Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Η κρυφή ατζέντα πίσω από τις αμερικανικές επιθέσεις μπλακάουτ και κυβερνοεπιθέσεις του 2024, (Ομπάμα, Σβάμπ, HAARP, EMP, Βουνό Cheyenne, Λευκά Καπέλα) Ο στρατός είναι ο μόνος τρόπος!

Στα υπόγεια βάθη της παγκόσμιας υπερδύναμης, οι Ηνωμένες Πολιτείες στέκονται στα πρόθυρα ενός Blackout το 2024 —ένα ενορχηστρωμένο σκοτάδι με ρίζες μπλεγμένες στην κληρονομιά του Μπαράκ Ομπάμα, τη σιωπή του Κλάους Σουάμπ και τα αινιγματικά κίνητρα των σκιωδών οντοτήτων. Δεν πρόκειται για μια ιστορία που ξετυλίγεται από τα νήματα της μυθοπλασίας, αλλά για έναν πιθανό προάγγελο μιας ατζέντας τόσο βαθιάς που θα μπορούσε να αναδιαμορφώσει τον ιστό της κοινωνίας.

GITMO: Όπου πάνε ένας, όλοι πάνε στο δικαστήριο – Σύλληψη και ποινική δίωξη του Μπαράκ Ομπάμα για εγκλήματα πολέμου – Ο Ομπάμα ο μόνος τύπος με βραβείο Νόμπελ Ειρήνης και «λίστα φόνων» . . .

Ο Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα θα πρέπει να αντιμετωπίσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο, ή ένα δικαστήριο δικαιοσύνης, όπου θα αντιμετωπίζει δίκη για να υπερασπιστεί τον εαυτό του σχετικά με τις κατηγορίες που περιγράφονται αμέσως, και ότι θα παραδώσει το Νόμπελ Ειρήνης του και το βραβείο που δεν του άξιζε ποτέ.

Ο αδιάκριτος βομβαρδισμός και η καταστροφή της σύγχρονης Λιβύης, ένας πόλεμος επιλογής, όπου η Λιβύη και η κυβέρνηση του Μουαμάρ Ελ Καντάφι δεν αποτελούσαν άμεση απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ ή τα συμφέροντά της.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Η αυλαία του εκβιασμού πέφτει: Αποσφραγίστηκαν τα αρχεία του Epstein, έξοδος ελίτ, κατάρρευση της CIA, χαζαρική μαφία, κεντρικές τράπεζες των G7 των Rothschilds – Ο ΕΚΒΑΣΜΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Το δυσοίωνο φάσμα του εκβιασμού στοιχειώνει εδώ και καιρό τους διαδρόμους της εξουσίας. Σήμερα, βρισκόμαστε στον γκρεμό μιας άνευ προηγουμένου αποκάλυψης που απειλεί να διαλύσει τα ίδια τα θεμέλια της παγκόσμιας επιρροής. Προετοιμαστείτε καθώς εμβαθύνουμε σε έναν ιστό εξαπάτησης που περιστρέφεται από τη CIA, τη Χαζαρική Μαφία και τις κεντρικές τράπεζες της G7 των Rothschild, όλα ενορχηστρωμένα μέσω της αινιγματικής Depository Trust & Clearing Corporation. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters