Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Η ιταλική εισβολή, οι τράπεζες και τα capital controls του 1940 -Πώς φυγαδεύτηκαν 20 τόνοι χρυσού

Η επιβολή περιορισμών στις αναλήψεις μετρητών με την κήρυξη του πολέμου – Πώς φυγαδεύτηκαν 20 τόνοι χρυσού από το θησαυροφυλάκιο της Τράπεζας της Ελλάδος στην Κρήτη.
Με την επιβολή κεφαλαιακών περιορισμών αντέδρασε η Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ) στην ιταλική εισβολή της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η είδηση της εισβολής, και της εμπλοκής της χώρας μας στον Πόλεμο, προκάλεσε όπως ήταν φυσικό έντονη ανησυχία στους πολίτες οι οποίοι έσπευσαν στα ταμεία των τραπεζών για να αποσύρουν τις καταθέσεις τους.

Ανατροπή – Οι Αλβανοί ήθελαν νεκρό τον Κ. Κατσίφα: «Μπορούσαν να τον συλλάβουν αλλά τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ”!


Οργή προκαλούν οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσίοτητας. Τα πρώτα συμπεράσματα που εξάγονται είναι πως οι Αλβανοί ήθελαν πάση θυσία νεκρό τον ήρωα Κ. Κατσίφη.
Οι μαρτυρίες – Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ
Ένας άνθρωπος που γνώριζε καλά τον Κωνσταντίνο Κατσίφα ήταν ο Λεωνίδας Παππάς, πρώην πρόεδρος της Ομόνοιας.

ΑΛΒΑΝΙΑ. Αυτά έγιναν τα πρώτα λεπτά μετά το συμβάν με τον 35χρονο ομογενή Κώστα Κατσίφη που έπεσε νεκρός από τα πυρά Αλβανών. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

1Τις εορταστικές εκδηλώσεις   σήμερα  για την  Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου επισκίασε το συμβάν που έλαβε χώρα στο χωριό Βουλιαράτες όταν στις 10.00 περίπου το πρωί ένας 35χρονος Βορειοηπειρώτης  πυροβόλησε στον αέρα  επειδή σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αστυνομικοί κατέβασαν την ελληνική σημαία που είχαν αναρτήσει κάτοικοι....

Υπό «πολιορκία» η Αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα – Συγκέντρωση δεκάδων Ελλήνων για τον Κ. Κατσίφα – «Βράζει» ο Ελληνισμός

Οργή Ελλήνων για τον θάνατο του ήρωα Κ. Κατσίφα που περνάει πλέον στο πάνθεον των ηρώων. Κλειστή είναι αυτή την ώρα η Κηφισίας στο ύψος της Φιλοθέης, καθώς πραγματοποείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την Αλβανική πρεσβεία για τον θάνατο του Βορειοηπειρώτη από τις αλβανικές αρχές.
Οι συγκεντρωμένοι ανταποκρίθηκαν σε διαδικτυακό κάλεσμα Βορειοηπειρωτικών σωματείων Αθηνών και της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους για τον θάνατο του 35χρονου.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ

31-5-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.

ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΔΟΥΛΩΝ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΚΑΡΑΦΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ.. ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ.. ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ.    ΜΙΛΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ. 

Άψυχοι Άνθρωποι (Οργανικες Πυλες) Ζουν Ανάμεσά μας

 
Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων, oι άψυχοι και οι έμψυχοι. Πολύ απλά, υπάρχουν στον κόσμο που ζούμε άψυχοι άνθρωποι ή αλλιώς οργανικές πύλες .
Οι άψυχοι άνθρωποι (οργανικές πύλες) στερούνται τα 4 από τα 7 ενεργειακά κέντρα με αποτέλεσμα να μιμούνται τους ανθρώπους και να τρέφονται ενεργειακά από αυτούς προκειμένου να μην αναγνωρίζονται από τον κόσμο. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν την ικανότητα να νιώσουν συναισθήματα.
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters