Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Δεύτερο «μέτωπο» στο Αιγαίο για αντιπερισπασμό πάει να ανοίξει η Τουρκία: 3 σκληρές εμπλοκές και 23 παραβιάσεις σήμερα

Την ώρα που οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις υπόκεινται σε βαρύτατες απώλειες στην Ν.Α. Τουρκία από το ΡΚΚ και οι φήμες για σύναψη συμμαχίας του PKK με το YPG και το Ιράν κατά της Τουρκίας παίρνουν διαστάσεις η Άγκυρα επιχειρεί να δημιουργήσει ένα νέο «θερμό μέτωπο» με την Ελλάδα στο Αιγαίο.

Αυτό γιατί και έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα σχετικής ησυχίας η τουρκική Αεροπορία επανήλθε σήμερα πραγματοποιώντας σωρεία παραβάσεων και παραβιάσεων αλλά και επιζητώντας εμπλοκές με τα μαχητικά της ΠΑ που έσπευσαν να τα αναχαιτίσουν.

Πιο συγκεκριμένα σχηματισμός από 6 τουρκικά αναβαθμισμένα F-16 εισήλθε σήμερα το πρωί στο FIR Αθηνών και στη συνέχεια στον Εθνικό Εναέριο Χώρο (ΕΕΧ) επιδιώκοντας εμπλοκές με τα μαχητικά της ΠΑ.

Ο τουρκικός σχηματισμός μπήκε μεταξύ Λήμνου και Λέσβου και κινούμενος αντίθετα προς τη φορά των δεικτών του ρολογιού επιχείρησε να διαγράψει μια κυκλική πορεία εντός του ΕΕΧ. Με την είσοδό του όμως στον ΕΕΧ δύο μαχητικά Mirage 2000-5 που είχαν απογειωθεί από την σκύρο εντόπισαν τα τουρκικά μαχητικά και επιχείρησαν να τα αναχαιτίσουν.

Δύο από τα έξι τουρκικά, αυτά που έφεραν οπλισμό ξεκίνησαν αμέσως ελιγμούς προσπαθώντας να βρεθούν σε θέση βολής. Η πρώτη εμπλοκή ξεκίνησε στις 11:00 αμέσως με την εμφάνιση των Mirage 2000 και συνεχίστηκε για τρία λεπτά περίπου. Στη συνέχεια τα τουρκικά μαχητικά επιχείρησαν και δεύτερη εμπλοκή στις 11:07 η οποία κράτησε επίσης περί τα τρία λεπτά ενώ τέλος τα ίδια ζεύγη πραγματοποίησαν και τρίτη στις 11:12.

Είναι η πρώτη φορά που τουρκικά μαχητικά επιχειρούν την πραγματοποίηση τριών και μάλιστα διαδοχικών εμπλοκών δείγμα ότι επιζητούσαν να φέρουν την κατάσταση στα «άκρα» με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

Ο υπόλοιπος σχηματισμός των τεσσάρων F-16 είχε βγει από τον ΕΕΧ (συνήθως η τακτική είναι η παραμονή στο χώρο και η παρακολούθηση της ή των εμπλοκών) και τον ακολούθησαν τα δύο F-16 μετά το τέλος και της τρίτης εμπλοκής τα οποία εξήλθαν του ΕΧΧ μεταξύ Χίου και Σάμου.

Συνολικά μαζί με ένα CN-235 το οποίο πετούσε μεμονωμένα τα τουρκικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν 23 παραβιάσεις του ΕΕΧ και 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών.

Όλα δείχνουν ότι η Άγκυρα με την κυβερνητική κρίση που έχει, τα προβλήματα με το ΡΚΚ, τη Συρία αλλά και τους Κούρδους του YPG οδεύει προς αναζήτηση εκτόνωσης της πίεσης που νιώθει αυτή την περίοδο το πολιτικοστρατιωτικό καθεστώς. Κάτι τέτοιο μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Την δημιουργία μετώπου στο Αιγαίο που θα στρέψει την προσοχή της τουρκικής κοινής γνώμης στον «κοινό εχθρό» που δεν είναι άλλος από την Ελλάδα προσδοκώντας οφέλη από αυτή την ρήξη.
 
 
 

Διάβαζαν Ιλιάδα επί δεκαπέντε ώρες στο Βρετανικό Μουσείο!!!

Ένα εύστοχο σχόλιο, ανήκε στην Έμα Κόουλ: «Ποιος θα το φανταζόταν», αναρωτιόταν η Βρετανή συγγραφέας στο twitter, «ότι οι άνθρωποι θα περίμεναν στην ουρά για να παρακολουθήσουν μια δεκαπεντάωρη ανάγνωση της Ιλιάδας;».

Κι όμως, το περασμένο Σάββατο το πρωί, έξω από το Βρετανικό Μουσείο στοΛονδίνο, γινόταν το αδιαχώρητο. Αιτία, μια από τις εκδηλώσεις του Almeida Greeks, του φεστιβάλ που το ομώνυμο θέατρο πραγματοποιεί αυτό το καλοκαίρι με θέμα τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, η οποία έγινε ανάρπαστη.
Όχι χωρίς λόγο: πίσω από το αναλόγιο, έχοντας αναλάβει ο καθένας από ένα απόσπασμα, βρέθηκαν εκτός από ερευνητές ή δημοσιογράφους και δεκάδες ηθοποιοί, όπως ο Σάιμον Ράσελ Μπιλ, ο Μπεν Γουίσο (ο «Q» στα τελευταία Τζέιμς Μποντ αλλά και εκ των πρωταγωνιστών στο «Lobster» του Γιώργου Λάνθιμου) ή ο Μπράιαν Κοξ.
Ήταν μια ιδέα του θεατρικού σκηνοθέτη Ρούπερτ Γκουλντ, που την εμπνεύστηκε παρακολουθώντας ένα παλιότερο χορευτικό μαραθώνιο, του δημοφιλούς στην Αγγλία παρουσιαστή, Ντέρμοτ Ο΄Λίρι.
«Δεν νομίζω ότι θα αντέξουν πολλοί όλο το δεκαπεντάωρο, μου αρέσει όμως η ιδέα ότι μπορεί να αναμεταδοθεί σε όλο τον κόσμο», έλεγε ο σκηνοθέτης μερικές βδομάδες πριν. Και έτσι ακριβώς συνέβη: η ανάγνωση του ομηρικού έπους προβλήθηκε μέσω streaming, ενώ σημαντικά αποσπάσματά του αναρτήθηκαν και σε 399 συνολικά «τιτιβίσματα», καθιστώντας το #iliad, ένα από τα παγκοσμίως δημοφιλή θέματα του twitter.
«Χτες, πολεμήσαμε μαζί», ανάρτησε στο τέλος της μαραθώνιας ανάγνωσης ο Γκουλντ. «Σήμερα, το θέατρο Almeida στέλνει στους «πολεμιστές» του, την αγάπη του».
Αν και ξεκίνησε από το Βρετανικό Μουσείο, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στο κτίριο του μικρού λονδρέζικου θεάτρου. Εκεί πραγματοποιήθηκαν ή θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Οκτώβριο και οι υπόλοιπες εκδηλώσεις του φεστιβάλ: οι «Βάκχες» του Ευριπίδη, έκαναν πρεμιέρα τον Ιούλιο, με τον Μπεν Γουίσο στο ρόλο του Διονύσου.
Σε μια εκδοχή τρεισήμισι ωρών, η «Ορέστεια» του Αισχύλου, άνοιξε τις πύλες της τον Ιούνιο και η επιτυχία της την οδήγησε στη μεγαλύτερη σκηνή του Trafalgar Studios. Η «Μήδεια», με την Κέιτ Φλίτγουντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αναμένεται για το Σεπτέμβριο, ενώ άλλες εκδηλώσεις, περιλαμβάνουν συζητήσεις με τίτλους όπως «Από τον Διόνυσο στον Ρίτσαρντ Ντόκινς».

 tanea.gr

Γιγαντιαίο Αντικείμενο Συγκεκριμένου Πολιτισμού περνά από τον Ήλιο... Η Παγκόσμια Εξουσία Τρέμει το γεγονός!

\


11 Αυγούστου 2015

Ένα γιγαντιαίο σφαιρικό αντικείμενο περνά από τον Ήλιο πριν εξαφανιστεί τελικά σαν μια σχεδόν αόρατη σκοτεινή κηλίδα στο διάστημα.

Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι ένα στερεό αντικείμενο, όπως είναι ένας πλανήτης, όπως ο Ερμής ή η Αφροδίτη, που διέρχεται από τον Ήλιο ή είναι ένα «καμουφλαρισμένο» ΑΤΙΑ.

Κάποτε, ένας επιστήμονας της NASA, ο κος Joseph Guman εξήγησε ότι αυτές οι σφαίρες είναι «αντικείμενα συμπίεσης, ιδιαίτερα μεγεθυμένα».

Αλλά αν αυτές οι σφαίρες είναι αντικείμενα συμπίεσης, τότε θα ήταν εκεί από την πρώτη μέρα των δορυφόρων της NASA, όταν το SOHO, άρχισε να στέλνει  φωτογραφίες πίσω στη Γη!

 Ο Αμερικανός μετεωρολόγος Scott Stevens έχει διαφορετική γνώμη για αυτές τις σφαίρες και τις άλλες ανωμαλίες κοντά στον Ήλιο.


Σε ένα άρθρο του 2006, που δημοσιεύθηκε στην pravda.ru , ο κ. Stevens είπε ότι ανέλυσε όλες τις φωτογραφίες που υπήρχαν διαθέσιμες στα αρχεία του SOHO.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι βρήκε πολλά απολύτως πανομοιότυπα αντικείμενα στις φωτογραφίες που ελήφθησαν κατά τη διάρκεια πολλών ετών. Ως εκ τούτου, ο ερευνητής λέει, θα ήταν λογικό να επισημάνω ότι τα UFO ποτέ δεν θα ήταν αντικείμενα του ίδιου μεγέθους και σχήματος, εάν κοσμική σκόνη ή κατάλοιπο  ηλιακού πλάσματος είχαν πραγματικά προκαλέσει αυτές τις "παρατυπίες".

 "Είμαι βέβαιος ότι UFO πετούν στην περιοχή του άστρου μας," λέει ο Stevens. "Μιλώ για ένα στόλο ΑΤΙΑ που επιχειρεί κοντά στον Ήλιο

Πιστεύω ότι τόσο η NASA όσο και η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι ενήμερες για την ύπαρξη ενός συγκεκριμένου πολιτισμού, τα διαστημόπλοια του οποίου είναι σε θέση να αντέχουν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Η εξουσία απλά φοβάται να παραδεχθεί το γεγονός.

Δεν έχει ακόμη αποφασίσει σχετικά με την τακτική που θα ακολουθήσει », λέει ο Stevens.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ ... - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/gifantic-sphere-passes-sun.html#sthash.iPyUAIXX.dpuf

ΒΡΕΘΗΚΕ ένας ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ με ΕΨΙΛΟΝ, ηλικίας 100.000 ετών.



Ερευνητές, στην προσπάθειά τους να αποδείξουν και να αποκαλύψουν τα μυστικά της Πυραμίδας της Βοσνίας, βρέθηκαν μπροστά σε κάτι που άφησε άπαντες άφωνους.
Ο Semir Osmanagich και η ομάδα του εργάζονται πάνω στην απόδειξη των πυραμιδικών συμπλεγμάτων στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Βρέθηκαν μπροστά σε ένα βράχο που βρήκαν στο, Ravne Tunnels στο Visoko και, επάνω του, είχε κάποια αινιγματικά σχέδια. Μετά από δύο χρόνια έρευνας κατάφεραν να αποκωδικοποιήσει τα σύμβολα και κατέλληξαν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για έναν αστρονομικό χάρτη
B4INREMOTE-aHR0cDovLzMuYnAuYmxvZ3Nwb3QuY29tLy1ueWVxSWFocVV6Yy9WWHEyUUtabl9vSS9BQUFBQUFBQVhsNC9kdkdlUEk2bFhscy9zMTYwMC8wMSUyQmFuYWx5c2lzLW9mLXRoZS1zeW1ib2xzLmpwZw==
Η πέτρα διαιρείται σε τέσσερα τεταρτημόρια από δύο τεμνόμενες γραμμές. Προσέξτε το σημείο αφετηρίας των δύο γραμμών στο κάτω μέρος της πέτρας, από όπου ήθελαν να αναπαράγουν την ουράνια σφαίρα ως εξής: η κατακόρυφη γραμμή είναι το Ουράνιο Πλάτος, ενώ η οριζόντια γραμμή είναι το Ουράνιο Μήκος.



Η κόκκινη γραμμή στον πέτρινο χάρτη, σε συνδυασμό και με τα υπόλοιπα, έδωσε στους ερευνητές την δυνατότητα να διαπιστώσουν πότε, παρατηρήθηκε ο ουρανός και, κατά συνέπεια, πότε χαράχθηκε η πέτρα.

Επάνω στον χάρτη διακρίνονται ο Σείριος, ο Μονόκερος, ο Ωρίωνας και το Τόξο του Ωρίωνα, ο Ταύρος, οι Ιχθείς και ένα μέρος του Κήτους.



Στο αριστερό τεταρτημόριο υπάρχει ένα αρχετυπικό σύμβολο που προβλημάτισε πολύ τους ερευνητές. Υπάρχει το γράμμα "Ε", το οποίο εμφανίζεται τρεις φορές διαδοχικά. Το σύμβολο αυτό κρύβει μέσα του την "έννοια της Ζωής", μας λένε. Υποθέτουν πως οι διαδοχικές εμφανίσεις υποδηλώνουν τρεις διαφορετικές θέσεις του Ήλιου καθώς διασχίζει την εκλειπτική. Σε συνδυασμό με την Σελήνη, δείχνουν μία πιθανή Έκλειψη Ηλίου.


Αφού κατάφεραν να "διαβάσουν" τα σημάδια, τα τοποθέτησαν στον υπολογιστή και στο πρόγραμμα Starry Night Pro. Τότε, είδαν πως ήταν ο ουρανό τότε, όπως φαινόταν από το Visoko. Σύμφωνα με όλα αυτά, το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Ο πέτρινος χάρτης έδειχνε τον ουρανό όπως ήταν το 88.272 π.Χ. ! ! !

Στην περίπτωση αυτή μπορεί να υπάρχουν τα εξης σφάλματα.

Α) Αν ο άξονας της Γης ήταν διαφοερτικός, τότε η ημερομηνία που έβγαλε το πρόγραμμα είναι από υπερβολική έως λάθος.

Β) Το Viroko, το μέρος όπου βρέθηκε, να μην ήταν το μέρος όπου παρατηρήθηκε ο ουρανός.

Όμως, οι ερευνητές πιστεύουν πως ο πετρογλυφικός χάρτης ξεπερνάει τα 100.000 χρόνια.

Ακόμα κι αν οι ημερομηνίες είναι περίπου σωστές, με κάποια απόκλειση της τάξεως των 10 ή 20.000 χρόνων... Ποιός έδωσε στους κατοίκους εκεί στο Visoko, το Ελληνικό σύμβολο-γράμμα Ε -και, ποιά είναι η σχέση της "έννοιας της ζωής" με τον συμβολισμό στο Δελφικό Έψιλον, όπως περιγράφεται από τον Πλάτωνα που, ανάμεσα σε πολλές άλλες δίνεται και η έννοια της Φύσης, δηλαδή της Ζωής;


diadrastika - See more at: http://www.diadrastika.com/2015/06/astronomikos-xartis-bosnia-100000-eton-epsilon.html#sthash.bmJ6aQ1d.dpuf

τι είναι το "Κύμα Χ" που η γη περνά, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο!

Η γη κινείται σε μια περιοχή του γαλαξία που οδηγεί σε αύξηση των κοσμικών ενεργειών που επηρεάζουν τον ήλιο μας και την αλλαγή του ανθρώπινου DNA. Προβλέπεται ότι αυτό θα οδηγήσει σε πολλές αλλαγές στην ανθρώπινη κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων γνωστοποιήσεων των προηγμένων τεχνολογιών, τα μυστικά διαστημικά προγράμματα και την εξωγήινη ζωή.
 28 Σεπτέμβριου 2015 - Wave X βομβαρδίζει τη γη!
Εδώ είναι μερικές εντυπωσιακές προβλέψεις σχετικά με αυτές τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες και τις επιπτώσεις τους:  την επιτάχυνση και την ένταση της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας από τον ήλιο και άλλες κοσμικές ενέργειες που θα εδραιωθούν ειδικά από τα τέλη Αυγούστου ως τα τέλη Σεπτεμβρίουακι θα προκαλέσει, περίπου στις 28 Σεπτέμβριος, αυτό που περιγράφεται ως μια «μετατόπιση συχνότητας» στη συνείδηση.
Οι εξελικτικές αλλαγές που θα προκύπτουν παγκόσμια από τις αποκαλύψεις, θα είναι αποτέλεσμα της εισερχόμενης κοσμικής ενέργειας που περιγράφεται ως ένα «κύμα X»:

Θα αντιμετωπίσετε ένα "κύμα της εξέλιξης. Αυτό που θα μάθουμε και είναι, πρωτοφανές στην ιστορία, σε μια μαζική κλίμακα είναι η αληθινή απάντηση των «Ποιοι είμαστε;», «Πού ερχόμαστε;» και «Ποιος είναι ο σκοπός μας;» . Ο πλανήτης πρόκειται να απογειωθεί σε ένα τέτοιο απίστευτο τρόπο".
Η άσκηση Jade Helm που ξεκίνησε στις 15 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 15 Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ,  πραγματικά αποσκοπεί στην απόκτηση πληροφοριών σχετικά με τις επιπτώσεις των εισερχόμενων κοσμικών ενεργειών, προκειμένου να διαχειρισθούν καλύτερα τις αλλαγές που θα προκαλέσει στην ανθρωπότητα:
Αυτή η άσκηση είναι πολύ συνδεδεμένη με την μετατόπιση της συχνότητας με την οποία οι χαμηλότερες  περιοχές όπου οι ασκήσεις διεξάγονται αναμένεται να εμπλακούν σε ένα υψηλότερο πεδίο συχνότητας τον Ιούλιο και τον Αύγουστο - το σκοπό ύπαρξής της μάθησης από τη διαχείριση και τις προκύπτουσες επιπτώσεις στον πληθυσμό εκεί πριν αυξηθεί ακόμη περισσότερο στις υψηλότερες περιοχές τον Σεπτέμβριο.
Η κοινότητα των ΗΠΑ νοημοσύνη έχει επίγνωση των ενδεχόμενων επιπτώσεων των εισερχόμενων κοσμικών ενεργειών και λαμβάνει μέτρα για να το διαχειριστεί αυτό. Η κοινότητα των ΗΠΑ Intelligence είναι πολύ πιθανό να μην είναι η μόνη που γνωρίζει τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες και λαμβάνουν μέτρα για να το διαχειριστούν.

Μια μετατόπιση συχνότητας θα συμβεί στο 23 με 28 Σεπτέμβριος και αυτό το χρονικό πλαίσιο είναι πολύ σημαντικό. Αυτή είναι και η στιγμή που ο Πάπας Francis θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Ομπάμα στο Λευκό Οίκο (Σεπ 23) και θα μιλήσει ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ (24η Σεπτεμβρίου) ενώ θα υπάρξει μια προσπάθεια να χρησιμοποιηθει το CERN για να αποσπάσει αυτήν την τεράστια ενέργεια incomining κύμα. Για να καλύψει όλα αυτά ο Πάπας Francis θα συναντήσει παγκόσμιους πολιτικούς ηγέτες κατά τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στις 25 Σεπτεμβρίου. Δικές του υπηρεσίες πληροφοριών του Βατικανού είναι επίσης πολύ πιθανό να είναι σε επίγνωση αυτών των εισερχόμενων κοσμικών ενεργειών. Είναι περισσότερο από τυχαίο ότι την ίδια στιγμή που οι εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες προβλέπεται να κορυφωθούν στον πλανήτη, ο πιο ισχυροί θρησκευτικοί και πολιτικοί ηγέτες του κόσμου να συναντηθούν. Το Βατικανό φαίνεται να είναι ενήμερο για τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειας και την ισχυρή μεταμορφωτική επίδραση που θα έχουν για την ανθρωπότητα, και το ίδο εκμεταλλεύεται το κοσμικό κύμα, να το πω έτσι.

Η γη κινείται σε μια περιοχή του γαλαξία που οδηγεί σε αύξηση των κοσμικών ενεργειών που επηρεάζουν τον ήλιο μας και την αλλαγή του ανθρώπινου DNA. Προβλέπεται ότι αυτό θα οδηγήσει σε πολλές αλλαγές στην ανθρώπινη κοινωνία, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων γνωστοποιήσεων των προηγμένων τεχνολογιών, τα μυστικά διαστημικά προγράμματα και την εξωγήινη ζωή.

Οι εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες που έχουν σοβαρές επιπτώσεις στο ανθρώπινο DNA και θα προκαλέσουν μεγάλες αποκαλύψεις. Ορισμένοι αστρικοί Πρέσβεις της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας που σταθμεύουν στη Γη  έχουν ήδη διοριστεί ως αντιπροσώποι σε μια ομάδα εξωγήινων που ονομάζεται Συμμαχία όντων των Σφαιρών. Η Συμμαχία όντων των Σφαιρών εμφανίστηκε κάποια στιγμή γύρω στο 2012-2013 σε όπως μια μεγάλη μεγέθους σφαίρα όπως ο Ποσειδώνας και σχηματισαν ασπίδες συχνοτήτων γύρω από το ηλιακό σύστημα και τον ήλιο. Μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες αυτών των σφαιρών ήταν να ρυθμίσει την ποσότητα της κοσμικής ενέργειας που έρχονται στο ηλιακό μας συστήμα και της γης, ώστε η ανθρωπότητα να μπορούσε να ενσωματώσει καλύτερα και να προετοιμαστεί για μεγάλες αλλαγές:
Η σφαίρα Συμμαχία επικεντρώθηκε κυρίως στις ενεργητικές αλλαγές που συμβαίνουν στο τοπικό αστρικό σμήνος μας, λόγω της έκτασης του γαλαξία που εισέρχονται. Έχουν χρησιμοποιήσει πολλές χιλιάδες σφαίρες που παραμονεύουν και απλώνονται σε ίσες αποστάσεις κατά μήκος του ηλιακού μας συστήματος και στα γειτονικά μας συστήματα (ηλεκτρικά συνδεδεμένα στον «κοσμικό ιστό» και στο φυσικό σύστημα αστροπυλών) για να αμβλυνθούν και να διαχέονται τα εισερχόμενα φορτισμένα κύματα τσουνάμι υψηλής ενέργειας, που αλλάζει τη  δονητική κατάσταση του χώρου / χρόνου, της ενέργειας και της ύλης για να το αναγκάσει να αυξήσει σε μια υψηλότερη κατάσταση στο «φάσμα πυκνότητας».
Μεταξύ των αλλαγών που θα προκληθούν από τις εισερχόμενες κοσμικές ενέργειες είναι η απελευθέρωση των πληροφοριών σχετικά με τις προηγμένες τεχνολογίες, μυστικό διαστημικό προγράμματα και εξωγήινη ζωή που από τον Goode έχει περιγραφεί ως ένα «πλήρη γεγονός γνωστοποίησης." Ο Goode ανακοίνωσε το Σάββατο ότι οι μεγέθους Ποσειδώνα σφαίρες είναι περίπου έτοιμες να εγκαταλείψουν το ηλιακό μας σύστημα, δεδομένου ότι έχουν επιτύχει την κύρια λειτουργία τους:
Οι «σφαίρες» φαίνεται να πλησιάζουν το τέλος του σκοπού τους, καθώς, επίσης, να αρχίζουν να αμβλυνθούν και λιγότερο της ενέργειας επιτρέποντας έτσι όλο και περισσότερο να εισέλθουν στο εσωτερικό του ηλιακού συστήματος και άμεσα ως αποτέλεσμα τον ήλιο, τους πλανήτες και τα ανθρώπινα όντα που είναι τόσο εύκολα τεθούν σε κατάσταση ενεργοποίησης από αυτές τις ενέργειες. Σε κάποιο σημείο οι σφαίρες θα φύγουν και θα πρέπει να θεωρείται πλήρως μια μετάβαση σε 4ης/5ης πυκνότητας πολιτισμού. Υπάρχουν βέβαια και αρκετές άλλες εκδηλώσεις που θα εμφανίζονται πριν από το τελευταίο αυτό γεγονός που θα μας αφήνουν να στεκόμαστε στα δικά μας πόδια τελικά.
Στις 11:11 π.μ. 28.09.2015, το κύμα -Χ  [WAVE X] θα βομβαρδίζει τη Γη με φωτόνια-γάμμα σωματίδια φωτός που ταξιδεύουν με την ταχύτητα του φωτός και θα προκαλέσουν μια στιγμιαία αλλαγή του DNA. Τα όντα των οποίων οι εσωτερικός συντονισμός Schuman σταθεροποιείται στο 17 Hertz ή υψηλότερη θα προωθούνται στην 5η διάσταση!

Ο αριθμός των όντων που προβλέπεται να ανέλθει από 28/9/2015 είναι λίγο πάνω από 2,3 δις  και ο ακριβής αριθμός εξαρτάται από τη συλλογική συνείδηση ​​της ανθρωπότητας για να φανερώσει πώς οι αλλαγές θα εξελιχθούν. Οι κοσμικές ενέργειες κορυφώνονται και ότι οι "σφαίρες" τις ρυθμίζουν, όλο και λιγότερο. Όλα αυτά δείχνουν ότι τα τέλη Σεπτεμβρίου μπορεί κάλλιστα να είναι μια εποχή όπου η κορύφωση της κοσμικής ενέργειας θα προκαλεί σημαντικές αλλαγές στην ανθρώπινη φυσιολογία, πυροδοτώντας έτσι μια μάζα ανάβαση του φωτός σε όντα που έχουν αυξήσει τις συχνότητες τους σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο αγάπης του εαυτού!
Η ημερομηνία 8/9/2015 είναι γνωστή ως «ορίζοντας γεγονότων» και είναι η πιο σημαντική ημέρα στην ιστορία της ανθρωπότητας! Δεν είναι το τέλος αλλά η αρχή μιας μαζικής παγκόσμιας ανάβασης από όντα που πάλλονται σε ανώτερη διάσταση 4η ή 5η. οι πραγματικές εργασίες σας θα αρχίσουν  κατά την ημερομηνία αυτή, καθώς θα χρειαστεί να κρατήσετε ακόμη περισσότερο φως στο σώμα για να βοηθήσετε την υπόλοιπη ανθρωπότητα στην ανάληψή της!
 
Θεική ευλογία σε όλα τα μεγάλα όντα του φωτός!
 
- See more at: http://www.diadrastika.com/2015/08/kyma-wave-x-erxetai-sth-gh.html#sthash.5y2kxBRg.dpuf

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ & ΣΙΑ

http://ellanionforum.com/wp-content/uploads/2015/04/logo_midle.png 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  - «Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»!

Ένας διαφορετικός Σώρρας αποκαλύπτει:
ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!
* «Ο ελληνικός χριστιανικός λαός στηρίζει και πιστεύει στην Εκκλησία, για να δείχνει αυτή ότι συνταυτίζεται και συμπορεύεται με τους Ρότσάϊλντ;»
* «Το 1920 ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν ήταν Έλληνας αλλά Εβραίος και λεγόταν«Μπενί Σελόμ», παίρνει το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ) και το κάνει Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Η πράξη του Βενιζέλου ήταν έγκλημα κατά του λαού και του κράτους»
* «Το έγκλημα συνεχίστηκε και επί Σημίτη, που είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής. Λέγεται Ααρόν Αβουρί. Το 1996 έβγαλε ένα νόμο, να μπορούν να μπαίνουν στο ΚΙΣ και Έλληνες, που σημαίνει ότι όποιος εισέρχεται εκεί, είναι αφορολόγητος»
* «Ο Κουβέλης έχει 80 ακίνητα και τα έχει γράψει στο ΚΙΣ για να μην φορολογείται! Παλαιότερα έχει υπάρξει και σύμβουλος του ΚΙΣ»
* «Η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά;»
από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ο Αρτέμης Σώρρας, ο επενδυτής που διατείνεται ότι διαθέτει και έχει καταθέσει 600 δις δολάρια για την εξαγορά του δημοσίου χρέους της χώρας, δεν είναι απλά αυτός, όπως έχει γίνει ευρύτερα γνωστός στην Ελλάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είναι και ο άνθρωπος που ψάχνει στις ατραπούς και τα βάθη της ελληνικής Ιστορίας και έχει βρει τις προδοσίες εκείνες που καταδυναστεύουν την χώρα και τον λαό. Σε συνέντευξή του στους «Νέους Ανθρώπους», αποκαλύπτει ονόματα που ευθύνονται για την καταστροφή του τόπου αλλά που περιέργως έχουν μείνει στο απυρόβλητο. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο κ. Σώρρας, ο Ελευθέριος Βενιζέλος και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, αλλά και η οικογένεια Ρότσαϊλντ που κατέχει το 94% της Τράπεζας της Ελλάδος και το 94% της Εθνικής Τράπεζας, μαζί με τον Σημίτη έχουν ρίξει στον καιάδα τον λαό και την χώρα. Μεγαλύτερη σημασία όμως έχουν τα όσα αναφέρει για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και την Εκκλησία η οποία, όπως υποστηρίζει ο επιχειρηματίας, συνταυτίζονται με τους Ρότσάϊλντ και το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο, μια και ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος είναι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης καταγγέλλει τον κ. Κουβέλη ότι διαθέτει πλειάδα ακινήτων που τα έχει εγγράψει στο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, για να μην φορολογηθεί.
Ως «Νέοι Άνθρωποι» οφείλουμε να κρατήσουμε τις αποστάσεις μας, ωστόσο επειδή όσα αποκαλύπτει ο επιχειρηματίας είναι συγκλονιστικά, καλούμε τον αρχιεπίσκοπο και τον κ. Κουβέλη να απαντήσουν.
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κύριε Σώρρα, πολύς λόγος γίνεται τον τελευταίο καιρό για τους Ρότσαϊλντ και για το ότι κατέχουν το μεγαλύτερο μέρος της Εθνικής και της Τράπεζας της Ελλάδος.
Σώρρας: Έτσι είναι. Οι Ρότσαϊλντ έβαλαν πόδι στην χώρα μας από το 1824. Από τους Ρότσαϊλντ είχαμε πάρει τα πρώτα δύο δάνεια για την απελευθέρωσή μας από τους Τούρκους. Τα δάνεια αυτά τα αποπληρώσαμε το 2000. Το 1841 ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το 55% της Τράπεζας να το κατέχει η οικογένεια Ρότσάϊλντ. Αντιλαμβάνεστε ότι είχαμε καθολική διοίκηση του κράτος μας από τη συγκεκριμένη οικογένεια. Η Εθνική Τράπεζα έκοβε και τα ομόλογα και τα λεφτά και είχε τη διοίκηση. Το παράδοξο είναι ότι το καταστατικό της Τράπεζας έχει ένα όρο στο άρθρο 48 , που λέει ότι ποτέ, κανένας άλλος φορέας ή κράτος δεν μπορεί να ελέγξει την Τράπεζα. Αυτό την κάνει παράνομη. Δεν μπορεί να την ελέγξει το κράτος; Δηλαδή μιλάμε για παρακράτος μέσα στο κράτος; Το μετοχολόγιο όλων των Τραπεζών και του Χρηματιστηρίου, το έχει η Εθνική. Το μετοχολόγιο μπορεί να το έχει μόνο το κράτος. Βέβαια, μας είχανε πείσει ότι η Εθνική ήταν κρατική, σήμερα όμως, μαθαίνεται ότι δεν είναι κρατική. Το μετοχολόγιο μπορεί να αλλοιωθεί, να κρύψουν στοιχεία και το έχει ως ιδιοκτησία της η Εθνική. Όπως επίσης, η Εθνική έχει και το Παρακαταθηκών και Δανείων.
Προφανώς όταν λέτε Εθνική Τράπεζα εννοείτε το πάντρεμα Εθνικής-Ρότσάϊντλ.
Σώρρας: Βεβαίως. Το 1928 άνοιξε η Τράπεζα της Ελλάδος, με 400 εκατομμύρια δραχμές κεφάλαιο και Εθνική Τράπεζα μεταβίβασε το δικαίωμα στην νέα Τράπεζα, να κόβει νόμισμα.
Και η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκε στους Ρότσάϊλντ; 
Σώρρας: Σχεδόν ολόκληρη. Τα δύο τεράστια ιδρύματα λοιπόν, η Εθνική και η Τράπεζα της Ελλάδος, είναι ιδιοκτησίας του Ρότσάϊλντ.
Αυτή τη στιγμή οι Ρότσαϊλντ, τι ποσοστό κατέχουν σε Εθνική και Τράπεζα Ελλάδος;
Σώρρας: 94% στην μία και 94% στην άλλη Τράπεζα! Και μετά θέλουμε να μάθουμε τι φταίει στην Ελλάδα;
Τι σχέση έχει η οικογένεια Ρότσαϊλντ με το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο;
Σώρρας: Οι Ρότσαϊλντ είναι αυτοί που ίδρυσαν το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο. Συγκεκριμένα, το 1890 μία Κοινότητα Ισραηλινών, 250 άτομα που είναι στην Ελλάδα, στήνουν μία αδελφότητα, το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ). Πρόεδρος ήταν ο Κάρολος Ρότσάϊλντ, ο οποίος υπέγραψε ως Ασκανάζι. Το λέω, για να διευκρινίσω ότι οι Ασκανάζι δεν είναι από τους Εβραίους που σφάξανε επί Χίτλερ.
Το 1920 ο Βενιζέλος, ο οποίος δεν ήταν Έλληνας αλλά Εβραίος και λεγόταν «Μπενί Σελόμ», παίρνει το Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο (ΚΙΣ) και το κάνει Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. Τα στοιχεία σας τα έχω παραθέσει με όλα τα σχετικά ΦΕΚ. Το έκανε κράτος δηλαδή!!!
Το έκανε δηλαδή, σαν μια δεύτερη Εκκλησία. Διότι και η Εκκλησία μας, αν δεν κάνω λάθος, είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου. 
Σώρρας: Ναι, αλλά μ’ ένα τελείως διαφορετικό καταστατικό.
Θα μπορούσε να αντιτάξει κανείς από την πλευρά του ΚΙΣ το επιχείρημα ότι “αφού και η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία είναι Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν είμαστε οι μόνοι! Είναι κάτι που υπάρχει ήδη”. Τι απάντηση δίνετε;
Σώρρας: Και αυτό είναι παράνομο. Πώς μπορεί η Εκκλησία να είναι κράτος μέσα στο κράτος; Μπορεί να έχει ένα κράτος όπως το Βατικανό και να κάνει ό,τι θέλει. Δεν επιτρέπει όμως το κράτος στην Εκκλησία, να λειτουργεί μέσα στο κράτος μου και να κάνει ό,τι θέλει. Το ΚΙΣ έχει αυτή τη χειρότερη δομή. Στο ΚΙΣ έχουν δικαίωμα να κάνουν εισαγωγές απ’ όπου θέλουν, χωρίς να πληρώνουν φόρους ούτε καν χαρτόσημο.
Ενώ η Εκκλησία δεν κάνει…
Σώρρας: Δεν κάνει κι αν κάνει, θα κάνει για τις ανάγκες της. Η Εκκλησία δεν παράγει κάτι. Με αυτό που έκανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος άνοιξε μια κερκόπορτα, γιατί με την ίδια λογική θα έρθει η αδελφότητα των μουσουλμάνων και θα ανοίξουν άλλο ένα κράτος εδώ μέσα, ή οι ευαγγελικοί, οι χιλιαστές και πάει λέγοντας. Η πράξη του Βενιζέλου ήταν έγκλημα κατά του λαού και του κράτους. Το έγκλημα συνεχίστηκε και επί Σημίτη, που είναι επίσης εβραϊκής καταγωγής. Λέγεται Ααρόν Αβουρί. Το 1996 έβγαλε ένα νόμο, να μπορούν να μπαίνουν στο ΚΙΣ και Έλληνες, που σημαίνει ότι όποιος μπαίνει μέσα, είναι αφορολόγητος.
Δηλαδή είναι σαν να έφτιαξαν «off shore» μέσα στο ελληνικό κράτος; 
Σώρρας: Σας είπα, παρακράτος. Και την ίδια ώρα συζητάμε ότι όποιος χρωστάει 5.000 ευρώ θα πρέπει να πάει φυλακή. Την ίδια ώρα που υπάρχει μία ολόκληρη αφορολόγητη Ελλάδα μέσα στο ΚΙΣ. Όταν ο Έλληνας επιχειρηματίας, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τον ΚΙΣ. Φαντασθείτε ένα Έλληνα επιχειρηματία που πληρώνει φόρο εισαγωγής, πληρώνει ΦΠΑ 23%, πληρώνει φόρο εισοδήματος 35%, πληρώνει όλα τα ταμεία του και αυτοί στον ΚΙΣ δεν πληρώνουν τίποτε. Όλο αυτό το σύστημα, σκοτώνει την Ελλάδα, σκοτώνει το εμπόριο και τη ζωή της χώρας.
Η τρόικα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;
Σώρρας: Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά; Η τρόικα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τι έκανε; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί; Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μας μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, και μας σκοτώνουν! Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους, σκοτώνουν τα ίδια τους τα αδέλφια.
Πού αλλού έχει διεισδύσει το ΚΙΣ;
Θα σας πω το εξής και κρατηθείτε: 11 άτομα από τον ΚΙΣ βρίσκονται στον 1ο όροφο του Υπουργείου Παιδείας ως σύμβουλοι και ελέγχουν τα βιβλία που βγαίνουν προς τα έξω και διδάσκονται τα παιδιά μας! 
Σοβαρολογείτε τώρα;
Σώρρας: Με βλέπετε να κάνω πλάκα; Ναι, υπάρχουν 11 μέλη του ΚΙΣ που ελέγχουν τα βιβλία της ιστορίας ή των Θρησκευτικών που προωθούνται στα σχολεία. Εμείς δεν πήγαμε ποτέ στο Τελ Αβίβ να βάλουμε τέτοια θέματα.
Συγγνώμη κύριε Σώρρα, καλά οι πολιτικοί μας ταγοί, μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι εβραϊκής καταγωγής και κάνουν την πολιτική τους, η Εκκλησία όμως δεν θα έπρεπε να μιλήσει γι’ αυτό που συντελείται σε βάρος της διδασκαλίας των παιδιών μας; Τουλάχιστον, έτσι όπως το περιγράφετε. Εάν είναι έτσι. 
Σώρρας: Όπως ακριβώς σας τα λέω είναι κι ακόμα χειρότερα. Τι εννοώ: Γνωρίζετε ότι Αντιπρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, σύμφωνα με το καταστατικό, είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος; Όπως το ακούσατε: η Εκκλησία έχει κυρίαρχο ρόλο μέσα στην Εθνική Τράπεζα και είναι αγκαλιά με τους Ρότσάϊλντ! Από το 1841 που ιδρύθηκε η Εθνική Τράπεζα, με ειδικό καταστατικό που δεν μπορεί να αλλάξει, ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος! Εμένα και τον οποιοδήποτε Έλληνα, δεν θα τον έβαζε ο Ρότσαϊλντ μέσα στο μαγαζί του. Βάζει όμως την Εκκλησία, που σημαίνει ότι είχανε πολλά μαζί. Από τότε μέχρι τώρα κοντεύουν να περάσουν 200 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια από τους Πατέρες της Εκκλησίας, κανένας δεν είδε τίποτε στραβό; Η χώρα μας έχει πτωχεύσει τέσσερις φορές και δεν είδαν τίποτε άσχημο, να μιλήσουν για το τι γίνεται μέσα στην Εθνική Τράπεζα;
Θέσατε τους προβληματισμούς σας στην ηγεσία της Εκκλησίας μας;
Σώρρας: Βεβαίως. Επισκέφθηκα πριν από λίγο καιρό τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, μαζί με έναν αξιωματούχο της Εκκλησίας από Αμερική και του έθεσα το ζήτημα. Μου απάντησε ότι ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος, λειτουργεί στην Εθνική μέσω του αντιπροσώπου του, που είναι ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων. Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων όμως, όπως και ο κάθε Μητροπολίτης είναι «παιδί» δικό του, είναι ο άνθρωπός του μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Δεν είδε λοιπόν κανένας τίποτα; Ωραία, και πείτε ότι μέχρι τώρα δεν ξέρατε. Σας το δηλώνω εγώ λοιπόν ότι είστε αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ μέσα στην Εθνική Τράπεζα. Τι θα κάνετε από ‘δω και πέρα; Αυτοί λοιπόν οι «Άγιοι Πατέρες» όπως τους αποκαλούν, εγώ δεν τους λέω έτσι, θα πρέπει να βγουν και να μιλήσουν. Να πάρουν πειστική θέση. Η Εκκλησία είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ και το ΚΙΣ! Ο ελληνικός χριστιανικός λαός στηρίζει και πιστεύει στην Εκκλησία, για να δείχνει ότι συνταυτίζεται και συμπορεύεται με τους Ρότσάϊλντ;
Τι θέση θα περιμένατε να πάρει ο Ιερώνυμος;

Σώρρας: Να φύγει η Εκκλησία από αυτή την πλέμπα. Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετεί ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία, αν όχι του λαού; Βγαίνει κάθε μέρα στον άμβωνα. Τι λέει; Στους Έλληνες και στους χριστιανούς μιλάει. Οφείλει να σηκωθεί και να φύγει από την Αντιπροεδρία της Εθνικής Τράπεζας όπου είναι αγκαλιά με τους Ρότσαϊλντ.
Η τρόικα που υποτίθεται έχει έρθει να σώσει την Ελλάδα, αυτά όλα δεν τα έχει δει;
Σώρρας: Θίγετε ένα μεγάλο κεφάλαιο. Να μας πει η τρόικα τόσο καιρό που ελέγχει τα οικονομικά της χώρας, τι ελέγχει; Δεν είδε το ΚΙΣ; Δεν είδε την Τράπεζα της Ελλάδος; Δεν είδε την Εθνική; Είδε μόνο ότι για την άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας φταίει ο φοιτητής, φταίει η γιαγιά; Η τρόικα είδε ότι τα νούμερα στο γενικό ισοζύγιο του κράτους, είναι αλλοιωμένα. Τι έκανε; Απλά γράψανε την κίνηση κι έμεινε εκεί; Δυστυχώς, έχει «κλειδώσει» τη χώρα μια λέσχη, οι Ρότσαϊλντ και οι οργανώσεις τους, που σκοτώνουν το κράτος. Ήρθαν στον τόπο μας για να ελέγξουν αυτοί τα πάντα και να σκλαβώσουν έναν ολόκληρο λαό. Και οι υπάλληλοί τους σκοτώνουν τα ίδια τους τα’ αδέλφια.
Προτείνετε κάποια λύση;
Σώρρας: Θέλω αύριο κιόλας, να γίνει ερώτηση απ’ όλους τους βουλευτές και είναι μέσα στον θεσμικό τους ρόλο, να μάθουν ποιοι Έλληνες και πολιτικοί είναι μέσα στον ΚΙΣ. Συζητάνε ότι είναι το 2% του πληθυσμού μας! Δηλαδή το 2% κατέχει το 65% του πλούτου της χώρας μας, αφορολόγητο; Και συζητάνε αυτοί οι κύριοι, τι θα κάνουν για τους εργαζόμενους, τι θα κάνουν για τις εταιρείες; Σας δίνω και μια πληροφορία: ο κ. Κουβέλης έχει 80 ακίνητα και τα έχει γράψει στο ΚΙΣ! Και όχι μόνον αυτό: ο κ. Κουβέλης έχει υπάρξει σύμβουλος του ΚΙΣ. Να μας δώσει η Κυβέρνηση έναν κατάλογο του ΚΙΣ να ξέρουμε ποιοι εθνοπατέρες είναι μέσα και μας κοροϊδεύουν!
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ


ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ.


Read More http://ellanionforum.com/archives/776

ΣΟΚ!!! ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ!!!! ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!!!

Ακολουθεί η επιστολή από την ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης.

Κίνητρο μας είναι η ανησυχία μας , για τον κίνδυνο , στην προσπάθειά μας σαν Κράτος να βγούμε από την οικονομική κρίση ( ενισχύοντας με κάθε τρόπο το Τουριστικό ρεύμα με την αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για τα διάφορα μνημεία μας ) να υιοθετήσουμε « λανθασμένα ιστορικά δεδομένα» …


στην φάση αυτή , που θα προκαλέσουν γρήγορα το παγκόσμιο χλευασμό μας ( αντί τον θαυμασμό ) και θα καταγράψουν σε βάρος μας ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΚΑΦΑ που θα μας στιγματίσει για πάντα .

Από την μεθοδική και ορθολογική μελέτη λοιπόν , των σχετικών ιστορικών δεδομένων και των ερευνών – μελετών που στηρίχθηκαν σε αυτές , με ζητούμενο , που ετάφη ο Μέγας Αλέξανδρος και τη έγινε στην Αμφίπολη και στον Λόφο Καστά , καταλήξαμε μέσα από μια ιδιότυπη αστυνομική έρευνα , στα παρακάτω .

Ξεκινούμε με μια παρατήρηση. Το τι έγινε στον Τύμβο Καστά ( κατ εμάς Μαυσωλείο για τον Μέγα Αλέξανδρου ) δεν έχει πλέον , απολύτως καμία σημασία.

Σημασία έχει ( όπως δείχνουμε ) ότι ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΑΦΟ του Μέγα Αλέξανδρου , ως Φαραώ Νεκτανεβώ ΙΙ

Ο Μ. Αλέξανδρος πέθανε στη Βαβυλώνα το 323 π.Χ. Εκεί οι νεκροί κατά τους Ηρόδοτο, Στράβωνα και Στοβαίο δεν μουμιοποιούνταν ούτε καίγονταν αλλά θάπτονταν τοποθετημένοι μέσα σε μέλι ή κερί. Το ίδιο έγινε, όπως προκύπτει και για τη σορό του Μ. Αλεξάνδρου που ενώ προοριζόταν να ταφεί στη Μακεδονία οδηγήθηκε το 321π.Χ. από τη Δαμασκό κατά τρόπο βίαιο από τον Πτολεμαίο Α” στην Αίγυπτο (Παυσανίας, Αρριανός, Αιλιανός).

Σύμφωνα με τον Διόδωρο τον Σικελιώτη κατά την πομπή μεταφοράς της σορού του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Μακεδονία, ο Πτολεμαίος στα (τότε) σύνορα Συρίας και Αιγύπτου, έκλεψε το πτώμα και το μετέφερε στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στην Μέμφιδα. Η παραπλανητική πράξη του Πτολεμαίου ήταν , να αφήσει την άμαξα με μια άλλη μούμια ως μούμια του Αλεξάνδρου για να παραπλανήσει τον Περδίκκα …. ( κρατήστε την έκφραση – άλλη μούμια ). Η σωρός του μέσα σε μία μεγαλοπρεπή άμαξα θα ερχόταν στην Ελλάδα για να ταφεί δίπλα στους άλλους Μακεδόνες βασιλείς .

Η πομπή με τη σωρό του Μ. Αλεξάνδρου ξεκίνησε από την Βαβυλώνα προς τον τόπο ταφής, ο οποίος ήταν κατά τον Παυσανία οι Αιγές στη Μακεδονία (Παυσανίας 1.6.3) ενώ κατά τον Διόδωρο Σικελιώτη (18.3.5, 18.28.2-3) ήταν η Αίγυπτος … ( εδώ είναι το κομβικό σημείο που αποπροσανατολίζει )

Εκεί ( στην Μέμφιδα όπου ο Μέγας Αλέξανδρος στέφθηκε φαραώ το 332 π.χ. και αναστήλωσε τους ναούς της) κατά τις επικρατέστερες πληροφορίες τάφηκε στην ιερή αυτή πόλη , σύμφωνα με το Μακεδονικό νόμο ο οποίος προέβλεπε καύση των νεκρών» (Παυσανίας, Πάριον Χρονικόν, Κούρτιος Ρούφος)…είναι όμως έτσι όσον αφορά τον τρόπο ταφής ;;;;;;;;

Οι ιστορικοί έχουν καταγράψει ( λογικό και αποδεκτό ) ότι οι στρατηγοί-διάδοχοι του Μ. Αλεξάνδρου αγωνίζονταν για τα δύο αυτά και πλέον χρόνια ( που η σωρός του παραμένει στην Βαβυλώνα ) για το ποιος θα πάρει το σώμα του και το τι θα γίνει με αυτό. Κάποιοι ήθελαν το σώμα του να ταφεί στη Μακεδονία, αλλά ο Πτολεμαίος, ο οποίος ήταν πολύ κοντά στον Αλέξανδρο, ήθελε να ταφεί στην Αίγυπτο (θεωρώντας ότι αυτός ήταν διάδοχος του προηγούμενου Φαραώ της Αιγύπτου , δλδ του Μ Αλέξανδρου) .

(-Κάτι που το πέτυχε και όπως είναι ξεκάθαρο τον έθαψε ως Φαραώ ( δεν θα πήγαινε κόντρα σε αυτό , αφού και αυτός «έγινε» Φαραώ ) , που σημαίνει ότι πράγματι ΕΚΛΕΨΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .. λέτε άλλωστε να μην γνώριζε που ήταν ; Αφού το « είχε » λοιπόν το ταρίχευσε ,όπως απαιτεί το Φαραωνικό τελετουργικό . ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΦΡΩΣΕ

Διάφοροι συγγραφείς και ανάμεσά τους ο Διόδωρος, ο Κούρτιος κι ο Ιουστίνος έγραψαν , ότι ο Αλέξανδρος λίγο πριν ξεψυχήσει, προέβλεψε ή ζήτησε να γίνει μεγάλος επιτάφιος αγώνας μεταξύ των φίλων του.

O Πτολεμαίος λοιπόν , ο τελευταίος επιζών από τούς επιγόνους του Μέγα Αλέξανδρου , ο οποίος τον είχε συνοδεύσει και στην όαση, θα ενταφιάσει το ταριχευμένο σώμα του στη Σίβα τελικά .
Δεν υπήρχε όμως « πυραμίδα » για τον μεγαλύτερο Φαραώ … τον Μέγα Αλέξανδρο και η Αλεξάνδρεια ήταν ακόμα χωριό.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον Κούρτιο, αρκετά χρόνια αργότερα μεταφέρθηκε στην Αλεξάνδρεια, από απόγονο του Πτολεμαίου, όταν κατασκευάστηκε το μεγαλοπρεπές μαυσωλείο που θα τον φιλοξενούσε, γνωστό ως «Σώμα» ή «Σήμα»..

(- Και αυτό « δένει » αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αναφορές στο ενδιάμεσο για το που έγιναν οι άλλες ΔΥΟ ΤΑΦΕΣ του Φαραώ ( Μέγα Αλέξανδρου ).

Συνεπώς γίνονται δεκτά στο σημείο αυτό ΤΡΙΑ ΜΟΝΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ .
Α- ότι το ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ μεταφέρθηκε στο Μεγαλοπρεπές Μαυσωλείο όπου κατασκευάστηκε εκεί ( αργότερα ) και στη θέση του στην Σίβα τοποθετήθηκε κάποιο είδωλο του Μεγάλου Αλεξάνδρου ή το αντίστροφο ( παρέμεινε εκεί και μεταφέρθηκε ως είδωλο στο Μαυσωλείο ), ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΑΦΟΥΣ.

Β- Ότι τελικά , κατάφεραν να τον μεταφέρουν στη Μακεδονία , ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΤΑΦΟΥΣ.

Γ- Ότι δεν κατάφεραν να μεταφέρουν το σώμα του στη Μακεδονία και αφού δεν υπάρχουν καταγραφές για τρίτη ταφή σε περιοχή εκτός Ελλάδας αυτή ( η Ταφή ) ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ … αφού ήταν Φαραώ ( βλ επομ )

Στα δυο τελευταία ενδεχόμενα , « χωράει » τάφος του στην Μακεδονία.

Να σημειώσουμε εδώ ότι η Αίγυπτος ήταν γνωστή από την αρχαιότατη εποχή ως χώρα κατασκευής καταπληκτικών ειδώλων Αιγυπτίων πριγκίπων και βασιλέων. (Διοδ. Σικελιώτης) – βιβλίο του Αιγυπτίου αρχαιολόγου Abbas Chalaby .

{ Πάμε να το διευκρινίσουμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ . }

Ο Μ. Αλέξανδρος είχε ανακηρυχθεί Φαραώ Νεκτανεβώ ΙΙ στο ιερό του Άμμωνα Δία στην όαση Σίβα με τις αλμυρές λίμνες. Αυτό ορίζει μεγάλη τελετουργική ταφής και μια σειρά διαδικασιών μετά τον θάνατό του, υποχρεωτικής ταρίχευσης με ειδικές παραδοσιακές τεχνικές των Φαραώ που αποδείχθηκαν τέλειες, με τελετουργίες όπως του Τουταγχαμών και πολύ περισσότερο διότι ο Μ. Αλέξανδρος ήταν νικητής και Βασιλιάς όλου του Κόσμου!

Οι μεγάλοι Φαραώ ( και απορούμε γιατί δεν αναφέρονται σε αυτό οι αρχαιολόγοι ) είχαν 3 τάφους, ένα για την Ψυχή στο μέρος που αγάπησαν, ένα για το Πνεύμα στο μέρος που αναδείχθησαν Φαραώ και ένα για το Σώμα με τα προσωπικά είδη και τα κτερίσματα σε κρυφό μέρος επιβλεπόμενο και απρόβλεπτο.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΕΚΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , αφενός και αφετέρου ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι δεν υπάρχει πουθενά Τρίτη Ταφή.

Την Φαρωνική και πιο σημαντική για το μέλλον ,πλευρά του Μ. Αλεξάνδρου , την τίμησε ο Πτολεμαίος ο Α ( ο λεγόμενος Σωτήρ που ήταν αδελφός του Αλέξανδρου από Αρσινόη και όλη του τη ζωή σωματοφύλακάς του και ο διάδοχος Φαραώ ) με ΤΡΕΙΣ ΤΑΦΕΣ κατά το Φαραωνικό έθιμο.

1- Της Ψυχής , στην Αλεξάνδρεια όπου και ο λόφος του Πανός (Τάφος του Ηφαιστίωνα- alter ego του Μ. Αλεξάνδρου). Το σώμα του Ηφαιστίωνα μεταφέρθηκε στη Βαβυλώνα, όπου και αποτεφρώθηκε παρουσία του συνόλου του στρατού και θάφτηκε . Για την κατασκευή της ταφικής πυράς ο Αλέξανδρος γκρέμισε τα τείχη της πόλης σε έκταση 10 σταδίων (περίπου 1,8 χμ) και ανήγειρε μνημείο προς τιμήν του Ηφαιστίωνα αξίας 10.000 ταλάντων

Πρόσφατα βρέθηκε μαρμάρινο και χρυσό Μαυσωλείο στην Αλεξάνδρεια. Μέσα σε αυτό βρέθηκε μία σπασμένη κρυστάλλινη σαρκοφάγος και 37 οστά ενός ενήλικου άνδρα, τα οποία θα εξεταστούν μέσω της ανάλυσης με άνθρακα, προκειμένου να διαπιστωθεί η ηλικία τους. Το σπουδαίο εύρημα είναι αφιερωμένο στον «Βασιλιά των Βασιλέων , και κατακτητή του κόσμου , Αλέξανδρο Γ’» και φέρει επιγραφές κατά κύριο λόγο στην ελληνική γλώσσα, καθώς και μερικά αιγυπτιακά ιερογλυφικά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ειδικών, το μαυσωλείο έχει έναν πολυπολιτισμικό χαρακτήρα, καθώς συνδυάζει καλλιτεχνικές και αρχιτεκτονικές επιρροές από τον ελληνικό, αιγυπτιακό και περσικό πολιτισμό. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το μαυσωλείο σφραγίστηκε τον 3ο ή τον 4ο αιώνα μ.Χ.,

Εάν όντως αποδειχτεί ότι εκεί είναι ο στρατηλάτης , τότε έχει ταφεί εκεί το σώμα τελικά .Οπότε , επαληθεύεται ο Κούρτιος, που αναφέρει ότι , αργότερα , μεταφέρθηκε στην Αλεξάνδρεια, από απόγονο του Πτολεμαίου, όταν κατασκευάστηκε το μεγαλοπρεπές μαυσωλείο που θα τον φιλοξενούσε, γνωστό ως «Σώμα» ή «Σήμα»..

2- Του πνεύματος , στην όαση Σίβα στο Ναό του Άμμωνα Δία όπου έγινε Φαραώ. {{ Τον τάφο αυτόν είχε υποστηρίξει στα μέσα της δεκαετίας του 1990 πως ανακάλυψε η αρχαιολόγος Λιάνα Σουλβατζή. Σύμφωνα με την αρχαιολόγο, ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρισκόταν (ή βρίσκεται) στην Όαση Σίβα στη Αίγυπτο, στο σημείο δηλαδή που βρισκόταν το Μαντείο του Άμμωνος. Εκεί που ο Αλέξανδρος άκουσε τους ιερείς να του λένε πως είναι γιος του Διός}} Φόβοι για αναζωπύρωση του Εθνικισμού των Ελλήνων ( περίοδο με το Σκοπιανό ) και διατάραξης των Ισορροπιών που θα είχε η κυβέρνηση της Αιγύπτου με άλλα κράτη – πολιτικοί λόγοι δηλαδή – σταμάτησαν την έρευνα πριν τον νεκρικό θάλαμο .

Διπλωματικά η Αίγυπτος ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΑΦΕΙ ο Μέγας Αλέξανδρος και παράλληλα να αποδυναμωθεί η πεποίθηση αυτή στην Ελλάδα ή να την μοιραστεί μαζί της .

Έχει σχέση αυτό με τα σημερινά γεγονότα στον Λόφο Καστά ;;
Αυτό που καταγράφηκε πάντως είναι πως τα ευρήματά της στην Αίγυπτο είναι εντυπωσιακά.

3- Της ψυχής ή του «Σώματος» .. ( βλ παρακάτω )

Τόσο ο Μέγας Αλέξανδρος όσο και ο Πτολεμαίος ο Α ο Σωτήρ ήταν Φαραώ, οι τελευταίοι Φαραώ στην Ιστορία του Πλανήτη.

Ο Πτολεμαίος ως Φαραώ εκτίθεται στο Βρετανικό Μουσείο και κανείς δεν μιλάει για αυτό. ( Σύμφωνα με τον Ερευνητή Κώστα Σκουτέρη )

Ο Πτολεμαίος ο Α ο Σωτήρ και ο γιός του και διάδοχός του Πτολεμαίος Β ο Φιλάδελφος προφανώς αρνήθηκαν να στείλουν ένα Φαραώ στην Μακεδονία ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩΝΙΚΟΥ τελετουργικού καθόσον θα αποδυναμωνόταν η δική τους Αιγυπτιακή ηγεμονία. Για αυτόν το λόγο , αλλά και για την αφοσίωση του στον Μέγα Αλέξανδρο , ονομάστηκε και ΣΩΤΗΡΑΣ.

( Η Ιστορία επαναλαμβάνετε )

Παράλληλα , η αναγγελία του θανάτου του Αλεξάνδρου ξεσηκώνει τη φιλοπόλεμη και αντιμακεδονική μερίδα του αθηναϊκού δήμου, η οποία υπερισχύει των συντηρητικών στην Εκκλησία του Δήμου. Οι Αθηναίοι αναθέτουν τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων στον Λεωσθένη. Αυτός καταλαμβάνει τις Θερμοπύλες και αρχίζει την πολιορκία του Αντίπατρου στη Λαμία (Λαμιακός Πόλεμος). Ακολουθεί ο θάνατος του Λεωσθένη έξω από τη Λαμία.

322/321 π.Χ. Αρχίζουν οι πρώτες συγκρούσεις ανάμεσα στους επιγόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο Περδίκκας αμέσως μετά το θάνατο του Αλεξάνδρου αναλαμβάνει, χωρίς να πάρει ιδιαίτερο τίτλο, καθήκοντα αντιβασιλέα, , επιδιώκει την ενότητα της αυτοκρατορίας , αλλά γρήγορα έρχεται σε ρήξη με τους άλλους στρατηγούς. Έπειτα από μια αποτυχημένη επιχείρηση στην Αίγυπτο δολοφονείται από το στρατηγό του Σέλευκο. Ο δρόμος για τη διάλυση της αυτοκρατορίας είναι πλέον ανοιχτός.

Την ίδια χρονιά το 321 π.Χ., έφτασαν στη Μακεδονία η βασίλισσα Ρωξάνη με το βρεφικής ηλικίας παιδί της και το 311 π.Χ. δολοφονήθηκαν από το Κάσσανδρο στην Αμφίπολη, σχετικά κοντά στη Βεργίνα (Διόδ. Σικελιώτης ΙΗ 39, 1Θ 51.4, Στράβων XVII C 794.5-9, Ιουστ. XV.2 4-5) .Η Ρωξάννη και ο γιός του Αλέξανδρου Αλέξανδρος Δ δολοφονήθηκαν από τον Κάσσανδρο στην Αθηναϊκή αποικία Αμφίπολη, κάηκαν και τα οστά τους διασκορπίστηκαν στο μέρος που κάηκαν.

Είχε προηγηθεί ο θάνατος της Ολυμπιάδας , πάλι από τον Κάσανδρο στην παραθαλάσσια πόλη του Θερμαϊκού κόλπου Πύδνα κατά πολλούς με λιθοβολισμό. Σήμερα πιθανολογείται ότι ο τάφος της βρίσκεται στον τύμβο «Τούμπα» στο μακρύγιαλο της Πύδνας, αλλά δεν έχει ακόμα ανασκαφεί.

Η Ολυμπιάδα , φαίνεται να περιορίστηκε αμέσως μετά τον θάνατο του Γιού της και από αυτά που ακολούθησαν , αποδείχτηκε ότι πολλοί ( όπως π.χ ο Κάσσανδρος , που επέτρεψε ή διέταξε τον λιθοβολισμό της και άφησε το σώμα της να σαπίσει ) έδειξαν αμέσως την εχθρικότατα τους . Αυτό σε συνδυασμό με το ότι ο Λέων της Αμφίπολης « δείχνει » άνδρα , οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να φτιάχτηκε ένα τόσο μεγάλο μνημείο για αυτήν .

Στην Παλατινή Ανθολογία ο ποιητής , ο Αντίπατρος ο Σιδώνιος, ποιητής του 2ου αιώνα π. Χ, δηλαδή μόλις 200 χρόνια μετά την κατασκευή του τύμβου της Αμφίπολης, ερωτά το λιοντάρι της Αμφίπολης : «Λιοντάρι ταυρόφαγο, πες μας σε ποιανού τάφου επάνω είσαι; Ποιος ήταν αντάξιος της ανδρείας σου;». Η απάντηση σώζεται στο τελευταίο μέρος του ποιήματος – το οποίο υπάρχει και στην εισαγωγή του βιβλίου του αρχαιολόγου Όσκαρ Μπρόνεερ με θέμα “The Lion Monument of Amphipolis” που γράφτηκε το 1941 : «Δεν στέκουμαι χωρίς σκοπό εδώ, αλλά για να είμαι το σύμβολο της ανδρείας του νεκρού, που όταν ζούσε στεκόταν μπροστά στους εχθρούς λιοντάρι».

Είναι ξεκάθαρη η άποψη που είχε σχηματίσει ο ποιητής ότι επρόκειτο για Μεγάλο Άνδρα .

Η μόνη ΗΡΕΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟ συνεπώς που θα μπορούσε να λάβει χώρα η κατασκευή ενός Τάφου ΤΈΤΟΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΣ στην Αμφίπολη , είναι , μέχρι την πρώτη διετία μετά τον θάνατό του .

Η μόνη περιοχή στην οποία μπορούσε να γίνει , είναι η Αμφίπολη , αφού , ο « συνωστισμός » Βασιλειάδων στην Βεργίνα σε συνδυασμό με το μεγαλείο του Τύμβου Καστά , τούτο δείχνει .
Η Τούμπα -«Τύμβος» – της Βεργίνας είναι η μισή από τη συγκεκριμένη τούμπα στην Αμφίπολή και έχει τρεις καμαροσκέπαστους τάφους”.

H Αμφίπολη που από 357 π.Χ. που καταλήφθηκε από τον Φίλιππο, τον πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου ,έγινε μέρος του Βασιλείου των Μακεδόνων και παρέμεινε «σταθερά » μέχρι την πτώση του Μακεδονικού Βασιλείου από τους Ρωμαίους το 167 π.Χ., μετά από τη μάχη της Πύδνας.

O Μέγας Αλέξανδρος, όπως αναφέρει και ο Διόδωρος ο Σικελιώτης, ήταν θαυμαστής της Αμφίπολης και σκόπευε να φτιάξει ένα μεγαλοπρεπή ναό για να τιμήσει την πόλη απ όπου απέπλευσε το 334π.χ. ο στόλος του για την εκστρατεία στην Ασία.

Η εγκατάσταση του βασιλικού νομισματοκοπείου στην Αμφίπολη και η έκδοση πλουσίων σειρών χρυσών και αργυρών νομισμάτων, καθώς και η επεξεργασία πολλών χρυσών κοσμημάτων μεγάλης τέχνης και αξίας , σε συνδυασμό με την λειτουργία ορυχείων χρυσού και αργύρου ,αποδεικνύει ότι η Αμφίπολη ήταν πολύ προηγμένη στη νομισματοκοπία. … ενθαρρύνει όμως ( σήμερα ) μια μορφή , ασυγκράτητης και επικίνδυνης σεναριολογίας και φαντασιολογίας .

Η ακμή της Μακεδονικής Δυναστείας στηρίχθηκε εξ ολοκλήρου στην εκμετάλλευση των χρυσωρυχείων του Παγγαίου.

Τα χρυσωρυχεία του Φιλίππου συνετέλεσαν όσο τίποτε άλλο στην κοσμοκρατορία των Μακεδόνων ενώ την αφθονία του χρυσού της Μακεδονίας αποδεικνύουν οι περίφημοι «Φιλίππειοι Στατήρες ».

Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΤΥΜΒΟΣ ΚΑΣΤΑ , φαίνεται να ήταν στην πρώτη του μορφή ΟΡΥΧΕΙΟ … δεδομένο που θα « τρελάνει » τους Αρχαιολόγους .

Η πόλη φτιάχτηκε ως γνωστό ,από τους Αθηναίους για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της περιοχής. Ο χρυσός ήταν που την έβαλε στο στόχαστρο των Σπαρτιατών που την κατέλαβαν λίγα χρόνια μετά την ίδρυσή της και ο χρυσός ήταν αυτός που την έβαλε στο στόχαστρο του Φιλίππου.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΝΗΜΕΙΟΥ συνεπώς στην περιοχή , το οποίο θα αποτελούνταν από πανίσχυρα σύμβολα και θα συνδεόταν με το Μέγα Αλέξανδρο , ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ σε μια περίοδο που η αυτοκρατορία « θα βαλλόταν » αμέσως μετά τον θάνατο του Στρατηλάτη.

Σημαντικό όμως είναι και το εξής :

Οι Ρωμαίοι είχαν ανακήρυξη τον Μέγα Αλέξανδρο ως τον 13ο θεό και ενσάρκωση του Διονύσου . Εμπνεόταν από αυτόν , ενώ , επισκέφτηκαν πολλοί Ρωμαίοι αυτοκράτορες τον τάφο του στη Αλεξάνδρεια .

Σύμφωνα με ιστορικά αρχεία, επιφανείς επισκέπτες ήσαν ο Ιούλιος Καίσαρας, η Κλεοπάτρα, ο Οκταβιανός, Καλιγούλας, ο Αδριανός, κ.α
Σε 199 μ.Χ., ο τάφος του Αλεξάνδρου σφραγίστηκε από το ρωμαϊκό αυτοκράτορα, Σεπτίμιου Σεβήρου, στην Αλεξάνδρεια. Μέχρι το 1491 μ.Χ., μπορούμε να βρούμε αναφορά σε συγγραφείς όπως ο Λέων της Αφρικής και της Αλ-Masudi , ότι , επισκέπτονται την Αλεξάνδρεια και ατενίζουν τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ένα Μαυσωλείο συνεπώς αφιερωμένο στον Μέγα Αλέξανδρο , ήταν ιερό για τους Ρωμαίους …. και « μηχανισμός » προστασίας , απέναντι στην πανίσχυρη πολεμική τους μηχανή.

Θα μπορούσε ΟΜΩΣ ο Τύμβος Καστά να είχε φτιαχτεί για κάποιο από τους παρακάτω , όπως ;;

Ο Αντίπατρος Το 336 π.Χ., μετά τη δολοφονία του Βασιλέως Φιλίππου ,ο Αλέξανδρος του ανέθεσε την αντιβασιλεία του Βασιλείου της Μακεδονίας

Ο Φίλιππος Αρριδαίος ή αλλιώς Φίλιππος Γ΄ της Μακεδονίας . Πνευματικά ασταθής από την παιδική του ηλικία, ενώ στην ουσία ήταν μια μαριονέτα στα χέρια του Περδίκκα που ουσιαστικά κυβερνούσε .

Ο Αλέξανδρος Δ” (323 π.Χ. – περίπου 311 π.Χ.) ήταν βασιλιάς της Μακεδονίας, γιος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Ρωξάνης, πριγκίπισσας της Βακτριανής. Γεννήθηκε μετά το θάνατο του πατέρα του το 323 π.Χ.] . Τάφος του φαίνετε να βρέθηκε 1979 στις Αιγές

Ο Περδίκκας , ήταν ένας από τους Διαδόχους του Μεγάλου Αλεξάνδρου , προήχθη σε σωματοφύλακα του Αλεξάνδρου μετά τον θάνατο του Ηφαιστίωνα. Σ’ αυτόν παρέδωσε ο Αλέξανδρος το δακτυλίδι του πεθαίνοντας .

Ο Πολυπέρχων ή Πολυσπέρχων (360-303 π.Χ.) Υπήρξε στρατηγός του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ο Κάσσανδρος ( 358 ή 350 – 297 π.Χ. ) ήταν ένας από τους Επιγόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μια από τις πρωταγωνιστικές φυσιογνωμίες στους πολέμους των Διαδόχων, που βασίλεψε στο χώρο της Μακεδονίας.
Το 310 π.Χ. – 309 π.Χ., ο Κάσσανδρος δολοφόνησε τον Αλέξανδρο Δ’ και τη μητέρα του, Ρωξάνη, οι οποίοι βρίσκονταν στα χέρια του.

Ο Δημήτριος ο Πολιορκητής θάφτηκε στην Δημητριάδα της θεσσαλικής Μαγνησίας.
Ο Λυσίμαχος που βασίλεψε αμέσως μετά θάφτηκε στην Χερσόνησο της Θράκης.

Οι Ναυάρχοι Ανδροσθένης, Λαομέδοντας ή ο Νέαρχος , έμπιστοι του Στρατηλάτη … και άλλοι του ίδιου βεληνεκούς ;

Οι Απάντηση είναι ΝΑΙ , τουλάχιστον οι περισσότεροι θα μπορούσαν να ήταν ένοικοι τέτοιου Ταφικού μνημείου ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ .

Κανείς όμως ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ από τους ανωτέρω ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΙΚΟΣ ΤΑΦΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ από εκείνων στη Βεργίνα και ειδικότερα ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΑΦΟ ΕΚΤΟΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Β.ΑΦΡΙΚΗΣ και τον Μεγαλύτερο που βρέθηκε ποτέ στην Ελλάδα …. στην Αμφίπολη.

« ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ »

Μια Ταφή χαμένη για να ολοκληρωθεί το Φαραωνικό τελετουργικό , ένα μεγαλειώδη Τύμβο στην Αμφίπολη , τον Μεγαλύτερο έως τώρα στην Ελλάδα – μια διετία ( μετά τον ξαφνικό θάνατο του ) όπου τον έλεγχο έχουν έμπιστα ακόμα πρόσωπα και συγγενείς 1ου βαθμού του Μέγα Αλέξανδρου και , τα κύρια οικονομικά συμφέροντα των Μακεδόνων στην περιοχή της Αμφίπολης να « βρίσκονται » σε άμεσο κίνδυνο .

Αλλά και στον ίδιο τον Τύμβο .

Οι Σφίγγες που οι αναπαραστάσεις τους χρησιμοποιούνταν σε ασφαλισμένους χώρους ως σύμβολα προστασίας στον αιγυπτιακό ελληνικό και ρωμαϊκό πολιτισμό. Τα μυθικά αυτά πλάσματα σιωπηλοί φύλακες στην είσοδο του αγνώστου .

Οι «Καρυάτιδες» που βρέθηκαν στον Τύμβο Καστά , δεν έχουν βρεθεί σε κανέναν άλλον μακεδονικό τάφο. Δεν είναι όμως Καρυάτιδες, αλλά Μαινάδες του Διονύσου» όπως αποκαλύπτονται στα νομίσματα του Παγγαίου, τα οποία απεικονίζουν με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά των ιερειών του Θεού της ελληνικής μυθολογίας που ονομάζονται Κλώδωνες. – νύμφες δλδ που παρουσιάζονται ως συντρόφισσες και συνοδοί του θεού Διονύσου.

Ο Διόνυσος λατρευόταν στο Παγγαίο όρος σαν μια θεία μορφή, φωτεινή σαν τον ήλιο, αλλά και σκοτεινή σαν τον Άδη.

(Η Ολυμπιάδα – νεαρή νύφη – ήταν ιέρεια των Ορφικών Μυστηρίων και μυημένη στη λατρεία τού Διονύσου, με περισσότερο ζήλο από τις άλλες γυναίκες )

Η αρπαγή της Περσεφόνης από τον Πλούτωνα, παρουσία του ψυχοπομπού Ερμή.

…δείχνουν μια « μετάβαση » της ψυχής από τον Κόσμο των ζωντανών στον κόσμο των νεκρών.

Περιγράφουν ΤΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΟ της «Ταφής » της Ψυχής του Φαραώ Νεκτανεβώ ΙΙ , του Μέγα Αλέξανδρου.

Οι οκτάφυλλοι ρόδακες στο επιστήλιο του πρώτου διαφραγματικού τοίχου, βασιλικό σύμβολο και μάλιστα χρησιμοποιείται ευρέως από την Μακεδονική Δυναστεία … το επιβεβαιώνουν .

Ο πρώτος προορισμός της σωρού του Αλεξάνδρου που ήταν περιοχή της Μακεδονίας σύμφωνα με την πλέον αξιόπιστη από τις πηγές που έχουμε, τον περιηγητή Παυσανία ( που αναφέρετε στις Αιγές ) και η καθυστέρηση της μεταφοράς της , κατά δύο χρόνια , που δείχνει τον απαιτούμενο χρόνο για την κατασκευή του Τύμβου … το επιβεβαιώνουν επίσης .

Η παραπλανητική πράξη του Πτολεμαίου , να αφήσει την άμαξα με μια άλλη μούμια ως μούμια του Αλεξάνδρου για να παραπλανήσει τον Περδίκκα , ΔΕΝ ΑΝΕΣΤΗΛΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑΦΗΣ της Μούμιας που είχε δρομολογηθεί , ( κατ” εμάς ) του ειδώλου του Μεγάλου Αλεξάνδρου στον τόπο που Αγάπησε .

Ο καθηγητής Μανώλης Ανδρόνικος , βρίσκοντας τα οστά και όχι την μούμια ( που έβαλε ο Πτολεμαίος ) ορθός κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν είναι εκεί ( στην Βεργίνα ) ο Μ. Αλέξανδρος .

Ορθός μας άφησε να συμπεράνουμε ότι στον Τύμβο Καστά , έγινε η Πρώτη Ταφή του Βασιλεύς των Μακεδόνων, του Ηγεμών της Πανελλήνιας Συμμαχίας , του 13ου θεού κατά τους Ρωμαίους , του Αυτοκράτορα της Ασίας , του Βασιλιά της Ινδίας , του Φαραώ της Αιγύπτου … του πλανητάρχη του τότε κόσμου .

Ίσως η σημαντικότερη , εκείνης της ψυχής του.
 
 
http://www.anoixtomialos.gr/2014/11/blog-post_79.html
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters