Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ο FDA ζητά 55 χρόνια για να αποκαλύψει τα μυστικά αδειοδότησης εμβολίου Pfizer

The Epoch Times, 18 Νοεμβρίου 2021

       Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ζήτησε από ομοσπονδιακό δικαστή στις 15 Νοεμβρίου να του δώσει προθεσμία μέχρι το 2076 για να αποδεσμεύσει πλήρως τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του, τα οποία σχετίζονται με την έγκριση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer-BioNTech.

Τι είναι η Gesara και τι είναι η Quantum Financial Reset; Το QFS (Παγκόσμια Επαναφορά Νομίσματος);

Διακόσιες εννέα χώρες (209) του κόσμου υπέγραψαν το 2015 μια συνθήκη στην οποία η αξία του νομίσματός τους θα επανακαθορίζεται μέσω του Διασυνοριακού Διατραπεζικού Συστήματος Πληρωμών (CIPS), ώστε να είναι σε ΙΣΟΤΙΜΗ βάση με ΟΛΑ τα άλλα έθνη του κόσμου. 

Αυτό σημαίνει ότι η αξία του πέσο θα είναι η ίδια με εκείνη του δολαρίου ή οποιουδήποτε άλλου εθνικού νομίσματος. Η πραγματική αξία θα γίνει αισθητή στο διεθνές εμπόριο. Quantum Financial System (QFS). 

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters