Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Ο FDA ζητά 55 χρόνια για να αποκαλύψει τα μυστικά αδειοδότησης εμβολίου Pfizer

The Epoch Times, 18 Νοεμβρίου 2021

       Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ζήτησε από ομοσπονδιακό δικαστή στις 15 Νοεμβρίου να του δώσει προθεσμία μέχρι το 2076 για να αποδεσμεύσει πλήρως τα έγγραφα που έχει στην κατοχή του, τα οποία σχετίζονται με την έγκριση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer-BioNTech.

       Το αίτημα του FDA υποβλήθηκε σε δικαστήριο στο πλαίσιο μιας αγωγής που του έγινε υπό τον νόμο περί ελευθερίας της πληροφόρησης (FOIA), από μια ομάδα που προωθεί την ιατρική διαφάνεια. Η κυβέρνηση δήλωσε στο δικαστήριο ότι διαθέτει 329.000 σελίδες εγγράφων που ανταποκρίνονται στο αίτημα FOIA και πρότεινε την αποδέσμευση 500 σελίδων ανά μήνα, ώστε να έχει χρόνο να επεξεργαστεί ποιες πληροφορίες θα συνεχίσει να διατηρεί μυστικές. Με αυτόν τον ρυθμό, ο FDA θα αποδεσμεύσει πλήρως τα εν λόγω αρχεία σε 55 χρόνια.

       Ο ενάγων, που αποκαλείται Επαγγελματίες Δημόσιας Υγείας και Ιατρικής για τη Διαφάνεια (PHMPT), είναι μια ομάδα γιατρών και επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένου του Harvey Risch, καθηγητή επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale.

       Η ομάδα κατέθεσε την αγωγή (pdf) αφότου ο FDA αρνήθηκε το αίτημά της να επισπεύσει την έκδοση των αρχείων. Ο ενάγων και ο εναγόμενος, μη καταφέρνοντας να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με το χρονοδιάγραμμα δημοσιοποίησης, ζητούν ακρόαση για να υποστηρίξουν τις υποθέσεις τους ενώπιον δικαστή, που μπορεί τελικά να λάβει σχετική απόφαση.

       «Η υπόσχεση του FDA ότι θα ακολουθεί διαφανείς διαδικασίες είναι, για να το θέσω ήπια, ένας σωρός από ψευδαισθήσεις», έγραψε ο Aaron Siri, η εταιρεία του οποίου εκπροσωπεί την PHMPT στην αγωγή, σε διαδικτυακή του ανάρτηση στις 17 Νοεμβρίου [2021].

       «Ο FDA χρειάστηκε ακριβώς 108 ημέρες από τη στιγμή που η Pfizer άρχισε να παράγει τα αρχεία για την αδειοδότηση μέχρι τη στιγμή που ο FDA αδειοδότησε το εμβόλιο της», συνέχισε ο Siri. «Όπως ισχυρίζεται, ο FDA διεξήγαγε μια έντονη, ισχυρή, ενδελεχή και πλήρη εξέταση και ανάλυση αυτών των εγγράφων προκειμένου να βεβαιωθεί ότι το εμβόλιο της Pfizer ήταν ασφαλές και αποτελεσματικό για την αδειοδότηση. Ενώ δύναται να διεξαγάγει αυτή την εντατική εξέταση των εγγράφων της Pfizer σε 108 ημέρες, τώρα ζητά πάνω από 20.000 ημέρες για να διαθέσει τα έγγραφα αυτά στο κοινό».

 

Ο FDA δεν απάντησε σε αίτημα για σχολιασμό.

       Ο FDA αδειοδότησε το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer με την ετικέτα Comirnaty στις 23 Αυγούστου 2021, λιγότερο από τέσσερις μήνες αφότου η Pfizer άρχισε να υποβάλλει έγγραφα για την πλήρη έγκριση του φαρμάκου. Η έγκριση της άδειας από τον FDA στα τέλη Αυγούστου οδήγησε σε χιονοστιβάδα εντολών για υποχρεωτικό εμβολιασμό στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

       Μια από τις εταιρείες που συμμετείχαν στις δοκιμές του εμβολίου της Pfizer νωρίτερα αυτό το μήνα δήλωσε ότι διερευνά τα υποτιθέμεναπροβλήματα που έφερε στο φως μια εκ των έσω πληροφοριοδότρια, η οποία δήλωσε στο Βρετανικό Ιατρικό Περιοδικό ((BMJ) ότι η κλινική δοκιμή ήταν γεμάτη "θέματα", συμπεριλαμβανομένης της παραποίησης δεδομένων.

       Η πληροφοριοδότρια, η Brook Jackson, ειδοποίησε τον FDA και απολύθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Η Τζάκσον εργαζόταν για την Ομάδα Έρευνας Centavia (Centavia Research Group), η οποία διαχειριζόταν αρκετά από τα κέντρα δοκιμών της Pfizer το φθινόπωρο του 2020.

       Σύμφωνα με το BMJ, ένα από τα παλαιότερα ιατρικά περιοδικά στον κόσμο, ο FDA δεν επιθεώρησε τα κέντρα δοκιμών της Ventavia, παρά το γεγονός ότι είχε ειδοποιηθεί για τα ζητήματα.

       Ο FDA ανέφερε στους Epoch Times σε ένα email νωρίτερα αυτό το μήνα ότι ενώ δεν μπορεί να σχολιάσει το θέμα της Ventavia, «έχει πλήρη εμπιστοσύνη στα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν για να υποστηρίξουν την έγκριση του εμβολίου COVID-19 της Pfizer-BioNTech και την έγκριση του Comirnaty».

       Μέχρι τις 14 Νοεμβρίου, περισσότερες από 256 εκατομμύριαδόσεις του εμβολίου COVID-19 της Pfizer έχουν χορηγηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

πηγή: FDA Asks Court for 55 Years to Fully Release Pfizer COVID-19 Vaccine Data (theepochtimes.com)

 

-----------------

Σημείωση του μεταφραστή: Μετά από τις αποκαλύψεις από την Brook Jackson, οι μετοχές της Pfizer έκαναν μια σύντομη πτώση κατά 20% στα 60 δολάρια ανά μετοχή.

πηγή: Who is Brook Jackson? Whistleblower Leaves 20% Dent on BioNTech Shares on Single Day (ibtimes.sg)

μετάφραση: Κίμων Πετρόχειλος, YoutubeTranslations.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters