Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ έξω απο το Σύμπλεγμα Μεγίστης ;

Να ξεκινήσουμε με ειδήσεις της στιγμής:

«Γενί Σαφάκ»: Το Oruc Reis δεν θα επιστρέψει σήμερα στην Τουρκία -Ισως φτάσει έως Ρόδο και Καστελλόριζο

https://www.iefimerida.gr/kosmos/geni-safak- 

Ο Μανώλης Κωστίδης μεταδίδει από την Τουρκία για τον Ελεύθερο Τύπο, τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Άμυνας που είναι δηλωτικές τι έρχεται .

Ο Ακάρ ανακοίνωσε ότι οι σεισμικές έρευνες σε περιοχή Ελληνικής υφαλοκρηπίδας θα συνεχιστούν επ΄ αόριστον!

10 Αυγούστου 2020 επισημάναμε:

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/08/blog-post_63.html

« ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ; μετά το σεισμογραφικό θα μπεί το γεωτρύπανο για να ανοίξει τρύπα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα ;»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Που βρίσκεται το τουρκικό γεωτρύπανο YAVUZ και που βρίσκεται το τουρκικό σεισμογραφικό Oruc Reis που εισήλθε 20 μίλια στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα; Όλο αυτό το διάστημα το ένα είναι δίπλα στο άλλο, ώστε μόλις το πρώτο πάρει εντολή θα ξεκινήσει να κάνει διερευνητικές γεωτρήσεις στην περιοχή ερευνών του δεύτερου. Ξεδιπλώνεται ο τουρκικός σχεδιασμός.


από το http://www.naxosisland.eu/gr/live_ship_data.html

Κάπως έτσι σήμερα έρχεται και η επιβεβαίωση

27 Αυγούστου 2010

« Η νέα NAVTEX των Τούρκων δείχνει ότι έρχεται και το γεωτρύπανο!

Η νέα NAVTEX των Τούρκων δεσμεύει μια διαφορετική περιοχή, που περιλαμβάνει και μέρος της περιοχής στην οποία πλέει μέχρι τώρα το Oruc Reis. Τι δείχνει αυτή η περιοχή; Ότι η Άγκυρα ετοιμάζεται να μας στείλει και γεωτρύπανο.

Γιατί το λέμε αυτό; Όσοι μελέτησαν τις συντεταγμένες και κατέληξαν στον χάρτη που δημοσιεύουμε, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για περιοχή η οποία περιλαμβάνει τα “οικόπεδα” που η Τουρκία αυθαίρετα έχει καθορίσει ως περιοχές γεωτρήσεων! Δεν είναι τυχαίο ότι εξέδωσαν σήμερα τη νέα NAVTEX. Σήμερα 27 Αυγούστου, λήγει η προθεσμία που είχαν δώσει για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον εταιρείες του εξωτερικού για έρευνες. Δεν υπήρξε ενδιαφέρον και συνεπώς από σήμερα η τουρκική εταιρία TRAO, έχει τυπικά τη δυνατότητα να ξεκινήσει τις…έρευνες και τις γεωτρήσεις. Τίποτα δεν κάνουν τυχαία οι Τούρκοι.» https://www.militaire.gr/i-nea-navtex-ton-toyrkon-deichnei-oti-erchetai-kai-to-geotrypano/



« Βρισκόμαστε στην αρχή ενός σιωπηλού θαλάσσιου ΑΤΤΙΛΑ . Ο τούρκος σαν βιαστής που είναι, διακορεύει την Ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Δημιουργούνται τετελεσμένα αυτή την στιγμή. Είμαστε θεατές σε ένα σχεδιασμό που ξεδιπλώνεται ενώπιον μας.

Εμείς τι σχέδιο έχουμε;

Ο τούρκος επιθυμεί εδώ και τώρα να φρενάρει κάθε σκέψη ή ενέργεια για επέκταση της αιγιαλίτιδος ζώνης μας προς τα Ανατολικά .

Αυτό είναι η αρχή καθότι σε όλη την συνοριογραμμή – ακτογραμμή ο τούρκος έχει εκπονήσει ανάλογο σχεδιασμό.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


https://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters