Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Πολεμική Αεροπορία: Αντί να καταδιώξουν την τουρκική κορβέτα μετέφεραν τον Αη Βασίλη σε... «προσφυγόπουλα»!

 
Λίγο μετά τις 10 γο πρωί ο Αϊ Βασίλης έφτασε για πρώτη φορά με F-16 στη Λάρισα και την 110 Π.Μ από την μακρινή Λαπωνία. Όπως φαίνεται οι τάρανδοι δεν άντεξαν το μεγάλο ταξίδι και είπε να επισκεφτεί την πόλη με ένα επιβαίνοντας σε ένα διθέσιο αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.




Ανοίγοντας το κοκ-πιτ χαιρέτισε τα παιδιά που το περίμεναν με ανυπομονησία. Ο  Αϊ Βασίλης μοίρασε καραμέλες στα παιδιά και ευχήθηκε ο νέος χρόνος να φέρει ότι καλύτερο στον καθένα. «Ήταν μακρύ το ταξίδι.



Η Αεροπορία έστειλε ένα αεροπλάνο στον Βόρειο Πόλο για να με φέρει. Εύχομαι σε όλο τον κόσμο χρόνια πολλά Καλή Πρωτοχρονιά και το 2018 να φέρει σε όλους υγεία», σημείωσε ο Άγιος.



Ο Διοικητής της 110 Π.Μ Απόστολος Χόρτης μιλώντας για την έλευση του Αι Βασίλη τον καλωσόρισε στη Λάρισα «Μαζί του καλωσορίσαμε την χαρά και την Ελπίδα για την νέα χρονιά».



Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δεληγιάννης μιλώντας σημείωσε ότι «σήμερα τον  Αϊ Βασίλη τον υποδέχθηκαν παιδιά των κοινωνικών δομών του δήμου καθώς και προσφυγόπουλα».





[larissanet]
http://www.tilestwra.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters