Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Πρόεδρος Τραμπ: Κλείστε μέσα τους Μπάιντενς

Μιλώντας ο Πρόεδρος Τραμπ στη Τζόρτζια ενώπιον ενός ιδιαίτερα θερμού πλήθους, αναφέρθηκε στον τότε Αντιπρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, το Δημοκρατικό αντίπαλό του, που είχε συναντηθεί με Κινέζους και Ουκρανούς επιχειρηματίες, οι οποίοι φέρεται να πλήρωσαν το γιο του, Χάντερ Μπάιντεν, για να διευκολύνει τις εισηγήσεις τους στους ανώτερους αξιωματούχους των ΗΠΑ.

Τραμπ: Αλλά πίστευαν ότι ήταν πολύ άδικο που ο Κοιμισμένος Τζο, δεν μπορούσε να απαντήσει σε μία ερώτηση… Πραγματικά δεν μπορεί να απαντήσει σε καμία ερώτηση.

Περισσότερο πρόβλημα για τον Joe Biden καθώς ο ουκρανός νομοθέτης ισχυρίζεται ότι ο δεύτερος φορητός υπολογιστής που ανήκει στις επαγγελματικές επαφές του Hunter στη χώρα έχει κατασχεθεί από την επιβολή του νόμου

  • Ο Andrii Derkach δημοσίευσε στο Facebook την Παρασκευή για να πει ότι υπάρχει «δεύτερος φορητός υπολογιστής»
  • Στην ανάρτηση ο Derkach λέει ότι ο φορητός υπολογιστής «δόθηκε στην ουκρανική επιβολή του νόμου» 
  • «Δεν είναι οι τελευταίοι μάρτυρες ή ο τελευταίος φορητός υπολογιστής», προειδοποίησε στην ανάρτηση  
  • Ο Rudy Giuliani, ο προσωπικός δικηγόρος του προέδρου, δήλωσε ότι ξένες πηγές δεν παρείχαν τα emails του Hunter Biden που αναφέρθηκαν για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters