Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

7 τροφές που μπορεί να μας... ξεγελάσουν

Οι τροφές που τρώμε κάθε μέρα, μπορεί να περιέχουν συστατικά που δε θα έπρεπε, καθώς μερικές εταιρείες αντικαθιστούν με παράνομο τρόπο ένα σημαντικό συστατικό μιας τροφής, με κάτι λιγότερο ακριβό. Δείτε ποιες τροφές βρίσκονται πρώτες στη λίστα εκείνων που μπορεί να μας ξεγελάσουν.
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Ξέρετε αλήθεια τι περιέχει το ελαιόλαδο που χρησιμοποιείτε στο μαγείρεμα; Το χαρμάνι του αγαπημένου σας καφέ; Σας βάλαμε σε σκέψεις; Θα λέγατε ίσως… το χυμό από τις ελιές και κόκκους καφέ, προφανώς.

Μη βιάζεστε! Οι τροφές που τρώμε κάθε μέρα, μπορεί να περιέχουν συστατικά που δε θα έπρεπε, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο Journal of Food Science. Προκειμένου να μειώσουν το κόστος, αδίστακτες εταιρείες αντικαθιστούν παράνομα ένα πρωτεύον συστατικό μιας τροφής, με κάτι λιγότερο ακριβό. Και τα κορυφαία επτά πιο συχνά νοθευμένα τρόφιμα, είναι εκείνα που καταναλώνουμε συχνότερα.

Κι αυτό συμβαίνει ασυναίσθητα, επειδή είναι πολύ δύσκολο -αν όχι αδύνατο- για τον καταναλωτή να καταλάβει τη διαφορά. Για τους ειδικούς όμως και για οργανισμούς που έχουν να κάνουν με την υγεία των τροφίμων, αποτελεί πρόκληση. Το πρόβλημα δε βρίσκεται συνήθως στο τελικό προϊόν που αγοράζει ο καταναλωτής, αλλά σε προηγούμενα στάδια κι έτσι οι περισσότερες από τις προσμίξεις περνούν απαρατήρητες.

Μην πανικοβάλλεστε όμως. Βρείτε ένα κατάστημα που θα εμπιστευτείτε και το οποίο πουλά υγιή και ασφαλή προϊόντα και εάν παρατηρήσετε κάτι παράνομο, αναφέρετέ το αμέσως.

Δείτε ποια είναι τα 7 πιο συχνά νοθευμένα τρόφιμα…

1. Ελαιόλαδο

Δύσκολα θα βρίσκαμε άλλο λάδι τόσο υγιεινό, όσο το ελαιόλαδο. Όλοι οι τύποι του μειώνουν τη χοληστερόλη, καταπολεμούν τα προβλήματα στο στομάχι και κάνουν λαμπερό το δέρμα. Όμως δεν είναι μόνο αυτά. Οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι το ελαιόλαδο -ακόμη και το έξτρα παρθένο- είναι από τις πιο νοθευμένες τροφές και αναμειγνύεται με άλλα, φθηνότερα λάδια. Μερικές προσμίξεις του περιλαμβάνουν αραβοσιτέλαιο, ηλιέλαιο, φυστικέλαιο, φυτικό έλαιο, σογιέλαιο, φοινικέλαιο και καρυδέλαιο.

2. Γάλα

Αν νομίζετε ότι το γάλα που βάζετε στον καφέ σας, προέρχεται από αγελάδα, ίσως και να κάνετε λάθος. Το πρόβειο γάλα έχει βρεθεί νοθευμένο με αγελαδινό ή άλλου είδους γάλατα, ακόμη και με γάλα σε σκόνη, ή άλλα, βλαβερά συστατικά, όπως καυστική σόδα ή απορρυπαντικά.

3. Μέλι

Το μέλι είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας τροφές, πλούσιο στα ωφέλιμα για την υγεία αντιοξειδωτικά. Αλλά είναι επίσης μια από τις πιο κοινές τροφές που μπορούν να μας ξεγελάσουν. Μπορείτε να το βρείτε αναμεμειγμένο με σιρόπι ζάχαρης, σιρόπι καλαμποκιού, φρουκτόζη, γλυκόζη, ζάχαρη από ζαχαρότευτλα κ.ά. Σε μερικές περιπτώσεις έχει βρεθεί να περιέχει ακόμη και βαρέα μέταλλα.

4. Σαφράν

Το σαφράν είναι το πιο ακριβό μπαχαρικό στον κόσμο και γι’ αυτό δε θα πρέπει να εκπλήσσεστε που βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Αυτό που πραγματικά μας εκπλήσσει, είναι όλα εκείνα που αναμειγνύονται μ’ αυτό και δημιουργούν ένα κατώτερης ποιότητας προϊόν. Μέσα στις μικρές συσκευασίες σαφράν, οι επιστήμονες έχουν βρει γλυκερίνη, σκόνη σανταλόξυλου, ταρτραζίνη (μια κίτρινη χρωστική ουσία που συνδέεται με την υπερκινητικότητα σε παιδιά), θειικό βάριο (ένα υγρό που χρησιμοποιείται κυρίως σε γεωτρήσεις πετρελαίου) κ.ά.

5. Χυμός πορτοκαλιού

Ο χυμός από πορτοκάλι, δεν έχει ξεφύγει από βλαβερές προσμίξεις, όπως παράνομα μυκητοκτόνα και αρκετά άλλα που καλό είναι να μας κάνουν να εμπιστευόμαστε μόνο τον χυμό που στύβουμε εμείς από πορτοκάλια: έχει βρεθεί αναμεμειγμένος με χυμό λεμονιού, μανταρινιού, γκρέιπφρουτ, σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, εκχύλισμα πάπρικας, και ζαχαρότευτλων κ.ά.

6. Καφές

Τίποτα δεν είναι καλύτερο το πρωί από ένα φλιτζάνι φρέσκου, αρωματικού καφέ από… κλαδιά! Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ερευνητές έχουν βρει μέσα στον καφέ, από μικρά κλαδιά, μέχρι ψητό καλαμπόκι και αλεσμένο κριθάρι. Οι προσμίξεις στο στιγμιαίο καφέ είναι εξίσου ύπουλες. Περιλαμβάνουν δημητριακά, καραμέλα, άμυλο, βύνη και σύκα.

7. Χυμός μήλου

Ο χυμός μήλου μπορεί επίσης να μας… ξεγελάσει σε αρκετές περιπτώσεις. Χυμός σταφυλιού, σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης, χυμός αχλαδιού, χυμός ανανά, γλυκαντικό σταφίδας, φρουκτόζη και μηλικό οξύ, όλα έχουν βρεθεί σε συσκευασίες χυμού μήλου.


 http://www.clickatlife.gr

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/7.html

Μια συγκλονιστική ανακάλυψη! Προϊστορική στήλη 6000 ετών με ελληνικά γράμματα!

(σσΒ.Δημοσιεύουμε την είδηση με μια μικρή επιφύλαξη)

Συγκλονιστική ανακάλυψη! 

Προϊστορική στήλη 6000 ετών με ελληνικά γράμματα!



Μια απίστευτη ανακάλυψη έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στις ανασκαφές του προϊστορικού οικισμού του Αρχοντικού Πέλλας, λίγες μέρες πριν κλείσει η ανασκαφική περίοδος (καλοκαίρι 2011). Αποκαλύφθηκε στα κατώτερα στρώματα του οικισμού πέτρινη στήλη, διαστάσεων περίπου 30Χ20 εκατ. με εγχάρακτα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρονται σε χρονολογία γύρω στο 4000 π.Χ. πολύ πριν από την ανακάλυψη της σφηνοειδούς γραφής από τους Σουμέριους (περίπου 3500 π.Χ.). Δείγματα της Στήλης του Αρχοντικού (όπως πλέον αποκαλείται προσωρινά το εύρημα) έχουν σταλεί στο εργαστήριο Ορυκτολογίας και Πετρογραφίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ώστε να προσδιοριστεί επακριβώς η σύσταση του πετρώματος, γεγονός που θα βοηθήσει στον προσδιορισμό της περιοχής προέλευσής του, η οποία πρέπει να βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση, μια και το πέτρωμα υπάρχει σε τοποθεσίες της περιοχής και χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα.


Στην συνέχεια η στήλη, αφού συντηρηθεί, θα υποβληθεί σε εξέταση με ακτίνες Χ ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα γράμματα, που μετά από τόσες χιλιετίες, είναι δύσκολη η ανάγνωσή τους, λόγω φθοράς της επιφάνειας.


«Μουδιασμένοι» οι αρχαιολόγοι

Οι υπεύθυνοι της ανασκαφής αρχαιολόγοι αποφεύγουν να δηλώσουν οτιδήποτε και όπως πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή που μας μετέδωσε και την αρχική είδηση, είναι καταφανώς αμήχανοι και «μουδιασμένοι», γεγονός απόλυτα φυσικό αν
αναλογισθεί κάποιος τις τεράστιες ανατροπές δεδομένων που θα φέρει αυτή η συγκλονιστική πράγματι ανακάλυψη. Αν μάλιστα προκύψουν και άλλες τέτοιες στήλες, όπως πιθανολογείται, τότε οι εξελίξεις στην επιστήμη της επιγραφικής θα είναι κατακλυσμικές.

Ελληνικά γράμματα

Το πλέον εντυπωσιακό γεγονός που προκύπτει από την προσεκτική εξέταση της στήλης είναι η σαφής καταγραφή γραμμάτων του αρχαϊκού ελληνικού αλφαβήτου, όπως το αρχαϊκό Ζ που είχε περίπου την μορφή του Ι, αλλά με μεγαλύτερες την επάνω και κάτω γραμμή (βλ. φωτ.). Διακρίνεται ξεκάθαρα το Α και σειρά άλλων γραμμάτων. Παρά την φθορά της στήλης, ορισμένα γράμματα διακρίνονται σαφέστατα, σε αντίθεση με παλαιότερα ευρήματα π.χ. την πολυσυζητημένη πινακίδα του Δισπηλιού, όπου μόνον με άφθονη δόση φαντασίας μπορούν να ανακαλυφθούν «γράμματα».

Η τοποθεσία της ανασκαφής
Ο προϊστορικός οικισμός του Αρχοντικού Γιαννιτσών βρίσκεται κοντά στο σύγχρονο ομώνυμο οικισμό, ανάμεσα στην αρχαία Πέλλα και την πόλη των Γιαννιτσών. Έχει τη μορφή τούμπας-τράπεζας, ύψους περίπου 20μ. και έκταση περίπου 128 στρεμμάτων. Η ανασκαφική έρευνα στην «τούμπα» του Αρχοντικού άρχισε από το 1991 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Το Αρχοντικό αποτελεί μια προνομιακή οικιστική θέση καθώς δεσπόζει στην εύφορη πεδιάδα των Γιαννιτσών. Επιπλέον ο οικισμός βρισκόταν κοντά στην ακτογραμμή του Θερμαϊκού, όπως επιβεβαιώνεται και από γεωλογικές έρευνες ειδικών επιστημόνων του Α.Π.Θ. Οι έρευνες αυτές έδειξαν ότι η ακτογραμμή πρέπει να περνούσε 6 περίπου χιλιόμετρα νότια του οικισμού. Η σπουδαιότητα της θέσης αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ανιχνεύεται συνεχής κατοίκηση από τη Νεολιθική Εποχή (6η χιλιετία) μέχρι την υστεροβυζαντινή περίοδο (14ος αι.).
Στην παλαιότερη αυτή αεροφωτογραφία
σημειώνεται ο λάκκος στα βαθύτερα στρώματα του οποίου βρέθηκε η στήλη


Ραγδαίες ανατροπές

Κλείνοντας προς το παρόν αυτό το ενημερωτικό κείμενο και εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων, ένα είναι βέβαιο: Η εικόνα που είχε η διεθνής ακαδημαϊκή κοινότητα για την ανακάλυψη της γραφής και την εξέλιξή της θα μεταβληθεί άρδην, εφ’ όσον επιβεβαιωθούν τα ευρήματα και πολύ περισσότερο εάν προστεθούν και νέα, όπως αναμένεται.


ΔΕΕ- ethnologic
/hellenicrevenge.blogspot.

http://www.katohika.gr/2012/10/6000.html

Η συγκλονιστική επιστολή 18χρονης μαθήτριας στον ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ ΚΑΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Συγκλονίζει η επιστολή που έστειλε 18χρονη μαθήτρια στον Γιώργο Παπανδρέου για να τον εντάξει στον φάκελο του Χάρβαρντ.
Η Χριστιάνα Π., μαθήτρια της Γ’ Λυκείου, συντάσσει μια συστατική επιστολή για τον Γιώργο Παπανδρέου, προκειμένου να την εντάξει στο ατομικό του φάκελο που διατηρεί στο Τμήμα Πολιτικής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Ολοκληρη η επιστολή της 18χρονης στον Γιώργο Παπανδρέου:
Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας μου, με τη μεθοδικότητα και την πρωτοτυπία που διέκρινε όλους τους πρώην πρωθυπουργούς της Ελλάδας, οδήγησε τη μητέρα μου στην ανεργία, αν και βρισκόταν πλησίον της σύνταξης. Ο μισθός της μητέρας μου ήταν το μοναδικό οικογενειακό μας εισόδημα, αφού ο πατέρας μου πέθανε όταν εγώ ήμουν πολύ μικρή. Δεκαπέντε μήνες μετά, τη μητέρα μου δεν τη θέλει κανένας στη δουλειά του.

Ο πρώην πρωθυπουργός ξεχωρίζει για την αυτονομία του και την πρωτοβουλία του. Το επίδομα ανεργίας των 600 ευρώ που δικαιούταν η μητέρα μου, επειδή ήταν πολύτεκνη, το αναπροσάρμοσε πολύ γρήγορα στα 476 ευρώ.

Ο πρώην πρωθυπουργός έχει υψηλό βαθμό συναισθηματικής ωρίμανσης και με προέτρεψε να κολλήσω χαρτάκια σε όλες τις στάσεις λεωφορείων και τις κολώνες της περιοχής μου, αναζητώντας μεταχειρισμένα σχολικά βοηθήματα από μαθητές που έχουν τελειώσει το σχολείο. Παρά την επίπονη προσπάθεια που κατέβαλα, δεν ανταποκρίθηκε μέχρι σήμερα κανένας.

Ο πρώην πρωθυπουργός διαθέτει σταθερότητα στις επιλογές του όσον αφορά στη δομή και τη λειτουργία του λυκείου που πηγαίνω. 
Με πίστη και εργατικότητα συνετέλεσε στη διαμόρφωση ενός σχολείου αδιάφορου και μίζερου, με κουρασμένους και πνιγμένους στα προβλήματά τους καθηγητές. Ενός σχολείου που μας βλέπει μόνο ως υποψηφίους πανελλαδικών και όχι ως μαθητές που αναζητούν τη γνώση. Ενός σχολείου που ταυτίζει τις αγωνίες μας και τις αναζητήσεις μας με την επιτυχία ή την αποτυχία σε ένα ομολογουμένως αποτυχημένο από τη βάση του εξεταστικό σύστημα.

Με την ίδια πίστη και εργατικότητα στους στόχους του οδήγησε τον μπαμπά της Φαίης στην εφεδρεία και τον μπαμπά της Ιωάννας στην… Διστάζω να το γράψω και νομίζω ότι δεν θα καταφέρω ποτέ πια στη ζωή μου να γράψω ή να ψιθυρίσω αυτή τη λέξη. Επειδή ξέρω τι σημαίνει να μεγαλώνεις χωρίς μπαμπά, με την Ιωάννα δεθήκαμε και γίναμε αχώριστες από τότε.
Με την παροιμιώδη αυτοκυριαρχία που διαθέτει, δεν έδειξε την παραμικρή θλίψη ή συντριβή όταν η τράπεζα έπαιρνε το σπίτι του Μπάμπη, αφού ο μπαμπάς του δεν πληρωνόταν από τη δουλειά του για δεκατρείς μήνες. Ο Μπάμπης σταμάτησε το φροντιστήριο και είπε ότι θα προσπαθήσει μόνος του. Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρει. Είπαμε ότι και τα υπόλοιπα παιδιά θα τον βοηθάμε στον ελεύθερο χρόνο μας.

Σύμφωνα λοιπόν με όλα τα παραπάνω, συνιστώ ανεπιφύλακτα τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας να διδάξει ως ακαδημαϊκό προσωπικό στο πανεπιστήμιό σας και ελπίζω κάποτε να καταφέρω και να γίνω δεκτή στο τμήμα του.
Τότε, που ο θυμός της εφηβείας μου θα έχει μετατραπεί σε οργή της ενηλικίωσής μου.

Χριστιάνα Π., μαθήτρια Γ’ Λυκείου το σχολικό έτος 2012 – 2013.»
fimes.gr



http://greek-observatory.blogspot.com/2012/10/18.html

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ... ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ


defencenet.gr._ Tα ψέματα τελειώνουν για τις εισαγόμενες "εξεγερμένες" ομάδες στη Συρία, πλέον οι απώλειές τους αυξάνονται με εκθετικό ρυθμό, τα στρατεύματα του Άσαντ τις έχουν εγκλωβίσει και τις καταστρέφουν με αυξανόμενη ένταση.

Οι απόπειρες ανάφλεξης μιας σύγκρουσης με την Τουρκία είχαν ως σκοπό να δώσουν το φιλί της"ζωής" στους ισλαμιστές μισθοφόρους, αλλά μετά την παρέμβαση της Ρωσίας και αυτό το όνειρο τείνει να σβήσει.

Δεκάδες αντάρτες του λεγόμενου Συριακού Ελεύθερου Στρατού σκοτώθηκαν σε μεγάλης κλίμακας επιχείρηση, την οποία πραγματοποιούν τα κυβερνητικά στρατεύματα στην επαρχία Χομς, κοντά στα σύνορα με το Λίβανο. Αυτό μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Νοτίως της πόλης Ελ Κουσάιρ καταστράφηκε βάση μιας από τις ένοπλες ομάδες. Σκοτώθηκαν 40 μέλη της, μεταξύ των οποίων και ο ηγέτης της ομάδας, που ήταν αντάρτης από τον Λίβανο.

Βλέπουμε ότι ο συριακός στρατός μεθοδευμένα προσπαθεί να αποκόψει τη ροή εφοδίων και μισθοφόρων από τα σύνορα της Συρίας με Τουρκία, και Λίβανο, κάτι που ήδη αποδίδει καρπούς. Φυσικά μόλις αυτό επιτευχθεί πλήρως το τέλος των μισθοφόρων στο Χαλέπι και τη Δαμασκό είναι δεδομένο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

HIV, ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ, ΕΛΟΝΟΣΙΑ, ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ...


Αύξηση λοιμωδών νοσημάτων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας διαπιστώνει έρευνα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η οποία επικεντρώθηκε στις περιοχές της πρωτεύουσας που συγκεντρώνουν πολλούς μετανάστες.

Αν και έως σήμερα δεν έχει υπάρξει ολοκληρωμένη επιδημιολογική μελέτη που να παρέχει αξιόπιστες απαντήσεις και στατιστικά δεδομένα για την επίπτωση ή και τον επιπολασμό λοιμωδών νοσημάτων σε μετανάστες στην Ελλάδα, είτε νόμιμους είτε παράνομους, τα ευρήματα των ιατρικών ελέγχων σε γειτονιές της Αθήνας που συγκεντρώνουν πολλούς μετανάστες ανέδειξαν εξαιρετικά ανησυχητικά φαινόμενα όπως αυτό της επανεμφάνισης νοσημάτων που είχαν εκριζωθεί, το φαινόμενο νεοεμφανιζόμενων νοσημάτων όπως και της ραγδαίας εξάπλωσης λοιμωδών νοσημάτων και του κινδύνου εκδήλωσης επιδημιών.

Τα λοιμώδη νοσήματα που ανιχνεύτηκαν από το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι η HIV λοίμωξη, η ηπατίτιδα B και C, η ελονοσία, η φυματίωση, τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα με ραγδαία αύξηση κυρίως της σύφιλης, της βλεννόρροιας και των κοδυλωμάτων, καθώς και δερματικά νοσήματα, όπως η ψώρα και η φθειρίαση.

Τα τελευταία χρόνια βιώνουμε δραματικές αυξήσεις στον επιπολασμό της HIV λοίμωξης στη χώρα μας επισημαίνει το ΚΕΕΛΠΝΟ ενημερώνοντας ότι οι αναλύσεις των επιδημιολόγων έδειξαν πως ο συνεθέστερος τρόπος μετάδοσης είναι η σεξουαλική επαφή χωρίς προφύλαξη.

Οι νέες μολύνσεις από τον ιό αφορούν κυρίως νεαρές ηλικίες (25-35 ετών), ενώ σημαντικό ποσοστό αφορά άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες (55,5%), αλλά με αύξηση νέων κρουσμάτων και σε ετεροφυλόφιλα άτομα (24,6%). «Ιδιαίτερα ανησυχητικό» σημειώνει το ΚΕΕΛΠΝΟ «είναι το γεγονός ότι το 12,9% των ατόμων με HIV στη χώρα μας αφορά μετανάστες, με αυτόν τον αριθμό να έχει αυξητικές τάσεις καθώς η εισροή μεταναστών στον ελλαδικό χώρο είναι συνεχώς αυξανόμενη». Τα έως τώρα δεδομένα από τις κινητές μονάδες του ΚΕΕΛΠΝΟ στις πλατείες Ομονοίας, Βικτωρίας, Αττικής, Λαρίσης, Καραϊσκάκη, Αμερικής και στον Βοτανικό, καθώς και τα δεδομένα από την τηλεφωνική γραμμή του Κέντρου Επιχειρήσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ παρουσιάζουν αυξήσεις στον επιπολασμό άλλων σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων, όπως τα κονδυλώματα (HPV), η σύφιλη και η γονόρροια, έξαρση σε λοιμώδη νοσήματα όπως οι ηπατίτιδες και η φυματίωση, αλλά και επανεμφάνιση νοσημάτων που είχαν για χρόνια εξαφανιστεί όπως η πολιομυελίτιδα καθώς και πολλαπλά κρούσματα παρασιτώσεων, αναφέρεται ειδικότερα στην έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τα ποσοστά αυτά αποδίδονται τόσο στην αύξηση της ανδρικής και γυναικείας πορνείας (νόμιμης και μη) όσο και στην τεράστια εισροή αλλοδαπών χωρίς νόμιμα έγγραφα εισόδου και παραμονής και χωρίς εμβολιαστική κάλυψη στις χώρες προέλευσης.

Στην ευρύτερη περιοχή του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, που οριοθετείται από τις οδούς Αγίου Κωνσταντίνου-Κολωνού-Πειραιώς-Αγίων Ασωμάτων-Ερμού-Αιόλου έως και τις πλατείες Ομονοίας, Βάθη, Καραϊσκάκη, Αγίου Παντελεήμονα, Βικτωρίας, Αμερικής, καθώς και κατά μήκος των οδών Πατησίων, Αχαρνών και Δροσοπούλου παρατηρείται μεγάλη συγκέντρωση γυναικών διαφόρων ηλικιών και εθνικοτήτων, που εμπλέκονται στην πορνεία.
«Οι πιάτσες βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο το αθηναϊκό κέντρο. Οι κοπέλες είναι αναρίθμητες, εκδίδονται σε πολύ χαμηλές τιμές, ελάχιστες έχουν κάνει ιατρικές εξετάσεις και βρίσκονται φυλακισμένες από τους προστάτες τους» αναφέρεται από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ειδικότερα, στην οδό Καποδιστρίου, από τη μία πλευρά του δρόμου εκδίδονται Αφρικανές και από την άλλη γυναίκες από τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη. Βορειότερα συγκεντρώνονται τοξικομανείς νεαρές, οι οποίες χρεώνουν πολύ λίγα χρήματα, τόσα ώστε να εξασφαλίσουν για τη δόση τους. Στην οδό Σόλωνος σποραδικά εμφανίζονται και μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι Ελληνίδες.

Στο ύψος του Μεταξουργείου βρίσκεται παραδοσιακά εξαπλωμένη ζώνη με οίκους ανοχής. Στην Ευριπίδου, καθώς και σε όλο το μήκος της Πατησίων (μέχρι τα άνω Πατήσια) κατά κύριο λόγο εκδίδονται Νιγηριανές οι οποίες εκβιάζονται για να έρθουν στην Ελλάδα υπό την απειλή βουντού από υπερεθνικά δίκτυα διακίνησης και εμπορίας ανθρώπων, περιγράφεται στα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στη Βουλή.

Ειδικό κεφάλαιο έχει αφιερωθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ στην ανδρική πορνεία για την οποία αναφέρονται ως στέκια οι πλατείες Κουμουνδούρου, Ομονοίας, Βικτωρίας, ένα τμήμα της οδού Πειραιώς και ορισμένα σημεία της Λ. Συγγρού, όπου συχνάζουν κυρίως τραβεστί ενώ ως κλειστός χώρος, όπου η ανδρική πορνεία μπορεί να θεωρηθεί περισσότερο οργανωμένη, αναφέρεται η ανδρική σάουνα στην περιοχή της Ομόνοιας, χωρίς όμως να αποτελεί αποκλειστικά χώρο πορνείας.

Τα τελευταία χρόνια η ανδρική πορνεία έχει αναπτυχθεί μέσω αγγελιών και το διαδίκτυο και τα άτομα τα οποία είναι εκδίδονται είναι κυρίως νεαρής ηλικίας. «Δεν θεωρούν την πορνεία ως επάγγελμά τους, αλλά σαν ένα τρόπο να εξοικονομήσουν σε μικρό χρονικό διάστημα κάποια χρήματα. Οι ίδιοι δε, δεν χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους ως εκδιδόμενους ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι ένας μεγάλος αριθμός μεταξύ των ανδρών που εκδίδονται είναι αλλοδαποί κυρίως Αλβανοί, Ρουμάνοι και Κούρδοι οι περισσότεροι από τους οποίους βρίσκονται στην Ελλάδα παράνομα» όπως έχει παρατηρηθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ειδικά για τους αλλοδαπούς και την ανδρική πορνεία αναφέρεται ότι «τα τελευταία χρόνια ο αριθμός των αλλοδαπών που καταφεύγουν στην ανδρική πορνεία αυξάνεται ολοένα και περισσότερο. Νεαροί αλλοδαποί (οι περισσότεροι χωρίς έγγραφα) μη έχοντας άλλη διέξοδο, καταφεύγουν στην ανδρική πορνεία για την εξεύρεση εισοδήματος. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι Αφγανοί και Κούρδοι ενώ παλαιότερα συμμετείχαν πολλοί Αλβανοί. Οι ίδιοι δεν θεωρούν εαυτούς ομοφυλόφιλους ενώ πολλές φορές θρέφουν ομοφοβικά και αντιομοφυλοφιλικά αισθήματα, λόγω του πολιτισμικού τους υπόβαθρου και της μουσουλμανικής τους θρησκείας. Θεωρούν τους εαυτούς τους ετεροφυλόφιλους και τους πελάτες τους υποδεέστερα όντα (αφού είναι ομοφυλόφιλοι) και για τον λόγο αυτόν έχουν συμβεί και πολλές βίαιες πράξεις αλλά και εγκλήματα μίσους μεταξύ εκδιδομένων ανδρών και πελατών. Η μόνη σχέση που αναγνωρίζουν είναι αυτή της εκμετάλλευσης των πελατών».

Μάλιστα, σύμφωνα με την αξιολόγηση των ομάδων εργασίας του ΚΕΕΛΠΝΟ, το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αυξημένη ροή οικογενειών στην Ελλάδα. Οι οικογένειες είναι κυρίως αφγανικής, παλαιστινιακής, ιρακινής και αφρικανικής (Ρουάντα) καταγωγής, δηλαδή, από χώρες σε εμπόλεμη κατάσταση. Στις περισσότερες οικογένειες που εξετάστηκαν, οι γονείς ήταν επαγγελματικά τακτοποιημένοι, με υψηλό μορφωτικό επίπεδο και αποφάσισαν να μετακινηθούν λόγω φόβου για τη ζωή τους και για την εξασφάλιση πόρων και καλύτερων συνθηκών διαβίωσης, κυρίως για τα νεότερα μέλη των οικογενειών τους.

Σημειώνεται ότι στα έγγραφα που διαβιβάστηκαν στη Βουλή περιλαμβάνεται η εκτίμηση ότι λιγότερες από 1.000 γυναίκες στην Ελλάδα είναι αυτές που απασχολούνται νομίμως ως πόρνες και περίπου 20.000 γυναίκες, οι περισσότερες ξένης προέλευσης, ασχολούνται με την παράνομη πορνεία. Εκτιμάται, επίσης, ότι υπάρχουν 13.000 - 14.000 θύματα εμπορίας ανθρώπων τα οποία προωθούνται στην πορνεία. Κύριες χώρες προέλευσης των θυμάτων εμπορίας ανθρώπων που εμπλέκονται στην πορνεία είναι η Νιγηρία, η Ουκρανία, η Ρωσία, η Βουλγαρία, η Αλβανία, η Μολδαβία, η Ρουμανία και η Λευκορωσία.

nextdeal.gr/tro-ma-ktiko

http://www.stoxos.gr/2012/09/hiv.html

O πρόεδρος της ΕΝD σε γραπτό μήνυμά του (6 Oκτωβρίου 2012) γιά τον αντιπρόεδρό του καθ. Θ. Καρυώτη



1) Τι λέει ο παραιτηθείς αντιπρόεδρος της End National Debt, Θεόδωρος Καρυώτης

Ο στενός φίλος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, καθηγητής Θεόδωρος Καρυώτης ο οποίος είχε τοποθετηθεί στην 4η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ομολογεί :
''Επειδή το όνομά μου έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην υπόθεση End θεωρώ απολύτως αναγκαίο να διευκρινίσω ορισμένα πράγματα.
Το καλοκαίρι το 2011 γνώρισα στη Νέα Υόρκη, τον ιατρό Μανώλη Λαμπράκη και μου ανέφερε ότι θαύμαζε τη δουλειά μου στο θέμα της ΑΟΖ. Αργότερα μου σύστησε τον κ. Αρτέμη Σώρρα, λέγοντας μου ότι ο κ. Σώρρρας είχε στην κατοχή του 40 μετοχές μιας κάποιας τράπεζας που λεγόταν Τράπεζα της Ανατολής και με παρακάλεσε να κάνω μια αποτίμηση αυτής της μετοχής, καθόσον γνώριζε ότι είμαι οικονομολόγος και θα μπορούσα να κάνω μια τέτοια αποτίμηση. Μου εξήγησε επίσης ότι αυτή η μετοχή δεν είχε αγοραστεί από την Εθνική Τράπεζα.
Με τους υπολογισμούς που έκανα έφτασα στο συμπέρασμα ότι η αξία της μετοχής σήμερα έφτανε στο εξωφρενικό και ασύλληπτο ποσό των 675 δισ. ευρώ. Δυο ημέρες αργότερα ο Λαμπράκης με επισκέφθηκε αργά το βράδυ σε φιλικό σπίτι στη Νέα Υόρκη και μου ζήτησε να υπογράψω αυτή την αποτίμηση, πράγμα που έκανα. Σημειώνω επίσης ότι ουδέποτε εξέφρασα γνώμη για τη μετοχή που μου έδειξαν αναφορικά με τη γνησιότητα της ή εάν είχε γίνει εκκαθάριση αυτής της μετοχής.
Αργότερα, ο Μανώλης Λαμπράκης αποφάσισε να δημιουργήσει μια οργάνωση που την ονόμασε END που είναι τα αρχικά των λέξεων End National Debt. Διόρισε τον εαυτό του πρόεδρο της οργάνωσης και εμένα αντιπρόεδρο. Δυστυχώς εγώ δεν έφερα καμία αντίρρηση γιατί δεν γνώριζα ότι σκεφτότανε να με χρησιμοποιήσει στα σχέδια του μια και κάποια στιγμή θα χρησιμοποιούσε την επιστημονική αλλά και την πολιτική μου υπόσταση.
Ξαφνικά, την ίδια περίοδο εμφανίστηκε ο κ. Αρτέμης Σώρρας λέγοντας ότι έχει στη διάθεσή του ομόλογα του αμερικανικού δημοσίου αξίας 2,8 τρισ. δολαρίων. Δυστυχώς ούτε τότε έφυγα από την οργάνωση. Αρχισα βέβαια σιγά σιγά να καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά και ιδιαίτερα πρόσφατα όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι πολλά μέλη ήταν οπαδοί της Χρυσής Αυγής και Δωδεκαθεϊστές.
Επαψα να είμαι μέλος της οργάνωσης, πολύ καθυστερημένα, την 9η Σεπτεμβρίου 2012. Εκείνη την ημέρα συνάντησα τον Μανώλη Λαμπράκη στο ξενοδοχείο Χίλτον της Αθήνας και του είπα προφασιζόμενος ότι υπάρχει πιθανότητα να αρχίσω να εργάζομαι για το ελληνικό δημόσιο και επομένως, με βάση τους κανονισμούς της οργάνωσης, δεν μπορούσα να παραμείνω μέλος της εκτός εάν ο μισθός μου προέρχεται όχι από το ελληνικό δημόσιο αλλά από την ίδια την οργάνωση. Τον ερώτησα εάν η πάμπλουτη οργάνωση ήταν σε θέση να μου παρέχει αυτό το μισθό και μου τόνισε ότι η οργάνωση δεν διέθετε χρήματα για κάτι τέτοιο. Προηγουμένως βέβαια μου είχε αναφέρει ότι η οργάνωση διέθετε 600 δισ. δολάρια για να σώσει την Ελλάδα και άλλα 50 δισ. για να σώσει την Κύπρο. Δυστυχώς με καθυστέρηση τουλάχιστον ενός έτους, κατάλαβα ότι η υπόθεση θύμισε το νερό του καματερού και υπέβαλα την παραίτησή μου.
Εκφράζω τη βαθύτατη λύπη μου για την καλοπροαίρετη ανάμειξή μου σε μια τέτοια υπόθεση με την οποία ουδεμία σχέση επιθυμώ πλέον να έχω''.
................................
2) O πρόεδρος της ΕΝD, Μανώλης Λαμπράκης, σε γραπτό μήνυμά του (6 Oκτωβρίου 2012) γιά τον αντιπρόεδρό του καθ. Θ. Καρυώτη  (σε άψογο πολυτονικό!)

«Ἀγαπητέ Θόδωρε χαῖρε καί ὑγείενε
Τό ὃτι θά πρόδιδες τήν ὁργάνωση ἀργά ἢ γρήγορα τό εἲχαμε ὃλοι ἐμπεδώσει ἀπό τήν πρώτη μέρα πού ἦρθες μαζί μας.
Στίς ἀληθινά ἐλάχιστες συνεδριάσεις πού παραβρέθηκες πάντα ἀποφεύγαμε νά κάνουμε οὐσιαστική συζήτηση μπροστά σου γιατί τίς προθέσεις σου τίς εἶχες κάνει γνωστές ἀπό τήν πρώτη μέρα .
Στήν ὁργάνωση ἦρθες μόνον γιά τά χρήματα καί ποτέ γιά κάποιο Ἐθνικὀ κίνητρο. 
Ἐπειδή αὐτό ἦταν ὁθφαλμοφανές σέ ὃλους, ἀπό πολύ νωρίς πήραμε τήν άποφαση ἐν ἀπουσία σου (ἒτσι κι᾽ἀλλοιῶς ἢσουνα ἀπών ὁκτώ στίς δέκα συνεδριάσεις) νά μήν συζητᾶμε ποτέ τίποτα σοβαρό μπροστά σου. Ὁ λόγος ἦταν ὃτι μόλις ἒφευγες θά πληροφοροῦσες τίς μυστικές ὑπηρεσίες μέσω τοῦ ἐπιστήθιου φίλου καί συννενόχου σου γιά τήν καταστροφή τῆς Ἑλλάδας τοῦ Βαγγέλη τοῦ Βενιζέλου. 
Καί σέ παρακαλῶ μήν τό ἀρνηθεῖς γιάτί ὃπως καταλαβαίνεις δέν ἀρχίσαμε οὒτε φέραμε σέ πέρας μιά τόσο δύσκολη ἀποστολή χωρίς νά ἒχουμε τίς δικές μας προσβάσεις στίς ἲδιες ὑπηρεσίες…
Καί γιά νά βάλλουμε τά πράγματα στή θέση τους ἂς πάρουμε τά πράγματα κατά σειράν γιατί μέ τό νά ἒχεις αὐτές τίς πρόσφατες οἰκονομοκές πιέσεις φαίνεται ὃτι ἡ μνήμη σου ἒγινε ἐπιλεκτική "φαντάζομαι μέ τό ἀζημίωτο" γιά νά ἀπαξιώσης καί νά γκρεμίσης τήν ὁργάνωση…
Νά θυμᾶσαι πάντα τό πῶς ἀρχίζουμε τίς συνεδριασεις μας "ἂν ποτέ τό πῆρε τό αὐτί σου". Τό ταλέντο ἀγοράζεται ἡ ψυχή ὂχι.
Α) Στίς 9 Σεπτεμβρίου (2012) στήν Ἀθήνα δέν συναντήθηκες μόνον μέ τόν πρόεδρο Λαμπράκη στό Χίλτον ἀλλά καί μέ τόν Σώρρα 
Ἀπαίτησες ἐκβιαστικά ἀπό τόν Σώρρα γιά νά μείνης στήν ὁργάνωση $10.000.000 (ἂμεσα). Ὁ Σώρρας ποτέ δέν εἶπε ὃτι δέν ἒχω νά σοῦ τά δώσω ὃπως ὑπονοεῖς ἀλλά σοῦ εἶπε πώς θά σοῦ ἐξασφαλίσω ἂνετη διαβίωση ἀλλά νά σοῦ δώσω $10.000.000 καί νά πεθάνης μετά ἀπό λίγο ὂχι μόνο θά χαθοῦν τά χρήματα ἀλλά θά στερήσης ἀπό τήν ὁργάνωση ἓνα ἂλλο καλό μυαλό..
Αὐτός λοιπόν εἶναι ὁ λόγος πού παραιτήθηκες καί ἀποφάσισες νά ψάξης ἀλλοῦ γιά λεφτά……..καί ὂχι ὃπως ὁμολόγησες ἐκ τῶν ὑστέρων ὃτι σοῦ προσφέρθηκε θέση στό ΥΠΕΧ...
Β) Πρίν φύγω γιά τήν Ἑλλάδα τελευταῖα προσπάθησες παράφορα νά μέ ἀποτραβήξης ἀπό τήν ὁργάνωση μέ τό σκεπτικό ὃτι δέν ὁδηγεῖ πουθενά Ἑλπίζω νά μήν θέλεις νά δώσω τήν ἠλεκτρονική ἐπικοινωνία σου στήν δημοσιότητα…
Σοῦ ἀπάντησα " Ἓλα νά νικήσουμε μαζί ἢ νά πεθάνουμε μαζί…"
Γ) Μιά μέρα πρίν φύγω δηλαδή στίς 26 Σεπτεμβρίου μοῦ ἒστειλες μήνυμα ἡλεκτρονικό καί μοῦ περιέγραψες μέ κάθε λεπτομέρεια τίς προσωπικές ἐπιθέσεις πού θά δεχόμουνα στήν Ἑλλάδα ἂν τολμοῦσα νά ἐμφανιστῶ δημόσια γιά νά μέ ἐκφοβίσης οὒτως ὣστε νά μήν προβῶ στή ἀνακοίνωση ἐξαγορᾶς τοῦ Ἑλληνικοῦ χρέους.
Ἀληθεια ΠΩΣ ΗΞΕΡΕΣ ΘΟΔΩΡΕ μέ τόση λεπτομέρεια τίς ἐπιθέσεις πού θά δεχόμουνα ἀπό πέντε διαφορετικούς ἀνθρώπους μιά βδόμάδα πρίν τίς ἐπιθέσεις?
Μπορεῖς νά μοῦ ἀπαντήσης Θόδωρε? 
Ποιός ἀκριβῶς δέν θέλει τήν ἐλευθερία τῆς Ἑλλάδος? 
Τό Πασόκ ἢ οἱ Στοές Ἑλληνικές καί μή? Οἱ γνωστές πολιτικές οἰκογένειες?
Ποιός Θόδωρε?
Δέν σκύβει ὁἛλληνας Θόδωρε!!!!!.
Ὃποιος σκύβει λέγεται ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ!!!!!
Μοῦ ἒρχονται στό νοῦ ὁ Πήλιος Γούσης, ὁ Ἐφιάλτης ἡ κερκόπορτα καί ὂχι μόνον…
Μὀνο πού αὐτή τή φορά έχουν γνώση οἱ φύλακες τοῦ Ἑλληνισμοῦ
Θά σοῦ δηλώσω φίλε μου (ὃπως χειρίζεσαι καί ἐσύ τόν ὃρο) ὃπως ἐσύ ἐκτελεῖς πληρωμένο συμβόλαιο τό ἲδιο καί ἐμεῖς. 
Μόνο τό δικό μας ἢταν καί θά παραμείνει συμβόλαιο ψυχῆς Ἑλλήνων.
Ἡ διαφορά μας εἶναι ὃτι ἐμεῖς μετά τήν ἐκτέλεση τοῦ συμβολαίου θά περπατοῦμε μέ τό κεφάλι ψηλά καί θά μποροῦμε νά κυτᾶμε τήν Ἑλλάδα καί τούς Ἓλληνες στά μάτια. Κάτι πού ἐσύ δέν θά μπορέσης νά κάνεις ποτέ πλέον…..
Εἶχες τήν εὐκαιρία νά μείνης σύμβολο στίς ψυχές τῶν Ἑλλήνων!!!
Ἐσύ διάλεξες τά τριάκοντα ἀργύρια. Θά σέ κρίνη ἡ ἱστορία καί οἱ Ἓλληνες.
Θόδωρε μήν τολμήσης νά συνεχίσης τήν τακτική σου γιατί ἲσως καί αὐτή τήν ὓστατη στιγμή μπορεῖ νά διασώσεις κάτι άπό τήν καταρακωμένη σου ἀξιοπρέπεια
Εἰλικρινά ὃλοι οἱ παληοί συναγωνιστές σου σοῦ εὒχονται κάθε οἰκονομική ἐπιτυχία στή νέα σου ἀποστολή…Κάτι πού ὃπως δήλωνες χωρίς ντροπή ἦταν πάντα ὁ στόχος σου!!!

Μανώλης Λαμπράκης, Πρόεδρος END.

ΥΓ. Παρακολούθησε στόν αὐριανό ''Ἐθνικό Κήρυκα'' νά διαπιστώσης τί ἐπιτυχημένη δουλειά ἓκαναν οἱ συναγωνιστές σου πού δέν σέ ἐμπιστεύτηκαν ποτέ ὣστε νά ξέρης τήν ἀλήθεια… γιά τήν δράση τους.
Σοῦ θυμίζω ὃτι τά ὁμόλογα πού δέν ἢξερες ἀπό ποῦ ἐμφανιστηκαν τά πρωτοεῖδες στίς 19 Δεκεμβρίου 2011 μερικά τετράγωνα ἀπό τόν Λευκό Οἶκο ……Καί ἐπειδή ἡ μνήμη μου δουλεύει κάπως καλλίτερα ἀπό τήν δική σου μήν μέ ἀναγκάσης νά τήν ἀνακαλέσω καί πάλιν…
Ὃσο γιά τό χαλκευμένο ὁμόλογο πού προβάλλεις τό κατασκεύασες ἐσύ γιατί τά ἀληθινά δέν τά εἶδες ποτέ!
Γιά τά περί Δωδεκαθεϊστῶν καί Χρυσαυγιτῶν ὃχι μόνο εἶναι γιά γέλια ἀλλά καί φτηνό κόλπο γιατί ἂν θυμᾶσαι κάι πάλιν λεγω…. ἂν… ἠ μοναδική ἀρχή τῆς ὁργάνωσης εἶναι EΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
Αντιπρόεδρος Θόδωρε ἐκλέχτηκες στήν Ἀθήνα στά γραφεῖα τῆς Grant-Thordon καί δέν διορίστηκες ἀπό τόν Λαμπράκη… Θυμᾶσαι?»


http://olixnos.blogspot.gr/2012/10/o-d-6-o-2012.html

Η γενοκτονια των Ελληνων - Σκυθόπολης


Η γενοκτονία των Ελλήνων - Σκυθόπολης

Το χειρόγραφο της Προμηθέας: Τα διαχρονικά πάθη του Ελληνισμού [Σελ: 55-58] (Η Γενοκτονία των Ελλήνων Σκυθόπολις) 
Η γενοκτονία των Ελλήνων - Σκυθόπολης Οι Γενοκτονίες κατά των Ελλήνων: η καταστροφή του Ελληνικού ΄Εθνους, του Ελληνικού Πολιτισμού, της Ελληνικής Γραμματείας και της Ελληνικής Παιδείας.
Ένα άλλο αποτρόπαιο έγκλημα κατά της Ελλάδος και σε συνέπεια κατά της ανθρωπότητας, ένα τραγικό θέατρο μίσους που και σήμερα αποκρύπτεται διασώζει ο Ρωμαίος ιστορικός Αμμιανός Μαρκελλίνος στο 19ο βιβλίο του έργου του («Rerum Gestarum Libri XXXI») 31 τόμων. 
Ο Αμμιανός Μαρκελλίνος ήταν ο ιστορικός του Ρωμαίου Χριστιανού αυτοκράτορα Κωνστάντιου του Β΄, κατά την εποχή του οποίου άρχισαν οι πιο αποτρόπαιοι διωγμοί εναντίον των Ελλήνων. Στην σημερινή πόλη του Δυτικού Ισραήλ την Beth Sian, γνωστή στους ΄Ελληνες όλους εκείνων των αιματοβαμένων χρόνων ως Σκυθόπολις, τον 4ο αι. μ.Χ. γύρω στο 341 λειτούργησε το πρώτο στρατόπεδο συγκέντρωσης για δύο δεκαετίες (20 έτη), δηλαδή καθ' όλην την διάρκεια της κατοχής του βυζαντινού θρόνου από τον δευτερότοκο γιο του Μεγάλου Κωνσταντίνου, τον Κωνστάντιο τον Δεύτερο.
Η Σκυθόπολις υπήρξε ο τόπος συγκέντρωσης βασανισμού και θανάτωσης των Ελλήνων, όλων όσων δηλαδή αρνήθηκαν να ασπασθούν το δόγμα του Χριστιανισμού. Αναφερόμενος ο Εμμανουήλ Ροίδης στου Αμμιανού Μαρκελλίνου τα Ιστορικά, γράφει στο έργο του «Πάπισσα Ιωάννα» σημ. 200 : «Ήρκει να κατηγορηθή τις (κάποιος Έλληνας-Εθνικός) υπό κακόβουλου κατασκόπου ότι έφερε περί τον τράχηλο φυλακτήριον κατά του πυρετού, ή εφάνη παρακαθήμενος πλησίον τάφου ή ερειπίου ίνα καταδικασθή εις θάνατον ως ειδωλολάτρης ή νεκρομάντις. Εκ των απωτάτων άκρων της αυτοκρατορίας εσύροντο αλυσόδετοι πάσης τάξεως και ηλικίας πολίται (Έλληνες) ων οι μέν απέθνησκον καθ" οδόν, οι δε εν τοις δεσμοτηρίοις, οι δε επιζώντες εστέλλοντο εις Σκυθόπολιν ...; πόλιν όπου είχον στηθή τα βασανιστήρια και το σφαγείον». Ammianus Marcellinus History Books 14-19 (Laesae Maiestatis multi arcessiti damnati (12) Constantius et Gallus. Harvard University Press. John C. Polfe). Το σφαγείον της Σκυθόπολις υπήρξε επινόηση ενός νοσηρού εγκεφάλου, του Επισκόπου Αλεξανδρίας Γεωργίου.

Σκοπός του Γεωργίου ήταν η καθολική εξόντωση των Ελλήνων - η γενοκτονία αυτών - καθώς εκείνοι εστέκοντο ως αρνητές του Χριστιανισμού. Ο αυτοκράτορας Κωνστάντιος Β΄ δέχθηκε και έστειλε στην Ανατολή τον αρχιγραμματέα της Αυλής του τον Παύλο, περιβόητο για την σκληρότητά του, αποκαλούμενο και «Τάρταρο». Αυτός ο Παύλος και ο Γεώργιος σε συνεργασία οργάνωσαν το στρατόποδε συγκέντρωσης της Σκυθόπολης. Γράφει ο Αμμιανός Μαρκελλίνος : Το ανθρωπόμορφο αυτό κτήνος, ο Παύλος, διέθετε τόση εξουσία και δύναμη ώστε «με μία κίνηση του κεφαλιού του, με ένα νεύμα του μόνο εξηρτάτο η ζωή όλων όσων περπατούσαν στην γή». 19:12,13 Αναφέρει ο Ροίδης ανακαλώντας τα ιστορικά του Αμμιανού Μαρκελλίνου, μεθόδους βασανιστηρίων εναντίον των Ελλήνων : «Εις την Σκυθόπολιν όπου είχε στηθή το χριστιανικό κρεουργίον ...; Εκεί συνεδρίαζαν ευσεβεις δικασταί (χριστιανοί ευσεβείς) αμιλλώμενοι τους πλοίονας ειδωλολάτρας (Έλληνες Εθνικούς) να οπτήση επί σχάρας, να βράση εντός ζέοντος ελαίου, ή να κατακόψη μεληδόν».
Η Σκυθόπολις και τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν εκεί επί 20 συνεχή έτη αποκαλύπτουν:
1ον : Τον τρόπο με τον οποίο επεβλήθη ο Χριστιανισμός στον Ελληνικό κόσμο, 
2ον : Τον λόγο, και τον βάρβαρο απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο κατεστράφη ο λαμπρότερος πολιτισμός της γης και οι δημιουργοί αυτού - οι Έλληνες, 
3ον : Αποκαλύπτουν επίσης γιατί τα μετέπειτα Ρωμαϊκά (Βυζαντινά) αυτοκρατορικά διατάγματα που θεσμοθετούσαν την «επί Ελληνισμού θανατική καταδίκη» εφαρμόσθησαν χωρίς καμία αντίδραση ή εξέγερση, όπως χωρίς καμία αντίσταση από τους Έλληνες, επήλθε ο αφανισμός 80 και πλέον πόλεων της κυρίως Ελλάδος από τον Χριστιανό Αλάριχο, μετά βυζαντινής αυτοκρατορικής διαταγής, σαράντα (40) χρόνια αργότερα.
4ον : Αποκαλύπτουν επίσης, αυτά τα απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην Σκυθόπολη ότι : δεν υπήρξε ποτέ Ελληνικότητα του Βυζαντίου, ούτε ποτέ Ελληνορωμαϊκό Κράτος, εφ"όσον ήταν οι εκχριστιανισμένοι Ρωμαίοι αυτοκράτορες του Βυζαντίου που άρχισαν τους διωγμούς κατά των Ελλήνων. Ούδε δε ποτέ υπήρξε Ελληνοχριστιανισμός, εφ΄ όσον ήταν οι ταγοί της χριστιανοσύνης και το εβραιογενές χριστιανικό δόγμα που  έσβησαν τα Φώτα του Ελληνικού Πνεύματος,  κατέστρεψαν την Ελληνική Παιδεία,  κατεδάφισαν τα αμίμητα αρχαία Ελληνικά αριστουργήματα, χωρίς να αφήσουν ούτε μία πόλη όρθια,  έκαψαν τις βιβλιοθήκες και εκατοντάδες χιλιάδες τόνων Ελληνικά επιτεύγματα εις όλους τους κλάδους των επιστημών,  κατά 99,97% κατέστρεψαν ολάκερη την Ελληνική Γραμματεία,  σχεδόν αφάνησαν την Ελληνική Φυλή από τον πλανήτη γή, επιφέροντας της πολλές γενοκτονίες,  παρέδωσαν την σβήνουσα Ελλάδα στους Τούρκους, και  κατάντησαν τους Έλληνες πολιτιστικά στείρους. 
Σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές, εκείνων των Ρωμαιοβυζαντινών χρόνων οι συνεχείς διώξεις και γενοκτονίες κατά των Ελλήνων πήραν την ζωή 19.000.000 +Ελλήνων από τα 20.000.000. Λιγότεροι από 1.000.000 επέζησαν εφ"όσον μετά βίας και τρόμου έσκυψαν κεφαλή προς τον εβραιογενή Θεό και το χριστιανικό του δόγμα, όπου η κυρία εντολή αυτού ήταν και είναι : Λέγει ο Ιησούς Χριστός : «Όσο για τους εχθρούς μου, αυτούς που δεν με θέλησαν για βασιλιά τους, φέρτε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου». «Κατά Λουκάν» ιθ΄27 Και προστάζει ο Πατέρας του Ιεχωβά του οποίου εκλεκτός λαός είναι οι Εβραίοι : «εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών επί τα τέκνα των Ελλήνων» («Ζαχαρίας» θ΄ 13-15). Note : Σημείωση Για λόγους φορολογικούς, κυρίως, από τον αυτοκράτορα Καρακάλλα, το έτος 212 μ.Χ. με την «Constitutio Anoniana» απονεμήθηκε η ιδιότης του Ρωμαίου πολίτου σε όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας. Έτσι οι Έλληνες εθεωρούντο πια Ρωμαίοι υπήκοοι, και η ταυτότητά τους εκτός του ότι καταδιώχθηκε και κατεστράφηκε «δια ποινής θανάτου» από το χριστιανικό κατεστημένο, υπέφερε και την ρωμαϊκή πολιτική αλλοίωση. Ammianus Marcellinus with an English translation by John C. Rolfe PHD LITT.D University of Pensylvania in three volumes - London William Heinemann ltd Cambridge Massachusetts MCMLVI Look also Loeb Classical Library Books 14-19 ISBN 0-674-99331-4
Αναδημοσίευση Ελλήνων_Απόψεις_Θεωρίης_Είνεκεν
Πηγή: Το χειρόγραφο της Προμηθέας: Τα διαχρονικά πάθη του Ελληνισμού [Σελ: 55-58] (Η Γενοκτονία των Ελλήνων Σκυθόπολις)
Σημείωση: Το έργο του Αμμιανού Μαρκελλίνου κυκλοφορεί για πρώτη φορά στα Ελληνικά από τις εκδόσεις "ΕΥΑΝΔΡΟΣ"
Η Ζωή και το Έργο του Ιουλιανού
Εκδοτικός Οίκος: ΕΥΑΝΔΡΟΣ ISBN: 978-960-6888-09-0 Σχετικό αρχείο /παρουσίαση: Ο Αμμιανός Μαρκελλίνος ο τελευταίος Έλληνας μεγάλος ιστορικός της ύστερης Ρωμαϊκής περιόδου. Το έργο του RES Gestae κατατάσσεται μεταξύ των μεγάλων έργων της τάξεως του Λίβιου και του Τάκιτου. Μια καταγραφή των ιστορικών γεγονότων είκοσι πέντε ετών, κατά την διάρκεια που έζησε ως αυτόπτης μάρτυρας ο ίδιος ο Μαρκελλίνος, καλύπτοντας την περίοδο της αυτοκρατορίας του Κωνστάντιου, του Ιουλιανού, του Ιοβιανού, του Βάλη. Καταγράφει μια περίοδο δραματικών αλλαγών, μιας αυτοκρατορίας εξαντλημένης από την υπερβολική φορολόγηση, την διαφθορά, την καταστροφή των μεσαίων τάξεων, την πορεία προς την πτώση μιας αυτοκρατορίας. Ο Αμμιανός Μαρκελλίνος έζησε τα γεγονότα των διωγμών, επί Κωνστάντιου Β στη Σκυθόπολη (εναντίον των Εθνικών, περίοδο που αρκούσε κάποιος να φέρει "... στο λαιμό κάποιο φυλαχτό που προστατεύει από τον πυρετό ή οποιαδήποτε άλλη ασθένεια, ή υπήρχαν μαρτυρίες κακόβουλων ανθρώπων ότι επισκέφθηκε κάποιον τάφο το βράδυ, για να τον βρουν ένοχο και να τον εκτελέσουν ως μάγο ή ως ερευνητή της φρίκης των τάφων και των ανάξιων σκιών που τους στοιχειώνουν. Πράγματι, το θέμα το χειρίστηκαν πολύ σοβαρά, λες και το πλήθος των ανθρώπων ζητούσαν, στην Κλάρο ή στις δρυς της Δωδώνης, ή στο Δελφικό Μαντείο, την επίτευξη του μοναδικού στόχου τους, την καταστροφή του αυτοκράτορα.

Πηγή...

 http://www.schizas.com/site3
 
http://visaltis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2610.html

Καμμένος Στο ΧΩΝΙ: «Θα αντιµετωπίσουµε τη Μέρκελ ως εισβολέα»

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καµµένος, δίνει Στο ΧΩΝΙ την πρώτη συνέντευξή του µετά την υπόθεση Σ∆ΟΕ και δεν µασάει τα λόγια του: «Εγώ κατακτητές δεν δέχοµαι».
«Απελευθέρωση της Ελλάδας» εδώ και τώρα ζητά ο Πάνος Καµµένος µιλώντας Στο ΧΩΝΙ. Ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» βάζει στο στόχαστρο Μνηµόνια, Μέρκελ και εγχώρια τρόικα, ενώ ζητά από το λαό να «αποδώσει δικαιοσύνη». Κυριακή κοντή γιορτή, που λέει κι ο ίδιος…
Τελικά δεν είστε στη λίστα µε του φοροφυγάδες. Ωστόσο, µέχρι να καθαρίσετε, το όνοµά σας έπαιξε παντού. Site επανήλθε στο θέµα την Παρασκευή, επιµένοντας…
Ολοι οι πολιτικοί είµαστε σε µία «λίστα» και πρέπει να ελεγχόµαστε συνεχώς. Γι’ αυτό το λόγο οι «Ανεξάρτητοι Ελληνες» προτείνουν από την πρώτη στιγµή να πάµε σε κατάργηση του Νόµου περί Ευθύνης Υπουργών και σε κατάργηση της ασυλίας. Με το που υπήρξε µία καταγγελία το 2010 πήγα µόνος µου και ζήτησα να ανοίξουν όλοι οι λογαριασµοί µου. ∆εν πιστεύω ότι οι πολιτικοί πρέπει να έχουµε κλειστούς λογαριασµούς. ∆εν έχει δικαίωµα ο πολιτικός να αρνείται τον έλεγχο.
Ο πρώην συνάδελφός, Λεωνίδας Τζανής, δεν πρόλαβε να «καθαρίσει» το όνοµά του…
Είναι θλιβερό, ένας πατέρας να αυτοκτονεί. ∆εν ξέρω τη συγκεκριµένη υπόθεση… Εάν πράγµατι αυτοκτόνησε γιατί δεν άντεξε µια άδικη κατηγορία σε βάρος του, αυτό είναι πολύ βαρύ. Το µόνο που µπορώ να πω είναι συλλυπητήρια στα παιδιά και τη γυναίκα του.
διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Πάνου Καμμένου στον Κωνσταντίνο Αγόρη Στο ΧΩΝΙ της Κυριακής

Μοιραστείτε το...

 

http://www.toxwni.gr/2012/10/kammenos-sto-xwni-tha-antimetwpisoyme-th-merkel-ws-eisvolea/

Το golden deal του Σπύρου Λάτση

 
Ο όµιλος Λάτση πληρώνει σήµερα νοίκι 8,3 εκατ. το χρόνο (µέχρι το 2042) για το Golden Hall. Η κυβέρνηση Σαµαρά «κατάφερε» να του δώσει και το υπόλοιπο ακίνητο (21.600 τ.µ.) µέχρι το 2102 (!) και να του κάνει έκπτωση  στο ενοίκιο σχεδόν 90%.
Η Lamda ∆οµή θα πληρώσει τίµηµα που αντιστοιχεί σε µόλις 900.000 ευρώ το χρόνο!
Φανταστείτε ότι µένετε σε µια πολυκατοικία, όπου υπάρχουν δύο διαµερίσµατα σε κάθε όροφο. Ενα µεγάλο κι ένα λίγο µικρότερο. Εσείς µένετε στο µεγάλο. Και έχετε υπογράψει συµβόλαιο ότι θα το νοικιάζετε µε 800 ευρώ το µήνα για 30 µήνες. Αρα, ο ιδιοκτήτης έχει χαρτιά και υπογραφές ότι θα εισπράξει από εσάς 24.000 ευρώ στους επόµενους 30 µήνες. Παρά ταύτα, έρχεται ο άνθρωπος αυτός -που τυγχάνει ιδιοκτήτης και του διπλανού διαµερίσµατος- και σας λέει: «Θα σας νοικιάζω και το διπλανό διαµέρισµα χωρίς παραπάνω λεφτά. Ή, µάλλον, όχι. Επειδή είµαι large, θα σας τα δώσω και τα δύο για 100 ευρώ το µήνα. Θα έχετε δικά σας ΚΑΙ τα δύο διαµερίσµατα ΚΑΙ για 90 µήνες ΚΑΙ µε το ένα όγδοο των χρηµάτων που πληρώνατε για το ένα»! Σα να λέµε: θα µου δώσεις (πολύ) λιγότερα λεφτά, και θα µένεις σε µεγαλύτερο σπίτι για πολύ περισσότερο!
Τι είπατε; Αυτά δε γίνονται ούτε στα παραµύθια; Οτι αυτό θα σήµαινε πως ο σπιτονοικοκύρης πετάει τα λεφτά του στη θάλασσα; Οτι εκεί που είχε σίγουρα 24.000 ευρώ για 30 µήνες, προτιµάει να πάρει 9.000 ευρώ για 90 µήνες; Κι όµως. Αµα λέγεσαι Σπύρος Λάτσης και «σπιτονοικοκύρης» σου είναι το ελληνικό ∆ηµόσιο µια χαρά γίνονται αυτά και στην (ελληνική) πραγµατικότητα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ το ΑΡΘΡΟ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ!

Μοιραστείτε το...

 

http://www.toxwni.gr/2012/10/to-golden-deal-tou-spyrou-latsh/

Υποκλινόμαστε όλοι στην σημαντικότερη πολιτική προσωπικότητα παγκοσμίως!.



Aυτός είναι ο πιό ΕΝΤΙΜΟΣ και άρα πιο ΦΤΩΧΟΣ πρόεδρος χώρας στον πλανήτη!

Ο κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία με το φτηνό ζακετάκι είναι ο Χοσέ Μουχίκα, πρόεδρος της Ουρουγουάης και πρώην αντάρτης των Τουπαμάρος στα χρόνια της δικτατορίας!

Ο κ. Μουχίκα οδηγεί ένα παλιό Volkswagen, αξίας μόλις, 1.945 δολαρίων και αποτελεί τη μοναδική «πολυτέλεια» που έχει επιτρέψει στον εαυτό του.

Ο 77χρονος πολιτικός, που δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό αλλά ούτε και χρέη, απέκτησε πριν από λίγες ημέρες ακόμα έναν τίτλο τιμής, αυτόν του πιο φτωχού προέδρου στον κόσμο!

Το παρατσούκλι βγήκε μετά την αποκάλυψη ότι εάν και ο μηνιαίος μισθός του είναι 12.500 δολάρια εκείνος κρατάει μόνον 1.250 δολάρια για τα έξοδά του και το υπόλοιπο ποσό, το 90%, το επιστρέφει στο κράτος προκείμενου να ενισχυθούν τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας.

Όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «El Mundo», με τα 1.250 δολάρια το μήνα μπορεί να τα βγάλει πέρα. Και μπορεί γιατί οι περισσότεροι κάτοικοι της Ουρουγουάης ζουν με πολύ λιγότερα.

Αυτή η είδηση που κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του κόσμου, δεν θα μπορούσε να μην μας βάλει σε σκέψεις σε σχέση με το πόσο τελικά, υπηρετούν τον λαό οι δικοί μας πολιτικοί... οι οποίοι.


ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ... ΚΛΑΨΤΕ ... ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ... ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ.






Aυτός είναι ο πιό ΕΝΤΙΜΟΣ και άρα πιο ΦΤΩΧΟΣ πρόεδρος χώρας στον πλανήτη! 


Ο κύριος που βλέπετε στην φωτογραφία με το φτηνό ζακετάκι είναι ο Χοσέ Μουχίκα, πρόεδρος της Ουρουγουάης και πρώην αντάρτης των Τουπαμάρος στα χρόνια της δικτατορίας! 

Ο κ. Μουχίκα οδηγεί ένα παλιό Volkswagen, αξίας μόλις, 1.945 δολαρίων και αποτελεί τη μοναδική «πολυτέλεια» που έχει επιτρέψει στον εαυτό του.

Ο 77χρονος πολιτικός, που δεν έχει τραπεζικό λογαριασμό αλλά ούτε και χρέη, απέκτησε πριν από λίγες ημέρες ακόμα έναν τίτλο τιμής, αυτόν του πιο φτωχού προέδρου στον κόσμο!

Το παρατσούκλι βγήκε μετά την αποκάλυψη ότι εάν και ο μηνιαίος μισθός του είναι 12.500 δολάρια εκείνος κρατάει μόνον 1.250 δολάρια για τα έξοδά του και το υπόλοιπο ποσό, το 90%, το επιστρέφει στο κράτος προκείμενου να ενισχυθούν τα προγράμματα κοινωνικής πρόνοιας.

Όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «El Mundo», με τα 1.250 δολάρια το μήνα μπορεί να τα βγάλει πέρα. Και μπορεί γιατί οι περισσότεροι κάτοικοι της Ουρουγουάης ζουν με πολύ λιγότερα.

Αυτή η είδηση που κάνει τις τελευταίες ημέρες τον γύρο του κόσμου, δεν θα μπορούσε να μην μας βάλει σε σκέψεις σε σχέση με το πόσο τελικά, υπηρετούν τον λαό οι δικοί μας πολιτικοί... οι οποίοι.

ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ... ΚΛΑΨΤΕ ... ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ... ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ.

http://xoristra.blogspot.gr/2012/10/blog-post_8845.html#more

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΑΝ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ !!!

Σε πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του MEGA σήμερα, ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γεωργιάδης εξέφρασε φόβους πως η ΧΑ θα συνεχίσει να δημιουργεί προβλήματα στη Βουλή και εκτίμησε πως δεν αποκλείεται να υπάρξει και χειροδικία. Σε μια τέτοια περίπτωση δήλωσε πως ο ίδιος θα ζητήσει να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ.
Εμείς σπεύσαμε να διαβάσουμε ολόκληρο το Σύνταγμα και πουθενά δεν βρήκαμε ότι μπορεί να τεθεί εκτός νόμου.... και προφανώς εκτός Κοινοβουλίου ένα κόμμα εκλεγμένο από το λαό, επειδή κάποιος ή κάποιοι από αυτό παρεκτρέπονται.
Το ήδη πολιτικά σάπιο κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, είναι το ίδιο που έχει θέσει τους κανόνες εισόδου στη Βουλή ενός κόμματος. Προφανώς οι εμπνευστές του δεν φαντάστηκαν ποτέ ότι μπορεί κάποια μέρα να έμπαινε στη Βουλή ένα κόμμα που θα στρεφόταν εναντίον του ίδιου του κλειστού κοινοβουλευτικού πολιτικού συστήματος εκ των έσω και να το προκαλεί και μάλιστα με εκφράσεις σαν κι αυτές των αγανακτισμένων. Η ΧΑ ανακάλυψε, όπως φαίνεται και νέα τρύπα του κράτους μέσα στην ίδια τη Βουλή.
Τώρα πλέον, δύο δρόμους έχει το κοινοβουλευτικό πολιτικό καθεστώς. Είτε θα δείξει τον ολιγαρχικό αυταρχισμό του, οπότε θα μετράει τον χρόνο μέχρι την κατάρρευσή του, είτε θα παραιτηθεί από τη νομή και την εξαθλίωση της κοινωνίας και θα ανοίξει επιτέλους τη δημοκρατία στο λαό. Αν υπήρχε πραγματική δημοκρατία, δεν θα υπήρχε και το φαινόμενο της ΧΑ.
Πέτρος Χασάπης
Aπό το olympia.gr
http://www.triklopodia.com/2012/10/blog-post_3820.html

Κάνουν ότι τους κ…..ωσει! Μας οδηγούν σε εξέγερση!

Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για τον τίτλο του άρθρου αλλά πραγματικά δε βρήκα άλλα λόγια να περιγράψω “αυτό που τώρα μας συμβαίνει”.

Είμαστε ένα καράβι όχι ακυβέρνητο αλλά με καπετάνιους ποταμίσιους να το πηγαίνουν στη θαλασσοταραχή.
του Στρατή Μαζίδη

Χαράτσια, φόροι, περικοπές… Κάθε μέρα μια νέα πρόταση εξωφρενικού φόρου έρχεται στην επιφάνεια. Φόρος ιδιοκατοίκησης σου λέει! Με τι σκεπτικό; Το οτι το ενοίκιο που δεν πληρώνω πρέπει να λογιστεί σαν εισόδημα!

Ήμαρτον Κύριε! Επίσης δεν καπνίζω, τότε πολλαπλασιάστε την τιμή ενός πακέτου/μέρα*12 μήνες και βάλτε το κι αυτό ως εισόδημα. Ακόμη επειδή κάποιος είναι παχύσαρκος και ακολουθεί δίαιτα γλυτώνει χρήματα. Προσθέστε κι αυτό.

Γιατί δε φορολογούμε και τους άστεγους; Δίχως ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΕΤΑΚ κτλ, ξέρετε τι ποσό μαζεύεται που μπορεί να λογιστεί ως έξτρα εισόδημα;

Δεν υπάρχει λογική, δεν υπάρχει μέτρο, δεν υπάρχει όριο.

Σήμερα πάλι διαβάσαμε για τους επαγγελματίες. Βγήκε η νέα πρόταση για ταρίφα € 1000,00 τα βγάζεις δεν τα βγάζεις!

Ενσωματώνουν το χαράτσι στο ΕΤΑΚ, φαίνεται να γλυτώνει κανείς π.χ. € 700,00-800,00 αλλά με την κατάργηση του αφορολογήτου των τέκνων ή την εφαρμογή του 35% στους μισθωτούς, βρήκαν τα ….δικά τους ισοδύναμα για να τα ξαναρπάξουν από το λαό.

Ο κάθε τυχάρπαστος πατά την κοιλιά του και ξεστομίζει τη μπαρούφα του.

Για τις λίστες όμως της ντροπής ή το παχύδερμο κράτος ούτε συζήτηση. Δεν πάει φυλακή κανένας, δε δημεύεται η περιουσία κανενός, δεν κλείνει καμία ΔΕΚΟ, δεν απολύεται κανείς (θα τους πεθάνουν όλους μαζί αργά αργά αλλά δεν το λένε).

Η τρόικα πάλι είτε από μόνη είτε υποκινούμενη το μόνο που δε ζητά είναι να πάρουμε το κρεββάτι μας στη δουλειά και να πληρώνουμε επειδή απασχολούμαστε κάπου.

Τα δις προστίθενται λες και είναι κιλά πατάτες. Ξεχάσατε κύριοι ότι εδώ έχουμε ανθρώπινες ψυχές όπως έγραψε ο Πολ Κρούγκμαν.

Τα σύννεφα όμως μαζεύονται. Ήδη αρκετοί έκραξαν την απίστευτη σατανική τριάδα η οποία φυγαδεύτηκε. Η οργή μαζεύεται. Τα νερά φουσκώνουν. Οι πραιτωριανοί όμως κάποια στιγμή θα βρουν απέναντι μερικά εκατομμύρια και τότε θα είναι πολύ δύσκολο να τσακίσουν στο ξύλο τη μάνα τους, τον πατέρα τους, το φίλο τους, τον αδερφό τους.

Και τότε κάποιοι δε θα προλάβουν ούτε να δουν το ελικόπτερο! Τουλάχιστον ο Θεός να βάλει το χέρι Του να μη χυθεί αίμα αθώο.


 http://freepen.gr/?p=9288

http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2012/10/blog-post_6317.html

Επιδιώκουν την πολιτειακή ανωμαλία και τον εμφύλιο…


Θέλουν να ακυρώσουν τον Ελληνικό Στρατό στα μάτια του Ελληνικού λαού. Στηρίζονται στην ψευδεπίγραφη ισχύ που τους δίνει το Σύνταγμα. Προκαλούν με την διαταγή να εμπλακεί ο Ελληνικός Στρατός σε ενέργειες που το Σύνταγμα του απαγορεύει. Θέλουν να μειώσουν τους καλύτερους των Ελλήνων, θέλουν να ακυρώσουν την εικόνα του Ελληνικού στρατού και κρυφή τους επιθυμία να εκτελεστούν οι εντολές τους, τοποθετώντας τους στρατιώτες απέναντι στους πολίτες.

Παίζουν με την φωτιά γνωρίζοντας πως οδηγούν στα άκρα. Γνωρίζουν πως παραποιούν τον ρόλο του στρατεύματος, τοποθετώντας στρατιώτες ως προστάτες ενός άθλιου εξαμβλωματικού κυβερνητικού σχήματος. Ο Ελληνικός Στρατός δημιουργήθηκε προκειμένου να είναι στραμμένος προς τα σύνορα. Φαίνεται πως οι ανθυποκυβερνώντες έχουν τοποθετήσει τα σύνορα της χώρας στα κυβερνητικά κτίρια, τα οποία ζητά από τον Ελληνικό Στρατό να προστατεύσει. Στηρίζονται στην σχέση του πολίτη με τον στρατιώτη και αυτόματα τοποθετούν τον πολίτη απέναντι σε αυτή την σχέση, προκαλώντας στην καταστροφή της.

Γνωρίζουν, άραγε, οι μαριονέτες των Βρυξελλών, πως παίζοντας με τους θεσμούς και μεταχειριζόμενοι το στράτευμα ως προσωπική τους προστασία, παραβιάζουν και το τελευταίο ίχνος του Ελληνικού Συντάγματος που κατά σύστημα και κατ’ επανάληψη έχουν παραβιάσει;

Γνωρίζουν, άραγε, οι «διασώστες» πως ρίχνουν πλέον τις μάσκες και ξεσκεπάζονται απέναντι στον λαό, επιχειρώντας να δημιουργήσουν την μέγιστη πολιτική ανωμαλία, η οποία θα οδηγήσει σε άγνωστες καταστάσεις;

Γνωρίζουν, άραγε, τα πολιτικά υποχείρια του νεοταξισμού, πως ουσιαστικά τοποθετούνται απέναντι στον λαό και ενεχειριάζουν την προσωπική τους ασφάλεια, αφού είναι κάτι περισσότερο από δεδομένο πως ο Στρατός δεν πρόκειται να χτυπήσει πολίτες;

Φυσικά τα γνωρίζουν όλοι αυτοί που συνεργάστηκαν και αποδέχθηκαν την άτυπη κατοχή της χώρας από τις «δάνειες δυνάμεις». Παίζουν με τους θεσμούς για να εμφανίσουν την τελευταία στιγμή το παρακράτος που πάντα εξυπηρετεί τις κυβερνήσεις της διαφθοράς. Παίζουν με τους θεσμούς για να προκαλέσουν την βίαιη ανατροπή τους, που ήταν πάντα ο στόχος τους, αλλά και που πάντα αποτελούσαν τον εφιάλτη τους. Παίζουν με την πολιτειακή ανωμαλία, για να επιφέρουν την κατάρρευση των θεσμών και της τελευταίας άμυνας των πολιτών.

Δυστυχώς, είναι επικίνδυνοι για το πολίτευμα, είναι επικίνδυνοι για τους πολίτες, είναι επικίνδυνοι για ολόκληρη τη χώρα. Λειτουργούν πλέον εκτός του νόμου. Κι αυτό, επειδή ο νόμος ορίζει τον Στρατό ως προστάτη - φύλακα της χώρας και όχι ως πραιτωριανό προστάτη φύλακα των πρόσκαιρων διαχειριστών του κράτους. Η σημερινή πολιτική τάξη εξίσωσε τον εαυτό της με την χώρα, εξίσωσε τον εαυτό της με τους ίδιους τους θεσμούς, εξίσωσε τον εαυτό της με το νόμο… και αυτομάτως όλοι αυτοί οι θλιβεροί πολιτικοί αυτό-προσδιορίστηκαν υπεράνω του νόμου, υπεράνω των θεσμών, υπεράνω της ίδιας χώρας… και τοποθετώντας τον Ελληνικό Στρατό εναντίον των πολιτών, μετατρέπονται σε στυγνούς δικτάτορες.




Ειδικές Δυνάμεις σε ρόλο ΜΑΤ;

Toυ Σάββα Βλάσση


Τα χθεσινά επεισόδια στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης που προκάλεσαν κάποιοι άμυαλοι, ήταν μια μεγάλη ατυχία εις βάρος των Ενόπλων Δυνάμεων. Που οδήγησε σε ένα σοβαρό λάθος την στρατιωτική ηγεσία, η οποία διέταξε την απόσπαση μιας διμοιρίας Ειδικών Δυνάμεων για την ενίσχυση της ασφαλείας του ΥΠΕΘΑ. 

Κι επειδή κανείς, ούτε ο υπουργός, δεν τολμά να τους πει με σαφήνεια τι ακριβώς θα κάνουν αν ξαναγίνει κάτι παρόμοιο, το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόφαση αυτή προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια στο προσωπικό καθώς ΠΛΗΤΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. 

Μόνη λύση, ο Α/ΓΕΕΘΑ να ανακαλέσει την διαταγή, η οποία δεν προωθεί την δυναμική που έχει δημιουργήσει ο ίδιος στις διακλαδικές Ειδικές Επιχειρήσεις.

http://kostasxan.blogspot.gr/2012/10/blog-post_807.html

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


Η ξενοκίνητη κυβέρνηση Σαμαρά που ήδη από το μεσημέρι δια στόματος του νέου στρατηγού Τσολάκογλου( που συνθηκολόγησε τον Απρίλιο του 1941 με τους Γερμανούς με πλαστογραφημένο έγγραφο και σχημάτισε ψευτοκυβέρνηση υποταγής)είπε το περιώνυμο "έρχεται η Μέρκελ που είναι φίλη μας", ετοιμάζεται για μια νέα συνταγματική εκτροπή.
Ήδη τα προεόρτια τα βιώνουμε. Μόνον γερμανικές σημαίες δεν έβγαλαν στους δρόμους για να υποδεχτούν την τερατόμορφη μορφή της σατανικής νεοναζίστριας.
Το κρυφό "πραξικόπημα" όμως γίνεται στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις των Αθηνών. Εκεί σιδηρόφραχτοι χακί ματατζήδες του στρατού εκπαιδεύονται για να χρησιμοποιηθούν κατ' εντολή της τρόικας και των αλητών της στην πάταξη οποιασδήποτε υπέρμετρης, κατά τους κυβερνητικούς, αντικρατικής διαδήλωσης.
Άρα επαληθεύονται όλα όσα είχαν καταγγελθεί για τις ασκήσεις που είχαν γίνει τον Φεβρουάριο του 2011 υπό την ευθύνη της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας, που εδρεύει στη Νέα Σάντα Κιλκίς. Επί της ουσίας, όλο αυτό που γίνεται είναι μέρος της εκπαίδευσης για την προετοιμασία των Ενόπλων Δυνάμεων των χωρών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν λαϊκές κινητοποιήσεις εντός και εκτός των συνόρων των χωρών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Η συγκεκριμένη δραστηριότητα έρχεται σε εφαρμογή του νέου στρατηγικού δόγματος του ΝΑΤΟ, αλλά και της Κοινής Ευρωπαϊκής Πολιτικής Ασφάλειας και Αμυνας που το ακολουθεί, όπου προβλέπουν εμπλοκή των στρατιωτικών δυνάμεων σε ζητήματα εσωτερικής ασφάλειας.
Υπενθυμίζεται ότι προ μηνών, Ελληνας αξιωματικός του Στρατού Ξηράς είχε συμμετάσχει σε αντίστοιχο σεμινάριο που έγινε στο Ισραήλ, προφανώς για να αντλήσει πείρα από την καταστολή του αγώνα του παλαιστινιακού λαού, στην οποία επιδίδεται ο ισραηλινός στρατός, είχε γράψει τότε ο Ριζοσπάστης. Και παρά τις διαφωνίες που κατά καιρούς έχουμε με το δόγμα του Περισσού, τώρα οφείλουμε να συμφωνήσουμε ότι κάπου είχαν δίκιο με όσα έγραφαν.
Ο δρόμος άνοιξε. Είναι πια ξακάθαρο ότι οι Ματατζήδες της ΕΛΑΣ, δεν επαρκούν. Έχουν χάσει τη μπάλα. Θα βγάλουν τον στρατό στους δρόμους για να τσακίσουν τους πολίτες.
Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι πια απέναντί μας. Απέναντι στο λαό. Και ο λαός δεν μπορεί να καθίσει με τα χέρια σταυρωμένα. Το πολύ άσχημο είναι ότι στη μέση βάζουν τον στρατό και τις πεινασμένες Ένοπλες Δυνάμεις. Για να "σκοτωθούμε" μεταξύ μας.

http://www.triklopodia.com/2012/10/blog-post_4736.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters