Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για την περαιτέρω χαλάρωση -λέμε τώρα- των capital controls. ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ μας δουλεύουν κανονικά.

Χαλάρωση capital controls - Τι αλλάζει αναλυτικά 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΡΙΟ "ΔΟΥΛΕΜΑ" ΕΔΩ

Η Απόφαση προβλέπει αναλυτικά:

 

1) Την ανάληψη μετρητών 1800 ευρώ ανά μήνα  (από 840 ανά δύο εβδομάδες που ίσχυε μέχρι σήμερα). (Ισχύει από 1η Σεπτέμβρη)...

Ακρως τρελό, ΠΟΥΣΤΙΚΟ και ΦΑΣΙΣΤΟΣΥΡΙΖΑϊκό! ΠΟΙΑ χαλάρωση των capital controls; ΛΙΓΟΤΕΡΑ θα μπορείς -ΑΝ έχεις- να βγάζεις!!

Κοροϊδία η χαλάρωση των capital controls: Αντί για €21.840 το χρόνο, τώρα θα μπορείς να βγάζεις 21.600!Τα μαθηματικά του ΣΥΡΙΖΑ: Βαφτίζουν χαλάρωση ότι από Σεπτέμβριο θα κάνεις ανάληψη 1.800 ευρώ x 12μήνες=21.600 ευρώ, ενώ τώρα βγάζεις (αν έχεις στη τράπεζα) 420x 52= 21.840! ΔΗΛΑΔΗ: 240 ευρώ ΛΙΓΟΤΕΡΑ! ΔΗΛΑΔΗ: Μας δουλεύει ΚΑΙ η Τσακαλώτα!! Αϊντε μωρή κουλή & κραγμένη να δεις αν έρχομαι...

Απόφαση Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ: "Θέσπιση γάμου ομοφυλοφίλων και τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια". Με ΤΙ ασχολούνται οι ροζουλί Τσακαλώτες την ώρα που η Ελλάδα ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΡΙΖΑ πολιτικος γάμος των ομοφυλοφίλων

ΒΡΕ, ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ... ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;;   
Τη θεσμοθέτηση του πολιτικού γάμου των πούστηδων και το δικαίωμα των ομόφυλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση. 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters