Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Ισραηλινά συμφέροντα θέλουν τους Έλληνες πειραματόζωα!


Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών καταγγέλλει ποιοι και γιατί έχουν κάνει πειραματόζωα τους Έλληνες, ενώ δηλώνει έτοιμος να τα πει και στον εισαγγελέα!


Για ισραηλινά συμφέροντα, τα οποία –σύμφωνα με τις πληροφορίες του- βρίσκονται πίσω από....
τη φασόν παραγωγή πάμφθηνων φαρμάκων σε χώρες του Τρίτου Κόσμου μιλά ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών, με αφορμή τον εφαρμοστικό νόμο για την Υγεία που ψηφίστηκε την Τετάρτη και θεσμοθετεί την επιλογή του φθηνότερου σκευάσματος. Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντίνος Λουράντος, σε συνέντευξή του στο newsbomb.gr, επισημαίνει ότι τα συγκεκριμένα συμφέροντα είχαν, προ διετίας, συνδεθεί με τον Γ. Παπανδρέου –που ήταν τότε και υπουργός Εξωτερικών- όταν προσπάθησαν να εισέλθουν στην Ευρώπη, χρησιμοποιώντας την Ελλάδα ως κερκόπορτα. «Εχουμε γίνει πειραματόζωα» τονίζει ο ίδιος στο newsbomb.gr και, αφού ξεκαθαρίζει ότι είναι έτοιμος να καταθέσει και στον εισαγγελέα εφόσον κληθεί, προσθέτει: «Λόγω της οικονομικής κρίσης, “δικαιολογούνται” πια κάθε είδους τακτικές».


Ο κ. Λουράντος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας ότι οι ξένοι κολοσσοί με τα φθηνά σκευάσματα από χώρες του Τρίτου Κόσμου θα μονοπωλήσουν την ελληνική αγορά, θα εξαφανίσουν τα ελληνικά φάρμακα, θα διαλύσουν την ελληνική φαρμακοβιομηχανία και –στη συνέχεια, όταν θα «παίζουν» μόνοι τους στο γήπεδο- θα αυξήσουν τις τιμές τους, εκτοξεύοντας τελικά τη φαρμακευτική δαπάνη. Επίσης, ο ίδιος αμφισβητεί ότι -στο εξής- η Ελλάδα θα έχει τη δυνατότητα να διασφαλίζει την ποιότητα των φαρμάκων που κυκλοφορούν στη χώρα «όταν εν ονόματι του φθηνότερου φαρμάκου θα έρχεται ο κάθε ένας να φέρνει φάρμακα από οπουδήποτε με πλαστά πολλές φορές πιστοποιητικά».


olympia

ΠΗΓΗ 
 
http://helleniclegion.blogspot.com/2012/03/blog-post_1236.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters