Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ «ΠΡΟΣΤΑΤΗ»

Ο κ. Καμμένος στον απολογισμό της θητείας του στο υπουργείο Άμυνας είπε ξανά ότι δεν θα ψηφίσει θετικά στη χρήση του όρου «Μακεδονία».
Ακόμα και σύγκληση του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών έριξε στο τραπέζι ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, έτσι βρε αδελφέ για να μας πείσει ότι νοιάζεται για την εθνική μας υπόσταση και ταυτότητα.

Ο ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ ΣΑΣ, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΠΡΟΣ  ΤΑ  ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ  ALPHA, ANT/1   κλπ   ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ   BLOGS 

Το Αρχαίο Αντίδοτο για την Αποφραξη Αρτηριων, Μειώνει την Χοληστερίνη και Τονώνει το Ανοσοποιητικό σας


Ένας αναγνώστης μας ρώτησε πώς μπορεί να καθαρίσει τις αρτηρίες του χωρίς χειρουργική επέμβαση αλλά μόνο με υγιεινή τροφή. Έτσι κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε αυτή την αρχαία συνταγή η οποία έχει πολύ γρήγορα αποτελέσματα με την προϋπόθεση να συνδυαστεί με καθημερινή άσκηση και την διακοπή των συνηθειών που προκαλούν φραγή στις αρτηρίες και αυξάνουν την χοληστερίνη. Η συνταγή είναι αυτή:

Πολεμική Αεροπορία: Αντί να καταδιώξουν την τουρκική κορβέτα μετέφεραν τον Αη Βασίλη σε... «προσφυγόπουλα»!

 
Λίγο μετά τις 10 γο πρωί ο Αϊ Βασίλης έφτασε για πρώτη φορά με F-16 στη Λάρισα και την 110 Π.Μ από την μακρινή Λαπωνία. Όπως φαίνεται οι τάρανδοι δεν άντεξαν το μεγάλο ταξίδι και είπε να επισκεφτεί την πόλη με ένα επιβαίνοντας σε ένα διθέσιο αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Δημοσιογράφος της Bild αγόρασε πλαστό διαβατήριο στην Ελλάδα – Το ρεπορτάζ που κάνει τον γύρο του κόσμου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Bild, που χαρακτηρίζει την Ελλάδα «παράδεισο των πλαστογράφων διαβατηρίων», το 2017 η ελληνική αστυνομία εξάρθρωσε πέντε μεγάλα δίκτυα πλαστογράφων. Μόνον κατά το τελευταίο τρίμηνο του τρέχοντος έτους εντοπίστηκαν 729 πρόσφυγες με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα σε ελληνικά αεροδρόμια. Ωστόσο πολλοί καταφέρνουν παρόλα αυτά να ταξιδέψουν στη Γερμανία για να αιτηθούν τη χορήγηση ασύλου.

«Μανούλες» στην προπαγάνδα οι Τούρκοι – Έκαναν ταινία με τα «Ματωμένα Χριστούγεννα» του ’63 που σκηνοθέτησαν οι ίδιοι με τους Άγγλους

Ο Δεκέμβριος του 1963 έχει μείνει στην Ιστορία της  Κύπρου ως τα  «Ματωμένα Χριστούγεννα»,  αφού η τυχαία δολοφονία της Τ/κ πόρνης Τζεμαλιγιέ και ενός T/κ το πρωινό της 22ης  εκείνου του μήνα, αποτέλεσε την απαρχή της τουρκοανταρσίας και της συνεπακόλουθης κατάρρευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας του 1960.

Η Νίκη της Σαμοθράκης μεταφέρεται στο Λούβρο! Φωτογραφία ντοκουμέντο

Στις 15 Απριλίου του 1865, η αρχαιολογική αποστολή του Γάλλου υποπρόξενου Καρόλου Σαμπουαζό, έκανε ανασκαφές στα βόρεια της Σαμοθράκης. 
Τότε ένας Έλληνας εργάτης αναφώνησε «Κύριε, εύραμεν μια γυναίκα»! 
Είχε βρει τα πόδια και τον κορμό της Νίκης της Σαμοθράκης.

Η αρπαγή του μόχθου των άλλων

Φίλος επιχειρηματίας αποφάσισε το 2016 να κάνει μια νέα αρχή. Δημιούργησε μια μικρή εισαγωγική επιχείρηση ηλεκτρικών συσκευών. Με σκληρή εργασία επτά ημέρες την εβδομάδα από τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της τετραμελούς οικογένειάς του κατάφερε τον πρώτο χρόνο να μην εμφανίσει ζημιές η επιχείρησή του. Το 2017, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τη μείωση της ζήτησης στην αγορά, η εργατικότητά του ανταμείφθηκε με καθαρό κέρδος 23.800 ευρώ.

Μούσμουλα: Οι Άγνωστες Ιδιότητες του Χειμερινού Καρπού που Καλλιεργήθηκε από τους αρχαίους Έλληνες και τις Χρησιμοποιούσαν ως Φάρμακο.

Με ιδιαίτερο σχήμα και γεύση, καλλιεργήθηκε από τους αρχαίους Έλληνες και τους Ρωμαίους
H μουσμουλιά, όπως την αποκαλούμε στα μέρη μου, ή καλύτερα για τη χειμωνιάτικη μουσμουλιά, μιας και διαφέρει από τη μουσμουλιά που γνωρίζουν οι περισσότεροι.
Για να είμαστε πιο ακριβής και για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται, η πρώτη στην οποία αναφερόμαστε ανήκει στο είδος Mespilus germanica, την αποκαλούν και ως μουσμουλιά των βουνών και είναι παλιά ποικιλία, που βρίσκεται στη χώρα μας από τους αρχαίους χρόνους.

Αρχαίοι Έλληνες στην Υπερβόρεια !!! Ο Χρυσός Δίσκος του Moordorf με τις Απίστευτες Γνώσεις των Μινωιτών!!!

Αρχαίοι Έλληνες στην Υπερβόρεια !!! Ο Χρυσός Δίσκος του Moordorf με τις Απίστευτες Γνώσεις των Μινωιτών!!! 
Ένα θαύμα της αρχαίας ελληνικής αστρονομίας ο χρυσός δίσκος του Μούρντοφ (Moordorf), βρίσκεται στο κρατικό μουσείο της Κάτω Σαξονίας στο Ανόβερο και αποδεικνύει για άλλη μια φορά το προχωρημένο επίπεδο γνώσεων των αρχαίων προγόνων μας καθώς χρονολογείται από την από την δεύτερη περίοδο της σκανδιναβικής εποχής του Χαλκού (1500-1300 π.Χ.).

Αυτά που μας Κρύβουν: Όσα η Εκκλησία Δεν Θέλει να Ξέρουμε


 

Από πού κατάγεται στην πραγματικότητα ο Xριστιανισμός; Ποιός ήταν ο Iησούς Xριστός και πώς προέκυψε η Kαινή Διαθήκη, ο θεμέλιος λίθος της χριστιανικής πίστης; H Eκκλησία δίνει τις δικές της απαντήσεις, αλλά η Iστορία έρχεται να αποκαλύψει ότι η αλήθεια βρίσκεται κάπου αλλού …
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters