Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Ο Φορητός υπολογιστής HunterBidens είναι ένας ακόμη λόγος που ο Joe Biden διακυβεύεται και δεν μπορεί να είναι πρόεδρος

Περίπου το ένα τρίτο των φωτογραφιών των ανηλίκων στο φορητό υπολογιστή του Hunter Biden ήταν του ίδιου 14χρονου κοριτσιού - που είναι ένας από τους συγγενείς του, σύμφωνα με μια συγκλονιστική νέα έκθεση.

Όχι μόνο υπήρχαν ακατάλληλες φωτογραφίες του παιδιού μόνη της, αλλά και ο Hunter Biden ήταν μαζί της.

Υπάρχουν ισχυρισμοί στα κοινωνικά μέσα ότι ο περίφημος «φορητός υπολογιστής από την κόλαση» που ανήκει στον γιο του προεδρικού υποψηφίου Joe Biden, Hunter, περιέχει φωτογραφίες του μαζί με μια τόπλες ανιψιά, ηλικίας 14 ετών.

«Ο φορητός υπολογιστής Hunter Biden έχει παιδικά πορνογραφικά βίντεο, εικόνες του Hunter που βιάζει, βασανίζει Κινέζικα παιδιά - τι ένας άρρωστος F *** ING γιος του ρουθουνίσματος Joe Biden - το μήλο δεν πέφτει μακριά από το οικογενειακό δέντρο του Μπάιντεν», αναφώνησε άλλος.

«Πηγές κοντά και με βαθιά γνώση της έρευνας, με πληροφόρησαν ότι το DAUGHTER του Chris Coons, καθώς και επτά άλλα ανήλικα κορίτσια, εμφανίζονται επίσης σε φορητό υπολογιστή [Hunter Biden's».

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία απολύτως βεβαιότητα ότι το #HunterBiden πέθανε ή βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής δόσης…

ΠΡΟΣΟΧΗ : Το @RudyGiuliani ανακοινώνει ότι έχει παραδώσει το σκληρό δίσκο του Hunter Biden στην κρατική αστυνομία του Ντελαγουέρ λόγω των εικόνων ανηλίκων κοριτσιών και ακατάλληλων μηνυμάτων κειμένου

«ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κινέζος Whistleblower αποκαλύπτει τον Hunter Biden« Sex Tapes »που περιέχει βίντεο του γιου του Joe Biden σεξουαλική κακοποίηση πολλαπλών Κινέζων εφήβων


ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗhttps://thejusticeheroes.wordpress.comVLADIMIR PUTIN - 1ος & 2ος PUTIN? ΔΥΟ PUTIN ;;; Είναι Δυνατόν ;;;

Ενημέρωση: Τις φωτο που δεν φαινοντε δειτετες στο λινκ στο τελος του αρθρου
《Εδώ είναι οι πληροφορίες σχετικά με τους δύο Πούτιν που δημοσίευσα αρχικά, αλλά όχι όλες. 
Τα βίντεο που είχα από την δίκη του Πούτιν και την ομολογία της συζύγου του, έχουν αφαιρεθεί από το YouTube. 
Έχω επίσης πολλές περισσότερες φωτογραφίες, αλλά θα τις εμφανίσω αργότερα αν χρειαστεί.

Αναφορά Ενεργοποίησης Εποχής του Υδροχόου

Cobra 28/12/2020

Η ενεργοποίησή μας είχε τεράστια επιτυχία, φτάσαμε την κρίσιμη μάζα και την ξεπεράσαμε πολλαπλά, με πάνω από 400.00 ανθρώπους συμμετέχοντες στον διαλογισμό.

Ο διαλογισμός έστειλε μια ισχυρή ενεργειακή έκλαμψη στο ενεργειακό πλανητικό πλέγμα, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν οι τεκτονικές πλάκες και να εκραγούν ηφαίστεια:

Ο Epstein είναι το KRAKEN !!

μετάφραση Μάρη Λιώκη
Όταν η πρώην δικηγόρος του Michael Flynn, Sydney Powell, ανακοίνωσε στις 23 Νοεμβρίου ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα το «Kraken», οι υποστηρικτές του Trump ήλπισαν ότι το μυθικό θηρίο θα μεταμορφωνόταν σε ένα πλήθος αποδεικτικών στοιχείων που θα αποδείκνυαν ότι ο Joe Biden και η βρώμικη παρέα του βαθέως κράτους είχαν κλέψει τις εκλογές. 

Γερουσιαστές Απορρίπτουν τα Αποτελέσματα των Εκλεκτόρων

Μετάφραση: Μάρη Λιώκη

Κοινή δήλωση από τους γερουσιαστές Cruz, Johnson, Lankford, Daines, Kennedy, Blackburn, Braun, Senators-Elect Lummis, Marshall, Hagerty, Tuberville
2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

Ψεύτικο κρέας που μοιάζει με μπριζόλα κατασκευάζεται σε εργαστήρια

Αυτό είναι σωστό. Το διάβασες σωστά. Ψεύτικο κρέας που μοιάζει με μπριζόλα που κατασκευάζεται σε εργαστήρια σύντομα θα τρελαίνεται στα πιάτα εστιατορίων δίπλα σε αυτήν την ψητή πατάτα. 

Οι ψεύτικες μπριζόλες τυπώνονται κυριολεκτικά για να μοιάζουν με δημοφιλή κομμάτια κρέατος, αλλά δεν είναι. Τι είναι λοιπόν; Ισχυροί τρισδιάστατοι εκτυπωτές φτιάχνουν μπριζόλες, βγάζοντας 6 κιλά κρέατος κάθε ώρα, με στόχο να εκτυπώνουν μια ολόκληρη αγελάδα που μιμείται το κρέας Franken την ημέρα. 

Στη συνέχεια, οι μπριζόλες θα δοκιμαστούν σε ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια σε εστιατόρια εντός μηνών και τι καλύτερη ώρα να φάτε μερικές περικοπές κρέατος Soylent Green αμέσως μετά τη λήψη ενός εμβολίου Covid που περιέχει ανθρώπινα κύτταρα έκτρωσης

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters