Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

Οι σατανιστές παραδέχονται ότι κάνουν εωσφορική θυσία παιδιών μέσω των αμβλώσεων

Όπως έχει ήδη αναφέρει το The Gateway Pundit – οι σατανιστές υποστηρίζουν

τα δικαιώματα των αμβλώσεων και την Planned Parenthood εδώ και χρόνια.

Πραγματοποίησαν μια σατανιστική διαμαρτυρία λουζόμενοι με γάλα το 2015 για την υποστήριξη της Planned Parentfhood.

Το 2015 οι σατανιστές συγκέντρωσαν χρήματα για να υποστηρίξουν την πολιτική των Δημοκρατικών για τις αμβλώσεις κατά παραγγελία.

Το 2017 η Planned Parenthood συνεργάστηκε με σατανιστές για να επεκτείνει την επιχείρησή της στο Μιζούρι για τις αμβλώσεις.

Το 2019 ο κυβερνήτης της Βιρτζίνια Ραλφ Νόρθαμ προώθησε τη θανάτωση ζωντανών μωρών μετά από μια αποτυχημένη έκτρωση.

Το 2020 σατανιστές επιβεβαίωσαν ότι η άμβλωση είναι “σατανική τελετουργία” και θα πρέπει να προστατεύεται από τους νόμους περί θρησκευτικής ελευθερίας.

Και την περασμένη εβδομάδα ο Σατανικός Ναός επιτέθηκε στον νόμο του Τέξας για τις αμβλώσεις, υποστηρίζοντας ότι παραβιάζει την ελευθερία τους να εκτελούν “τελετουργίες αμβλώσεων”.

 

 

 

Η άμβλωση είναι θρησκευτικό μυστήριο ανάλογο της Θείας κοινωνίας για τους σατανιστές.

Είναι όλα φανερά σήμερα.

Μέσω του Jack Posobiec.

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

http://sinomosiologos.blogspot.com/




2 σχόλια:

Belis είπε...

Χριστιανικές Ασυναρτησίες.

Belis είπε...

Χριστιανικες ασυναρτησιες,που οι παπαδες και τα λαμογια γιουσουφακια τους θελουν να περασουν σαν ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Αντε και καλο τρυπημα στα χριστιανικα εμβολιαστικα κεντρα στον προαυλιο των εκκλησιων.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters