Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Ειδική αναφορά: Μια πιο προσεκτική ματιά στα κρεβάτια Tesla Med – Η τεχνολογία Tesla Med Bed δημιουργεί ένα πεδίο ενέργειας αποκατάστασης της ζωής για την τόνωση της αυτοεπισκευής όλων των κυττάρων

«Αν θέλετε να βρείτε τα μυστικά του σύμπαντος, σκεφτείτε την ενέργεια, τη συχνότητα και τη δόνηση». Νίκολα Τέσλα

Φανταστείτε πόσο απλούστερη θα ήταν η ζωή αν είχατε ένα σύστημα βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη (AI) που θα μπορούσε να σαρώσει, να διαγνώσει, να θεραπεύσει και να αποτρέψει την εμφάνιση ιατρικών προβλημάτων!

Δεν χρειάζεται πια να το φαντάζεσαι. Εδώ είναι, γνωστό ως "med bed" ή "medbed!"

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία Nikola Tesla και μπορεί να αναζωογονήσει την υγεία σας και να σας βοηθήσει να ζήσετε μια υγιή ζωή χωρίς πόνο. Αυτή η ενσωματωμένη τεχνολογία AI ανακηρύσσεται η «ιατρική συχνότητας επιστημονικής φαντασίας του μέλλοντος». Επιπλέον, το ιατρικό κρεβάτι είναι το πραγματικό θαύμα της προηγμένης ιατρικής.

Θα θέλατε να μάθετε γιατί είναι πραγματικό θαύμα; Συνεχίστε να διαβάζετε για να κατανοήσετε λεπτομερώς την αρχή λειτουργίας, τα πλεονεκτήματα, τη διάρκεια της θεραπείας και τις συνθήκες που αντιμετωπίζονται από το ιατρικό κρεβάτι.

Τι είναι το Tesla medbed;

Η τεχνολογία κρεβατιού Tesla med δημιουργεί ένα πεδίο ενέργειας αποκατάστασης της ζωής για να διεγείρει την αυτο-επισκευή όλων των κυττάρων. Όπως αναφέρθηκε ήδη, διασφαλίζει ότι είστε σε καλή υγεία και αποδεικνύεται ότι είναι το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης.

Επειδή η γεννήτρια κρεβατιού Tesla med είναι ασφαλής, μη επεμβατική, φυσική και αποτελεσματική, είναι εγκεκριμένη από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων Τάξης ΙΙ των ΗΠΑ. Ωστόσο, δεν είναι απλά συνηθισμένα ηλεκτρικά κρεβάτια. Αυτά τα ιατρικά κρεβάτια λειτουργούν με βάση την κβαντική τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη για να θεραπεύσουν το σώμα σας.

Τα Medbeds είναι τριών τύπων:

  • Αναγέννηση medbed
  • Ολογραφικό medbed
  • Κρεβάτι αναζωογόνησης και παλινδρόμησης

Μάθετε περισσότερα για τις κύριες διαφορές μεταξύ αυτών των τριών τύπων medbed.


Ποια είναι η αρχή λειτουργίας των κρεβατιών Tesla med;

Όπως αναφέρθηκε, το κρεβάτι Tesla med λειτουργεί με βάση την αρχή της κβαντικής θεραπείας. Είναι φορητός, ιατρικός εξοπλισμός στο σπίτι που λειτουργεί επίσης με βάση την αρχή της θεραπείας των κρυστάλλων χαλαζία. Ο συνδυασμός μηχανισμών θεραπείας κβαντικού και χαλαζία βοηθά στον προσδιορισμό των πολύ μικρών διαφορών στα ηλεκτρικά σήματα που αποστέλλονται από το ένα μέρος του σώματος στο άλλο. Έτσι, το κρεβάτι Tesla med προσφέρει ακριβή διάγνωση της κατάστασης της υγείας.

Τα κρεβάτια Tesla med λειτουργούν όταν δύο συχνότητες ευθυγραμμίζονται σε τετράγωνη κυματομορφή με κύκλο λειτουργίας 50%. Επειδή είναι μηχάνημα AI, δεν χρειάζεται να επιλέξετε τάση, ηλεκτρικό ρεύμα ή κυματομορφές, καθώς ο μηχανισμός AI μπορεί να τα επιλέξει αυτόματα.

Πώς λειτουργούν τα ιατρικά κρεβάτια;

Ο μηχανισμός των medbeds Tesla περιλαμβάνει τρία βήματα:

  • Πλήρης σάρωση σώματος
  • Λεπτομερής ανάλυση θεμάτων υγείας εάν έχετε. Προβλήματα υγείας προκύπτουν εάν το ενεργειακό δυναμικό σε ένα κύτταρο μειώνεται.
  • Ακριβής επεξεργασία μέσω εκπομπής συχνότητας

Εκατοντάδες ιατρικές καταστάσεις και ασθένειες χαρτογραφούνται σε μια βάση δεδομένων που περιέχει περισσότερα από 10.000 διαφορετικά μοτίβα συχνότητας. Για να εξεταστεί η έξοδος σάρωσης, θα αναπτυχθούν πολλαπλοί αλγόριθμοι. Αυτοί οι αλγόριθμοι θα διασταυρωθούν με την υπάρχουσα βάση δεδομένων για να εντοπιστεί η αιτία της νόσου. Μόλις προσδιοριστεί η αιτία, αυτά τα ιατρικά κρεβάτια θα ρυθμιστούν ώστε να παρέχουν ακριβή θεραπεία.


Φανταστείτε έναν ασθενή που έχει μια χρόνια πάθηση όπως ο καρκίνος. Τα κύτταρα του ασθενούς θα έχουν χαμηλό επίπεδο ενέργειας, το οποίο είναι μικρότερο από 15 mV. Για τέτοιους ασθενείς, οι γιατροί συνιστούν θεραπεία με κρεβατοκάμαρα. Το κρεβάτι Med παράγει κύματα Tesla για να αυξήσει σημαντικά το ενεργειακό δυναμικό έως και 70 mV. Αυτή η βελτίωση του ενεργειακού δυναμικού μπορεί να θεραπεύσει αποτελεσματικά τον καρκίνο. Επιπλέον, είναι δυνατό να αποτραπεί η εξάπλωση των καρκινικών κυττάρων σε άλλα μέρη του σώματος.

Με απλά λόγια, η πιθανή ηλεκτρομαγνητική ενέργεια θεραπεύει το προσβεβλημένο κύτταρο με ακρίβεια. Δεν προβλέπουν μόνο την αιτία της ιατρικής κατάστασης αλλά και την αντιμετωπίζουν με μη επεμβατικό τρόπο.

Αυτά τα ιατρικά κρεβάτια μοιάζουν με συσκευές αξονικής τομογραφίας ή μηχανήματα μαγνητικής τομογραφίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς να ξαπλώσετε μέσα και να λάβετε κύματα Tesla. Αυτό είναι!

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των κρεβατιών Tesla med;

Όταν πρόκειται για το ιατρικό κρεβάτι, το θερμαντικό στοιχείο Tesla είναι το κύριο συστατικό. Μπορεί δυνητικά να μειώσει το στρες και τη φλεγμονή. Αυξάνοντας την ενέργεια, αυτό το πηνίο μπορεί να αποτοξινώσει και να καθαρίσει τα κύτταρα του σώματός σας.

Επιπλέον, το πηνίο θέρμανσης Tesla σε ποικίλες συχνότητες χρησιμοποιεί φυσικά την ενέργεια της ζωτικής δύναμης για να βελτιώσει την κυτταρική λειτουργία, να αυξήσει το επίπεδο ενέργειας, να αποκαταστήσει την ικανότητα επούλωσης, να αναγεννήσει τα άκρα πίσω στο φυσιολογικό και τελικά να αντιστρέψει τη γήρανση.

Καθώς μεγαλώνουμε, μπορεί να μην παραμένουμε νέοι και δραστήριοι όλη την ώρα. Θα χρειαστείτε επίσης περισσότερο ύπνο για να επαναφορτίσετε το μυαλό και το σώμα σας. Αυτό είναι όπου το ιατρικό κρεβάτι βοηθά πραγματικά! Προσφέρει ύπνο υψηλής ποιότητας για τη βελτίωση της γνωστικής λειτουργίας, την παροχή νοητικής εστίασης, την αύξηση της μνήμης, την ανακούφιση από τον πόνο και την παροχή περισσότερης ανοσίας.

Τα κρεβάτια Tesla med έχουν πολλά άλλα οφέλη, όπως:

  • Μείωση της φλεγμονής
  • Βελτίωση του επιπέδου του κυτταρικού ATP για περισσότερη παραγωγή ενέργειας
  • Διεγερτικός φυσικός θεραπευτικός μηχανισμός για την επιδιόρθωση των κυττάρων
  • Διαχείριση της αρτηριακής πίεσης σε φυσιολογικό επίπεδο
  • Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου
  • Προώθηση της διατροφικής πρόσληψης, της κυκλοφορίας του αίματος και της αποτοξίνωσης του σώματος
  • Λειτουργεί ως αντικαταθλιπτικό για να ηρεμήσει τα συναισθήματα και τις ενέργειες των νεύρων

Τα κρεβάτια Tesla med όχι μόνο προσφέρουν οφέλη για την υγεία αλλά προσφέρουν και πρακτικά οφέλη όπως απαιτείται. Δεν χρειάζεται να αγωνίζεστε όταν σηκώνεστε ή σηκώνεστε από το κρεβάτι. Η χρήση κρεβατιών γιατρών σας βοηθά να αποφύγετε πτώσεις και γλιστρήματα.

Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό το med κρεβάτι σε πολλές άπειρες θέσεις, συμπεριλαμβανομένης της θέσης ύπνου για ύπνο, του καθιστικού κρεβατιού για παρακολούθηση τηλεόρασης, της καρέκλας για την κατανάλωση φαγητού και της όρθιας θέσης όπου το κρεβάτι ανασηκώνεται αργά και το κάτω μέρος του καμπυλώνει προς τα μέσα για να σας επιτρέψει να σταθείτε με ασφάλεια στο πάτωμα.

Με τα med κρεβάτια, μπορείτε να κοιμάστε σε σωστή στάση. Τα κρεβάτια Med έχουν κάθετα και οριζόντια ρυθμιζόμενα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να επιλέξετε μια θέση καθιστικού κρεβατιού, μια στάση σε όρθια θέση, μια θέση καρέκλας ή μια θέση ύπνου.

Επιπλέον, είναι δυνατή η μερική ανύψωση με ευκολία. Ταυτόχρονα, μπορείτε να αναπνεύσετε εύκολα. Ενώ κοιμάστε επίσης, μπορεί να μην ροχαλίζετε. Δεν είναι περίεργο να ακούς;

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλες συνθήκες που διαχειρίζεται η medbeds, διαβάστε εδώ. 

Ποιες είναι οι καταστάσεις υγείας που αντιμετωπίζουν τα κρεβάτια Tesla med;

Τα κρεβάτια Tesla med μπορούν να θεραπεύσουν ή να διαχειριστούν καταστάσεις υγείας όπως:

  • Ψυχικές ασθένειες όπως άγχος, κατάθλιψη, τραύμα, άνοια, διαταραχή μετατραυματικού στρες, Αλτσχάιμερ κ.λπ.
  • Αποκατάσταση κυττάρων
  • Κούραση
  • Επιδιόρθωση DNA και RNA
  • Αλλεργίες
  • Γηράσκων
  • Διαβήτης
  • Τόνωση ηρεμίας και γαλήνης
  • Θεραπεία μυών και οστών
  • Αφαίρεση βαρέων μετάλλων
  • Ανάπλαση άκρων

Ποια είναι η πορεία και η διάρκεια της φαρμακοθεραπείας στο κρεβάτι;

Η θεραπεία με κρεβατοκάμαρα κυμαίνεται από 30 έως 60 λεπτά, ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του ασθενούς. Απλώς πρέπει να ξαπλώσεις μέσα στο ιατρικό κρεβάτι. Μόλις ξαπλώσετε, το ενεργειακό πεδίο της ζωτικής του δύναμης ενεργοποιείται και χρησιμοποιείται από τα κύτταρα του σώματός σας με μη επεμβατικό τρόπο.

Οι γιατροί συνήθως προτείνουν να κάνετε τέσσερις έως πέντε συνεχόμενες συνεδρίες την εβδομάδα. Ωστόσο, όσο περισσότερη έκθεση στα κύματα Tesla, τόσο καλύτερη είναι η κατάσταση της υγείας.

Ένα άρθρο του 2022 που δημοσιεύτηκε στο BMC Medical Informatics and Decision Making ανέφερε ότι τα medbeds μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στις υπηρεσίες παρακολούθησης και παροχής φροντίδας για να προσφέρουν καλύτερες συνθήκες για τους ασθενείς.

Ανακεφαλαιώνοντας

Το Tesla medbed είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να σαρώσει αποτελεσματικά το σώμα σας, να προβλέψει την κατάσταση της υγείας σας και να το αντιμετωπίσει με ακρίβεια. Με αυτόν τον τρόπο, τα ιατρικά κρεβάτια μπορούν να βελτιώσουν τη συνολική υγεία και ευεξία σας. Αν και τα medbeds δημιουργούνται αποκλειστικά για ηλικιωμένους, ο καθένας μπορεί να τα χρησιμοποιήσει. Είναι τόσο απλό!

Ξεκινήστε να βιώνετε την ασφάλεια και την πλήρη ανεξαρτησία που σας αξίζει με τα κρεβάτια Tesla med.

MED BEDS – Υψηλής τεχνολογίας Τεχνολογία ιατρικών κρεβατιών που καταστέλλεται από την DEEP STATE και κυκλοφόρησε από τη NESARA GESARA

Ο ΤΡΑΜΠ ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ: «ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Ή ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΩΜΕΝΕΣ».

ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΜΟΥΣ TESLA ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΟΥΝ ΤΟ DNA ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ.

ΠΙΣΤΩΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ (έως 30 ετών)
ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΟΧΙ
ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΙΣΜΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΙΝΑΙΕΣ
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑ ΟΧΙ
ΑΛΛΑ ALSHIMERS
ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΝΟΙ ΑΡΘΡΩΣΕΙΣ
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΑΜΠ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ 10 ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΟΙ.

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

Τα κρεβάτια MED ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΧΟΛΟΔΟΛΗ, ΝΕΦΡΟ Ή ΛΕΜΦΑΙΔΕΣ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ. ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΦΩΤΟΣ.


Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ:  https://amg-news.com/med-beds-high-tech-medical-bed-technology-suppressed-by-deep-state-and-released-by-nesara-gesara-must-see- βίντεο/

Επίσης: Med Beds στις ΗΠΑ – Λεπτομέρειες σχετικά με τα σχέδια κρεβατιού Med στις ΗΠΑ: https://amg-news.com/category/med-beds/ 



The Quantum Healing Technologies of Med Beds

Ο κόσμος πρόκειται να κάνει ένα τεράστιο κβαντικό άλμα στην επαναστατική «Νέα Εποχή» συστημάτων θεραπευτικής τεχνολογίας που θα γίνει αναπόσπαστο μέρος του μετασχηματισμού του τρόπου με τον οποίο οι παραδοσιακές ιατρικές κοινότητες μας θεραπεύουν και θεραπεύουν τις μάζες με πλασματική χρήση ενεργειών και θεραπευτικές συχνότητες.

Μπορείτε να τολμήσετε να φανταστείτε κάποια στιγμή στο μέλλον του κόσμου, τα νοσοκομεία θα παίξουν έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, θα ενισχυθούν με πολλές μοναδικές συσκευές κβαντικής τεχνολογίας; λέιζερ και κρεβάτια Med. Το Big Pharma θα εξαλειφθεί. Αυτή η φουτουριστική τεχνολογία θα προωθήσει τη μακροζωία και η ανθρωπότητα θα απαλλαγεί από τις μάζες που υποφέρουν από εγκεφαλικά, καρδιακές παθήσεις και πολλές άλλες ασθένειες που συμβάλλουν στα δεινά της κακής υγείας.

Η τρίτη κύρια αιτία θανάτου⏤ είναι οι παραμονές στο νοσοκομείο και οι διαδικασίες, και πολλές είναι αδικαιολόγητες…






https://amg-news.com/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters