Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Ο Διακόπτης Τραβιέται στο Δόλιο Χρηματοπιστωτικό Σύστημα της Χαζαρικής Μαφίας

Benjamin Fulford 4/4/2022
Η διεθνής συμμαχία που αγωνίζεται για την απελευθέρωση της ανθρωπότητας από τη Σατανική Χαζαρική Μαφία σημείωσε μια σειρά σημαντικών νικών την προηγούμενη εβδομάδα. Η μεγαλύτερη είναι ένα αυξανόμενο διεθνές μποϊκοτάζ του δόλιου χρηματοπιστωτικού τους συστήματος. Ρωσία, Κίνα, Μέση Ανατολή, Αφρική και Λατινική Αμερική συμμετέχουν όλες σε αυτό το μποϊκοτάζ. Μόλις η Χαζαρική Μαφία χάσει τον έλεγχο των χρημάτων, είναι πραγματικά Τέλος Παιχνιδιού.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters