Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Προετοιμασία για την αλλαγή... Med Beds Quantum Energy Healing System!!!! Παγκόσμια ευημερία Gesara ❤️ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 📣

Ένα μήνυμα από τη Διαγαλαξιακή Συμμαχία των Όντων του Φωτός Αυτό το μήνυμα έχει διοχετευτεί για εσάς από το καναδικό μέντιουμ Tracey Milne. Χαιρετισμούς, αγαπητέ άγγελε του Αστέρα της Γης, είμαι η KaiMeara.
Στη σημερινή εκπομπή θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για μια από τις πρώτες τεχνολογίες που θα κυκλοφορήσουν στους ανθρώπους του κόσμου με την ανακοίνωση της NESARA και της GESARA.

𝐒𝐀𝐍𝐀𝐍𝐃𝐀 (Ανώτερος Εαυτός/Ανώτερη Ψυχή του 𝐉𝐄𝐄𝐒𝐔𝐒 𝐃𝐄 𝐍𝐀𝐙𝐀𝐑𝐄𝐓𝐇) ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΟΣ στο "Καλό και Κακό, Αδάμ και Εύα, Ανάβαση και Αποκάλυψη

" μέσω Kathryn E. May❤️ 𝑮𝑬𝑺𝑨𝑹𝑨 𝑨𝑺𝑪𝑬𝑵𝑺𝑰𝑶𝑵 μέρος 2 

Αγαπητά μου παιδιά, σας έχουμε πει για τις προσπάθειες να απομακρύνουμε τα εναπομείναντα Σκοτεινά Καπέλα από το περιβάλλον σας, εκείνα με τα οποία είμαστε πολύ εξοικειωμένοι, γιατί είναι οι ίδιες βασανισμένες ψυχές που έχουν υποκινήσει κακουχίες και βάσανα στη Γαία για αρκετούς πολιτισμούς. 
Οι Δυνάμεις του Φωτός έχουν ανέλθει, εσείς, Αγαπητοί μου, είστε αυτοί που αντιστρέψατε την τάση,
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters