Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΜΠΟΝΟΥΣ 690.000€ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΦ...ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΠΟΔΟΣΗΣ !!!

Και παίρνουν μπόνους την ώρα που το πρόσφατο πόρισμα φωτιά του ΣΕΥΥΠ έδειξε ότι ο ΕΟΦ δε διαθέτει καν ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα, δεν έχει εσωτερικό κανονισμό λειτουργίας, ούτε διπλογραφικό σύστημα, η μία υπηρεσία δεν επικοινωνεί με την άλλη, ενώ διαθέτει δικά του κτήρια πληρώνει άλλα για να στεγάσει το αρχείο του και άλλα πολλά... 

''Εκεί που βρέθηκε η μεγαλύτερη επιγραφή του κόσμου στην ελληνική γλώσσα''

''Έχοντας κατακτήσει το σκοπό της ζωής... όπως μας τον θέτει η ίδια η φύση, φιλοσοφούμε για να ευδαιμονήσουμε''  Επίκουρος 

Στην ενδοχώρα της Μικράς Ασίας και 100 χλμ βόρεια του Καστελόριζου, στην ορεινή Λυκία, υπάρχει (τι άλλο;) μια ελληνική πόλη με ένα μάλλον παράξενο ίσως και άγνωστο, για τους πολλούς, όνομα...
Η, ή για άλλους, τα Οινόανδα, που βρίσκονται στον απομακρυσμένο και άγριο ορεινό όγκο της περιοχής της βόρειας Λυκίας, στην άνω κοιλάδα του ποταμού Ξάνθου ήταν το νοτιότερο από τα μέλη της Τετράπολις με επικεφαλής τα αρχαία Κίβυρα της Λυκίας κατά την Ελληνιστική Περίοδο και αφού αυτή διαλύεται, από τον Λικίνιο Μουρήνα το 84 π.Χ.,  τα Οινόανδα γίνονται μέρος του Κοινού (κοινότητας) της Λυκίας, όπως άφθονες επιγραφές αποδεικνύουν. 

Είναι τελικά ο Παρθενώνας Ανθρώπων Έργο ?

Κατοικήθηκε τη Λίθινη εποχή από τους Πελασγούς, κατόπιν, στους Μυκηναϊκούς χρόνους έγινε μια μικρή πόλη - κράτος, οχυρωμένη από περιμετρικό ισχυρό τείχος, για την προστασία του. 
επάνω φωτό: Μυκηναϊκή Περίοδος 

Από το 1200 π.χ. άρχισαν να κτίζονται στην κορυφή τα ιερότερα κτίρια. Τα πρώτα προπύλαια έγιναν την εποχή του Πεισίστρατου, αλλά καταστράφηκαν από την εισβολή των Περσών όπως και όλα τα άλλα ιερά το 480 π.Χ.
Ο λόγος για έναν "πέτρινο λόφο". Έναν "βράχο" που οι Αθηναίοι τον έκαναν ιερό.

Η Σύγκρουση μεταξύ Επιστήμης και Θρησκείας, ''AGORA'',

Η σύγκρουση μεταξύ επιστήμης και θρησκείας είναι το θέμα αυτής της ''θαρραλέας'' ταινίας, που αγγίζει ευαίσθητα σημεία, με φόντο τη υστερορωμαϊκή Αλεξάνδρεια. Το σενάριο έχει πραγματικά γεγονότα από τη ζωή της φιλοσόφου και μαθηματικού Υπατίας, του έπαρχου της Αλεξανδρείας Ορέστη, του Πατριάρχη Αλεξανδρείας Κύριλλου.
Η ταινία έλαβε εφτά βραβεία Γκόγια στην Ισπανία, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου. 

Φιλισταίοι, ''Ουχί λοιπόν Σημίται, αλλά Αιγαίοι και δη Κρήτες...''

''Ουχί λοιπόν Σημίται, αλλά Αιγαίοι και δη Κρήτες, τουλάχιστον μοίρά τις αυτών, οι λεγόμενοι Χερεθθί, ήσαν την καταγωγήν οι Φιλισταίοι...''  Π. Ι. Μπρατσιώτης, καθηγητής βιβλικής ιστορίας 

Nότιο Ισραήλ, Τελ ελ- Σάφι

Ανατροπή, μικρή ή μεγάλη είναι στην εκτίμηση του αναγνώστη.  Οι Φιλισταίοι ήταν Έλληνες...  

Χαρτοφυλάκιο NPLs €700,5 εκατ. μεταβίβασε η Attica Bank στην ABS Metexelixis

Χαρτοφυλάκιο μη εξυπηρετούμενων δανείων/πιστώσεων συνολικού ποσού περίπου 700,5 εκατ.ευρώ μεταβίβασε η Attica Bank στην εταιρεία ειδικού σκοπού (SPV) με την επωνυμία ABS Metexelixis S.A., που εδρεύει στο Λουξεμβούργο.

ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ. ΒΙΝΤΕΟ


Η 300η Επέτειος των βρωμο… Μασόνων! Με τιμητική αναφορά προς τη Μεγάλη Στοά της…ΕΛΛΑΔΟΣ! - Freemasons 300th Anniversary

Freemasons 300th Anniversary: Celebrating their Lies and Crimes [FULL FREAKSHOW]

ΒΡΩΜΟ-ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!! ΑΙΝΤΕ ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΠΟ’ΔΩ!!!…Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΊΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΑΞ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ!!!

ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ «ΑUT DEDERE AUT JUDICARE»

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΩΚΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ, ΕΙΤE ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ.
    «ΔΙΕΘΝΗ  ΕΓΚΛΗΜΑΤA>>  ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ»,  ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ  ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ,  ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ  ΚΤΛ ΠΟΛΕΜΟΥ..

ΑΠΟ ΤΗΝ…. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ … ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ … ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ….

 ΚΟΜΜΑΤΑ -ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …
ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ…»
«ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ,  Ο  ΟΡΟΣ… »ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ»…
ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ!
ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ….»ΚΥΡΙΟΙ» ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ… ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΓΙΑΤΙ Η ΤτΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ;

ΓΙΑΤΙ  Η  ΤΡΑΠΕΖΑ της  ΕΛΛΑΔΟΣ   ΚΑΛΕΙ   ΝΑ  ΔΟΘΕΙ  Η  ΕΙΣΠΡΑΞΗ  ΤΟΥ  «ΕΝΦΙΑ»  ΣΤΟΥΣ   ΟΤΑ?   ΑΛΛΗ   ΜΙΑ  ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ  ΚΑΙ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ  ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ  ΤΩΝ  ΔΗΜΩΝ,   ΠΟΥ   ΕΙΝΑΙ   ΚΑΤΩΧΥΡΩΜΕΝΗ   ΑΠΟ   ΤΟ    ΣΥΝΤΑΓΜΑ! http://www.zougla.gr Υπέρ της είσπραξης του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ) από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης τάσσεται η Τράπεζα της Ελλάδας, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη ενδιάμεση Νομισματική Έκθεση της.

Εντολές πληρωμης ποια είναι η αλήθεια γι’ αυτές ;

Μεγάλο ζήτημα έχει γίνει εδώ και μερικές μέρες ένα άρθρο μιας τοπικής εφημερίδας του Βόλου όσο αφορά τις εντολές πληρωμής που καταθέτουν τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις σε αρκετούς ¨δημόσιους¨ οργανισμούς αλλά και τράπεζες.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters