Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Μόνον με την αξιοποίηση του ελληνικού πνεύματος θα έχει νόημα η μετά την ανατροπή της Cabal εποχή..

.. "Αν οι Χριστιανοί δεν έκαιγαν την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, θα είχαμε πάει στον Άρη πριν χίλια χρόνια!"

- Carl Sagan

 Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Κάποιοι νομίζουν πως με συνθήματα του πληκτρολογίου ή συνθήματα που πίσω τους κρύβεται ο στείρος και αρρωστημένος εθνικισμός, συμμετέχουν στην μάχη κατά των σκοτεινών δυνάμεων που εξακολουθούν να κατέχουν τον πλανήτη.
Δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα πως η μάχη είναι παγκόσμια και σ' αυτήν συμμετέχουν εκατομμύρια άνθρωποι, οι οποίοι φαινομενικά δεν έχουν σχέση με τον Ελληνισμό, επειδή απλά δεν μιλούν τα ελληνικά και ζουν εκτός Ελλάδος.
Οι ουράνιοι αδελφοί μας έχουν εξουδετερώσει τους συμμάχους των γήινων δυναστών μας στους ουρανούς και περιμένουν από εμάς να εξουδετερώσουμε την αυτοκρατορία του κακού που δυναστεύει τον πλανήτη μας εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Ας θυμηθούν την ρήση των Ολυμπίων "εκείνοι που εμφορούνται από το ελληνικό πνεύμα και φέρουν στο αίμα τους την ουσία Ιχώρ, ανέρχονται σήμερα στον αριθμό των 120 εκατομμυρίων ατόμων", που σημαίνει πως η συντριπτική πλειοψηφία των ακολούθων του Διός που αγωνίζονται κατά των σκοτεινών δυνάμεων, δρουν εκτός Ελλάδος.
Όταν ο διάσημος Αμερικανός αστροφυσικός Καρλ Σαγκάν έλεγε "αν οι Χριστιανοί δεν έκαιγαν την Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας θα είχαμε πάει στον Άρη πριν χίλια χρόνια" ή "αν μπορούσα να πάω πίσω στον χρόνο θα ήθελα να βρεθώ μόνον για δύο ώρες μέσα στην Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας", ποια γνώση ήθελε να γνωρίσει ο λαμπρός επιστήμονας; Την αμερικανική ή την ελληνική;Τι ήταν αυτό που τον ωθούσε στα ελληνικά γράμματα και την ελληνική παιδεία;
Εθνικιστικές κορόνες με εύηχα συνθήματα ή ενδόμυχες σκέψεις όπως "εμείς μόνον είμαστε Έλληνες γιατί έχουμε στο αίμα μας την ουσία Ιχώρ ενώ όλοι οι άλλοι είναι ερπετικής προέλευσης", μόνον θυμηδία προκαλούν και καθόλου, μα καθόλου, δεν συμβάλλουν στον αγώνα κατά της Cabal.
Ας το χωνέψουν. Την κύρια μάχη κατά των σκοτεινών δυνάμεων την δίνουν σήμερα δυνάμεις εκτός Ελλάδος. Είναι οι αγωνιστές του Φωτός που ήδη έχουν αντιληφθεί πως η νίκη τους δεν θα έχει κανένα όφελος, αν δεν αξιοποιηθεί με το ελληνικό πνεύμα και τις αξίες που περιέχει, για να μπορέσει να αρχίσει ο πλανήτης την ανοδική του πορεία προς το Φως..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters