Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Ναι, έγιναν σποραδικές διαγραφές χρεών κατά την διάρκεια πρόσφατης δοκιμαστικής λειτουργίας του νέου χρηματοπιστωτικού συστήματος..


Nicos Kastanias
Το πενταδιαστατικό QFS εξουδετερώνει το "Βαθύ Κράτος" σε όλες τις διαδρομές του. Η Γαλαξιακή Συμμαχία έπρεπε να παρέμβει με τεχνολογίες υψηλότερων διαστάσεων και να μας παραδώσει αυτό το εξαιρετικά τεχνολογικά προηγμένο νομισματικό σύστημα.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΓΗ". ΝΕΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ QFS & GCR, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ GESARA


«Το σύστημα Quantum Financial System (QFS) έχει προχωρήσει χωρίς κανένα ισοδύναμο, οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες έχουν συλληφθεί με κόκκινο χέρι, συνελήφθησαν και στάλθηκαν στην Gitmo στην Κούβα για να εξιλέψουν τα εγκλήματά τους σε πραγματικό χρόνο, έτσι το Deep State εξαφανίζεται και η GESARA πλησιάζει . Κάθε χώρα πρέπει να συμμορφώνεται με το GESARA για να συμμετάσχει στο QFS.
«Το QFS τερματίζει την διεφθαρμένη κεντρική τραπεζική της Cabal. Το σύστημα QFS θα καλύψει το νέο παγκόσμιο δίκτυο για τη μεταφορά χρυσού ή χρημάτων που υποστηρίζονται από περιουσιακά στοιχεία, το οποίο ξεκίνησε από τη Ρωσία και την Κίνα για την αντικατάσταση του συστήματος Swift που ελέγχεται από τις ΗΠΑ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ έξω απο το Σύμπλεγμα Μεγίστης ;

Να ξεκινήσουμε με ειδήσεις της στιγμής:

«Γενί Σαφάκ»: Το Oruc Reis δεν θα επιστρέψει σήμερα στην Τουρκία -Ισως φτάσει έως Ρόδο και Καστελλόριζο

https://www.iefimerida.gr/kosmos/geni-safak- 

Ο Μανώλης Κωστίδης μεταδίδει από την Τουρκία για τον Ελεύθερο Τύπο, τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας που είναι δηλωτικές τι έρχεται .

ΕΚΤΑΚΤΟ! Κίνδυνος επεισοδίου – Νέα επιχείρηση διάσωσης – Σπεύδουν Ελληνικές Δυνάμεις, τουρκικό πλοίο κοντά


Μία ημέρα μετά το επεισόδιο της Χάλκης, ένα ιστιοφόρο σκάφος στο οποίο επιβαίνουν παράνομοι 40 μετανάστες έχει ζητήσει βοήθεια, καθώς το πλεούμενο έχει πάρει φωτιά...
Το ιστιοφόρο βρίσκεται στην θαλάσσια περιοχή νότια της Ρόδου και επί τόπου σπεύδουν ελληνικές δυνάμεις.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ανοιχτά της Τήλου βρίσκεται τουρκικό πλοίο.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters