Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ: Δελτίο Τύπου – Αναστολή αποχής από πλειστηριασμούς

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
Η Γενική Συνέλευση των μελών του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου, η οποία συγκλήθηκε εκτάκτως χθες, Δευτέρα 27.11.2017, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η Κυβέρνηση σε σχέση με το θέμα των πλειστηριασμών, αποφάσισε με συντριπτική πλειοψηφία τα εξής:

Το σταμναγκάθι στο μικροσκόπιο του ειδικού

Το σταμναγκάθι στο μικροσκόπιο του ειδικούΟ Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Γιώργος Μίλεσης, εξετάσει τη διατροφική αξία ενός ελληνικού διατροφικού θησαυρού που αξίζει να γνωρίσουμε. 

 Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε που η γιαγιά (ίσως και η μαμά) έβγαινε στο βουνό για να «μαζέψει χόρτα»;

Στο χείλος της καταστροφής η Tesla;


©Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A.
 Μπορεί η Tesla Motors να αποκάλυψε το ολοκαίνουριο Roadster και το εντυπωσιακό ημιφορτηγό Tesla Semi, όμως αυτό δεν σημαίνει πως διανύει περίοδο οικονομικής ευημερίας. Το αντίθετο μάλιστα!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (instagram.com/SeitanF1)

Break Free: ακούστε το πρώτο μουσικό κομμάτι τεχνητής νοημοσύνης που έγινε ποτέ


Η εξαιρετικά επιτυχημένη στην πλατφόρμα του YouTube Ταρίν Σάουθερν (Taryn Southern) κάποτε έκανε συμμετοχές σε σόου ταλέντων και προσπαθούσε να συνεργαστεί με ανθρώπους. Σήμερα η Σάουθερν μπορεί να υπερηφανεύεται για τις συνθετικές ικανότητες του συνεργάτη της, ένα πρόγραμμα Tεχνητής Nοημοσύνης (Artificial Intelligence) που ολοκλήρωσε τη νέα δισκογραφική της δουλειά "I AM AI".

«Στον ουρανό δεν υπάρχουν δυο ήλιοι ούτε στη Γη δυο κυρίαρχοι», «Ό,τι δεν λύεται κόπτεται». Αποφθέγματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ο Μέγας Αλέξανδρος υπήρξε ο σπουδαιότερος στρατηλάτης της παγκόσμιας στρατιωτικής ιστορίας.
Ανέλαβε την εξουσία μετά τη δολοφονία του πατέρα του Φιλίππου και δεν έχασε ποτέ καμία μάχη.
Αφού εξουδετέρωσε τους πιθανούς διεκδικητές του θρόνου οργάνωσε το στράτευμα για την εκστρατεία εναντίον της Περσίας. Πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα πήγε στους Δελφούς για να πάρει χρησμό. Ωστόσο, εκείνη την ημέρα η Πυθία δεν έδινε χρησμούς, προκαλώντας την οργή του Μακεδόνα βασιλιά, ο οποίος αρνήθηκε να φύγει.

Το ακρωτήριο που οι αρχαίοι πίστευαν ότι εκεί βρισκόταν η πύλη για τον Άδη. Το ονόμαζαν «Μεταπέα Άκρα» και ο θεός Απόλλωνας το έδωσε στον Ποσειδώνα με αντάλλαγμα τους Δελφούς. Τι απέγινε το αρχαίο ιερό και το νεκρομαντείο...

Το ακρωτήριο Ταίναρο είναι η μεσαία χερσόνησος της Πελοποννήσου και βρίσκεται μεταξύ του Λακωνικού και του Μεσσηνιακού κόλπου
Βρίσκεται ανάμεσα σε δύο κόλπους και αποτελεί το νοτιότερο άκρο της βαλκανικής Χερσονήσου. Τα απόκρημνα βράχια και τα μανιώδη κύματα δημιουργούν ένα άγριο και παράλληλα πανέμορφο τοπίο. Οι αρχαίοι το ονόμαζαν «Μεταπέα Άκρα»  και πίστευαν ότι εκεί βρισκόταν η πύλη για τον Άδη.
Το ακρωτήριο Ταίναρο βρίσκεται στο μεσαίο πόδι της Πελοποννήσου και πήρε το όνομά του από τον μυθικό ήρωα Ταίναρο που ήταν γιος του Δία και ο οικιστής που ίδρυσε την πόλη Ταίναρο στην Ακρωταινάρια χερσόνησο.

EKTAKTO – Πέθανε ο Κροάτης Στρατηγός που ήπιε το δηλητήριο στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στη Χάγη


Την τελευταία του πνοή άφησε ο 72χρονος Σλόμπονταν Πράλγιακ ο οποίος νωρίτερα ήπιε δηλητήριο μέσα στο δικστήριο της Χάγης, όταν άκουσε την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters