Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ: "ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ....

Τακης Μαιανδρος Δημητρακοπουλος
ΌΛΟ ΤΟ ΚΕΊΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΊΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΈΔΡΟΥ DONALD TRUMP ΣΕ ΜΕΤΆΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΊΛΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΆΔΗ

Donald Trump 06/08/2020

«Η παγκοσμιοποίηση έχει καταστήσει τις οικονομικές ελίτ που δωρίζουν στους πολιτικούς πολύ πλούσιες, αλλά άφησε εκατομμύρια και εκατομμύρια εργαζομένους μας με τίποτα άλλο από φτώχεια και πόνο - και τις πόλεις μας με άδεια εργοστάσια»

«Απορρίψαμε τον παγκοσμιοποίηση και αγκαλιάσαμε τον πατριωτισμό.»


«Αλλά έχω ακούσει τον όρο «μεσάζοντες» εδώ και πολύ καιρό. Είναι τόσο πλούσιοι. Είναιt τόσο πλούσιοι. Κανείς δεν έχει ιδέα ποιοι στο διάολο είναι ή τι κάνουν. Κερδίζουν περισσότερα χρήματα από τις φαρμακευτικές εταιρείες. Ξέρετε, για το δίκαιο, τουλάχιστον οι φαρμακευτικές εταιρείες πρέπει να παράγουν ένα προϊόν και πρέπει να είναι καλό προϊόν. Αλλά οι μεσάζοντες... λοιπόν, η έκπτωση που κάνω μειώνει τους μεσάζοντες και μειώνει το κόστος και τα χρήματα επιστρέφουν στους ανθρώπους που αγοράζουν τα φάρμακα.»

«Έτσι έχω πολλούς εχθρούς εκεί έξω. Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία φορά που θα με δείτε για κάποιο διάστημα. Πολλοί πολύ, πολύ πλούσιοι εχθροί, που δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτό που κάνω. Αντιλαμβάνομαι όμως ότι έχουμε μία ευκαιρία να το κάνουμε και κανένας άλλος Πρόεδρος δεν πρόκειται να κάνει αυτό που κάνω. Κανένας άλλος Πρόεδρος δεν θα έκανε αγαπημένα έθνη, έκπτωση, αγορές από άλλα έθνη με πολύ λιγότερο κόστος. Κανείς. Και υπάρχουν πολλοί δυσαρεστημένοι άνθρωποι, και είναι πολύ πλούσιοι, και είναι πολύ δυσαρεστημένοι.»

«Ως μέρος αυτής της δέσμευσης, τη Δευτέρα, υπέγραψα μια εκτελεστική εντολή για να αποτρέψω κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως η Αρχή του Τενεσί, να αντικαταστήσουν τους Αμερικανούς εργαζόμενους με φτηνό ξένο εργατικό δυναμικό. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο βοηθητικό πρόγραμμα που διευθύνεται από έναν άντρα που παίρνει 8 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Θα ήθελε κανείς σε αυτό το δωμάτιο αυτή τη δουλειά; Οκτώ εκατομμύρια. Οκτώ εκατομμύρια ετησίως, σωστά; Μεγάλη αμοιβή -πραγματικά- δεν εργάζεται για μένα: Δεν θα πλήρωνα 8 εκατομμύρια δολάρια. Εάν τον πληρώνατε... Ο Πρόεδρος παίρνει $400-450.000 $. Παραιτήθηκα του μισθού μου. Κανείς δεν το λέει ποτέ αυτό. Θα μπορούσα, επίσης, να το λέω κάθε φορά. Πιστεύω ότι είμαι ο μόνος Πρόεδρος που το έκανε. Και λέω, "Αυτό δεν είναι πολύ έξυπνο".

Αλλά η Αρχή του Tennessee Valley πληρώνει 8 εκατομμύρια δολάρια ετησίως στον Επικεφαλής. Και αφού η Αρχή απέλυσε το 20 τοις εκατό του αμερικανικού τεχνολογικού δυναμικού της αφού τους ανάγκασε να εκπαιδεύσουν (!) τους ξένους αντικαταστάτες τους αυτή την εβδομάδα, είπα στον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, «Απολύεσαι!». Και οι απολύσεις (των υπόλοιπων απο το Δ.Σ.) θα συνεχιστούν εκτός αν αντιστραφούν οι απολύσεις και οι Αμερικανοί εργάτες επαναπροσληφθούν.»


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΧΘΕΣ 6/8/2020. ΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ("η τελευταία φορά που θα με δείτε").



https://www.facebook.com/mard.po.33/videos/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters