Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η… 14η «ΜΑΚΚΑΒΙΑΔΑ» ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΜΑΚΚΑΒΑΙΩΝ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ;


only Hellenes Olympic Matches
[ … Ἴφιτος … φθειρομένης τότε δὴ μάλιστα τῆς Ἑλλάδος ὑπὸ ἐμφυλίων στάσεων… ἐπῆλθεν αἰτῆσαι τὸν ἐν Δελφοῖς θεὸν λύσιν τῶν κακῶν: καί οἱ προσταχθῆναί φασιν ὑπὸ τῆς Πυθίας ὡς αὐτόν τε Ἴφιτον δέοι καὶ Ἠλείους…
τὸν Ὀλυμπικὸν ἀγῶνα ἀνανεώσασθαι. ]
S[ … χρόνῳ δὲ ὕστερον Ἴφιτος, γένος μὲν ὢν ἀπὸ Ὀξύλου, ἡλικίαν δὲ κατὰ Λυκοῦργον τὸν γράψαντα Λακεδαιμονίοις τοὺς νόμους, τὸν ἀγῶνα διέθηκεν ἐν Ὀλυμπίᾳ πανήγυρίν τε Ὀλυμπικὴν αὖθις ἐξ ἀρχῆς καὶ ἐκεχειρίαν κατεστήσατο, ἐκλιπόντα ἐπὶ χρόνον ὁπόσος δὴ οὗτος ἦν: αἰτίαν δὲ δι” ἥντινα ἐξέλιπε τὰ Ὀλύμπια, ἐν τοῖς ἔχουσιν ἐς Ὀλυμπίαν τοῦ λόγου δηλώσω. [6] τῷ δὲ Ἰφίτῳ, φθειρομένης τότε δὴ μάλιστα τῆς Ἑλλάδος ὑπὸ ἐμφυλίων στάσεων καὶ ὑπὸ νόσου λοιμώδους, ἐπῆλθεν αἰτῆσαι τὸν ἐν Δελφοῖς θεὸν λύσιν τῶν κακῶν: καί οἱ προσταχθῆναί φασιν ὑπὸ τῆς Πυθίας ὡς αὐτόν τε Ἴφιτον δέοι καὶ Ἠλείους τὸν Ὀλυμπικὸν ἀγῶνα ἀνανεώσασθαι. ἔπεισε δὲ Ἠλείους Ἴφιτος καὶ Ἡρακλεῖ θύειν, τὸ πρὸ τούτου πολέμιόν σφισιν Ἡρακλέα εἶναι νομίζοντας. τὸν δὲ Ἴφιτον τὸ ἐπίγραμμα τὸ ἐν Ὀλυμπίᾳ φησὶν Αἴμονος παῖδα εἶναι, Ἑλλήνων δὲ οἱ πολλοὶ Πραξωνίδου καὶ οὐχ Αἴμονος εἶναί φασι: τὰ δὲ Ἠλείων γράμματα ἀρχαῖα ἐς πατέρα ὁμώνυμον ἀνῆγε τὸν Ἴφιτον.Παυσανία Ηλιακά Α΄ … ]
ΚΙ ΕΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ …
Απλώς οι Αγώνες Μακάμπι είναι για εβραίους αθλητές. Είναι μια οικογένεια, μια κοινότητα, όπου όλοι οι αθλητές έχουν κάτι κοινό. Αυτό διαφοροποιεί τους Αγώνες Μακάμπι από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
… η πρώτη Μακκαβιάδα έλαβε χώρα το 1932. Από πού προέρχεται το όνομα, εξηγεί ο ιστορικός Μοσέ Τσίμερμαν από την Ιερουσαλήμ:
«Πότε ήταν οι Εβραίοι ηρωικοί, πότε ήταν μυώδεις, πότε ήταν δυνατοί; Την εποχή των Μακκαβαίων. Ο Ιούδας Μακκαβαίος ήταν το κεντρικό πρόσωπο, ένας στρατηγός, ο οποίος επιβλήθηκε στους Έλληνες, τους Ελληνιστές»*.
*Σημείωση ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΒΑΣΙΣ: Διαβάστε όμως την ιστορική αλήθεια για τους Μακκαβαίους ΕΔΩ ]
ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ … «ANY GAMES»  ΚΙ ΑΣ ΞΑΝΑΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ «IEROUS (HOLLY) OLYMPIC AGONES» ( MATCHES ) !!! ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
……………………………………………………….
……………………………………………………….
The European Maccabi Games are the Jewish European sporting championships, held every four years in a different European city. They are an offshoot of the World Maccabiah Games, which take place in Israel every four years. Most nations require participants to have at least one Jewish parent or grandparenthttp://www.theguardian.com/global/shortcuts/2015/jul/12/jewish-olympics-berlin-european-maccabi-games

Όλοι οι τραπεζίτες της χώρας θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί από το 2010. Και θα έπρεπε να κάνουν παρέα στη φυλακή με πολλούς ολιγάρχες. Αίσχος!

Είναι πολύ της μόδας τις τελευταίες ημέρες, να υπάρχουν αποκαλύψεις για τις εναλλακτικές προτάσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, πριν ο Αλέξης Τσίπρας συμφωνήσει σε ένα νέο πακέτο «διάσωσης» 86 δισ. ευρώ στη Σύνοδο Κορυφής.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος κατηγορείται πανταχόθεν πως εξέταζε εναλλακτικές λύσεις, ενώ, παράλληλα κατηγορείται από τους ίδιους ανθρώπους πως δεν εξέταζε εναλλακτικές λύσεις.
Μη με ρωτάτε πώς μπορεί να κατηγορείται ένας άνθρωπος για κάποιο πράγμα και παράλληλα, να κατηγορείται και για το αντίθετό του· στην Ελλάδα ζούμε.
Δεν ξέρω τι από όλα αυτά είναι αλήθεια και τι ψέματα.
Για παράδειγμα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διέψευσε τους Financial Times που τον ήθελαν να προτείνει τη σύλληψη του... διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, ώστε να γίνει έφοδος στα θησαυροφυλάκια της Τράπεζας της Ελλάδος και στο Νομισματοκοπείο.
Διαβάζω και ακούω διάφορους ξεπουλημένους που τα βρίσκουν πολύ ακραία όλα αυτά γιατί δεν συνάδουν με την κουλτούρα τους που είναι πολύ …ευρωπαϊκή.
Εμένα πάλι μου φαίνονται πολύ ήπια αυτά που διαβάζω.
Σε μια χώρα που χρεοκόπησε πριν από πέντε χρόνια και κανείς δεν οδηγήθηκε στην Δικαιοσύνη, αυτό που εντυπωσιάζει εμένα είναι η ατιμωρησία, και όχι η σύλληψη ενός τραπεζίτη.
Επίσης, με εντυπωσιάζει το γεγονός πως οι ολιγάρχες της χώρας συνεχίζουν να απολαμβάνουν προνόμια, κάνοντας παιχνίδι πια με την Πρώτη Φορά Αριστερά.
Ένα πολύ μεγάλο μέρος των πολιτών της χώρας κάνει παρέα καθημερινά με την απελπισία και οδεύει προς την εξαθλίωση αλλά οι ολιγάρχες συνεχίζουν το πάρτι, λες και δεν έχει συμβεί τίποτα.
Αυτά είναι να πέφτεις κάτω ξερός, και όχι η σύλληψη ενός τραπεζίτη.
Όλοι οι τραπεζίτες της χώρας θα έπρεπε να έχουν συλληφθεί από το 2010.
Και θα έπρεπε να κάνουν παρέα στη φυλακή με πολλούς ολιγάρχες.
Βέβαια, όποια κι αν ήταν τα σχέδια κάποιων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχουν καμία σημασία από τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε και έγινε δηλωσίας.
Και το πάρτι ολιγαρχών και τραπεζιτών στην υγεία των κορόιδων συνεχίζεται.
Αλλά αυτό δεν βλέπω να ενοχλεί όλους όσοι είναι έξαλλοι με τον Βαρουφάκη και τον Λαφαζάνη.

πηγη 
http://www.ksipnistere.com/2015/07/2010_29.html

Κάντε τώρα ΕΔΕ για την κυρία Σαββαΐδου – ΔΙΑΡΡΟΗ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΦΜ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!



ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΥΡΙΑ ΣΑΒΒΑΪΔΟΥ σε αντίθεση με το «θα» του Βαρουφάκη!
Μπορεί η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών να βρίσκεται πίσω από την επιβολή προστίμων για φορολογικές παραβάσεις, όμως επιβλήθηκε και στην ίδια πρόστιμο, το οποίο παρά τις αντιρρήσεις της δεν «πέφτει» ούτε ανακαλείται!

Συγκεκριμένα, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, με την υπ΄ αριθμ. 117/2014 απόφασή της απέρριψε την αίτηση της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, που ζητούσε να μειωθεί το πρόστιμό των 150.000 ευρώ που της είχε επιβληθεί το 2013, λόγω της διαρροής απόρρητων προσωπικών φορολογικών δεδομένων.
Το πρόστιμο καταλογίσθηκε επειδή πλήθος απόρρητων προσωπικών φορολογικών δεδομένων,σχετικά με το σύνολο των φορολογουμένων στην Ελλάδα, για τα έτη 2000 (τουλάχιστον) έως 2012, έγιναν αντικείμενο παράνομης επεξεργασίας από τρίτους, λόγω της έλλειψης κατάλληλων μέτρων ασφάλειας.
Η ΓΓΠΣ ζήτησε να της δοθεί ένας εύλογος χρόνος για συμμόρφωση και να μειωθεί το πρόστιμο, αλλά η Αρχή έκρινε ότι η ΓΓΠΣ δεν αμφισβητεί τα πραγματικά δεδομένα της διαρροής προσωπικών δεδομένων φορολογουμένων και τις παραβάσεις που της αποδίδονται και απέρριψε το αίτημα για μείωση του προστίμου.

olympia.gr

http://lithosfotos.blogspot.gr/2015/07/6.html

Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΑΙ ΔΥΣΕΩΣ) ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΚΡΑΧ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΚΙΝΑ

 ΚΕΡΒΕΡΟΣ: ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ !!!!   ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΡΩΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ.... (ΒΛΕΠΕ:ΤΟ ΣΔΟΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΙΑΛΥΣΣΟ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΗ!!!!)
AΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΝΕ;;;;;;;;;;
 
Επέλαση Κινέζικων εταιρειών στην αγορά της Λάρισας, όπως διαπιστώνει ο πρόεδρος του ΕΒΕ κ. Δημήτρης Αδάμ. Μιλώντας στο "Μαγκαζίνο της Θεσσαλίας" ο πρόεδρος, ανέφερε πως η κρίση πλέον έκανε με εμφατικό τρόπο την εμφάνισή της και στη Λάρισα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να "ξεφυτρώνου" στο εμπορικό κέντρο της πόλης κινέζικα μαγαζιά με φτηνά αλλά αμφιβόλου ποιότητας εμπορεύματα, ενώ ταυτόχρονα  και στην παλιά Εθν. οδό Λάρισας - Αθηνών έχουμε το άνοιγμα ενός Εμπορικού Κέντρου με Κινέζικα προϊόντα.. Την ίδια ώρα τα μαγαζιά της Λάρισας κλείνουν το ένα μετά το άλλο, ενώ όσα δεν κλείνουν υπολειτουργούν, αφού δεν υπάρχει ψυχολογία....
Είναι ενδεικτικό πως την τελευταία εβδομάδα μισθώθηκαν τρία μαγαζιά σε Κύπρου, λαπιθών και Παναγούλη, ενώ την ίδια στιγμή έκλεισαν δύο εμπορικά παλιών λαρισαίων εμπόρων σε Ρούζβελτ και Ασκληπιού. Είναι προφανές ότι τα κινεζικα εμπορικά επιχορηγούνται από το Κινέζικο κράτος...
Έμποροι και βιοτέχνες, νοικοκύρηδες, έφτασαν να χρωστούν οφειλές στο κράτος, στον ΟΑΕΕ , σε ΔΕΚΟ και να μην έχουν ρεύμα, νερό ή τηλέφωνο ή θέρμανση στην επιχείρησή τους και να χρωστούν πολλά μηνιάτικα στους εργαζόμενούς τους. Η εικόνα της αγοράς είναι απελπιστική κατέληξε ο πρόεδρος του ΕΒΕ, αφού υπάρχει οικονομικήα σφυξία, αβεβαιότητα και ανασφάλεια...
Η κρίση πλέον έκανε την εμφάνισή της και στη Λάρισα, που έδειχνε να αντέχει τα πρώτα χρόνια κατέληξε και το δυστύχημα είναι πως κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για το τι θα γίνουν επιχειρήσεις που βάζουν λουκέτο και υπάλληλοι που μένουν άνεργοι...
Αντίθετα βλέπουμε στην πράξη όλο το πολιτικό σύστημα να ενδιαφέρεται μόνο για το δημόσιο τομέα, κατέληξε ο πρόεδρος του ΕΒΕ... 
ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΕΠΙ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ - ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:
Η Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΦΩΝΑΖΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ!!!
ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΟΕΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΞΗΓΑΓΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ Η ΚΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑ.
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. "ΠΕΡΣΕΥΣ" ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2006:
TO «ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ» Γ’ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΤΟΥΣ 2006 – ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΕΔΩ: ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ – ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2003 ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ " "ΑΛΗΘΗΣ ΓΡΑΦΗ" ΤΗΣ Ο.Ε.Α:
ΑΛΗΘΗΣ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΡΑΦΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΩΝ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ
.......
ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΔΙΑΣΩΣΕΩΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΣΓΩΝ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΑΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΑΡΓΕΙΩΝ ΜΕΛΑΝΟΣ ΦΥΛΗΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΟΥ "ΔΗΜΗΤΗΡΟΣ" ή ΓΑΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗΝ ΕΠΙΘΕΣΙΝ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΤΡΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΜΙΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΟΚΙΤΡΙΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ...
ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΝΕΟΠΡΟΒΑΤΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ;; ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ;

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΛΛΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ "ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ" ΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 100% ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ 
Η Ο.Ε.Α. ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΥΠΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 1988 ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ:
(ΦΑΚΕΛΟΣ (Β)-1988, 11 ΣΕΛΙΔΩΝ)  
 
ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ B_004 Η ΔΙΟΡΑΤΙΚΗ Ο.Ε.Α. ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1988 ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2002: 
ΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ. 
ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ?? (ΗΔΗ ΣΦΑΖΕΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ) 
ΕΒΡΑΙΣΜΟΣ = ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΘΙΒΕΤ - ΚΙΝΑΣ - ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΩΝ (ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ)
ΑΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ.
Η Ο.Ε.Α. ΩΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΗΘΟΥΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΙΔΡΥΜΕΝΗΣ ΤΟ 1947 ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ (ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ) ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΟΜΟΓΓΟΛΙΚΗΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑΣ ΛΕΥΚΗΣ + ΜΑΥΡΗΣ ΣΕΙΡΙΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΗΣ ΦΥΛΗΣ.
ΔΙΑΤΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΥΑΛΟ ΑΒΟΗΘΗΤΟ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΔΙΧΩΣ ΡΕΥΜΑ + ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΝΕΑΝΤΕΡΤΑΛ, ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ.
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΣΤΑ 6 - 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ ΕΧΕΙ 100.000 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΝΤΙΦΕΝΣ-ΝΕΤ (ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ) ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΥΠΑΤΖΙΔΙΚΑ "ΜΜΕ" ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΚΙΝΕΖΟ-ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΩΝΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΗ ΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΠΡΟΒΑΤΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΣΑΒΟΥΡΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΟΠΩΣ Π.Χ. Η ΛΑΡΙΣΑ (ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΑΡΧΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ) ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ.
ΜΗ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΕΕΙΝΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΠΟΡΔΕΛΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΙΚΩΝ ΣΤΟΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) ΚΑΙ ΟΡΚΟΥΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΧΙΛΙΕΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ "ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ (ΨΕΥΔΟ-)ΙΕΧΩΒΑ -  ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΣΙΝΑ - ΚΙΝΑ", ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗΣ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΣ.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΔΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: 

1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΕΚΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ & ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η Ο.Ε.Α. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

2) ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕ Ή ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΝΕΙ Η Ο.Ε.Α. ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
 (Π.Χ.: ΓΚΛΕΤΣΟΣ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΚΛΠ)

3) 100% ΠΛΗΡΕΣ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΑΒΟΥΡΟΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ. ΟΜΟΙΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΟΥΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΟΠΩΣ Π.Χ. TA LIDL.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ" ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΠΟΤΕ. "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ" ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΥΘΗΣ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!!!
ΕΙΔΑΛΩΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΑΡΓΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΑΝΑΡΧΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΣΕΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΛΠ, ΚΛΠ.
Υ.Γ.1 ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ (ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.000.000) ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ:
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΩΝ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ - ΔΗΜΩΝ - ΔΕΚΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΝ 1500+ ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΩΝ ΡΟΥΣΦΕΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 12.000 ΑΡΓΟΜΙΣΘΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. 
1500 ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΚΟΛΟΣΙΑΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΕΤΙΟΎΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥ.
Ο ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ...ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ...




Υ.Γ.2  ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ - ΝΕΟΝΑΖΙ) ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΠΟΥ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΜΕ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΦΘΗΝΑ ΣΑΒΟΥΡΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΟΥΝ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΩΣ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ (ΒΛ. ΑΠΑΝΤΕΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ, GEOPOLITIK ΚΑΡΛ ΧΑΟΥΣΧΟΦΕΡ, ΛΙΝΚΟΛΝ ΦΟΝ ΤΡΕΜΠΙΤΣ, ΜΟΓΓΟΛΟ ΧΑΙΝΡΙΧ ΧΙΜΛΕΡ, ΚΛΠ = ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΩΣ ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΛΑΜΑ ΣΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΤΟΑ ΧΟΝΓΚ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!!)
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!!!
Λεβέντης για Κινέζους και ελληνικές επιχειρήσεις
20.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΗΡΗΣΕΙΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΚΙΝΑ!!!  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ
ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΦΙΛΟΚΙΝΕΖΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΥΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ (ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ) ΚΙΝΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ:
Ο.Ε.Α. ΓΙΑ CHINA CRASH
777(KOREA) ΩΣ Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ 666(ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ - ΔΥΣΗ) ΣΕ 888(ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΑΣ: ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗΣ)
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ !!!
ΟΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΩΣ
TO «ΔΙΟΡΑΤΙΚΟ» Γ’ ΣΗΜΑ ΤΗΣ Ο.Ε.Α. ΕΤΟΥΣ 2006 – ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟ ΕΔΩ: ΖΗΤΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ – ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

kerberos-hellas

Ματθαίος Γιαννούλης: Δείχνει πως δεν θα ξαναπληρώσει κάποιος διόδια νόμιμα!

Ο Ματθαίος Γιαννούλης δημοσίευσε ένα βίντεο στο Facebook, τι κάνει όταν πλησιάζει στα διόδια και δεν πληρώνει ούτε cent.

Αντί για χρήματα, δίνει την ταυτότητά του και δηλώνει «αδυναμία» να τα πληρώσει! Ο Ματθαίος ανάβει τσιγάρο περιμένει να του δοθεί ένα χαρτί όπου όπως του λέει η υπάλληλος θα του έρθει σε δεκαπέντε μέρες για να πληρώσει... και μόλις παίρνει το χαρτί και την ταυτότητά του οι μπάρες ανοίγουν, εκείνος πετά το χαρτί και λέει «στα α@@@@ια μου»




http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_1978.html

Νέα ιστορική ανακάλυψη στην Πέλλα: Βρέθηκε το άγαλμα του Σιληνού - Η ομορφιά του "θαμπώνει" τους αρχαιολόγους (εικόνες)

 
Mία νέα εκπληκτική ανακάλυψη είδε το φως του ήλιου  στην Πέλλα και πρόκειται για το υπέροχο άγαλμα του Σιληνού του οποίου τον μύθο αναφέρει ο ίδιος ο Ηρόδοτος στα "Ιστορικά". Είναι ένα αριστούργημα και ήδη προκαλεί δέος στους αρχαιολόγους που το ανακάλυψαν και όπως φαίνεται η Ιστορία της Ελλάδας έχει να προσφέρει χιλιάδες ακόμα μοναδικά ευρήματα.
"...εν τούτοισι και ο Σιληνός τοίσι κήποισι ήλω, ως λέγεται υπό Μακεδόνων υπέρ δέ των κήπων όρος κείται Βέρμιον ούνομα, άβατον υπό χειμώνος ενθεύτεν δέ ορμώμενοι, ως ταύτην έσχον, κατεστρέφοντο και την άλλην Μακεδονίην"
Το απόσπασμα από το 8ο βιβλίο των Ιστοριών του Ηροδότου, περιγράφει το αδιάβατο, τον χειμώνα, Βέρμιο, πάνω από τους κήπους του Φρύγα βασιλιά Μίδα, όπου πιάστηκε με παγίδα ο Σιληνός, θεότητα του κρασιού, που θεωρείται μάλιστα ότι ανέθρεψε τον Διόνυσο.
Ο Σιληνός, έχει ύψος περίπου 1,75 εκ. Δεν θα μπορούσε να πει κανείς, πως πρόκειται για άνδρα ιδιαίτερης ομορφιάς. Χαρακτηριστική είναι η μακριά γενειάδα του. Η εικόνα αυτή, τουλάχιστον, προκύπτει από το μαρμάρινο άγαλμα, που βρέθηκε στην πανεπιστημιακή ανασκαφή του ΑΠΘ, στην αγορά της Πέλλας και σύμφωνα με τον διευθυντή της Ανασκαφής, καθηγητή του του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ Ιωάννη Μ. Ακαμάτη, "θα είναι ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα εκθέματα του νέου μουσείου της Πέλλας".
ΦΩΤΟ από ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ από ΑΠΕ - ΜΠΕ
"Κατά την έρευνα πεδίου στη βόρεια στοά της Αγοράς της Πέλλας, στο στρώμα καταστροφής του χώρου 10, εντοπίστηκε μαρμάρινο άγαλμα φυσικού μεγέθους σε πολλά τμήματα, που συγκολλούνται. Απεικονίζεται όρθια ανδρική γενειοφόρος μορφή. Φορά δορά και φέρει ενδρομίδες. Διατηρούνται σποραδικά υπολείμματα χρωμάτων. Η μορφή με πιθανότητα ανήκει στον κόσμο του Διονύσου (Σιληνός)" αναφέρεται στην ανακοίνωση, για την ανακάλυψη της ανασκαφής.
ΦΩΤΟ από ΑΠΕ - ΜΠΕ
ΦΩΤΟ από ΑΠΕ - ΜΠΕ
"Συνολικά, το άγαλμα είναι σε καλή κατάσταση, το κεφάλι φαίνεται πως κολλάει στον κορμό, απλώς θα πάρει κάποιο χρόνο η διαδικασία, ενώ λείπουν τα χέρια. Η μπροστινή όψη έχει αρκετά ιζήματα κολλημένα, θα πρέπει να γίνει η συντήρηση και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί στην κάτω πλευρά, στην όψη, υπάρχει χρώμα που σώζεται" εξήγησε  ο καθηγητής Ακαμάτης, προσθέτοντας, ότι η ανασκαφή συνεχίζεται, άρα δεν αποκλείεται να βρεθούν κομμάτια που λείπουν.
Χρονολογικά, σύμφωνα με τον κ. Ακαμάτη, το άγαλμα ανήκει μετα βεβαιότητος στην ελληνιστική περίοδο και μένει να μελετηθεί και να προσδιοριστεί πιο συγκεκριμένα, σε ποια φάση της περιόδου κατασκευάστηκε.
Ο χώρος, στον οποίο βρέθηκε το άγαλμα, φαίνεται να είχε λατρευτικό χαρακτήρα, αφού από χρόνια έχει εντοπιστεί ημικυκλική κατασκευή με παροχές μικρών μολύβδινων σωλήνων όπου, με μηχανικό τρόπο από δύο δεξαμενές στο πίσω μέρος, παροχετεύονταν μικρή ποσότητα υγρού. Η θέση είχε χαρακτηριστεί ως λατρευτικός χώρος.

Ιδιαίτερα σημαντικά και διαφωτιστικά για την τοπογραφία, την έκταση και τη χωροταξική οργάνωση του ιερού του Απόλλωνα στη θέση Μάντρα, στο ακατοίκητο νησί Δεσποτικό, δυτικά της Αντιπάρου, ήταν τα αποτελέσματα της φετινής ανασκαφικής περιόδου που διήρκεσε από 25/5 έως 3/7.

Νέες ανακαλύψεις στο μικρό νησί που βρίσκεται Δυτικά της Αντιπάρου, και απέναντι από την Πάρο, φανερώνουν έντονη δράση στο μικρό βραχονήσι.

Η συστηματική έρευνα στη θέση Μάντρα Δεσποτικού ξεκίνησε το 1997 από τον αρχαιολόγο Γ. Κουράγιο (Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων). Έως σήμερα έχει έρθει στο φως ένα εκτεταμένο αρχαϊκό ιερό, η ακμή του οποίου χρονολογείται στον 6ο αι.π.Χ., ενώ τα πρωιμότερα ίχνη λατρείας ανάγονται στον 9ο και 8ο αι. π. Χ. (γεωμετρική εποχή).
Η κατεξοχήν λατρευόµενη θεότητα στο ιερό κατά την αρχαϊκή και κλασική περίοδο ήταν ο Απόλλωνας, ενώ στην κλασική περίοδο λατρευόταν και η θεά Εστία µε το επίθετο «Ισθµία». Έχουν ανασκαφεί μέχρι σήμερα 13 κτίρια. Το κέντρο της λατρείας ήταν ένα προστατευμένο με περίβολο τέμενος, στο οποίο δέσποζε ο μαρμάρινος πρόστυλος ναός και δίπλα σε αυτόν το τελετουργικό εστιατόριο και άλλα δυο μαρμάρινα οικοδομήματα λατρευτικού χαρακτήρα.
Στο κέντρο βρισκόταν ο μεγάλος μαρμάρινος ημικυκλικός βωμός, ενώ μπροστά από το ναό ο βωμός της Εστίας Ισθμίας.
Κατά τις φετινές έρευνες αποκαλύφθηκε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκης κάτοψης κτιριακό συγκρότημα συνολικών διαστάσεων 35 Χ 15μ., το οποίο βρίσκεται στην νότια πλευρά του αρχαϊκού τεμένους δίπλα στη νότια είσοδο του ιερού. Από τα πολυπληθή ευρήματα προκύπτει ότι το νέο συγκρότημα, το οποίο ανήκει στην αρχαϊκή περίοδο (εποχή ίδρυσης του ιερού), γνώρισε διάφορες οικοδομικές φάσεις με επεκτάσεις και προσθήκες δωματίων, κατά την κλασική και ελληνιστική περίοδο. Tμήμα του κτηριακού συγκροτήματος αυτού περιλαμβάνει οικοδόμημα ορθογώνιας κάτοψης, διαστάσεων 20Χ12μ., που αποτελείται από πέντε δωμάτια με εισόδους στη νότια πλευρά που επικοινωνούν με μεγάλο ανοικτό αίθριο και επιβλητική είσοδο. Τα δωμάτια φέρουν πλακόστρωτα δάπεδα και διάφορες κατασκευές στο εσωτερικό τους, μάλλον για τελετουργική χρήση.
Δυτικά του κτιριακού συγκροτήματος αυτού αποκαλύφθηκε ακόμη ένα μεγάλο κτίριο αποτελούμενο από τέσσερα δωμάτια, ενώ σε ένα από αυτά βρέθηκε κτιστός τετράγωνος βωμός από σχιστολιθικές πλάκες. Αποκαλύφθηκε μεγάλη ποσότητα κεραμικής και περισσότερα από είκοσι θραύσματα αγγείων με εγχάρακτες επιγραφές του ονόματος του Απόλλωνα, που επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την λατρεία του θεού στη συγκεκριμένη θέση.
Η αποκάλυψή των παραπάνω κτιρίων αποτελεί μαρτυρία για τη συνέχιση της λειτουργίας του ιερού και στους κλασικούς-ελληνιστικούς χρόνους, αλλά και για τη μεγάλη έκτασή και πολύπλοκη χωροταξική οργάνωσή του, που αντανακλούν τη μεγάλη φήμη και επισκεψιμότητα του έως και τον 3ο αι.π.Χ.
Επιπλέον, ανασκαφικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν και στο Κτίριο Ζ, που βρίσκεται έξω από τον λατρευτικό περίβολο του τεμένους, όπου αποκαλύφθηκαν ακόμη δύο δωμάτια του και μεγάλη ποσότητα εισηγμένης γραπτής αττικής κεραμικής κλασικών χρόνων. Όπως, επίσης, αποκαλύφθηκε τοίχος μεγάλων διαστάσεων κατά μήκος της οδού που θα έπαιρναν οι πιστοί από το αρχαίο λιμάνι προς το τέμενος, που είχε οχυρωματικό χαρακτήρα για να προστατεύσει τα κτίρια, που εκτείνονταν στη χερσόνησο του Δεσποτικού, εκτός του λατρευτικού περιβόλου.
Στα πολυάριθμα ευρήματα της φετινής ανασκαφικής έρευνας συγκαταλέγονται θραύσμα από την κνήμη ποδιού αρχαϊκού κούρου, τρία θραύσματα κάτω άκρων κούρων, - που έρχονται να προστεθούν στα 65 ήδη αποκαλυφθέντα θραύσματα μαρμάρινων αρχαϊκών κούρων- καθώς και τμήμα μιας ιδιαίτερης μαρμάρινης αρχαϊκής βάσης αγάλματος με την πλίνθο της, η οποία φέρει την επιγραφή (Α)ΝΕΘΗ(ΚΕ), ακέραιο πήλινο ακροκέραμο, θραύσματα ερυθρόμορφου κρατήρα με παράσταση του θεού Διόνυσου, περισσότερα από είκοσι μελαμβαφή λυχνάρια, 33 ενεπίγραφα θραύσματα σκύφων και κυλίκων με το όνομα του Απόλλωνα (Α, ΑΠ, ΑΠΟΛ), θραύσματα μηλιακών-παριανών αγγείων και θραύσματα μελανόμορφων αγγείων αττικής προέλευσης (τέλη 6ου αι. π. Χ), πήλινη αρχαϊκή λεκάνη με περίτεχνες λαβές, πήλινα ειδώλια και χάλκινα αντικείμενα.
Πέραν των ανασκαφικών εργασιών, πραγματοποιήθηκαν από συνεργείο τεσσάρων εξειδικευμένων μαρμαροτεχνιτών εργασίες για την ολοκλήρωση της α΄φάσης της προμελέτης αναστήλωσης του ναού και του τελετουργικού εστιατορίου που έχει ήδη εγκριθεί από το ΚΑΣ (αρχιτέκτων-μελετητής Γ.Ορεστίδης). Συγκεκριμένα, συμπληρώθηκε ο στυλοβάτης του εστιατορίου, που είναι κατασκευασμένος από μεγάλες πλάκες γνευσίου, σε μήκος 17 μέτρων, όπως επίσης συμπληρώθηκαν δυο τμήματα από τον μαρμάρινο στυλοβάτη του ναού και συμπληρώθηκαν οι κατώτατοι δόμοι της παραστάδος, που υπήρχε μεταξύ τελετουργικού εστιατορίου και ναού.
Οι εργασίες αναστήλωσης του αρχαϊκού ναού και του εστιατορίου έχουν αποκτήσει πρωταρχική σημασία, αφού στοχεύουν στην συμπλήρωση της κάτοψης των μνημείων και στην υποδήλωση της τρίτης διάστασης, ώστε να γίνει το μνημείο κατανοητό στον επισκέπτη. Η ολοκλήρωσή του έργου αναστήλωσης και συντήρησης έχει ως απώτερο σκοπό την οργάνωση και ανάδειξη του χώρου σε έναν μοναδικό αρχαιολογικό χώρο, ένα πρότυπο αρχαιολογικό πάρκο στις Κυκλάδες, με εποπτικό ενημερωτικό υλικό και διαδρομές περιήγησης, σε όλο το νησί, αφού πρόκειται για ένα από τα μοναδικά ακατοίκητα νησιά στις Κυκλάδες, με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος.
Στο φετινό πρόγραμμα συμμετείχαν πολλοί φοιτητές από πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού και από το ΔΙ.ΚΕ.ΜΕΣ/CYA.
Οι ανασκαφικές και αναστηλωτικές εργασίες πραγματοποιήθηκαν και φέτος χάρη στις ευγενικές χορηγίες των Ιδρυμάτων Α.Γ.Λεβέντη, Α&Π Κανελλοπούλου,των Αθανασίου και Μαρίνας Μαρτίνου, του ΔΙ.ΚΕ.ΜΕΣ (πρόεδρος Αλέξης Φυλακτόπουλος), των Αλίκης και Αταλάντης Γουλανδρή, της Μαρίας Εμπειρίκου, του Γιάννη Φούφα, ενώ σημαντική υπήρξε και η συμβολή του Δήμου Αντιπάρου και της Κοινοπραξίας Φεριμπότ Αντιπάρου στη διαμονή και μετακίνηση των μελών της ανασκαφής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΤΟ

ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΗ. ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΑ;

Κατάλαβες τώρα, γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες


(ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ) και έκαψαν σε διάστημα 2 μηνών μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα


(ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ);

Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους μπακάλικα που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά…



Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;


Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου.


Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.


Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;


Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι τού χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά τον τζόγο.


Κατάλαβες τώρα ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με αέρα;

Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την… “ελεύθερη αγορά”;


Για να κλείσει ο μπακάλης της γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα τής Γερμανίας.


Σε βγάλανε, ψαράκι, από τη γυάλα σου και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, που έχουν τους δικούς τους κανόνες… διατροφής.


Κατάλαβες τώρα γιατί αγαπάνε τους “μη νόμιμους μετανάστες” τόσο πολύ οι εκλεγμένοι «αλήτες» μας;


Για να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι’ εμάς δυστυχισμένους.

Κατάλαβες τώρα, ψαράκι, πόσο αξίζει η γυάλα σου;


Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο – το καλύτερο οικόπεδο – και την κοστολογούν μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των… αρχαιοτήτων.

Κατάλαβες τώρα γιατί αλλάζουν το ονοματάκι στην Εθνική σου Οδό;


Θέλεις 45 ευρώ και πλέον για να πας από Αθήνα στη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, ενώ ήταν υποχρέωση τού κράτους να την κατασκευάσει και όχι να την ξεπουλήσουν στον κάθε “όμορφο” που παριστάνει τον… εργολάβο.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα… χαζοκούτια;


Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των… σήριαλ. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο.


Να σου κάνουν με το ζόρι ”φιλική” γλώσσα τα … Τουρκικά!!!

Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων “τίποτα”, με καμιά ειδικότητα, στον αέρα.


Κατάλαβες τώρα γιατί σ’ έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο… “δημόσιο”;


Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους… “εποίκους”.

Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα και στα… 70 του;


Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές.

Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι’ αυτό προωθούν την… υπογεννητικότητα.


Κατάλαβες τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος;


Επειδή αυτός δεν θέλει ν’ ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν κυρίαρχα οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης μαζί με τις “άγιες οικογένειες” του τόπου.

Έτσι, στο θέατρο που λέγεται… Βουλή, δεν θα βρείτε σήμερα σχεδόν κανέναν από τους λαμπρούς Έλληνες διανοητές και επιστήμονες, επειδή δεν είναι…θεατρίνοι.

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ’ αυτά;


Επειδή είναι υπεύθυνοι

για τον κάθε ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ…ΓΕΝΝΗΘΕΙ,

για την κάθε ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ…ΓΕΝΝΗΘΕΙ.


Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ’ αυτόν τον τόπο.

Ούτε στο γένος, ούτε στη σκέψη.

Αγαπητοί φίλοι. Αν βρείτε το παραπάνω κείμενο ενδιαφέρον και πραγματικό, παρακαλείσθε να το προωθήσετε.

Στις μέρες που ζούμε η ενημέρωση είναι μια μορφή αντίστασης που μας την προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία την οποία και χρησιμοποιούν κατά κόρον οι εξωθεσμικές δυνάμεις που δρουν πάντα στο…σκοτάδι
 
 
http://amphiktyon.blogspot.gr/2015/07/blog-post_206.html

ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΡΑΤΩΔΟΥΣ «ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ»

   
 

Της ΜΑΡΙΑΣ ΝΕΓΡΕΠΟΝΤΗ-ΔΕΛΙΒΑΝΗ*

Δεν υπάρχει  σοβαρός οικονομολόγος, εντός και εκτός της χώρας, που να τολμά να υποστηρίξει ότι αυτό το προϊόν ενός απάνθρωπου εκβιασμού, που βαπτίστηκε ωστόσο «συμφωνία» αποβλέπει στη σωτηρία μας.

Βασισμένο και το τρίτο μνημόνιο στις ίδιες κατευθυντήριες γραμμές των δύο προηγουμένων, που κατέστρεψαν την Ελλάδα, αλλά με ενισχυμένες τις ακραίες εκείνες απαιτήσεις των δανειστών, υπέρ της πλήρους λεηλασίας της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, υπέρ της ολοκληρωτικής εξαθλίωσης και ταπείνωσης του λαού, υπέρ δήθεν μεταρρυθμίσεων που απορρέουν από την πιο φανατική και απάνθρωπη νεοφιλελεύθερη θεώρηση, υπέρ της συνέχισης και εντατικοποίησης της γενοκτονικής λιτότητας, υπέρ της εφαρμογής εγκληματικής εμβέλειας υφεσιακών μέτρων, υπέρ της υφαρπαγής κάθε ίχνους  εθνικής κυριαρχίας και εθνικής αξιοπρέπειας, τέλος υπέρ της επίδειξης μιας βάρβαρης συμπεριφοράς που συνάδει σε δυνάμεις κατοχής, εναντίον ανυπεράσπιστων υπόδουλων λαών. Η ντροπή της Ευρώπης, όπως ορθά  την χαρακτήρισαν ορισμένα διεθνή ΜΜΕ.

Το τρίτο αυτό μνημόνιο, εκπλήσσει, με την έλλειψη αναφοράς σε αναπτυξιακή διαδικασία, που τόσο χρειάζεται η εμφανώς ετοιμοθάνατη ελληνική οικονομία. Η «συμφωνία», εξάλλου, αποκρούει με σκαιότητα το κούρεμα του μη βιώσιμου χρέους, εξαιρώντας έτσι το ΔΝΤ από τη συνέχιση συμμετοχής του στα βασανιστήρια  της χώρας μας.

Πρόκειται για ασήκωτη ταφόπετρα, που συνθλίβει την επιβίωση του ελεύθερου και ανεξάρτητου ελληνικού κράτους, για τουλάχιστον 50 χρόνια από σήμερα.

Στο ερώτημα τού γιατί η Γερμανία, στην αδιαλλαξία της οποίας εναντιώθηκε αποφασιστικά μόνο η Γαλλία, και σε κάποιες φάσεις του μακρόσυρτου  ελληνικού δράματος, και η Ιταλία, αποφάσισε να ρίξει τη μάσκα της δήθεν «ισότητας των μελών της ΕΕ», της δήθεν «αλληλεγγύης» και της δήθεν «ευρωπαϊκής συνοχής», έχει προφανώς και άλλες απαντήσεις, εκτός από την επιθυμία ταπείνωσης της Ελλάδας, ως τιμωρία για τις μη αρεστές, στους δανειστές, επιλογές της.

Ως ισχυρότερη φαίνεται αυτή που θέλει τη Γερμανία να αποβάλλει την, μέχρι τώρα, υποκριτική συμπεριφορά της, ότι δήθεν ήταν μια από τις χώρες-μέλη της ΕΕ και της ευρωζώνης, και να εμφανίζεται πια, ανοικτά και χωρίς περιστροφές, ως η κυρίαρχη δύναμη της Ευρώπης, στην οποία αναγνωρίζεται  το δικαίωμα να αποφασίζει μόνη για την τύχη, αλλά και για την καταδίκη ενός κράτους-μέλους.

Η επιλογή αυτή της Γερμανίας συνδέεται, πιθανότατα, με την ωρίμανση ενός παλαιότερου  σχεδίου, που στοχεύει στη διχοτόμηση της ΕΕ, αφενός σε σκληρό πυρήνα, με τη Γερμανία στο κέντρο και μαζί κάποιους δορυφόρους της, και στον εξωτερικό φλοιό της, που θα συγκεντρώνει  τις λοιπές χώρες-μέλη, με καθεστώς διαφόρου βαθμού δουλοπαροικίας.

Η Ελλάδα, που προορίζεται για τον τελευταίο κύκλο αυτού του νέου σχήματος της Ευρώπης, εκλέχθηκε ως το πρώτο πειραματόζωο,  που ενέδωσε στις απειλές και στους εκβιασμούς, παραδίδοντας στον «κατακτητή» ολόκληρη την υπόστασή της.

Παρότι, ασφαλώς,  ενδιαφέρουν οι λόγοι, που ώθησαν τους εταίρους/ δανειστές μας να μας συμπεριφερθούν με την σκληρότητα  που συνάδει σε στρατεύματα κατοχής, αυτό που κυρίως προέχει τώρα είναι το πώς θα διασωθεί η Ελλάδα.

Και θα τολμήσω να υποστηρίξω τη λύση της επιστροφής στο εθνικό νόμισμα, σε πείσμα των φαιδρών χαρακτηρισμών, εκ μέρους ορισμένων  ελληνικών ΜΜΕ, των οπαδών της δραχμής. Αυτοί φέρονται (άκουσον-άκουσον) ως «συνωμότες», ως «λομπίστες», ως «μαφιόζοι», ως «σπεκουλαδόροι» που επιδιώκουν να πλουτίσουν με χρήματα  που θα φέρουν από το εξωτερικό, και άλλα τινά. Προπαγάνδα, εμφανώς φασιστικής υφής, εφόσον επιχειρεί να αποκλείσει και να συσκοτίσει τη μοναδική οδό επιβίωσης της χώρας, αλλά και εγκληματική, στο βαθμό που διαμορφώνει συνειδήσεις και που καταλήγει  στο «θαυμαστό», για την κατακαημένη  χώρα μας, αποτέλεσμα, του 70% των Ελλήνων, να πανικοβάλλονται στο άκουσμα και μόνο της λέξης «δραχμή».

Ειλικρινά διερωτώμαι αν, ακόμη, και τώρα, δηλαδή ακόμη και μετά από την τελευταία συμφωνία-Αρμαγεδδών, μπορεί να υπάρχουν Έλληνες πολίτες, αλλά  και πολιτικοί που να πιστεύουν, με το χέρι στην καρδιά, ότι αυτή περιλαμβάνει «μεταρρυθμίσεις» από τις οποίες έχει ανάγκη η χώρα, και οι οποίες θα τη βοηθήσουν να βγει από την κρίση…

Έχουν, άραγε, με κάποιους τρόπους πειστεί ότι ο γκρεμός της δραχμής είναι βαθύτερος αυτού στον οποίον οδηγεί η εφαρμογή αυτού του αλλοπρόσαλλου τρίτου μνημονίου ή μήπως, έχουν καταληφθεί από σύνδρομα προέλευσης της Naomi Klein, που τους κάνουν να πιστεύουν ότι εμείς φταίμε για όλα και πρέπει, για αυτό, να εξαγνιστούμε μέσα από μαρτυρικές τιμωρίες;

Ότι είμαστε ανίκανοι για ανάπτυξη και ανεξαρτησία και, συνεπώς, άξιοι της τύχης μας;

Ή, απλώς, και για να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου, κάποιοι ανάμεσά μας, σε αγαθή σύμπνοια με το διευθυντήριο της ΕΕ, ορθότατα συμπέραναν ότι η τυχόν προσπάθεια εφαρμογής αυτού του εγκληματικού μνημονίου θα καταλήξει, και μάλιστα ταχύτατα, σε τέτοιας  έκτασης οικονομική, κοινωνική και εθνική καταστροφή, ώστε να ανατραπεί με ευκολία ο κ. Τσίπρας και η αριστερή του Κυβέρνηση να γίνει, κατά την πρόβλεψη, μια σύντομη παρένθεση;

Η Ελλάδα πρέπει άμεσα να σωθεί και να ελευθερωθεί από τα κατοχικά στρατεύματα.

Η νέα αυτή συμφωνία είναι, σαφέστατα μη σύννομη, εφόσον υπογράφηκε κάτω από ασφυκτικούς εκβιασμούς και τρομακτικές απειλές, και η ακύρωσή της προβλέπεται από τη Σύμβαση της Βιέννης.

Εξάλλου, το GREXIT, αν επιπλέον επιδιώκουμε να αλλάξουμε την Ευρώπη, θα πρέπει να έχει εφεξής απειλή που κατευθύνεται από τη δική μας πλευρά προς το ευρωπαϊκό ιερατείο και όχι απειλή αντίθετης φοράς, όπως μέχρι τώρα.

Και, παράλληλα, καθώς είναι αδιαμφισβήτητο ότι βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση, να αξιοποιήσουμε επιτέλους το σύνολο των όπλων που διαθέτουμε: Το επονείδιστο χρέος, τις απαιτήσεις από τις πολεμικές επανορθώσεις (ο Poutin απαιτεί 4 τρις. ευρώ από την Γερμανία), τους λόγους ακυρότητας των μνημονίων και ότι άλλο αποτελεσματικό διαθέτουμε. Η ρήξη πρέπει να γίνει συντονισμένα και να υποστηρίζεται από σοβαρό πρόγραμμα μετάβασης στη δραχμή.

Η μικροσκοπική Ελλάδα με τα μόλις 10 εκατομμύρια του πληθυσμού της (που, ήδη, αυτός ο πληθυσμός ρημάζεται) θα πρέπει ενωμένη, ως μία γροθιά να αντιμετωπίσει τον εχθρό, και ας λέγεται ακόμη «Ευρώπη». Δεν είναι, όμως, η δική μας Ευρώπη. 

*Το άρθρο δημοσιεύθηκε στην Kontranews και το βρήκαμε εδώ
 
 
 
http://oimos-athina.blogspot.gr/2015/07/blog-post_916.html

Ο δε Πόλεμος... Βίαιος Διδάσκαλος

Ετούτο το τρίτο και μακρύτερο πρόγραμμα "διάσωσης" ούτε μπαίνει εκεί που πάνε να μας το φορέσουν με το ζόρι αλλά ούτε και "βγαίνει", ως πρόγραμμα, επειδή είναι "παραληρηματικό" και "μη ρεαλιστικό"...

Αυτό είναι γεγονός αναμφισβήτητο και το ξέρουν ακόμα και οι πέτρες που, κατά το κοινώς λεγόμενο, γελάνε ακόμα κι αυτές με την μικρόνοια του σύγχρονου δόκτορος Μένγκελε -αν υποθέταμε ότι η κατάσταση είναι για γέλια, που δεν είναι.

Οσονούπω, πάντως, φαίνεται ότι θ' αρχίσει να μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ της ξερακιανής Γαλλίδας του ΔΝΤ που ζητά βαθύ κούρεμα του ελληνικού χρέους, για να σεβαστεί επιτέλους το καταστατικό του οργανισμού που εκπροσωπεί, το οποίο δεν της επιτρέπει να χρηματοδοτεί φαλιμέντα, από την μια μεριά -και της Φράου Καγκελάριου από την άλλη, που ποιεί την αλεμάνη νήσσαν, αρνούμενη το προφανώς αναγκαίο κούρεμα και, κυρίως, φοβούμενη να χρεώσει στους Γερμανούς φορολογούμενους το προ πενταετίας σώσιμο των γερμανικών τραπεζών.

Έτσι η Φράου Καγκελάριος μαζί κι αντάμα με τον θλιβερό υπουργό των οικονομικών της, έχει καταφέρει να υποβαθμίσει την ηγερία Γερμανία σε μισητή ηγεμονία, όπως παραδέχεται με ειλικρίνεια και ο Γιόσκα Φίσερ, σε ένα άρθρο του, που τιτλοφορεί "The Return of the Ugly German","Η Επάνοδος του Άσχημου Γερμανού", και το οποίο προκάλεσε αίσθηση, αν συνυπολογιστεί το γεγονός ότι είναι ένα κείμενο που προέρχεται από τη γραφίδα ενός πρώην Γερμανού Αντιπροέδρου, αρκετά σκληρού ώστε στις μέρες της δικής του "δόξας" να έχει συναινέσει στον επαίσχυντο βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας.

Η Γερμανία γίνεται ακόμα πιο αντιπαθητική όταν δια του δόκτορος Σόιμπλε, αναιδώς ισχυρίζεται ότι το κούρεμα κρατικών χρεών εντός ευρωζώνης, δεν επιτρέπεται από τις ευρωπαϊκές συνθήκες, λες κι έχει σεβαστεί η ίδια η Γερμανία, οποιαδήποτε συνθήκη, οποτεδήποτε!

Εμείς, από τη μεριά μας, σκατόρατσα περιωπής, με την αδερφοφαγία να τρέχει στο αίμα μας, αντί να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε αυτήν την οικτρή εθνική μας ήττα που προκάλεσε η μπαρουφακιάδα, η -πρώτη φορά αριστερά- αφέλεια και η ασυγχώρητη προχειρότητα, εκμεταλλευόμενοι τουλάχιστον τη διεθνή κατακραυγή [‪#‎ThisIsACoup, ρε!‬] που έχει προκαλέσει το επαίσχυντο ευρωπραξικόπημα που συντελέστηκε στην Ελλάδα, εμείς κατά την προσφιλή μας συνήθεια, προτιμάμε να τρωγόμαστε αναμεταξύ μας και εθελοτυφλώντας να τυρβάζουμε περί άλλων ή όπως μας είπε κι ο αρχαίος πρόγονος: "Ο δε πόλεμος... βίαιος διδάσκαλος".

Όμως, τίποτα δεν κερδίζουμε με τέτοια φληναφήματα, αφού το ηρωικό και πατριωτικό "όχι" που στην πορεία έγινε "ναι", δεν έχει καμιά σπουδαία αξία, εφόσον δεν έχουμε τίποτα να προτείνουμε για να ισχυριστούμε με ίχνη σοβαρότητας, ότι θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε αυτό το "όχι" απέναντι στην αδίστακτη ευρω-μαφία και τα σιδερόφραχτα Waffen-SS του ευρωπαϊκού νεοφιλελευθερισμού.

Εν τω μεταξύ, εντός της ευρωζώνης, ο δρόμος της εθνικής αντίστασης είναι ανοιχτός, αφού αυτές τις ώρες θα έπρεπε να ετοιμάζεται το, ατύπως ήδη διατυπωμένο, αίτημα έκδοσης του κ. Χριστοφοράκου -κι ας ελπίσουμε ότι γράφεται τούτες τις ώρες το σενάριο της πολυαναμενόμενης ταινίας δράσης με θέμα την απαγωγή του εν λόγω "κυρίου".

Ακόμα δεν θα έπρεπε καθόλου να ξεχνάμε την κλήση του κεντρικού τραπεζίτη στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, προκειμένου να μας εξηγήσει τα κίνητρα πίσω από τον κατάπτυστο συμβιβασμό που "επέτυχε" -ως δοτός υπουργός οικονομικών- απέναντι στη Siemens. Και να ήταν μόνον η καλή αυτή εταιρεία...

Μήπως σε τέτοιους δυνητικούς κινδύνους για τα γερμανικά συμφέροντα, δεν αποδίδεται και ο σημερινός εκνευρισμός του σύγχρονου δόκτορος Μένγκελε που θέλει να μας πετάξει με τις κλωτσιές από την... καθαρή αυλή του!

Αλλά κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται με τα σπουδαία της οργάνωσης της εθνικής μας αντίστασης και βέβαια ο λύκος πάντα στην αναμπουμπούλα, χαίρεται!

Βοηθάνε και οι ρωποπερπερήθρες, για να γίνονται χειρότερα τα πράγματα...

Υ.Γ. Πάντως μιας και το πήραμε που το πήραμε τώρα πια το κολάι με τα δημοψηφίσματα, δεν χάνουμε τίποτα να στήσουμε στα πεταχτά άλλη μια φορά τις κάλπες και στο τσάκα-τσάκα να διαπιστώσουμε αν ψεύδονται οι δημο(σ)κόποι που ισχυρίζονται ακόμα και σήμερα που έχουν πέσει οι μάσκες της ευρω-μαφίας, ότι σχεδόν το 80% εξ ημών, επιμένουμε, στην παρούσα φάση, στην παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ. Θα μας έκανε καλό να ξέρομε αν αυτό το δημοσκοπικό εύρημα είναι αληθινό ή ψεύτικο: το κέρδος θα ήταν σημαντικό διότι με την αποσαφήνιση αυτού του θέματος, θα έκλειναν πολλά στόματα, για να κάνουμε, επιτέλους, ένα βήμα παρακάτω, αντί για να τρωγόμαστε επί ανύπαρκτου ζητήματος.

Δεν είναι, πάντως, ανάξιο σχολιασμού το γεγονός ότι, μετά την δήλωση υποταγής του Μιχαλοτέτοιου που εκτίμησε ότι το GRexit δεν είναι κουβέντα της ώρας, τη σκυτάλη, χέρι-χέρι, την πήρε κι ο Μητσάρας, ο Κουτσούμπας για να πει ακριβώς τα ιδια.

Τα υποχθόνια κίνητρα του πρώτου, ίσως να μπορούν να τα ερμηνεύσουν οι ψυχίατροι των διαφόρων φανερών ή μυστικών υπηρεσιών που μελετούν την περίπτωσή του, αλλά η αγωνία του δεύτερου, κατά πάσα βεβαιότητα, σχετίζεται με την πιθανότητα να καταβάλλεται στο προσεχές μέλλον η κρατική επιδότηση στο κόμμα και η βουλευτική του αποζημίωση, σε χάρτινες πληθωριστικές δραχμές.

Η σύνθεση είναι από την OKTANA


my-pillow-book.gr
http://www.ksipnistere.com/2015/07/blog-post_2919.html

ΠΕΡΙ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ. ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ 24/11/2011 ;;;

11781759_1690473634515103_5754418874214564144_n 
ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ Πήρε το αυτί μου, πως λέει θα πάει δικόγραφο στην βουλή βάσει του άρθρου 86 του συντάγματος ( περί ποινικών ευθυνών υπουργών και μελών της κυβέρνησης ) , από την εισαγγελέα Αθηνών, για ένα πλάνο που διαχειρίστηκε ο Γιάν(ν)ης και οι συνεργάτες.. πως δεν είναι αρμοδιότητα του δικαστικού σώματος αλλά του κοινοβουλίου. (δηλαδή με υπογραφή 30 μόνο βουλευτών θα γίνει ειδικό δικαστήριο). Καλά μέχρι εδώ όλα. (ασχέτως αν δεν εφαρμόστηκε το plan b).
Ρωτάω εγώ τώρα, και ας μου πει κάποιος πως κάνω λάθος…
Το δικόγραφο που διαβάστηκε και διαβάστηκε από την βουλή στις 24 Νοεμβρίου 2011 περί ευθύνης υπουργών για το πρώτο μνημόνιο, ( 173 οι υπογράφοντες του 1ου μνημονίου, μη τα ξεχνάμε αυτά ) που εφαρμόστηκε κιόλας.
(Δείτε στην φωτογραφία την σχετική ανακοίνωση)





ΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ




1ον Γιατί δε το είχαν βγάλει στην δημοσιότητα;,
2ον Γιατί δεν υπήρξαν 30 βουλευτές της αντιπολίτευσης να κάνουν τότε ειδικά δικαστήρια τότε, για τους 173 προδότες του έθνους… 
3ον Γιατί υπάρχουν Έλληνες που εναποθέτουν τις ελπίδες τους σε κόμματα εξουσίας ή μη..
4ον Γιατί δε κάνουμε ΕΜΕΙΣ μέσω των Ε.ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ) άσκηση Κυριαρχίας σαν Έλληνες Ιθαγενείς; http://alfeiospotamos.gr/?p=16821
Κοιτάξτε, τι μπορείς να καταφέρεις αν είσαι ενωμένος και με την κυρίαρχη δύναμη του αυτόχθονα στον τόπο που γεννήθηκες.
Εδώ: http://alfeiospotamos.gr/?p=16837
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 5Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ… ΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΌ ΕΛΛΗΝΕΣ;
https://www.youtube.com/watch?v=2aiojcDVQHw&feature=share
ΤΗΝ ΑΝΆΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ.
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΠΡΑΞΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥ
Ν ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΑΝΑΚΤΗΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.
ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ( Ε.ΣΥ ) .
ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ( ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ…..ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ????
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ !!!!

Υ.Γ Μη δικαιολογείτε κανέναν τους, δε θα το έκανε κανείς από αυτούς για εσάς…
……………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=16835

Ανακοίνωση 025/ 28-7-"2015": Όχι άλλο κάρβουνο, κάνει ήδη πολύ ζέστη

 
"Όχι άλλο κάρβουνο, κάνει ήδη πολύ ζέστη"

Το «γραφείο αιρέσεων και παραθρησκειών» (
sic) της αυτοαποκαλούμενης «μητρόπολης» Πειραιώς, ποία «μητρόπολη» Πειραιώς αλήθεια; Ο Πειραιάς..μάλλον προϋπήρχε των κατά φαντασίαν ιδιοκτητών της,  αδυνατώντας οι του γραφείου τούτου λοιπόν, να απολαύσουν την ισχύουσα, για αυτούς και ΜΟΝΟΝ, εξαίρεση της αφορολόγητης ραστώνης του θέρους, αποφάσισαν να αποστείλουν ένα δελτίο τύπου περιγράφοντας τις ίδιες τυπικές φοβίες και κατηγορίες, για την ύπαρξη και δράση του Εθνικού Ελληνισμού.
(Το δελτίο τύπου το διαβάσαμε εδώ: http://www.ipaideia.gr/i-apokrifi-geopolitiki-tou-elinismou-kai-i-en-xristo-sotiria.htm )
Εντέχνως, απευθυνόμενοι αποκλειστικά προς μη γνωρίζοντες ή απλώς προς φοβικούς, περιγράφουν ένα άρθρο εφημερίδας κάποιου μονοθεϊστή που προσπαθεί να συνενώσει τα ασυνένωτα, δηλαδή τον πόθο του να ενώσει με το ζόρι τον αυθεντικό Ελληνισμό με τον καταστροφέα του (όπως και όλων των εθνισμών), δηλαδή με τον μονοθεισμό.
Αδυνατούμε να απασχολήσουμε πολύ το νου μας με τα όποια επιχειρήματα ή πόθους έχει ο καθένας, ειδικά τώρα που εμείς οι φορολογούμενοι έχουμε να πληρώσουμε τον λογαριασμό για τις λιμουζίνες, τα «μέγαρα», τις «μητροπόλεις» τα χαλασμένα κοτόπουλα, και κάθε άλλη «φιλάνθρωπη και άγια» δραστηριότητα του κάθε αφορολόγητου μονοθεϊστή προύχοντα.

Θα  σταθούμε μόνον, παρόλο που σε άλλη περίπτωση θα αναφερόμασταν και στα υπόλοιπα ευκόλως διαπιστωμένα κόλπα του δελτίου, στο πράγματι πανέξυπνο αλλά άστοχο, της απόπειρας, να εμπλέξει η ανακοίνωση, τους Εθνικούς  ως κομμάτι ενός γενικευμένου «χώρου» που πολύ θα βόλευε να κυριαρχούσε (αλλά που δεν τελικά)..που αποτελείται από στραβοχτυπημένες ψηφίδες «αρχαιολατρών» οποιουδήποτε ιδεολογικού είδους, χρώματος ή ακόμη χειρότερα και παθήσεων ώστε να χρεωθούμε (και σε αυτό, πάλι σε εμάς το λογαριασμό;) κάθε τι που εκτοξεύεται ώστε να πρέπει να απολογηθούμε.
Σας επιστρέφουμε ως βαρετή (και) αυτή την απόπειρά σας.
Οι Έλληνες Εθνικοί, έχουν προ πολλού ξεκαθαρίσει ποια είναι η θέση τους, οι σκέψεις τους, οι προοπτικές οι στόχοι τους και κυρίως η Ιστορική διαδρομή τους. Και συγκεκριμένα, από τότε που οι.. τότε αρμόδιοι περί «παραθρησκειών και αιρέσεων» αποφάσισαν να καταστρέψουν όπου επί Ελλάδος ή Εθνικών Σεβασμάτων ανά την Ευρώπη καταρχήν, οτιδήποτε υπενθύμιζε τους Παραδοσιακούς Πολιτισμούς μας. Δηλαδή αιώνες πριν.


Το ποιος επιθυμεί να διασπάσει τους Έλληνες Πολίτες όπως αναφέρετε, μπορείτε να το διαπιστώσετε και σε δικά σας άρθρα όπως το επισυναπτόμενο όπου δεν τηρούνται ούτε καν τα προσχήματα για τον όποιο σεβασμό θα έπρεπε να επιδεικνύετε προς το σώμα που απομυζάτε, το Ελληνικό Κράτος.
Κάποιοι διαβάζουν ποιο καλά πίσω από τα γράμματα, τα νοήματα.



Αυτά τα ολίγα, καλό ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ καλοκαίρι για εσάς, που θα έχετε όπως ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ, καλόν Αγώνα για εμάς που θα συνεχίσουμε να πράττουμε όπως πάντα.

Οίκος Ελλήνων Εθνικών Θύρσος   
 
http://hellenesthyrsos.blogspot.gr/2015/07/025-28-7-2015.html 
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters