Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ο όρος «λαθρομετανάστευση» και η ιδεολογική χρήση της γλώσσας

Είναι γνωστό ότι η γλώσσα συνδέεται άμεσα με την ιδεολογία. Οι έννοιες και ο τρόπος που αποτυπώνονται στη γλώσσα καθορίζονται από τα ιδεολογικά ρεύματα που κυριαρχούν, και αντίστροφα είναι εργαλείο που επηρεάζει την επικράτηση του ενός η του άλλου ιδεολογικού ρεύματος εντός μιας κοινωνίας. Επομένως οι λέξεις δεν είναι αθώες. 

Η στοχευμένη επιβολή μιας λέξης στο δημόσιο διάλογο, ή αντίστροφα ο στοχευμένος αποκλεισμός της χρήσης της έχει σαφή ιδεολογικά χαρακτηριστικά και, συνήθως, κίνητρα πολιτικής κυριαρχίας αυτών που την προωθούν.

Μια επιστολή του 2010 για το Μακεδονικό, προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, που πρέπει να διαβαστεί ΚΥΡΙΩΣ σήμερα απ' όλους !

Χάρτης του 1467 - Η περιοχή των Σκοπίων ΔΕΝ είναι Μακεδονία, ούτε υπό τη γεωγραφική έννοια - Λεπτομέρεις για το χάρτη ΕΔΩ
ΠΕΤΡΟΣ Α. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΗΣ                                                           Ξάνθη 15 Οκτωβρίου 2010
Δρ. Θ. - ιστορικός
Τρις βραβευμένος από την Ακαδημία Αθηνών...
Αντίκα 19 Ξάνθη. τηλ. 2541024872 
Ανοιχτή επιστολή

Προς:
1. τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Γ. Παπανδρέου, 
2. τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Φ. Πετσάνλικον, 
3. τους κ. αρχηγούς των Κομμάτων της Ελληνικής Βουλής και 
4. όλους εν γένει τους Βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ερευνητής αποκρυπτογραφεί την Λέσχη Μπιλντερμπεργκ και αποκαλύπτει : Αποδυναμώνεται, το μοντέλο της είναι ετοιμοθάνατο-Τι λέει για την εκλογή του Τραμπ και για το ποιοι κυβερνούν τον κόσμο

Ο Ντάνιελ Εστούλιν είναι ίσως ο μεγαλύτερος ερευνητής για μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του πλανήτη. Στη σελίδα Wikipedia ορίζεται όμως ως “θεωρητικός συνωμοσίας”. Οι έρευνές του για την περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεγκ έχουν προκαλέσει σεισμό και οι αποκαλύψεις του έχουν συζητηθεί.

Η απάντηση της Ιαπωνίας στα Σκόπια: «Ο Έλληνας Μέγας Αλέξανδρος!» (φωτό)

Οι Ιάπωνες δίνουν τη δική τους απάντηση στους Σκοπιανούς για την ελληνική καταγωγή του Μέγα Αλέξανδρου.

Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι υπάρχουν πολλοί μη Έλληνες σε όλο τον κόσμο που αγαπούν την Ελλάδα και θαυμάζουν τον ελληνικό πολιτισμό.

Το ελληνικό βότανο που υπάρχει σε αφθονία και μας προστατεύει από υπέρταση και καρκίνο

Η ελληνική γη μας το προσφέρει απλόχερα και χάρη στην Μεσογειακή διατροφή υπάρχουν δεκάδες φαγητά και σαλάτες στα οποία μπορείτε να το προσθέσετε για άρωμα και γεύση.
Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι αυτό το ταπεινό και κοινό μυρωδικό έχει ορισμένες ισχυρές ευεργετικές δράσεις στην υγεία του ανθρώπινου οργανισμού, όπως το να “σηκώνει ασπίδα” στην υπέρταση τους καρκίνους του παχέος εντέρου και του μαστού
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters