Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Μια ΣΑΦΕΣΤΑΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙΣ της επιρροής που ασκεί η Λέσχη Μπίλντερμπέργκ επι της…ΕΛΛΑΔΟΣ!

Screen Shot 2016-07-05 at 12.12.06 PM

Γίνετε όλοι εσεις ΕΤΟΙΜΟΙ, διότι, WE ARE GOING TO….ROCK YOUR WORLD, BABY!!!

ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ…ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΑΣ!!!…ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠ’ΟΨΙΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ…ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΥΜΩΝ!!!

(Διαβάστε επίσης το δικό μου άρθρο «ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ 2016 • Είσαι…ΕΤΟΙΜΟΣ???» πατώντας εδώ για το τι συμβαίνει με τη Μπίλντερμπέργκ ΣΗΜΕΡΑ εν σχέσει ουχί μόνο με την Ελλάδα, αλλά και με άλλα έθνη εις βάρους τους!)

Screen Shot 2016-07-05 at 12.01.35 PM

~

-του κ. Μανώλη Χατζησάββα, πρώην πράκτορα της ΕΥΠ

«Από αυτή την συζήτηση αποκόμισα πολλές απαντήσεις και μαζί στοιχεία που πραγματικά συγκλονίζουν αποδεικνύοντας πολλά για τους προδότες, ανθέλληνες πολιτικούς μας, που πολλοί από εμάς αν και μέσα μας αντιδρούμε συνεχίζουμε να τους κοιτάμε στα μάτια, άλλοι απλά βελάζοντας τα αποδέχονται όλα. Μάλιστα μου εκμυστηρεύθηκε, τεκμηριώνοντας με στοιχεία (έγγραφα) ότι:

“Οι πολιτικοί της χώρας σας, σας έχουν πουλήσει πριν πολλά χρόνια, και ότι οι σημερινοί απλά συνεχίζουν την υλοποίηση της απόρρητης ΑΤΖΕΝΤΑΣ της ΛΕΣΧΗΣ Bilderberg, της οποίας όλες οι δράσεις έχουν καθοδήγηση από αλλού, μίας άλλης Ανώτερης Αρχής αποφάσεων”…»

Screen Shot 2016-07-05 at 12.57.18 PM

Διαβάστε περισσότερα στη παρακάτω πηγή μας και ΔΕΙΤΕ τα επίσημα έγγραφα που τα αποδεικνύουν όλα, ιδιαίτερα το μυστικό σημείωμα απο το 1998 του πρώην Αμερικανού Πρέσβη Donald K. Bandler προς τους συναδέλφους όπου κάνει αναφορά στη Λέσχη…ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ σε σχέση με τα συμφέροντα της Ελλάδος στο…ΑΙΓΑΙΟ αναφορικά με τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ…

https://www.scribd.com/document/317528314/Οι-Προδότες-Είχαν-Και-Έχουν-Όνομα-Το-Άχυρο-Είναι-Για-Τα-Πρόβατα-Κοπιάστε

 

http://greeknewsondemand.com

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters