Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Το μεγάλο ξύπνημα ή πώς ο Τραμπ ξεκίνησε την καταστροφή του Deep State Cabal

Τα οριστικά βίντεο για το πώς ο Τραμπ ξεκίνησε την καταστροφή του Cabal.


Όλα όσα νομίζεις ότι ξέρεις είναι ψέματα.


Εάν χρειάζεστε ειρήνη ότι ο Τραμπ "το έχει αυτό", αποθηκεύστε αυτό το podcast και παρακολουθήστε το όταν έχετε χρόνο. Πρόκειται για τον Πρόεδρο Τραμπ να κάνει τον γύρο του κόσμου με τα κόκκινα αρχεία του σε κάθε έθνος με τη σειρά. Κάθε έθνος συνθηκολογεί.

GITMO: Ποιοι Πρόεδροι θα πάνε; Βαθύ Κράτος, Προδοσία, Στρατοδικεία, Επίσημα Έγγραφα, Κατάλογος Κατηγοριών

Η Στρατιωτική Ομοσπονδιακή Φυλακή του Γκουαντάναμο στεγάζει τους χειρότερους εγκληματίες στον πλανήτη Γη!
 Χίλαρι και Μπιλ Κλίντον, Ομπάμα, Μπάιντεν, Μπους, Μπρέναν, Στρζόκ, Χόλντερ για να αναφέρουμε μερικούς!

Το διαδίκτυο έχει βουίξει από φήμες ότι μέλη VIP υψηλού επιπέδου του Deep State (γνωστός και ως Cabal/Illuminati/Global Elite) κρατούνται για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και διαφθορά και οδηγούνται από τις Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ στη
Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters