Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Οι σατανιστές παραδέχονται ότι κάνουν εωσφορική θυσία παιδιών μέσω των αμβλώσεων

Όπως έχει ήδη αναφέρει το The Gateway Pundit – οι σατανιστές υποστηρίζουν

τα δικαιώματα των αμβλώσεων και την Planned Parenthood εδώ και χρόνια.

Πραγματοποίησαν μια σατανιστική διαμαρτυρία λουζόμενοι με γάλα το 2015 για την υποστήριξη της Planned Parentfhood.

Το 2015 οι σατανιστές συγκέντρωσαν χρήματα για να υποστηρίξουν την πολιτική των Δημοκρατικών για τις αμβλώσεις κατά παραγγελία.

Κι Άλλα Ποντίκια Εγκαταλείπουν το Πλοίο Μπάιντεν

 

Ο εκφυλισμός των Ηνωμένων Πολιτειών υπό το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν έχει φτάσει στο σημείο όπου πολλοί ένθερμοι σύμμαχοι

τις εγκαταλείπουν.  Η χαοτική αποχώρηση από το Αφγανιστάν αποδεικνύεται απλά ένα από τα πολλά ντόμινο που σύντομα θα πέσουν, συμφωνούν πολλές πηγές.

Τα επόμενα ντόμινο προβλέπεται να είναι το Ιράκ, η Σαουδική Αραβία και η Ουκρανία. 

Διακήρυξη του λαού των Ηνωμένων Πολιτειών για παγκόσμια ειρήνη και ευημερία. Έρχεται από την κορυφή (ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ). Δόθηκε στον Τσάρλι Γουόρντ και Σάιμον Πάρκς από την κεντρική διοίκηση των λευκών καπέλων

ΌΤΑΝ κατά την διάρκεια των πρόσφατων ανθρώπινων γεγονότων, καθίσταται αναγκαίο για έναν λαό να διαλύσει τις πολιτικές ομάδες που τις έχουν συνδέσει με έναν άλλο και να αναλάβει μεταξύ των εξουσιών κάθε κράτους Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο ξεχωριστός και ισότιμος Σταθμός στον οποίο τους δικαιώνουν οι Νόμοι της Φύσης και του Θεού της Φύσης! 

Ο αξιοπρεπής σεβασμός στις απόψεις της ανθρωπότητας απαιτεί να δηλώσουν τις αιτίες που τους ωθούν στον αποχωρισμό από τις αρχές που επέβαλαν εκείνοι οι ολιγοπώλες που ελέγχουν τα πάντα μέσω της διαφθοράς και της επιρροής.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters