Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Η Επόμενη Μέρα στο Λίβανο ήταν φυσικό να είναι η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ..

Η Επόμενη Μέρα στο Λίβανο ήταν φυσικό να είναι η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ.. 
Φαίνεται ότι οι επιτιθέμενοι στη Βηρυτό πήραν αυτό. Επίκειται εμφύλιος ..Μερίδα λαού καταλαμβάνει κυβερνητικά κτίρια.
Οι εξεγερμένοι κατέλαβαν το Υπουργείο Οικονομικών και αυτό των Εξωτερικών ενώ κτίριο κοντά στο κοινοβούλιο έχει παραδοθεί στις φλόγες. Οι διαδηλωτές σε παροξυσμό βανδαλίζουν και πετούν από τα παράθυρα έγγραφα και ό,τι βρουν μπροστά τους.

Νέο δωράκι στα Κανάλια.Το δημόσιο θα πληρώνει το 50% στην digea!!!

Συνεχίζονται τα “δώρα” στα κανάλια από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, μετά τα χρήματα από τη λίστα Πέτσα και τη διευκόλυνση για τις δόσεις του 2020, αφού σύμφωνα με τις “Τυπολογίες” το δημόσιο αναλαμβάνει το 50% του ενοικίου προς την Digea λόγω… πανδημίας ως τα τέλη Οκτωβρίου!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τροπολογία σε νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης έρχεται να παρατείνει το καθεστώς που ίσχυε με την ΠΝΠ 90/2020, όπου το 43o άρθρο προέβλεπε πως το 50% της υποχρέωσης του καναλιού, σε περίπτωση που αδυνατεί να πληρώσει τη Digea ο τηλεοπτικός σταθμός, θα καλυπτόταν ως τις 31 Αυγούστου από το Δημόσιο.

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: "ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ....

Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος
ΌΛΟ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΊΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ DONALD TRUMP ΣΕ ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΊΛΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΆΔΗ

Donald Trump 06/08/2020

«Η παγκοσμιοποίηση έχει καταστήσει τις οικονομικές ελίτ που δωρίζουν στους πολιτικούς πολύ πλούσιες, αλλά άφησε εκατομμύρια και εκατομμύρια εργαζομένους μας με τίποτα άλλο από φτώχεια και πόνο - και τις πόλεις μας με άδεια εργοστάσια»

«Απορρίψαμε τον παγκοσμιοποίηση και αγκαλιάσαμε τον πατριωτισμό.»

Κάτι «μεγάλο» ἑτοιμάζεται στήν Μέσιν Ἀνατολή...;


Η έκρηξη πραγματοποιήθηκε μόλις τρια εικοσιτετράωρα πριν από την ημέρα που περίμενε ολόκληρη η χώρα: Την ετυμηγορία του διεθνούς δικαστηρίου για τη δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού του Ραφίκ Χαρίρι το 2005 γιά την οποία κατηγορούνται τέσσερα στελέχη της Χεζμπολάχ... 
...η παρούσα κυβέρνηση ελέγχεται από την συγκεκριμένη οργάνωση (τρομοκρατική κατά αρκετούς Δυτικούς ΗΠΑ )
...Η Χεζμπολάχ χάνει δημοτικότητα και αντιμετωπίζει αυξανόμενη αντίσταση από πέρυσι.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters