Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Μόνον με την αξιοποίηση του ελληνικού πνεύματος θα έχει νόημα η μετά την ανατροπή της Cabal εποχή..

.. "Αν οι Χριστιανοί δεν έκαιγαν την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, θα είχαμε πάει στον Άρη πριν χίλια χρόνια!"

- Carl Sagan

 Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Κάποιοι νομίζουν πως με συνθήματα του πληκτρολογίου ή συνθήματα που πίσω τους κρύβεται ο στείρος και αρρωστημένος εθνικισμός, συμμετέχουν στην μάχη κατά των σκοτεινών δυνάμεων που εξακολουθούν να κατέχουν τον πλανήτη.

Οι Τεχνολογίες Κβαντικής Θεραπείας Med Bed

Ο κόσμος πρόκειται να κάνει ένα τεράστιο κβαντικό άλμα στην επαναστατική «Νέα Εποχή» συστημάτων θεραπευτικής τεχνολογίας που θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος του μετασχηματισμού του τρόπου με τον οποίο οι παραδοσιακές ιατρικές μας κοινότητες θεραπεύουν και θεραπεύουν τις μάζες με ενέργειες πλασματικής χρήσης και συχνότητες θεραπείας.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters