωρίς ο απλός πολίτης να μπορεί να προστατευθεί από την όποια αυθαιρεσία τους.

Ο πολίτης δεν έχει καν το δικαίωμα να προσφύγει στη δικαιοσύνη εναντίον της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων....

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ...ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ !!! ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΓΙΑΖΙΤ Ο ΚΟΠΑΝΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters