Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Το μεγάλο ξύπνημα ή πώς ο Τραμπ ξεκίνησε την καταστροφή του Deep State Cabal

Τα οριστικά βίντεο για το πώς ο Τραμπ ξεκίνησε την καταστροφή του Cabal.


Όλα όσα νομίζεις ότι ξέρεις είναι ψέματα.


Εάν χρειάζεστε ειρήνη ότι ο Τραμπ "το έχει αυτό", αποθηκεύστε αυτό το podcast και παρακολουθήστε το όταν έχετε χρόνο. Πρόκειται για τον Πρόεδρο Τραμπ να κάνει τον γύρο του κόσμου με τα κόκκινα αρχεία του σε κάθε έθνος με τη σειρά. Κάθε έθνος συνθηκολογεί.

Το παρακάτω βίντεο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς ο Τραμπ μπόρεσε να χρησιμοποιήσει στοιχεία αδρενοχρωμίας και εμπορίας παιδιών σε όλες τις χώρες σε όλο τον κόσμο για να τις κάνει να συνθηκολογήσουν με το σχέδιο.


»»» The Q Team's Takedown of the Cabal A to Z



ΤΑΣΗ: Premium Gold Smart Trump Card. Αυτή ΔΕΝ είναι απλώς μια άλλη αναμνηστική κάρτα χωρίς χρήση! Αυτή είναι μια Μοναδική, Αποκλειστική, Λειτουργική, SMART Κάρτα που έχει μεγάλα οφέλη. Συσκευασία Premium – Κάθε κάρτα έχει το δικό της κουτί για να τη διατηρεί ασφαλή!


Αυτό περιλαμβάνει τα δικαιώματα, τους πρωθυπουργούς, τους προέδρους, το Βατικανό και όλες τις κεντρικές τράπεζες που ελέγχονται από τους Rothschild. Ουσιαστικά, αυτό εξηγεί πώς ο Τραμπ είναι σήμερα ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο με τον μεγαλύτερο στρατό στον κόσμο, καθώς όλες οι χώρες που συμφώνησαν να συνθηκολογήσουν με τις απαιτήσεις του Τραμπ ακολουθούν τώρα κάθε εντολή του.

Αν θέλετε να μάθετε πώς ο Τραμπ πήρε τον έλεγχο του Deep State και το έστησε για καταστροφή, αυτό είναι ένα βίντεο που πρέπει να παρακολουθήσετε.

Χρονολογικά, είναι ένας οδικός χάρτης της πρώιμης δουλειάς του μετά τη νίκη του στις εκλογές το 2016.

Πλησιάζουμε σύντομα στο EBS. Δεν μπορούν να δοθούν ημερομηνίες – είναι ένας συνεχιζόμενος πόλεμος και ο Τραμπ δεν τηλεγραφεί ποτέ τα επόμενα βήματα – και δικαίως.

Να είστε ευγνώμονες, η νέα εποχή της GESARA και η NESARA συμβαδίζουν με τις ενέργειες της Συμμαχίας και η νέα μας εποχή της ανθρωπότητας είναι πολύ, πολύ κοντά.

Πραγματικά, καταλαβαίνω ότι αυτό ήταν ένα πολύ μακρύ και απογοητευτικό ταξίδι. Αλλά να έχετε κατά νου, όταν όλα ειπωθούν και γίνουν, θα έχετε αναμνήσεις που ο περισσότερος κόσμος θα έχει χάσει.


Ξέρω ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, έχω τα γκρίζα μαλλιά και τις ρυτίδες για να το αποδείξω, lol, αλλά να ξέρεις στην καρδιά σου, όλα έχουν τον απόλυτο έλεγχο και πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο του Θεού. Προσπαθήστε να αναπνεύσετε. Φτιάξτε τις αναμνήσεις σας. Αυτή η ιστορική και βιβλική εποχή δεν θα ξανασυμβεί ποτέ. Επιλέχθηκες να είσαι εδώ. Θυμηθείτε τι προνόμιο είναι πραγματικά αυτό.

Σημείωση προς τους αναγνώστες:
Αναπνεύστε. Επέλεξες να είσαι εδώ. Αυτός ο αγώνας στον οποίο είμαστε όλοι είναι για το μέλλον της ανθρωπότητας. Και για τα παιδιά που είναι το μέλλον μας.

Το Σχέδιο της στρατιωτικής συμμαχίας, για την οποία ο Τραμπ είναι πρωταγωνιστής, βασίζεται σε ΓΕΓΟΝΟΤΑ, όχι ημερομηνίες, και σίγουρα δεν εκπληρώνει τις προσδοκίες ενός ανυπόμονου κοινού που γνωρίζει τι συμβαίνει.

Όσο για τις αντωνυμίες, είμαι γυναίκα. Δεν χρειάζεστε άλλες ηλίθιες αντωνυμίες εκτός από αυτή/αυτήν. Αν αυτό σας «προσβάλλει», πηγαίνετε αλλού και μεγαλώστε.

Η μαμά μου με έμαθε να είμαι ευγενική και να αποκαλώ τους άντρες αγνώστους, «κύριε» και τις γυναίκες αγνώστους, «κυρία» ή «δεσποινίς». Όλοι οι γονείς θα διδάσκουν στα παιδιά τους το σεβασμό για τους άλλους και τον εαυτό τους. Απλά πράγματα όπως η ηθική, το ευ αγωνίζεσθαι, η ειλικρίνεια και η ταπεινοφροσύνη συμβάλλουν πολύ σε έναν ελεύθερο κόσμο, κάτι για το οποίο ο Τραμπ και η Στρατιωτική Συμμαχία συμβάλλουν στη δημιουργία θεμελίων.

Είναι η ομάδα αποδόμησης, που κατεβάζει το παλιό σύστημα στις σανίδες και τα καρφιά του δαπέδου. Θα είναι στο χέρι μας να είμαστε η ομάδα κατασκευής όταν τελειώσουν.

Η πτώση της Cabal: "Συλλήψεις και εκτελέσεις". «Τα έχουμε όλα» ~Ε!

Το τέλος του κόσμου όπως το ξέρουμε – Η πτώση της καμπάλας: «Συλλήψεις και εκτελέσεις». «Τα έχουμε όλα» ~Ε!


ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ «ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» – Απλά Γεγονότα και η ΑΛΗΘΕΙΑ!


Ξέρω ότι αυτή η ανάρτηση θα μπορούσε να με βάλει σε μπελάδες, λαμβάνοντας υπόψη τη δύναμη των οντοτήτων για τις οποίες γράφω, αλλά είναι σημαντικό για μένα να το μοιραστώ ούτως ή άλλως. Είχα εδώ και καιρό ένα πρόβλημα μαζί τους, με αποκορύφωμα την παρακολούθηση μου στην ιδιωτική μου ζωή και τις προσπάθειες να λογοκρίνουν τα γραπτά μου σε διάφορες πλατφόρμες. Αν έχουν την αυταπάτη ότι θα κλείσω το στόμα λόγω του εκφοβισμού και της παρενόχλησής τους, έχουν σκεφτεί εντελώς λάθος.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ: https://amg-news.com/the-end-of-the-world-as-we-know-it-the-fall-of-the-cabal-arrests-and-executions- τα-έχουμε-όλα-q-βίντεο/


Επίσης: GITMO: Ποιοι Πρόεδροι θα πάνε; Βαθύ Κράτος, Προδοσία, Στρατιωτικά Δικαστήρια, Επίσημα Έγγραφα, Λίστα κατηγοριών –  https://amg-news.com/gitmo-which-presidents-are-going-deep-state-treason-military-tribunals-official-documents-list -των κατηγορητηρίων/


Επίσης: Κάντε το GITMO υπέροχο ξανά! Ένα Στρατιωτικό Δικαστήριο στο GITMO: Λίστα εκείνων που πιστεύεται ότι κατονομάζονται σε περισσότερες από 71.000 ομοσπονδιακές κατηγορίες:  https://amg-news.com/make-gitmo-great-again-a-military-tribunal-in-gitmo-list-of-those -πιστεύτηκε-όνομα-σε-πάνω από-71000-ομοσπονδιακά- κατηγορητήρια/





https://amg-news.com/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters