Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Προς εχθρούς του αγνού Βασίλη Λεβέντη, προς Καζακικους και προς λοιπούς στημένους προβοκατορες κομματοσκυλους

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΦΑΡΟ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ Ξεκινάμε την ανάρτηση με ένα ε-μειλ που αφορά τον Βασίλη Λεβέντη και κατόπιν θα ακουλουθήσει απάντηση σε φίλο που μας ρώτησε για το ΕΠΑΜ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ..ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΝΕΑΡΟΤΑΤΟΣ...ΤΟΤΕ ΕΜΠΛΕΞΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (BEN ZALOM) ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΝΕΙΚΟ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΨΗΦΩΝ ΚΛΠ..ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ) ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ "ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ" ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..

Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΥΣΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ (ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ)..
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΗΣ ΚΕΝΤΡΩΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...(ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ 500ΩΝ ΕΥΡΩ) ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΝΩ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΑ 2 ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.. ΓΕΝΙΚΩΣ ΛΕΕΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ.. ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ..
ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΦΙΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ "ΜΜΕ"...
ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΑΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ.. ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ..
ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΕΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ) ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΤΣΕΣ..ΕΛΕΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ..ΕΝΩ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΛΙΖΕ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ..
ΕΝΩ Ο ΕΛΕΙΝΟΣ ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΕ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗΣ ΣΑΤΙΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ..ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ;
ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΤΟ 2% ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ..

ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ...ΕΒΑΛΑΝ 2 ΝΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ..ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ..
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..
ΔΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ:

«Θα γυρίσουν τα λεφτά από την Ελβετία και όσοι έκαναν βίλλες πολλές από τα κλεμμένα της Ολυμπιάδος και από τα δημόσια έργα, θα τα επιστρέψουν. Θα αρχίσουμε έλεγχο λεπτομερειακό στα οικονομικά τις κάθε οικογένειας, ιδιαίτερα οικογενειών που υπάρχει υποψία ότι ενεπλάκησαν σε σκάνδαλα διαφθοράς και διαπλοκής. Δεν έχουμε άλλη λύση γιατί αυτό είναι και το αίτημα της κοινωνίας και όπου πάω μου λένε: «δεν θα βάλετε φυλακή κάποιον»;;; Λοιπόν θα βάλουμε! Ο πλαστήρας έβαλε, ο χώρος του κέντρου έστησε στον τοίχο κάποιους. Εγώ δεν έχω σκοπό να στήσω αν φέρουν τα λεφτά πίσω! Αν δεν τα φέρουν πίσω θα τους στήσω και εγώ στον τοίχο!......Διότι το κοινό αίσθημα είναι πάνω από όλα. Η ελλάδα καθηλώθηκε, δεν μπορεί να ζει φυσιολογικά αν αισθάνετε ότι οι κλέφτες κλέψανε και δεν δίνουνε λογαριασμό σε κανένανε και καλείτε ο φτωχός των 1000 ευρώ και των 500ων να πληρώσει τη μαύρη τρύπα των απατεώνων..Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι η ζωή σε αυτή τη χώρα.. Γι'αυτό πίσω το κλεμμένα αν θέλουν να γλιτώσουν το γουδί. Δεν θέλουν να φέρουν τα κλεμμένα και τα φυγάδεψαν και κάνανε offshore και ναυτιλιακές εταιρείες και ποσοστά και δεν θέλουν να τα γυρίσουν;;...ε τότε ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ !!!!!!» - Βασίλης Λεβέντης
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/02/blog-post_29.html

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ:
http://www.antidiaploki.gr/

ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ONLINE ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ WEB-TV
http://www.antidiaploki.gr/webtv.htm

ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.
ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΝΤΙΜΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.

----------------------------------------

Αγαπητέ φίλε

Το ΕΠΑΜ είναι του Καζάκη..
Ο εν λόγω κύριος αν και αρχικά όπως εμφανίστηκε στο ελληνικό κοινό έκανε καποιες οικονομικές αναλύσεις για την κριση σχετικά αξιόλογες , διοτι φαίνεται να ειναι οικονομολόγος στο επάγγελμα, όμως τελικά φάνηκε ότι είχε ύποπτες πολιτικές σκοπιμότητες το όλο σκηνικό και τελικά παρουσιάζοντας τον δήθεν "αντιστασιακό αντιμνημονιακό" ώστε να μαντρώσει τον κοπάδι και να τους προδώσει κατόπιν, αργότερα πολιτεύτηκε και ιδρυσε αυτό το κόμμα στο οποίο όμως επισημάναμε μεχρι στιγμής 3 πολύ ύποπτα μαύρα κατάμαυρα σημάδια για τον ρόλο του που πρέπει να προσέξουν ολοι οι εφυείς έλληνες αγνοί πατριώτες για να μη ξεγελαστούνε ξανά και ξανά και καταστραφεί τελείως η χώρα:

α) Αν και το κόμμα έχει τίτλο "Ενιαίο Παλαϊκο Μέτωπο" και ο τίτλος δεν περιέχει λέξεις οπως "δημοκρατία" αυτός επέλεξε για το κόμμα του ένα σύμβολο που είναι συνδυασμός του φρυγικού σκούφου της γαλλικής "δημοκρατικής" επαναστάσεως των ιακωβινών μαζί με το "Άνω Ορθό Τρίγωνο" (ή "οφθαλμός εν τριγώνω") που όπως μας αποκάλυψε η ΟΕΑ είναι ύπατο σύμβολο της φιλοσοφικής "δημοκρατικής χριστιανο-σοσιαλιστικής" εβραιομασονίας του Θετικού +Μ.Τ.Μ. που βρίσκεται υπό τις διαταγές της εβραισαξονικής θετικής υπερστοάς +Α.Ο.Α. Λονδίνου (Ordo Astrum Argentinum) που με τη σειρά της διοικείτε από την Δρακονιανή Κινεζική πλανητική υπερστοά HONG δεξιάς χειρός.. Ως γνωστών ακόμα και σε τελείως ανιστόρητους η γαλλική επανάσταση των ιακωβινών ήταν 100% μασονοκινούμενη με το "δημοκρατικό" τρίπτυχο του θετικού +Μ.Τ.Μ. (Μεγάλων Ανατολών) δηλαδή "Ελευθερία - Ισότης - Αδελφότης" συμπαιγνιακό σύνθημα με το αντίθετο του της θεοσοφικής "αυταρχικής βουδιστικο-ναζιστικής" μασονίας αρνητικού -Μ.Τ.Μ (Θεοσοφικές εταιρείες) με αντίθετο τρίπτυχο: "Υποταγή - Ιεραρχία - Πειθαρχία" που βρίσκεται υπό τις διαταγές της εβραισαξονικής αρνητικής υπερστοάς -Α.Ο.Α. Λονδίνου (Ordo Adeptis Atlantis) που με τη σειρά της διοικείτε από την Δρακονιανή Κινεζική πλανητική υπερστοά HONG αριστεράς χειρός... Δηλαδή η ..."Σοφία" της μιας συμπαιγνιακής μασονικής παράταξης είναι Ηλιθιότητα για την αντίθετη παράταξη, και το αντίστροφο! όμως "Τα Ενάντια είναι Ίδια" σύμφωνα με τον Άριστο Ηράκλειτο Εφέσιο, και ο νοών νοείτο. (Για το ξεσκέπασμα της συμπαιγνίας των χιλιετηρίδων δείτε εδώ: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/01/word.html )



Δείτε πιο πάνω και συγκρίνετε το σύμβολο αυτού του κόμματος με το μασονικό σύμβολο της γαλλικής επανάστασης και μασονικής ψευτο-δικαιοσύνης (οπού συνωμότες μασόνοι δικαστές δικαιώνουν άλλους εγκληματίες μασόνους με αναγνώριση μέσω μυστικών χειρονομιών,κλπ) στα αριστερά όπου αναγράφεται στα γαλλικά το μασονικό τρίπτυχο του +Μ.Τ.Μ.: "Ελευθερία - Ισότης - Αδελφότης" που ήταν στην ουσία και το σύνθημα αυτής της μασονικά στημένης επανάστασης.
Οι Άριστοι ήρωες του 1821 όμως και ο Άριστος Κολοκοτρώνης καταδίκασαν αυτή την επανάσταση και τα ξένα συντάγματα που αυτοί έφεραν στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα ο Κολοκοτρώνης αποκάλεσε το τότε "Σύνταγμα" Συντρίμμια της Ελλάδος, διότι πρόβλεπε την ίδρυση κομμάτων-κομματιών-συντριμμιών της Ελλάδας και ο διορατικός Γερος του Μοριά διέκρινε την ύπουλη αγγλοσαξονική και μασονική διεργασία του "Διαίρει και Βασίλευε" και όχι μόνο!!!

Ορίστε τι λέει η ΟΕΑ εδώ:

"Θυμηθειτε το Τραγικο Τελος της Αποτυχουσης Ελληνικης Επαναστασεως του 1821, προδομενοι αποδεκτες της παρουσης, ειτε εισθε "μπλε" , "κοκκινοι", "πρασινοι" , "οικολογοι" , "καρατζαφερικοι". Θυμηθειτε οτι οι Πρωτεργατες της Ελληνικης Επαναστασεως : Κολοκοτρωνης, Μαυρομιχαλης, Μακρυγιαννης και χιλιαδες σαν αυτους φυλακισθηκαν και εξοντωθηκαν ηθικα και βιολογικα απο τους προδοτες "ελληνες" Πολιτικους της "Δημοκρατιας", διοτι κατηγγειλαν το Συνταγμα και τους Νομους που απορρεουν απ' αυτο, ως ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ του Συνταγματος των Ιακωβινων- της Αποτυχουσης Γαλλικης Επαναστασεως, με σκοπο την Υποδουλωση των Ελληνων και την Αλλαγη Βαρδιας απο τον Τουρκο (μογγόλο) Κατακτητη στον Εβραιοβαυαρο Κατακτητη και Εβραιοβαυαρους (μογγόλους) Βασιλεις..."

Υ.Γ. Το ιστολόγιο και η Ο.Ε.Α. όπως είναι γνωστό εκπροσωπούμε όχι την κοινοβολευτική δημοκρατία το οποίο είναι το αφύσικο και το χείριστο των πολιτευμάτων μασονικής και εβραικής-σαξονικής προελεύσεως, αλλά εκπροσωπούμε την φύσει (Αξιοκρατία)Αριστοκρατία/δια αγώνων-μονομαχιών ως αρχέτυπο φυσικό πολιτευμα των Ελλήνων. Για περισσότερα και για την επώδυνη αφύπνισή σας, μελετήστε τα κείμενα της ΟΕΑ στο ιστολόγιο όπως π.χ. τα παρακάτω:

"Δημοκρατική Οργανική Αξιοκρατία" (Δ.Ο.Α.) ( = ΙΕΡΑΡΧΗΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/2.html

ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΟΧΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ
ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΗΘΙΚΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΧΛΟ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html


β) Στο Β' ύποπτο σημάδι σύμφωνα με στοιχεία της παρακάτω ιστοσελίδας ο Καζάκης φαίνεται να είναι όργανο της Bilderberg και της Τριμερούς παρόμοιος με τον Παπαδήμο. Οπότε τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα!!!
http://unconventionalnews.eu/%CE%9D%CE%AD%CE%B1-%CE%A4%CE%AC%CE%BE%CE%B7-%CE%A0%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD/kazakis-trilateral.html


γ) Στο Γ' ύποπτο και άμεσα σχετιζόμενο με το Β' σημάδι ο Καζάκης προδοτικά και δρώντας τελείως εναντίον της εθνικής ασφάλειας δήλωσε οτι: "ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ".. Λοιπόν εδώ είναι καραμπινάτη πλέον η προδοσία και τον αφήνουμε στην κρίση και στο φτύσιμο και στο ξεχέσιμο των αγνών πατριωτών Ελλήνων.. Διότι ο εν λόγω κύριος φαίνεται να εκπροσωπεί την "ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ"....
Τις αποδείξεις της εν λόγω άκρως προδοτικής και επικίνδυνης αντεθνικής δηλώσεως μπορείς να βρεις παντού στο διαδίκτυο.
Διότι οι Έλληνες αντίθετα με τις ελπίδες που είχε ο βρυκόλακας εβραιομασώνος Μητσοτάκης ΜπενΣαλόμ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ...ΚΙΠΑ, ΣΑΠΙΕ ΒΡΩΜΕΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΑ ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΚΟΡΗ ΣΟΥ (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/09/blog-post_5229.html ) ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΜΑΧΗΤΙ,... ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ !!!. (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/07/blog-post_07.html )

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ !!! ΓΑΜΗΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΠΑΛΙΑΡΧΙΔΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΒΡΩΜΕΡΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗ ΤΗΣ "ΝΔ" ΚΑΜΜΕΝΟΥ !!! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΞΙΟΙ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Προβατα ξυπνατε
http://www.youtube.com/watch?v=ytZt3FYU8bM

ΙΔΟΥ Ο ΜΠΕΝΑΚΗ ΧΩΡΕΜΗ Ή ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ - ΖΑΝΝΑ:
http://ethnikistis.blogspot.com/2012/01/blog-post_24.html

ΙΔΟΥ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ:
http://attikanea.blogspot.com/2011/10/blog-post_5202.html

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΑΜΑΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΔΩ:

Το ελληνικο κειμενο:
Η διανοητική εξόντωση του εβραιοσάξονα μισέλληνα Νιμιτς από την ΟΕΑ!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/01/blog-post_20.html

και το μεταφρασμενο στα αγγλικα:
Intellectual Death of Hebrew-Mongol Matthew Nimetz
http://hellenandchaos.blogspot.com/2010/01/intellectual-death-of-hebrew-mongol.html


Μετά απ'αυτά σε καλούμε λοιπόν αγαπητέ φίλε, όπως και όλους τους φίλους της Ο.Ε.Α. να εγκαταλείψεις τυχόν τελείως λάθος σκέψεις σύνταξης με τους στημένους που βάζει το ίδιο το σύστημα για να μαντρώνουν τον κοσμάκη παρουσιάζοντας τους τάχα "αντιστασιακούς" με αποκλειστικές οικονομικές πληροφορίες που τους δίνει το ίδιο το σύστημα να βγάλουν ώστε να "θαμπώσουν" τους αδαείς και αφελείς για να τους προδώσουν όμως κατόπιν, και με στημένους που ανήκουν στα μεγάλα τζάκια της μασονίας-τριμερούς-carnegie-fabians η/και σε τζάκια βολεμένων του συστήματος όπως υπήρξε και ο Καμμένος (ιδε: http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/11/blog-post_640.html ) ο οποίος ήταν επί 20 χρόνια βολευτής χωμένος στο όλο φαγοπότι και χωμένος στη σαπίλα του μεταπολιτευτικού κατεστημένου που κατέστρεψε και καταλήστεψε την Ελλάδα.. για τους παραπάνω λογους σε καλούμε και εσένα να στηρίξεις ενεργά τον Βασίλη Λεβέντη αλλά και για τους λόγους που ήδη εκθέσαμε και εδώ:

Βασίλης Λεβέντης: Θα τους στήσω και εγώ στο Γουδί! Ηχητικό Ο.Ε.Α. με θέμα τον Βασίλη Λεβέντη!
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/02/blog-post_818.html

Στηρίξτε στην ψηφοφορία τον Βασίλη Λεβέντη της Ένωσης Κεντρώων, ως τον μόνο έντιμο πολιτικό άνδρα που απέμεινε στην Ελλάδα
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/02/blog-post_29.html

Περί αποκλεισμού Βασίλη Λεβέντη από τα προδοτικα ΜΜΕ και τους δολιους στημενους Bloggers
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/05/bloggers.html

Βασιλης Λεβεντης: Ορθως τους εκτελεσαν στο Γουδι
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/05/blog-post_05.html


Υ.Γ.

Παραθετουμε τα σχολια απο το διαδικτυο σε απαντησεις προς Καζακικους, Καμμενικους και λοιπους:


Ο Λεβεντης ειχε προτεινει τον Παπαδημο τοτε που τον Παπαδημο δεν τον ηξερε κανεις επειδη ηταν τεχνοκρατης και οικονομολογος. ΑΛΛΑ με την προυποθεση να φυγουν ολα τα λαμογια οι υπουργοι και να ερθουν στις θεσεις τους πανεπιστημιακοι και τεχνοκρατες για να βαλουν μια ταξη. ΑΝΤΙ γι αυτο εγινε κυβερνηση Παπαδημου με αδωνη, βοριδη κτλ...Μολις τα ειδε αυτα ο Λεβεντης τον εκραξε τον Παπαδημο και ειπε οτι θα τον βρει απεναντι του παροτι ηταν ο πρωτος που τον ειχε προτεινει..Εγω τον Καζακη ειδα οτι τον εβγαζαν το Μεγκα, ο Αντεννα, ο Αλφα, το Σκαι και παντου...δεν ειδα να τον φιμωνουν...ισα ισα που απο τα καναλια εγινε γνωστος...Αντιθετα με τον Λεβεντη που τα μεγαλια καναλια 20 χρονια τωρα ζητημα να τον εχουν βγαλει 4-5 φορες. Και αν υπαρχει προπαγανδα στον Καζακη αυτους τους 6 μηνες, τι να πει ο Λεβεντης...?

Καλα φιλε εισαι οτι να ναι...αν δεν ξερεις μην μιλας γτ εκτιθεσαι...Οταν η Ελλαδα ειναι μπαχαλο εδω και 2 χρονια, ειχε κανει αυτη την προταση (εννοει την προταση που εκανε ο Λεβεντης με τον Παπαδημο) Λεβεντης σαν μια υστατη λυση να φτιαξουν λιγο τα πραγματα και μετα να γινουν εκλογες...Και οπως ειπα δεν ηθελε να γινει οπως τελικα εγινε η κυβερνηση Παπαδημου...Το καναλι 67 του Λεβεντη το ειχαν κλεισει το 93 ο Μητσοτακης και ο Παπανδρεου. Και εχει τηλεοπτικο βημα γτ πουλησε τις μετοχες του στο extra με τον ορο να κανει μια εκπομπη την βδομαδα. Αυτα για την ιστορια. (Μαλιστα στο δελτιο του extra, δεν τον καλεσαν καμια φορα ανω όλα τα προδοτικα πουστοσκυλα εκαναν πασαρελα). Δεν τον φοβουνται τον Λεβεντη που λεει για το σκανδαλο του χρηματιστηριου, για τους καναλαρχες, για τον Κοκκαλη, τον Βαρδινογιαννη, τον Κυριακου, τον Λιατση, τον Αλαφουζο κτλ...? Δεν τον φοβουνται οταν ξερει καθε κομμα τι απατεωνιες εχει κανει και δεν κωλωνει να της πει? Και αφου εσυ μιλας για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για πες μου γτ το κομμα του καζακη αναφερεται ονομαστικα στα γκαλοπ? ΓΙΑΤΙ? Αυτος ειναι ο πολεμος που δεχεται? Τεσπα δεν συνεχιζω την κουβεντα γτ εχω βαρεθει πλεον αυτες τις συζητησεις

και μονο που λες το ιδιο γινετε με τον Καμμενο γτ οχι και για το Επαμ δειχνει πολλα....να σου ξαναπαντησω για τον Παπαδημο...Ο Λεβεντης σκεφτηκε λογικα και ειπε πριν εναμιση χρονο...απο ολους τους αχρηστους που ειναι μεσα στην βουλη τουλαχιστον ο Παπαδημος ειναι στα οικονομικα και μεσα στα πραγματα. Ισως με τους καταλληλους τεχνοκρατες να κανει κατι. Ηταν η μονη σοβαρη, γρηγορη και εφικτη προταση που υπηρχε πριν εναμιση χρονο. Τελικα ο παπαδημος μεχρι τωρα εχει βγει μουφας και τον κραζει και ο Λεβεντης. Και ολα αυτα που λες για τον Καζακη καλα κανει και τα λεει, αλλα ο Λεβεντης τα λεει αυτα απο το '90 τοτε που ο Καζακης ηταν αραχτος στο ΚΚΕ... οποτε εγω προσωπικα θα προτιμησω το original (Λεβεντη) που επισης δεν εχει μπει ποτε στην βουλη και δεν εχει παρει ποτε βουλευτικο μισθο....αντιθετα με τον Καζακη

Το 2009 ο Λεβεντης ειχε στειλει στους εισαγγελεις καταγγελια για ακυρωση του εκλογικου αποτελεσματος και επαναληψη των εκλογων με ισους ορους...οπως βλεπεις ο Λεβεντης δεν πιανεται πουθενα...τελος τωρα γιατι κουρασαμε.
Σορυ φιλε αν δεν ξερω κατι παραπανω για τον καζακη και ευχαριστω που μου το ειπες. Αλλα αν το παμε ετσι και ο Λεβεντης εχει μια ιστορια στον αγωνα κατα της χουντας. Επισης συνεβαλε στην συνταξη αρθρων του συνταγματος, και ηταν ενα απο τα ιδρυτικα στελεχη του πασοκ και το 1981 (προσεξε το 81 τοτε που το πασοκ αρχιζε την αυτοκρατορια του...) εφυγε επειδη δεν συμφωνουσε με αυτα που εβλεπε...Μου λες οτι ο Καζακης ηταν μεχρι το 98 στο κκε...και το κκε εχει κανει αρκετες λαμογιες...αν ηταν μαγκας να εφευγε απο την δεκαετια του 80....

φιλε για να κανεις ενα κομμα και να μπεις στην βουλη σαν αρχηγος του θελει κι αλλα πραγματα εκτος απο τα οικονομικα που εχει σπουδασει ο καζακης και που οντως χρειαζονται αυτην την κρισιμη εποχη για την ελλαδα....Τοτε που ηταν στο κκε κατηγγειλε ποτε τα λαθη του κκε? Μας ειπε ποσο στοιχιζουν οι διαφημισεις στην τιβι και στις εφημεριδες? Ποσο στοιχιζει ο αφισοπολεμος? Με ποιανου λεφτα τα εκανε αυτα το κκε? Μας ειπε ποτε γιατι ο ελληνικος λαος να πληρωσει τα εκατονταδες εκατομμυρια που χρωστουσε το κκε στην ρωσια? Για τις πλαστες συνταξεις? Μας ειπε αν ειναι νομιμα τα κεντρικα στον περισσο? Μας ειπε ποσα ειχε πληρωσει το ελ. κρατος για το καταστραμμενο αρχειο του κκε απο τις πλημμυρες? Δηλαδη ολα αυτα τα χρονια σιωπουσε για τις πολιτικες ρουφιανιες? Και τελικα μου λες οτι εφυγε το 98 λογω του εοκ? Τωρα ειναι που ειμαι ακομα πιο υποψιασμενος απεναντι του. Σου ειπα μακαρι να βγω λαθος και να βγει σωστος γτ πανω απ ολα θελω η ελλαδα να παει καλα


ΜΟΝΟ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΜΟΛΙΣ ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΚΡΙΣΗ,ΤΥΠΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΧΟΥΝΤΑ Ή ΠΤΩΧΕΥΣΗ.Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ;

ΨΗΦΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 90. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΖΑΚΗ. ΟΧΙ ΣΕ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΜΕ ΦΕΡΕΤΖΕ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ;;;; ΟΞΩ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ....

ΟΞΩ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΖΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΥΣΕΙΣ.

 http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2012/03/blog-post_01.html

Το ΟΧΙ στα γερμανικά προιόντα αρχίζει να αποδίδει

Αρχίζει και αποδίδει οδυνηρά για τους Γερμανούς το εμπάργκο στα γερμανικά προϊόντα που έχουν κηρύξει οργανώσεις και φορείς: Μείωση της τάξεως του 13%, η οποία αντιστοιχεί σε 5,1 δισ. ευρώ, εμφάνισαν οι γερμανικές εξαγωγές προς την Ελλάδα το 2011, σύμφωνα με τον επικεφαλής Εξωτερικού Εμπορίου του Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Φόλκερ Τράιερ...


Η μικρότερη ζήτηση αφορά στα οχήματα και τις μηχανές και βεβαίως απεικονίζει «την επώδυνη διαδικασία προσαρμογής στην Ελλάδα κια το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των Ελλήνων κατά της Γερμανίας», δήλωσε ο Φ.Τράιερ στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, τα στοιχεία της Ομοσπονδιακής Στατιστικής Υπηρεσίας δείχνουν πως οι εξαγωγές της Γερμανίας προς την Ελλάδα έχουν επιστρέψει στα επίπεδα του 2002 και έπεται συνέχεια, καθώς εντείνεται το αρνητικό κλίμα μεταξύ των καταναλωτών για τα γερμανικά προϊόντα.

Στην Ελλάδα το ρεύμα άρνησης αγοράς γερμανικών προϊόντων εντείνεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα από τις πωλήσεις τροφίμων στα σούπερ - μάρκετ, μέχρι τα γερμανικά αυτοκίνητα που πλέον έχουν καταρρακωθεί οι πωλήσεις τους...

Για το 2012 υπολογίζεται ότι οι μειώσεις των γερμανικών εξαγωγών θα ξεπεράσουν το 17% και το συνολικό ποσό τα 17 δισ. ευρώ. "Κομμένα πια τα δανεικά" λένε οι Γερμανοί, "κομμένα πια και τα γερμανικά προϊόντα" λένε οι καταναλωτές, όπου το σύνθημα είναι "Και το τελευταίο ευρώ οπουδήποτε αλλού εκτός από γερμανικά προϊόντα."

 
 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/03/blog-post
 
http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2012/03/blog-post_6381.html

Έρχεται η ανάπτυξη με 359 ευρω τον μήνα.


Έρχεται η ανάπτυξη με βασικό μισθό τετρακόσια πενήντα ευρώ και τριακόσια πενήντα για τους νέους
κάτω των εικοσιπέντε η ανάπτυξη είναι σίγουρη.

Οι επενδυτές ήδη κάνουν ουρά στα σύνορα για να έρθουν στον επίγειο παράδεισο.

Είναι απολύτως σίγουροι ότι οι επενδύσεις τους θα αποδώσουν τάχιστα τα μεγαλύτερα δυνατά κέρδη και πώς να μην είναι αλώστε? αφού αυτός ο πακτωλός χρημάτων που θα συσσωρεύσουν οι εργαζόμενοι λογω των υψηλών αμοιβών τους θα διοχετευτεί σίγουρα στην κατανάλωση, με αποτέλεσμα οι επενδύτες να θησαυρίσουν.

 Παράδειγμα ένας μισθωτός ο όποιος προς το παρόν παίρνει σαν μισθό το ιλιγγιώδες ποσό των τετρακοσίων πενήντα ευρώ και έχει να πληρώσει να χαμηλό ενοίκιο των 200 ευρώ
τον μήνα “δεν υπάρχει τόσο χαμηλό ενοίκιο αλλά το βάζουμε σαν υπόθεση εργασίας”

Θέλει λοιπόν αυτός ο εργαζόμενος για να πάει στην δουλεία του και 25 εισιτήρια Χ1.40 ευρω=35 ευρώ τον μήνα
Ένα γάλα από τα φτηνά 1.20Χ30=36 ευρώ ,
Μια φρατζόλα ψωμί 0.70 λεπταΧ30=21ευρω,
Ένα καφέ την ημέρα Χ 1 ευρώ=30 ευρώ φθηνός  θα μου πείτε αλλά υπόθεση εργασίας κάνουμε.
Οργανισμοί κοινής ωφελείας ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ ΚΙΝΗΤΟ 100 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.
Κοινόχρηστα περιλαμβανομένης της θέρμανσης 30 ευρώ τον μήνα
 Έχουμε  σύνολο 456 ευρώ τον μήνα.
Αυτά τα έξοδα βγαίνουν σφιχτά σαν πάγια έξοδα.

Τώρα στα έξοδα δεν έχουμε υπολογίσει ότι αυτός ο άνθρωπος για να μπορεί να δουλέψει πρέπει και κάτι να φάει, πολυτέλεια θα μου πείτε αλλά είναι νόμος της φύσης, αυτό ακόμα δεν έχει καταφέρει να το ανατρέψει η νεοφιλελεύθερη πολιτική των νεοταξιτών  .

Θέλει επίσης και να ντυθεί εκτός και εάν οι νεοφιλελεύθεροι μοιράσουν στους εργαζόμενους προβιές σε ένδειξη της μεγαλοψυχίας τους.

Επίσης το παράδειγμα μας περιλαμβάνει εργαζόμενο χωρίς παιδιά ο όποιος δεν είναι κάτοχος ΙΧ αυτοκινήτου.

Υπόψη στο παράδειγμα μας περιλαμβάνεται εργαζόμενος υψηλόμισθος των τετρακοσίων πενήντα ευρώ και όχι νέος μέχρι είκοσι πέντε ο όποιος αμείβεται με τριακόσια πενήντα ευρώ τον μήνα, αυτός είναι ήδη νεκρός και δεν το του το έχουν πει προσποιείται ότι ζει.

Επίσης έχουμε παραλείψει την φορολογία αυτού του εργαζομένου γιατί υπερβαίνει το ποσό των πέντε χιλιάδων ευρώ ετησίως και φορολογείται.

Υπόψη ότι αυτοί οι μισθοί ισχύουν για σήμερα στο επόμενο τόνο όπως οι ίδιοι λένε θα πέσουν και άλλο.

Θυμίζουν έντονα το ανέκδοτο του χότζα που είχε πει ότι μόλις έμαθα τον γάιδαρο να μην τρώει αυτός ψόφησε.

Χαλάρωσε λοιπόν και ξαναψήφισε μας εάν γίνουν εκλογές διαφορετικά θα πτωχεύσεις.
Έρχεται λοιπόν η ανάπτυξη όπως προσπαθούν να μας πείσουν οι εκπρόσωποι της νέας τάξης πραγμάτων.

Εξάλλου για μαλακα σε είχαμε πάντα τώρα θα αλλάξεις?...

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/359.html

Ισραηλινά συμφέροντα θέλουν τους Έλληνες πειραματόζωα!


Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών καταγγέλλει ποιοι και γιατί έχουν κάνει πειραματόζωα τους Έλληνες, ενώ δηλώνει έτοιμος να τα πει και στον εισαγγελέα!


Για ισραηλινά συμφέροντα, τα οποία –σύμφωνα με τις πληροφορίες του- βρίσκονται πίσω από....
τη φασόν παραγωγή πάμφθηνων φαρμάκων σε χώρες του Τρίτου Κόσμου μιλά ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, με αφορμή τον εφαρμοστικό νόμο για την Υγεία που ψηφίστηκε την Τετάρτη και θεσμοθετεί την επιλογή του φθηνότερου σκευάσματος. Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, σε συνέντευξή του στο newsbomb.gr, επισημαίνει ότι τα συγκεκριμένα συμφέροντα είχαν, προ διετίας, συνδεθεί με τον Γ. Παπανδρέου –που ήταν τότε και υπουργός Εξωτερικών- όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας την Ελλάδα ως κερκόπορτα. «Εχουμε γίνει πειραματόζωα» τονίζει ο ίδιος στο newsbomb.gr και, αφού ξεκαθαρίζει ότι είναι έτοιμος να καταθέσει και στον εισαγγελέα εφόσον κληθεί, προσθέτει: «Λόγω της οικονομικής κρίσης, “δικαιολογούνται” πια κάθε είδους τακτικές».


Ο κ. Λουράντος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας ότι οι ξένοι κολοσσοί με τα φθηνά σκευάσματα από χώρες του Τρίτου Κόσμου θα μονοπωλήσουν την ελληνική αγορά, θα εξαφανίσουν τα ελληνικά φάρμακα, θα διαλύσουν την ελληνική φαρμακοβιομηχανία και –στη συνέχεια, όταν θα «παίζουν» μόνοι τους στο γήπεδο- θα αυξήσουν τις τιμές τους, εκτοξεύοντας τελικά τη φαρμακευτική δαπάνη. Επίσης, ο ίδιος αμφισβητεί ότι -στο εξής- η Ελλάδα θα έχει τη δυνατότητα να διασφαλίζει την ποιότητα των φαρμάκων που κυκλοφορούν στη χώρα «όταν εν ονόματι του φθηνότερου φαρμάκου θα έρχεται ο κάθε ένας να φέρνει φάρμακα από οπουδήποτε με πλαστά πολλές φορές πιστοποιητικά».


olympia

ΠΗΓΗ 
 
http://helleniclegion.blogspot.com/2012/03/blog-post_1236.html

FDP: Ακριβότερα θα πλήρωνε η Γερμανία μια χρεοκοπία της Ελλάδας



«Οι συνέπειες μιας χρεοκοπίας και εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν για τη Γερμανία μεγαλύτερες απ΄ ό,τι η οικονομική βοήθεια προς τη χώρα", υποστηρίζει ο γενικός γραμματέας των Γερμανών Φιλελευθέρων Πάτρικ Ντέρινγκ, σε συνέντευξή του στην κυριακάτικη έκδοση της "Bild".

Ο Π. Ντέρινγκ σημειώνει ότι "τώρα οι Έλληνες εφαρμόζουν όσα έχουν υποσχεθεί", θεωρεί ότι οι περισσότεροι Έλληνες εκτιμούν την προσφορά της Γερμανίας και ζητεί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια "να συμβάλει στο να πέσουν οι τόνοι, αντί να οξύνει τη διαμάχη».
«Αντιλαμβάνομαι πλήρως το γεγονός ότι οι πολίτες αγωνιούν λόγω του ύψους της χρηματικής βοήθειας (για την Ελλάδα) και για την εξάρτηση από τις χρηματαγορές», σημειώνει ο γγ του FDP.

Διευκρινίζει ωστόσο, ότι ως οικονομολόγος, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως μία χρεοκοπία και αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ θα είχε για τη Γερμανία χειρότερες συνέπειες απ΄ ό,τι οποιοδήποτε πακέτο οικονομικής βοήθειας.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις εισηγήσεις Γερμανών πολιτικών για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, ο κ. Ντέρινγκ καλεί τους πολιτικούς που εκλέγονται στη Γερμανία να ενδιαφέρονται για αποφάσεις που λαμβάνονται στην Γερμανία.

«Δεν χρειάζεται να σπάμε το κεφάλι μας για αποφάσεις που η Ελλάδα μπορεί να λάβει μόνη της», λέει χαρακτηριστικά και προσθέτει ότι είναι «κρίσιμης σημασίας το γεγονός ότι οι Έλληνες τώρα εφαρμόζουν όσα έχουν υποσχεθεί». Τονίζει, πάντως, ότι η υπομονή των εταίρων, τόσο στη Γερμανία όσο και σε ολόκληρη την Ευρώπη, δοκιμάστηκε- στο μεταξύ- ιδιαίτερα. «Εξ΄ ου και ισχύει το εξής: Μόνο όταν γίνουν περισσότερα, θα υπάρξει και περισσότερη βοήθεια», επισημαίνει.

«Να αναγνωρίσει η Ελλάδα την αλληλεγγύη που της δείχνουν- Πυροσβεστικά πρέπει να δρα ο Κ. Παπούλιας»

Σε ό,τι αφορά τη στάση των Ελλήνων, ο Π. Ντέρινγκ εμφανίζεται πεπεισμένος ότι οι περισσότεροι αναγνωρίζουν την προσφορά της χώρας του, αλλά διαχωρίζει τη θέση του σχετικά με κάποιους πολιτικούς.

«Κάποιοι πολιτικοί, προ πάντων της αντιπολίτευσης, προτιμούν να βρίζουν την Ευρώπη παρά να κατονομάζουν τα δικά τους σφάλματα. Με θλίβει το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή χώρα απ΄ όσες βρίσκονται σε δυσκολία, όπου δεν υπάρχει ευρεία συμμαχία η οποία να υποστηρίξει την εφαρμογή των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων», επισημαίνει και προσθέτει:

"Ποτέ δεν είναι αργά για έναν λόγο ευχαριστίας και αναγνώρισης για την αλληλεγγύη που επιδεικνύουν οι Γερμανοί και άλλοι Ευρωπαίοι. Έτσι, ο Έλληνας Πρόεδρος θα μπορούσε να συμβάλει στο να πέσουν οι τόνοι παρά να οξύνει τη διαμάχη".

ethnos.gr

 
http://logioshermes.blogspot.com/2012/03/fdp.html

ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ Κ...ΟΥ!

Ακούγοντας τις προάλλες τον πρωθυπουργό μας να λέει ότι τον επόμενο μήνα πρέπει να ανακάμψουμε, να δείξουμε σημάδια ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ και ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κι άλλα τέτοια λόγια που είναι ωραία να τα ακούς αλλά εκ των προτέρων ξέρεις
ότι δε θα ισχύσουν,το μυαλό μου πήγε σ΄αυτό το υπέροχο άγαλμα που κοσμεί κάποιον υπαίθριο χώρο της Βαρκελώνης(Poblenou) και σκέφτομαι, λες να καταντήσουμε έτσι σκελετωμένοι?



Ωραία τα έλεγε αλλά δε μας είπε πώς θα γίνει η ανάπτυξη στην Ελλάδα?
-Με δουλειά?
Ναι, αλλά που είναι οι δουλειές?
-Θα μειώσει τα κόστη παραγωγής,διατροφής πρώτης ανάγκης, καύσιμα, φόρους, θα φέρει επενδυτές?
Η ανάπτυξη είναι γενικευμένη έννοια.
Όταν τη προφέρουμε να στοχεύουμε σε συγκεκριμένα δεδομένα.
Άκουσα ότι μέσω του ΕΣΠΑ θα χρηματοδοτηθούν τα μεγάλα έργα με τους δρόμους.
Να γίνουν τα έργα κανείς δε λέει να μη γίνουν, θα δώσουν και δουλειά, αλλά δε μπορώ να καταλάβω πώς θα επέλθει η ανάπτυξη όπως την εννοεί ο κύριος Παπαδήμος.
Να επενδύσουμε μόνοι μας?
Σε ποιο τομέα?
Υπάρχει κάτι οργανωμένο στο μυαλό του πρωθυπουργού μας?
Και να υπάρχει δε μας το είπε.
http://kolindrinamaslatia.blogspot.com

http://ksipnistere.blogspot.com/2012/03/blog-post_1967.html

Ντροπή! Μακεδονία αποκαλεί τα Σκόπια, site του ΠΑΣΟΚ! (φωτό)


Πέμπτη φάλαγγα εν δράσει;
Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε το ΠΑΣΟΚ, να υπερασπιστεί τώρα, αυτά που δεν υπερασπίστηκε όταν έπρεπε, αλλά η διαπίστωση αυτή απέχει πολύ , από το να αποκαλούνται “Μακεδονία” τα Σκόπια , από το κόμμα που κυβέρνησε για πάνω από 20 χρόνια την μεταπολιτευτική Ελλάδα και τους Έλληνες!
Και για του λόγου το αληθές κοιτάξτε την φωτό. Στην Ιπποκράτους το έχουν δει αυτό;
ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/03/site_04.html

ILLUMINATI ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Μας έκανε τρομερή εντύπωση στο βίντεο της ανάρτησηςΠΑΤΑ ΕΔΩ το παιχνίδι Illuminati. Έτσι ψάξαμε λίγο παραπάνω τι κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα σας παρουσιάσουμε σε μία αναγκαστικά λίγο μακροσκελή δημοσίευση, τι ακριβώς είναι αυτό το παιχνίδι.

Καταρχήν είναι της εταιρείας SJG που έχει τα αρχικά του δημιουργού του συγκεκριμένου παιχνιδιού Steve Jackson και το G σημαίνει Games. O Steve Jackson έχει βγάλει αρκετά παιχνίδια άλλα με κάρτες όπως το Illuminati και άλλα χωρίς κάρτες, που μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της εταιρείας τουhttp://www.sjgames.com/ . Το σήμα της εταιρεία είναι αυτό.


Η πυραμίδα με το μάτι. Σας θυμίζει κάτι; Το έχετε δει κάπου αλλού; Προχωράμε…

Ο Steve Jackson γεννήθηκε το 1953. Δούλεψε αρχικά στις εταιρείες Metagaming Concepts designing such games as Ogre και στην The Fantasy Trip. Το 1980 ίδρυσε την δική του εταιρεία SJG. Το 1990 Αμερικάνικες Μυστικές Υπηρεσίες, έκαναν έφοδο στα γραφεία της εταιρείας για έρευνα που ποτέ δεν αποκαλύφθηκε για ποιον ακριβώς λόγο έγινε. Ίδρυσε στη συνέχεια την Electronic Frontier Foundation για να αντιμετωπίσει τέτοια φαινόμενα. Φυσικά οι μυστικές υπηρεσίες δεν βρήκαν κάτι μεμπτό στην εταιρεία του…
Μένουμε στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Η ιδέα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1981 και παρουσιάστηκε την άνοιξη του 1982 ασπρόμαυρο αρχικά.

Επανεκδόθηκε έγχρωμο αργότερα και σήμερα αποτελείται από το βασικό κορμό και τρεις επεκτάσεις. Λογικό είναι σήμερα, να έχει κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον αρχικό σχεδιασμό.

Παίζεται από 2-8 παίκτες αν και μας προτείνεται ότι ο καλύτερος συνδυασμός γίνεται όταν παίζουν 4-6 και η διάρκεια του είναι από 1-6 ώρες.

Υπάρχουν συνολικά πάνω από 300 επίσημες κάρτες μέσα από τις επανεκδόσεις του παιχνιδιού. Ο κάθε παίκτης παίρνει έναν ρόλο και και εκπροσωπεί έναν «φορέα» όπως η CIA, η διεθνής κουμμουνιστική συνομωσία κλπ. Κάθε ομάδα έχει συγκεκριμένη δύναμη, αξία και στόχους. Οι κάρτες, κατά την εταιρεία, είναι αστείες και περιέχουν θεωρίες συνομωσίας αλλά και κάποια απροσδόκητα φαινόμενα και περιστατικά.
Ο στόχος του παίκτη είναι να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο μέσω των καρτών και να καταστρέψει τους υπόλοιπους, ελέγχοντας τους. Για να το πετύχει αυτό, μπορεί ακόμα και να εξαπατήσει τους υπόλοιπους, είναι θεμιτό από τους κανόνες του παιχνιδιού!
Υπάρχουν ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ παίκτες και ομάδες παικτών που ασχολούνται με το παιχνίδι και διαδικτυακά.
Αυτά εν ολίγοις για να καταλάβετε στο περίπου, τι ακριβώς γίνεται στο παιχνίδι. Πάμε όμως στο κυρίως μενού που είναι οι κάρτες του παιχνιδιού και τι απεικονίζουν αυτές. Πάμε να δούμε αναλυτικά. Δε θα αναπτύσσουμε πολύ την κάθε κάρτα, γιατί θα πρέπει να γράψουμε πάρα πολλά. Λίγα και καίρια θα αναφέρουμε.


Ξεκινάμε λοιπόν.

1η κάρτα


Σβήνουμε την… Ιστορία! Θέλετε σχόλιο εδώ; Απλά θυμηθείτε την συμφωνία του γαπ με τους τούρκους για «ξαναγράψιμο» των βιβλίων Ιστορίας και την πιθανή κατάργηση του μαθήματος από τις Διαμαντοπούλου – Δραγώνα στο Λύκειο που έρχεται κάνοντας το μάθημα προαιρετικό.











2η κάρτα

9/11 Με αυτήν την κάρτα αποκτάτε έλεγχο και επιρροή σε ομάδες βίας – τρομοκράτες. Αλλά τι εκρήγνυται και που; Είναι καταφανέστατο. Δίδυμοι Πύργοι.













3η κάρτα



Βρε βρε βρε το Αμερικάνικο Πεντάγωνο. Και βγαίνει φωτιά από μέσα του. Σα να έγινε και αυτό. Πότε; Την μέρα που έπεσαν και οι Δίδυμοι Πύργοι. Φαντάζομαι να έχετε δει το βίντεο που δείχνει ότι οι εκρήξεις στο Πεντάγωνο δεν έγιναν από την πτώση αεροπλάνου, αλλά από κάτι άλλο. Έχουν γραφεί πάρα πολλά για το συγκεκριμένο δε χρειάζεται να επεκταθούμε.









4η κάρτα



Μόλυνση – νέφος πάνω από την πόλη και μείωση πληθυσμού. Μάλιστα. Έχετε ακούσει για μελέτες που επιστήμονες απέδειξαν ότι, ο αντρικός πληθυσμός που κατοικεί σε πόλεις τα επόμενα χρόνια δε θα έχει τόσο δυνατό σπέρμα και μοιραία η αναπαραγωγή (σε αυτό συμβάλλουν και άλλοι παράγοντες όπως η οικονομική κρίση) θα γίνεται όλο και δυσκολότερη.









5η κάρτα



Κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων. Τα έχουμε δει με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας κλπ…













6η κάρτα



Επιδημία και ο κόσμος σε καραντίνα. Ας κάνουμε και κανά έξτρα εμβόλιο, βλέπετε την σύριγγα… Όπως λέει η κάρτα δεν είναι στιγμιαία επίθεση και δεν καταστρέφει τον στόχο.
Άρα να περιμένουμε επαναλήψεις τέτοιων ενεργειών;











7η κάρτα

Φωτιά και λάβρα στο Λονδίνο και το Big Ben, σα να γέρνει λίγο. Η κάρτα μιλά για δυο καταστροφές στο ίδιο μέρος… Τελευταία σε Γαλλία και Αγγλία κάνουν λόγο για επικείμενο τρομοκρατικό χτύπημα. Πως το ξέρουν; Ποιον φοβούνται;
Η ώρα στο ρολόι είναι 11 και 11… Κάτι σημαίνει αυτό. Το αγαπημένο νούμερο των illuminati είναι το 11.











8η κάρτα



Κάποιοι "ειρηνιστές" σκοτώνουν για την ειρήνη έναν… αστυνομικό; Μάλιστα θα το δούμε και αυτό;













9η κάρτα


Αυτό είναι το τέλος. Η κασέτα τελείωσε. Και τελειώνει κάπου στην Ασία το παιχνίδι από ότι φαίνεται στο χάρτη.














10η κάρτα





Ξένη βοήθεια. Βοήθεια στον τρίτο κόσμο, ΜΚΟ κλπ… Να βοηθήσουμε παντού. Να υιοθετήσουμε αφρικανάκια, ασιατόπουλα, να στείλουμε λεφτά σε όλο τον κόσμο, ενώ εδώ στην Πατρίδα μας κάποιοι πεινάνε ή είναι άστεγοι. Δεν είναι παραλογισμός αυτή η κατάσταση;
Στην κάρτα φαίνεται ότι τα χρήματα τα παίρνουν από έναν εξωγήινο 4 χέρια. Οι τρεις χώρες φαίνονται, ΗΠΑ, Αγγλία και Γερμανία. Το τέταρτο χέρι είναι σίγουρα Ασιάτη εξ΄ ού και το κίτρινο χρώμα, πιθανόν συμβολίζει την Ιαπωνία (κιμονό).





11η κάρτα



Διαβολική πανούκλα στο Καπιτώλιο. Σαν πολλοί διάολοι δε μαζεύτηκαν εκεί; Πάνω μέσα και έξω. Άρα ποιοι δίνουν κατεύθυνση στο «κέντρο» της Παγκόσμιας Υπερδύναμης;












12η κάρτα


Σπασμωδικές κινήσεις. Μάλλον εννοεί αντιδράσεις του κόσμου, απέναντι σε κάποιον κυβερνώντα. Φαίνεται από τα αυγά και ντομάτες που έχουν σκάσει στο τζάμι ενώ αυτός ομιλεί. Πιθανόν, να είναι αφροαμερικανικής καταγωγής, αν κρίνουμε από το χρώμα του.












13η κάρτα




Όσο πιστεύετε σε μεταφυσικά φαινόμενα , τόσο θα δυσκολευτείτε να καταλάβετε ότι τα σημάδια είναι πραγματικά γεγονότα. Αυτή την ερμηνεία δώσαμε στην διπλανή κάρτα.












14η κάρτα



Εδώ φαίνεται κάτι που ουσιαστικά γνωρίζουμε σήμερα. Δεν υπάρχει καμιά ασφάλεια στους υπολογιστές. Όλα είναι υπό έλεγχο.













15η κάρτα




Ανώτατο δικαστήριο. Αν έχεις πρόσβαση εκεί, μπορείς να ακυρώσεις οποιαδήποτε πράξη κυβερνητικού σχήματος…













16η κάρτα


Η σινδώνη του Χριστού είναι ψεύτικη και η αληθινή είναι φυλαγμένη κάπου μακριά και χρησιμοποιείται σε νυχτερινές τελετές. Λέτε να ξέρει και αυτό ο Steve Jackson;













17η κάρτα




Οι κάθε είδους συνομωσιολόγοι που συχνά χλευάζονται, ίσως επιτηδευμένα, επιβραβεύονται από τους Ιlluminati γιατί οι επαναστατικές απόψεις τους, συχνά περιέχουν χρήσιμες για τους Illuminati ιδέες. Άραγε παίρνουν και χρήματα;










18η κάρτα

Γνωστό και από την ταινία Knowing του 2009 και αναφέρεται στην οικολογική καταστροφή που είχαμε φέτος στον Κόλπο του Μεξικό από τη διαρροή πετρελαίου στην BP. Άλλη μια προφητεία του Steve Jacson. Μα ποιος ο Νοστράδαμος είναι;













19η κάρτα





Και άλλοι θα αποκτήσουν πυρηνικές δυνατότητες, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Για το 1981 μιλάμε, θυμίζουμε… Μας προβληματίζει λίγο το ότι βάφουν τον πύραυλο με ροζ χρώμα. Γιατί άραγε;









20η κάρτα



Βακτήρια που τρώνε τη σάρκα. Aids το 1981 για παράδειγμα δεν γνωρίζαμε τι είναι. Από τότε έχουν προκύψει και άλλες πανδημίες στον πλανήτη.














21η κάρτα




Βρε τι έχουμε εδώ; Τον καιρό θα τον ελέγχουμε με τα αεροπλάνα; Ξέρουμε ότι το χαλάζι το «χτυπάνε» πριν πέσει στη γη . Για τα chemtrails έχετε ακούσει αρκετοί…
Αλλά και έλεγχο καιρού; Θέλουν να φέρουν ζέστη κάπου; Θα την φτιάξουν. Μήπως θυμάστε τι θερμοκρασίες είχαν στη Ρωσία φέτος το καλοκαίρι; Λίγο πάνω από 40ο C έφτασε…









22η κάρτα




Εσείς μιλάτε και κάποιοι σας παρακολουθούν. Μπορεί να κάθονται όπως η κυρία στο στύλο το 1982, αλλά σήμερα αυτό γίνεται πολύ πιο εύκολα μέσω Echelon, facebook, κλπ κλπ. Έχετε ακούσει και για την Wiki-leaks φαντάζομαι τελευταία ε;











23η κάρτα



Κάθε λίγο και λιγάκι βρίσκεται στο ηλ. Ταχυδρομείο σας τέτοιες ψεύτικες υποσχέσεις. Κάνε αυτό και πάρε π.χ 100000 ευρώ. Περιλαμβάνονται hoax mail κλπ. Σου δημιουργούν ψευδαισθήσεις.












24η κάρτα


Σώστε τη χελώνα Καρέτα-καρέτα . Διάφορες ΜΚΟ, με ύποπτες χρηματοδοτήσεις, που ασχολούνται με τη σωτηρία του… ιπτάμενου χιμπατζή της Σουαζιλάνδης.














Έχουμε βρει και πολλές άλλες κάρτες και τη σημασία τους. Σας δείξαμε μερικές από αυτές για να προβληματιστείτε. Αρκετές κάρτες παρουσιάζουν γεγονότα που έχουν γίνει και άλλες ΠΙΘΑΝΟΝ (για εμάς ισχύει το ΠΙΘΑΝΟΝ) να γίνουν.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορέσαμε να βρούμε παραπάνω στοιχεία για τον Steve Jackson και βασικά από πού εκπορεύονται όλες οι δραστηριότητές του.

Ως ypotheto έχουμε σαφή άποψη για τα τεκταινόμενα. Στόχος μας είναι να προβληματιστείτε λίγο παραπάνω...

Για κλείσιμο, παρακολουθείστε το VIDEO. Δεν μπορεί να είναι όλα...τυχαία. Αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε όλα όσα παρουσιάζονται στο video!!! Για εμάς υπάρχει και... Θεός. Και δυστυχώς, αυτό το ξεχνούν στις μέρες μας οι περισσότεροι.



ypotheto
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters