Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Delenda Gaza*

Κάλεσμα για μαζική δολοφονία
 
« Ça suffit ! » par Jacques KUPFER (Bétar)
 
Jacques Kupfer: «Πρέπει να κατεδαφίσουμε τη Γάζα»     (μετφ. Κριστιάν)
Το παρακάτω κείμενο γράφτηκε στις 15 Ιουλίου 2014 από τον Jacques Kupfer, μέλος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Οργάνωσης και του Betar και συμπρόεδρος του Παγκόσμιου Λικούντ. Ο τελευταίος οργανισμός είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία του Λικούντ, ακροδεξιού κόμματος του Βενιαμίν Νετανιάχου. 
Τη Θεία προστασία που απολαμβανόμαστε, η ιδιοφυία της εβραϊκής τεχνολογίας του «Iron Dome και το θάρρος των στρατιωτών μας δεν μπορούν να αντισταθμίσουν ούτε να αντικαταστήσουν μια πολιτική αποφασιστικότητα που φαίνεται να λείπει και μια αδύναμη κυβερνητική διοίκηση.
Μιλάμε στα Εβραϊκά με εγκληματίες βάρβαρους που καταλαβαίνουν μόνο τα αραβικά. 
Οι 150-200 καθημερινοί πύραυλοι που εκτοξεύονται  από τη Χαμάς εναντίον του Ισραήλ έχουν στόχο να σκοτώσουν. Το ναυτικό κομάντο των Αράβων τρομοκρατών που προσπάθησε να εισέλθει στην επικράτεια του Ισραήλ, είχε ως στόχο να σκοτώσει. Για αυτούς τους φανατικούς του Κορανίου, δεν έχει σημασία ότι σκοτώνουν, αλλά κατά προτίμηση οι βολές τους κατευθύνονται σε πόλεις όπου γυναίκες, παιδιά και άμαχοι κινδυνεύουν να σκοτωθούν.
Στη Λωρίδα της Γάζας, όπου διανέμονται γλυκά για να γιορτάσουν ένα δράμα στο Ισραήλ, όπου τα παιδιά εκπαιδεύονται στο πιο άγριο μίσος από μουσουλμάνους φανατικούς δάσκαλους, όπου τα τηλεοπτικά προγράμματα εξυμνούν τη δολοφονία των Εβραίων, όπου ο πληθυσμός ψήφισε ομόφωνα για τη Χαμάς, όπου οι στρατιωτικές παρελάσεις είναι καθημερινές με εθελοντές που θέλουν να γίνουν «μάρτυρες», δεν βλέπω «αθώοι αμάχους», αλλά εχθρούς που πρέπει να εξαλειφτούν.
Γι 'αυτό, θα ήθελα να μου εξηγήσουν γιατί αφήσαμε το χρόνο στους τρομοκράτες στη Γάζα να αποκτήσουν ή να κατασκευάσουν χιλιάδες πυραύλους χωρίς να παρέμβουμε. 
Θέλω να καταλάβω γιατί σήμερα ακόμα στέλνουμε μέσω συνοριακού σταθμού τρόφιμα και αγαθά στη Λωρίδα της Γάζας.
Γιατί στέλνουμε εκατοντάδες χιλιάδες φυλλάδια και τηλεφωνήματα για να πούμε στον εχθρό να εγκαταλείψει τα σπίτια του πριν από τον βομβαρδισμό.
Αν πρέπει να επιλέξω μεταξύ της καταστροφής όλων των πυραύλων και του να αφήσω ζωντανούς αυτούς που τους εκτοξεύουν, εγώ προτιμώ να σκουριάσουν οι πύραυλοι επί τόπου, αλλά να μην υπάρχει κανείς για να τους χειριστεί.
Όταν οι Σύμμαχοι θέλησαν να θέσουν τέλος στον πόλεμο εναντίον της ναζιστικής Γερμανίας, κατέστρεψαν την πόλη της Δρέσδης. Δικαίως. 
Όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλησαν να τελειώσουν τον πόλεμο εναντίον της Ιαπωνίας, κατέστρεψαν τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι με ρίψη της ατομικής βόμβας. Δικαίως. 
Αν θέλουμε να τερματίσουμε τον πόλεμο, θα πρέπει να κατεδαφίσουμε τη Γάζα.
Η Γάζα πρέπει να γίνει ένα πεδίο ερειπίων, από όπου θα μπορούμε μόνο βογγητά να ακούμε.
Αν για μια στιγμή, η θεϊκή προστασία και η υποστήριξη της τεχνολογίας μας έπαυαν να υφίστανται, θα κλαίγαμε μια αληθινή καταστροφή. 
Πρέπει να εξετάσουμε τι ο εχθρός ήθελε να κάνει και δεν είναι αυτό που εμποδίζεται να τις εκπληρώσει. Πρέπει να μετρήσουμε το τι ήθελε να κάνει ο εχθρός και όχι το τι τον εμποδίσαμε να κάνει. Πρέπει να θεωρήσουμε ότι οι εκατοντάδες πύραυλοι που στάλθηκαν σε όλη την έκταση της επικράτειάς μας, χτύπησαν τους στόχους όπου έπρεπε να φτάσουν. Η απάντησή μας πρέπει να είναι ανάλογη με τον σκοπό τους και όχι με την επιτυχία της άμυνας μας.
Τα τρία αγόρια μας που δολοφονήθηκαν από Άραβες τρομοκράτες άξιζαν μια άμεση στρατιωτική επιχείρηση επειδή ήταν σαφές από τη δεύτερη ημέρα της απαγωγής πως μια τραγική έκβαση ήταν πιθανόν συνέβη. 
Γιατί περιμέναμε;
Γιατί θα πρέπει να δεχθούμε περισσότερο από έναν πύραυλο στο Ισραήλ για να εξοντώσουμε τον εχθρό;
Γιατί να περιμένουμε τον εκατοστό πύραυλο για ν αντιδράσουμε;
Αυτό που φαίνεται να είναι μια πολιτισμένη δυτικό συγκράτηση της κυβέρνησής μας αποτελεί  μόνο μια ένδειξη μεγάλης αδυναμίας για τους Άραβες. 
Πρέπει να ανταποκριθούμε στο πρώτο πύραυλο κατά του Ισραήλ, σαν να υπήρχαν 1.000.
Πρέπει να ανταποκριθούμε στους 1.000 που εκτοξεύτηκαν εναντίον του εδάφους μας, σαν να  είχαν όλοι χτυπήσει το στόχο τους.
Είμαστε σε πόλεμο εναντίον βαρβάρων και πρέπει να μιλάμε σε μια γλώσσα που κατανοούν.
Ένα διαφημιστικό T-shirt συνοψίζει καλά το λαϊκό αίσθημα:
«Μόνο ο Θεός μπορεί να συγχωρήσει τους τρομοκράτες. Η αποστολή μας είναι να επιτρέψουμε τον ραντεβού!»
 «Η ικανότητά μας να εκτελέσουμε χειρουργικές επεμβάσεις είναι σίγουρα η καλύτερη στον κόσμο. Σίγουρα καλύτερη από τα συμμαχικά αεροπλάνα που εκτελούσαν τους καλεσμένους σε γάμο στο Αφγανιστάν, νοσοκομεία στη Σερβία και χώρους αμάχων στην Τρίπολη.
Αλλά όμως, το πρόβλημα σήμερα δεν είναι μια χειρουργική επέμβαση, αλλά μια ολική αφαίρεση.
Πληρώσαμε το τίμημα για την άτυχη απόσυρσης των στρατευμάτων μας από τη Γάζα, τη καταστροφή των εβραϊκών σπιτιών και συναγωγών μας.
Είμαστε σε πόλεμο εναντίον ενός κράτους Ναζί που υποστηρίζεται από τον πληθυσμό του και από εγκληματική ισλαμική ιδεολογία.
Είναι προφανές ότι κανένας Εβραίος δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με βομβαρδισμούς  νοσοκομείων. Αλλά οι ρουκέτες αποθηκεύονται σε τζαμιά, νοσοκομεία, σχολεία των Ηνωμένων Εθνών.
Μεταξύ της βεβαιότητας ότι αυτοί οι πύραυλοι θα βγουν από αυτές τις τοποθεσίες  που προστατεύονται από τις ανθρωπιστικές αρχές μας και της πιθανότητας ότι πετυχαίνουν ένα παιδί στο Ισραήλ, η επιλογή μου είναι προφανή.
Να καταστρέφονται τα νοσοκομεία τους, τα σχολεία τους και τα τζαμιά τους, αλλά ο πληθυσμός μας να προστατευτεί. 
Οι κάτοικοι της Γάζας θα συνειδητοποιήσουν γρήγορα ότι δεν υπάρχουν πια κρυψώνες για τα όπλα και οι αρχηγοί τους θα σταματήσουν να τους χρησιμοποιούν ατιμωρητί ως «απάνθρωπη ασπίδα».
Η καταδίκη του ΟΗΕ, οι κραυγές των αριστεριστών στον κόσμο θα είναι ίδιες.
Δείχνουν ψεύτικες φωτογραφίες των καταστροφών μας, ας τις κάνουμε εμείς πραγματικές!
Ένας πόλεμος πρέπει να τελειώνει με μια νίκη. Ο εχθρός πρέπει να υψώσει τη λευκή σημαία και να ζητήσει γονατιστώς το τέλος των εχθροπραξιών. 
Οι εξωτερικές πιέσεις και η δική μας έλλειψη επιμονής μας εμπόδισε πάντα να θάψουμε τον εχθρό.
 Δεν πρέπει να επιδιώκουμε μια κατάπαυση του πυρός, αλλά μια συνολική παράδοση. 
Αυτό σημαίνει να υπαγορεύσουμε τους όρους μας για τον πλήρη έλεγχο των όλων όσων συμβαίνουν μέσα και έξω από τη Γάζα και ειδικότερα, την καταστροφή όλων των όπλων τους, των πυραύλων τους, ακόμα και των λευκών όπλων τους.
Υπό αυτές τις συνθήκες, φτάνει πια να ακούσομε τους δημοσιογράφους μας και τα μέσα ενημέρωσης μας να δείχνουν συμπόνια για τον εχθρό. 
Φτάνει πια να τους ακούσομε να ρωτήσουν συνεχώς ποιο είναι το κόστος αυτής της επιχείρησης. 
Φτάνει πια να τους ακούσομε να κλάψουν για τυχόν αραβικά θύματα σε αυτή τη σύγκρουση. 
Φτάνει πια να θέλουν να αρέσουν στο δυτικό πολιτισμένο κόσμο που δεν ξέρει τι σημαίνει να πεις σε ένα παιδί να πάει να κρυφτεί σε ένα καταφύγιο.
Για κάθε δάκρυ ενός Εβραίου παιδιού που αναγκάζεται να μπει σε καταφύγιο, ο εχθρός πρέπει να πληρώσει το τίμημα του αίματος.
Εάν η χερσαία επιχείρηση είναι περίπλοκη να εφαρμοστεί και αν η ζωή ενός μόνο Εβραίου στρατιώτη θα τεθεί σε κίνδυνο, τότε πρέπει η πολεμική αεροπορία να αναλάβει τη κατεδάφιση της Γάζα. 
Αν δεν το κάνουμε τώρα, θα πρέπει να ξαναρχίσουμε από την αρχή για τέταρτη φορά.
Ας γίνει η Γάζα αρχαιολογικός χώρος.
Jacques KUPFER
Υ.Γ. Προς τους φίλους μου στη Γαλλία, προς τους Εβραίους της κοινότητάς μας, οι οποίοι ζητούν νέα μας, θα έλεγα ότι εμείς για αυτούς ανησυχούμε. Ελάτε λοιπόν μαζί μας για να γράψουμε μαζί το μεγάλο βιβλίο της αιώνιας ιστορίας του Ισραήλ.
* Delenda Carthago είναι ένα λατινικό απόσπασμα, του οποίου η αυθεντική σύνταξη είναι αβέβαιη, και γράφεται συχνά επίσης υπό τις μορφές Carthago Delenda est ή Delenda est Carthago. 
Παραδοσιακά αποδίδεται στον Μάρκο Πόρκιο Κάτωνα, η Κάτωνα τον Πρεσβύτερο, ο οποίος πέθανε το 149 π.Χ.. Σημαίνει «Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί!».
 
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/07/delenda-gaza.html

Βομβαρδισμός νοσοκομείου στο κέντρο της Γάζας!

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 16 ακόμη τραυματίστηκαν από μια οβίδα που έριξε ισραηλινό άρμα μάχης εναντίον ενός νοσοκομείου στο κέντρο της Λωρίδας της Γάζας, σύμφωνα με παλαιστινιακές αρχές.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα, τον Άσραφ αλ Κούντρα, από την οβίδα επλήγη ο τρίτος όροφος του νοσοκομείου των Μαρτύρων αλ Άκσα στην περιοχή Ντέιρ αλ Μπάλαχ. Στον όροφο αυτό του νοσοκομείου στεγάζεται μια μονάδα εντατικής θεραπείας και χειρουργεία.


Άλλες οβίδες έπεσαν γύρω από το νοσοκομείο, πρόσθεσε ο Κούντρα, ενώ παλαιστίνιοι αξιωματούχοι απηύθυναν έκκληση στον Ερυθρό Σταυρό να βοηθήσει στην απομάκρυνση των ασθενών από το νοσοκομείο.

Ο ισραηλινός στρατός δεν έχει κάνει προς το παρόν κανένα σχόλιο.

Νωρίτερα είχε ανακοινωθεί ότι σε δυο μέρες θα συγκληθεί εκτάκτως το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ 

Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη μια έκτακτη συνεδρίαση με θέμα την επίθεση του Ισραήλ εναντίον της Λωρίδας της Γάζας έπειτα από αίτημα της Αιγύπτου, της Παλαιστίνης και ισλαμικών κρατών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οργανισμός.

Το αίτημα της Αιγύπτου, που υποβλήθηκε στις 18 Ιουλίου και έγινε εξ ονόματος της ομάδας των αραβικών χωρών, υποστηρίχθηκε από τουλάχιστον 16 χώρες σε σύνολο 47, μεταξύ αυτών η Κίνα, η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία, όπως απαιτείται από το καταστατικό για τη σύγκληση μιας έκτακτης συνεδρίασης. Το αίτημα έχει υπογράψει και η αποστολή της Παλαιστίνης στα Ηνωμένα Έθνη, όπου έχει καθεστώς παρατηρητή.

«Το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα πραγματοποιήσει μια έκτακτη συνεδρίαση την Τετάρτη 23 Ιουλίου για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη, περιλαμβανομένης της Ανατολικής Ιερουσαλήμ», ανέφερε η ανακοίνωση του ΟΗΕ.

Η Ναβί Πιλάι, η Ύπατη Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, έχει δηλώσει ότι τα πλήγματα που έχει εξαπολύσει το Ισραήλ στη Γάζα πιθανόν παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο, το οποίο απαγορεύει να στοχοθετούνται άμαχοι.

Το Ισραήλ, το οποίο έχει κατηγορήσει επανειλημμένα το Συμβούλιο ότι διακατέχεται από προκατάληψη, απείχε από τις εργασίες του επί 20 μήνες και ξανάρχισε τη συνεργασία μαζί του μόλις τον Οκτώβριο.

Τουλάχιστον 514 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί ενώ οι τραυματίες ξεπερνούν τις 3.000 στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα στις τελευταίες 14 ημέρες και ο απολογισμός αυτός συνεχίζει να αυξάνεται, την επομένη του σφυροκοπήματος της συνοικίας Σατζάγια.

Περισσότεροι από 20 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σήμερα από τα πλήγματα των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων στον παλαιστινιακό θύλακα ενώ τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν 45 πτώματα από τα συντρίμμια, κυρίως στη Σατζάγια η οποία βομβαρδίστηκε την Κυριακή με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 73 άνθρωποι, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της υπηρεσίας παροχής πρώτων βοηθειών, Άσραφ αλ Κούντρα.

Εξάλλου, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι σκότωσε "περισσότερους από δέκα τρομοκράτες" οι οποίοι επιχείρησαν να διεισδύσουν στο ισραηλινό έδαφος από μια σήραγγα.

Μεταξύ των θυμάτων από τους σημερινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας είναι ένα ζευγάρι και τα επτά παιδιά του που σκοτώθηκαν κοντά στη Ράφα, στα νότια, είπε ο αλ Κούντρα. Άλλοι πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν το μεσημέρι από τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου των Μαρτύρων του Αλ Άκσα, στο Ντέιρ ελ Μπάλαχ. Στη νότια Λωρίδα της Γάζας σκοτώθηκαν άλλοι τέσσερις Παλαιστίνιοι ενώ στον βορρά, κοντά στο Μπέιτ Χανούν, έχασε τη ζωή του άλλος ένας.

Οι διασώστες ανέσυραν άλλα 45 θύματα από τους βομβαρδισμούς των προηγούμενων ημερών. Τα 11 από τα πτώματα βρέθηκαν στη Σατζάγια. Πολλά από τα θύματα αυτού που η παλαιστινιακή κυβέρνηση αποκαλεί "σφαγή της Σατζάγια" ήταν γυναίκες και παιδιά. Ο ισραηλινός στρατός υποστηρίζει ότι έβαλε στο στόχαστρο αυτήν τη ζώνη επειδή την χρησιμοποιούσαν ως βάση ανεφοδιασμού τους τα μέλη της Χαμάς.

Από την πλευρά του Ισραήλ οι απώλειες αφορούν κυρίως τις ένοπλες δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί εντός και γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας. Από τις 17 Ιουλίου έχουν σκοτωθεί στην περιοχή 18 στρατιώτες ενώ δύο πολίτες έχασαν τη ζωή τους από ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν στα νότια της χώρας.

Από την έναρξη της επιχείρησης "Προστατευμένη Παρυφή" περίπου 1.465 ρουκέτες και οβίδες έχουν πλήξει το Ισραήλ, ενώ 387 έχουν αναχαιτιστεί από το αντιπυραυλικό σύστημα "Σιδηρούς Θόλος". Σαράντα ρουκέτες έπληξαν σήμερα διάφορες περιοχές του Ισραήλ, μεταξύ των οποίων και τον τομέα του Τελ Αβίβ.


Προσοχή ακολουθεί βίντεο με σκληρές εικόνες!


onalert.gr
http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2014/07/blog-post_9161.html

Μόσχα: Ουκρανικό πολεμικό πετούσε κοντά στο Μπόιγκ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ από τον Αντιστράτηγο Andrey Kartopolov

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι διαθέτει στοιχεία κατά τα οποία ένα αεροσκάφος της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας πέταξε πολύ κοντά, σε απόσταση 3-5 χλμ. από το επιβατικό αεροσκάφος της Malaysia Airlines το οποίο κατερρίφθη και ζήτησε εξηγήσεις από το Κίεβο.

Σύμφωνα με τον στρατηγό Αντρέι Καρταπόλοφ, του επικεφαλής του γενικού επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, το μαχητικό αυτό ήταν ένα Σουχόι Su-25.

«Καταγράψαμε την πτήση ενός ουκρανικού αεροσκάφος Su-25 στην κατεύθυνση του μαλαισιανού Boeing το οποίο βρισκόταν σε μια απόσταση 3 ως 5 χιλιομέτρων. Το Su-25 μπορεί να φθάσει σε ύψος 10.000 μέτρων. Διαθέτει πυραύλους αέρος-αέρος οι οποίοι έχουν βεληνεκές έως και 12 χλμ. και εγγυώνται την καταστροφή οποιουδήποτε στόχου σε απόσταση έως και 5 χλμ.», δήλωσε ο στρατηγός κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο υπουργείο Αμύνης.

Εξάλλου ο στρατηγός είπε ότι δεν εντοπίστηκε η εκτόξευση πυραύλων από το έδαφος σε οποιοδήποτε σημείο κοντά στην πορεία του Boeing και κάλεσε τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να δώσουν στη δημοσιότητα δορυφορικές φωτογραφίες, «εάν έχουν» τέτοιες.

Ο ίδιος διαβεβαίωσε πως η Ρωσία δεν παρέδωσε κανένα σύστημα αντιαεροπορικών πυραύλων Buk (ή SA-11) στους αυτονομιστές της ανατολικής Ουκρανίας, ή «οποιαδήποτε άλλα όπλα».

Με τις δηλώσεις αυτές η Ρωσία αμφισβητεί σαφώς την κατηγορία από το Κίεβο και πολλές δυτικές κυβερνήσεις ότι οι αυτονομιστές που πρόσκεινται στη Ρωσία ευθύνονται για την κατάρριψη του επιβατικού αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση 17 στον εναέριο χώρο της ανατολικής Ουκρανίας.

Ωστόσο, μια πηγή των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε σήμερα πως το Κίεβο επιμένει στην ορθότητα των πληροφοριών κατά τις οποίες οι αντάρτες στην ανατολική Ουκρανία παρέλαβαν ένα σύστημα Buk-M1 —μια αυτοκινούμενη συστοιχία αντιαεροπορικών πυραύλων καθοδηγούμενων από ραντάρ— από τη Ρωσία, πιθανότατα μαζί με το πλήρωμά του.

«Νωρίτερα η ουκρανική Υπηρεσία Ασφαλείας δημοσίευσε πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι αντάρτες διαπραγματεύονταν την παράδοση ρωσικών συστημάτων Μπουκ», είπε η πηγή αυτή στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

«Οι μαχητές δεν έχουν λάβει την ειδική εκπαίδευση που απαιτείται για το χειρισμό τέτοιου περίπλοκου στρατιωτικού εξοπλισμού, έτσι πιθανότητα μιλάμε για την αποστολή και πληρωμάτων για τα (συστήματα) Μπουκ, τα οποία ήλθαν από τη Ρωσία», υποστήριξε η ίδια πηγή.

ΠΗΓΗ: REUTERS, AFP, ANA-MPA

Ουκρανικό μαχητικό πετούσε κοντά στο μαλαισιανό αεροσκάφος πριν την πτώση του (ΒΙΝΤΕΟ)



Ουκρανικό μαχητικό πετούσε κοντά στο μαλαισιανό αεροσκάφος πριν την πτώση του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ρωσικός στρατός εντόπισε ένα ουκρανικό μαχητικό SU-25 να κερδίζει ύψος προς το MH17 Boeing την ημέρα της καταστροφής. Το Κίεβο θα πρέπει να εξηγήσει γιατί το στρατιωτικό jet παρακολουθούσε το επιβατηγό αεροπλάνο, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
«Ένα στρατιωτικό τζετ της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας ανιχνεύθηκε να κερδίζει ύψος, η απόστασή του από το μαλαισιανό Boeing ήταν 3 έως 5km», δήλωσε ο επικεφαλής του Κέντρου Διεύθυνσης Επιχειρήσεων των στρατιωτικών δυνάμεων της Ρωσίας, Αντιστράτηγος Andrey Kartopolov, μιλώντας σε διάσκεψη με τα μέσα ενημέρωσης τη Δευτέρα στη Μόσχα.
«[Εμείς] θα θέλαμε μια εξήγηση ως προς το γιατί το στρατιωτικό τζετ πετούσε κατά μήκος του διαδρόμου της πολιτικής αεροπορίας σχεδόν την ίδια ώρα και στο ίδιο επίπεδο με ένα επιβατικό αεροπλάνο», δήλωσε.

«Το μαχητικό SU-25 μπορεί να κερδίσει ένα ύψος 10 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του», πρόσθεσε. «Είναι εξοπλισμένο με air-to-air R-60 πυραύλους που μπορούν να χτυπήσουν έναν στόχο σε απόσταση έως 12 χλμ, μέχρι και 5 χλμ για σιγουριά».

malaisiano_aeroskafos_eikones_doryforou_russian_ministry_grafic

Η παρουσία του ουκρανικού στρατιωτικού jet μπορεί να επιβεβαιωθεί από βίντεο του κέντρου παρακολούθησης του Rostov, δήλωσε ο Kartopolov .
Κατά τη στιγμή της συντριβής της πτήσης MH17, ένας αμερικανικός δορυφόρος πετούσε πάνω από την περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας. Έγινε παρότρυνση στις ΗΠΑ να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες και τα δεδομένα που λήφθηκαν από αυτόν.
Επιπλέον, η MH17 συνετρίβη εντός της ζώνης λειτουργίας των αυτοκινούμενων, μεσαίου βεληνεκούς εδάφους-αέρος πυραυλικών συστημάτων «Buk» του ουκρανικού στρατού, είπε ο Ρώσος στρατηγός.

malaisiano_aeroskafos_eikones_doryforou_russian_ministry
malaisiano_aeroskafos_eikones_doryforou_russian_ministry1

Σε δύσκολη θέση ο Ομπάμα καλεί τον Πούτιν να λογικευθεί – Απαιτεί εκεχειρία στη Γάζα



Ως απάντηση στις δηλώσεις από τη Μόσχα, ότι ουκρανικό μαχητικό αεροπλάνο πετούσε κοντά στο μοιραίο αεροπλάνο των Αερογραμμών της Μαλαισίας, οι Αμερικανοί διαρρέουν ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο για να επιβεβαιώσουν ότι τη στιγμή της εκτόξευσης του πυραύλου μαζί με τους αυτονομιστές βρίσκονταν Ρώσοι αξιωματικοί.

Βασικά, υποστηρίζουν ότι οι αυτονομιστές δεν είχαν την απαιτούμενη εκπαίδευση για να χειριστούν τα πυραυλικά συστήματα με τα οποία τους προμήθευσε η Μόσχα. Και αφήνεται να εννοηθεί ότι οι χειριστές ήταν Ρώσοι, όχι αυτονομιστές. Επίσης υποστηρίζουν ότι έχουν φωτογραφικό και άλλο υλικό, που αποδεικνύει ότι η Μόσχα έστειλε πυραύλους και άλλο πολεμικό υλικό στους αυτονομιστές τις τελευταίες εβδομάδες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα σε νέο διάγγελμά του στον αμερικανικό λαό ζήτησε από τον Βλαντιμίρ Πούτιν να βοηθήσει και να πείσει τους αυτονομιστές να συνεργαστούν με τους επιθεωρητές και να σταματήσουν να παρακωλύουν την έρευνα για την ανεύρεση των σορών των επιβατών, αλλά και για την εξιχνίαση αυτού του εγκλήματος.

Ο Αμερικανός πρόεδρος κατέστησε προσωπικά υπεύθυνο τον κ. Πούτιν και του ζήτησε να συνοδεύσει τα λόγια με πράξεις εάν πραγματικά εννοεί ότι είναι υπέρ μίας αληθινής και ανεξάρτητης έρευνας. Ο κ. Ομπάμα είπε ότι επαφίεται στη Ρωσία να επιμείνει ώστε οι αυτονομιστές (…) να διασφαλίσουν στους ερευνητές άμεση και πλήρη πρόσβαση στο χώρο της συντριβής» του αεροπλάνου.

Υποσχέθηκε να διασφαλίσει ότι θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για την τραγωδία και ότι θα λάμψει η αλήθεια.

Υπογράμμισε ότι αν η Μόσχα δεν τερματίσει την υποστήριξή της προς τους ρωσόφωνους αντάρτες, η απομόνωση της θα γίνει ακόμα χειρότερη και θα υποστεί μεγαλύτερο κόστος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λευκός Οίκος και οι Ευρωπαίοι ετοιμάζουν νέο πακέτο κυρώσεων.

Εκανε εντύπωση πάντως ο ήρεμος τόνος του Προέδρου Ομπάμα και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει τρία μεγάλα ανοικτά μέτωπα, στην Ουκρανία, στη Γάζα, στη Συρία και στο Ιράκ, όπου οι τρομοκράτες επικρατούν σε αρκετά σημεία της χώρας, ενώ ο Ασαντ φαίνεται να αναδεικνύεται νικητής του εμφυλίου. Η κατάσταση σ’ όλα αυτά τα μέτωπα είναι άκρως αρνητική για τον Αμερικανό πρόεδρο, που ελπίζει γρήγορη εκεχειρία στη Γάζα, μία κάποια συνεννόηση με τον κ. Πούτιν για την Ουκρανία.

Για το ίδιο θέμα το Γαλλικό Πρακτορείο, το πρακτορείο Reuters, και το Αθηναϊκό Πρακτορείο, μετέδωσαν:

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε σήμερα τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν να ασκήσει πιέσεις στους φιλορώσους αυτονομιστές της ανατολικής Ουκρανίας ώστε να αναγκαστούν να συνεργαστούν με τους διεθνείς εμπειρογνώμονες που έχουν αναλάβει την έρευνα για την κατάρριψη του επιβατικού αεροσκάφους της Malaysia Airlines την περασμένη εβδομάδα κοντά στο Ντονέτσκ.

Σε διάγγελμά του από τον Λευκό Οίκο ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι οι αντάρτες δεν επιτρέπουν στους επιθεωρητές να προσεγγίσουν το σημείο όπου έπεσε το Μπόινγκ 777 και μάλιστα κατά διαστήματα πυροβολούν στον αέρα. “Τι προσπαθούν να κρύψουν;” διερωτήθηκε.

Ο Ομπάμα τόνισε ότι ο Πούτιν και η Ρωσία έχουν ευθύνη να πείσουν τους αυτονομιστές να συνεργαστούν με τους επιθεωρητές και να σταματήσουν να την παρακωλύουν την έρευνα. Υπογράμμισε ότι οι επιθεωρητές χρειάζεται να έχουν άμεση και πλήρη πρόσβαση στο σημείο της συντριβής του αεροσκάφους και, αναφερόμενος στο χάος που επικράτησε στην περιοχή μετά την πτώση του Μπόινγκ το χαρακτήρισε “προσβολή” για τις οικογένειες των θυμάτων.

“Ο πρόεδρος Πούτιν λέει ότι είναι υπέρ μιας αληθινής έρευνας όμως τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται και από πράξεις: επαφίεται στη Ρωσία να επιμείνει ώστε οι αυτονομιστές (…) να διασφαλίσουν στους ερευνητές άμεση και πλήρη πρόσβαση στο χώρο της συντριβής” της πτήσης ΜΗ17, σημείωσε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε ότι εάν η Ρωσία συνεχίσει να στηρίζει τους αυτονομιστές, τότε το μόνο που θα επιτύχει είναι να απομονωθεί ακόμη περισσότερο και να αυξήσει το κόστος που υφίσταται. Όπως είπε, ο ίδιος εξακολουθεί να προτιμά την εξεύρεση μιας διπλωματικής λύσης στην ουκρανική κρίση και πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό. Επισήμανε όμως ότι η Μόσχα και ο πρόεδρος Πούτιν θα πρέπει να αλλάξουν τη στρατηγική που ακολουθούν στο ζήτημα της Ουκρανίας.

ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι, ο οποίος είναι καθ’ οδόν για το Κάιρο, θα πιέσει ώστε να επιτευχθεί άμεσα μια κατάπαυση του πυρός στη Μέση Ανατολή, δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

“Προτεραιότητά μας και προτεραιότητα της διεθνούς κοινότητας είναι να πετύχουμε μια εκεχειρία για να βάλουμε τέλος στις μάχες και να σώσουμε τη ζωή αθώων πολιτών, τόσο στη Γάζα όσο και στο Ισραήλ”, είπε ο Ομπάμα μιλώντας στους δημοσιογράφους από τον Λευκό Οίκο.

“Το έργο αυτό δεν είναι εύκολο, τα πάθη είναι οξυμένα ενώ υπάρχουν και σημαντικές δυσκολίες. Παρ’ όλ’ αυτά, ζήτησαν από τον Τζον (Κέρι) να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σταματήσουν οι εχθροπραξίες”, συνέχισε ο Αμερικανός πρόεδρος σημειώνοντας ότι το Ισραήλ έχει ήδη προκαλέσει “σημαντικές ζημιές στις τρομοκρατικές υποδομές της Χαμάς στη Γάζα”.

Τουλάχιστον 530 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί και περισσότεροι από 3.000 τραυματίστηκαν τις τελευταίες 14 ημέρες στη Λωρίδα της Γάζας. Από την πλευρά του Ισραήλ, έχουν σκοτωθεί 18 στρατιώτες και δύο πολίτες.

Ο Ομπάμα επανέλαβε ότι το Ισραήλ έχει το δικαίωμα να αμύνεται απέναντι στις επιθέσεις της Χαμάς, όμως υπογράμμισε ότι τον ανησυχεί ιδιαίτερα ο αυξανόμενος αριθμός των πολιτών που έχουν πέσει θύματα σε αυτήν τη σύγκρουση.

“Ανησυχούμε πολύ για τον αυξημένο αριθμό των Παλαιστίνιων πολιτών που σκοτώθηκαν και τις απώλειες των Ισραηλινών και για αυτό τώρα θα πρέπει να εστιαστούμε, όπως και η διεθνής κοινότητα, στην επίτευξη μιας εκεχειρίας που θα τερματίσει τη σύγκρουση και τους θανάτους των αθώων πολιτών”, κατέληξε.

ΜΠΑΙΝΤΕΝ: Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ…

Πως δεν έχει ψυχή είχε κατηγορήσει ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά από συνάντηση που είχαν πραγματοποιήσει οι δύο ηγέτες το 2011, δημοσίευσε σε άρθρο του το περιοδικό New Yorker.

Ο Μπάιντεν μίλησε στο περιοδικό σχετικά με την συνάντηση που είχε με τον Πούτιν το 2011, ο οποίος εκείνη την περίοδο ήταν πρωθυπουργός. «Του είπα, κύριε πρωθυπουργέ κοιτάζω στα μάτια σας και νομίζω ότι δεν έχετε ψυχή. Με κοίταξε, χαμογέλασε και είπε ‘Εμείς οι δύο καταλαβαινόμαστε’».

Η εκτίμηση του Μπάιντεν έρχεται σε πλήρη αντίθεση με εκείνη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους του νεότερου, ο οποίος είχε δηλώσει μετά την πρώτη του συνάντηση με τον Πούτιν το 2001: «Κοίταξα τον άνδρα αυτόν κατάματα, ήμουν σε θέση να δω την ψυχή του».

Τα σχόλια αυτά του Μπάιντεν δημοσιεύθηκαν καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες δυτικές δυνάμεις εξέφρασαν την οργή τους κατά της Ρωσίας για την κατάρριψη, την περασμένη εβδομάδα, ενός μαλαισιανού αεροσκάφους στην ανατολική Ουκρανία, περιοχή που ελέγχεται από φιλορώσους αυτονομιστές. Και οι 298 επιβάτες σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες κατηγορούν τους αντάρτες για την κατάρριψη του αεροσκάφους και έχουν ζητήσει από τον πρόεδρο Πούτιν να αναλάβει την ευθύνη. Επίσης, έχουν εκφράσει την αποστροφή τους σχετικά με την «κακή διαχείριση των σορών των θυμάτων από τους αντάρτες», στον τόπο της συντριβής.

Ο Μπάιντεν, ο οποίος έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Ομπάμα, μίλησε σχετικά με τη συνάντησή του με Ουκρανούς αξιωματούχους στις αρχές του έτους, σύμφωνα με το άρθρο του περιοδικού που δημοσιεύτηκε σήμερα.

«Δεν σκεφτόμαστε πλέον όπως σκεφτόμασταν στον Ψυχρό Πόλεμο, για διάφορους λόγους», δήλωσε στο περιοδικό ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. «Κανείς δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με εμάς. Κανείς δεν είναι κοντά. Εκτός από το κάποιος να είναι αρκετά τρελός ώστε να πατήσει ένα κουμπί, δεν υπάρχει τίποτα από στρατιωτικής άποψης που θα μπορούσε να κάνει ο Πούτιν για να αλλάξει ριζικά τα αμερικανικά συμφέροντα».

ΠΗΓΗ: MEGA CHANNEL, REUTERS, AFP, ANA-MPA – Photo via NBC News
http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2014/07/blog-post_1842.html

Υπ. Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας > ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΡΑΝΤΑΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Σήμερα δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Υπ. Εθνικής Άμυνας της Ρωσίας, Επιτελείο Ελέγχου Υλικού και Συστήματος Διαχείρησης εναέριας κυκλοφορίας του Rostov, τα στρατιωτικά δεδομένα που σχετίζονται με την πολύνεκρη αεροπορική τραγωδία στο Ντονέτσκ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
one 
Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π
Η επίσημη ιστοσελίδα του Υπ Εθνικής Άμυνας παρουσιάζει χάρτη με τις θέσεις της ουκρανικής αεράμυνας στην περιοχή του Donetsk, στατιστικά δεδομένα του αριθμού των επιχειρήσεων των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στον τόπο της καταστροφής όπως για παράδειγμα αναγνωριστικά αεροσκάφη.

two 
Ο χάρτης με τα αντιαεροπορικά συστήματα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων παραουσιάστηκε σήμερα στη Μόσχα σε ενημέρωση. Ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εθνικής άμυνας και Πληροφοριών της Ρωσίας δήλωσε ότι όλο το υλικό ενημέρωσης έχει δημοσιευθεί στην επίσημη σελίδα του Υπουργείου Άμυνας. Σε αυτήν υπάρχουν και φωτογραφίες από δορυφόρους που παρουσιάζουν την διάταξη των αντιπυραυλικών ουκρανικών συστημάτων σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.
three
four
Σύμφωνα με τους ρώσους ειδικούς, ο ουκρανικός στρατός χρησιμοποιεί στρατιωτικό εξοπλισμό που προέρχεται από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Τον χρησιμοποιεί χωρίς να γνωρίζει άρτια το χειρισμό του γεγονός που οδήγησε και στην τραγωδία της Μαύρης Θάλασσας το 2001 όταν καταρρίφθηκε από τον ουκρανικό στρατό ένα ρωσικό επιβατικό αεροπλάνο.
five
Ένα C200 κατέρριψε το ρωσικό ΤU-154 στην πτήση Τελ Αβίβ -Νοβοσιμπίρσκ. Τότε oι 78 νεκροί (12 μέλη του πληρώματος και 66 επιβάτες) στην πλειοψηφία τους ήταν ισραηλινοί πολίτες.

seven
Στις 3 Ιουλίου του 1988 ένα αμερικανικό καταδρομικό κατέρριψε με πύραυλο vinsennes το επιβατικό αεροπλάνο των ιρανικών αερογραμμών airbus A300 B2-203. Είχαν σκοτωθεί 290 άνθρωποι εκ των οποίων 15μελές πλήρωμα και 66 παιδιά. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε δηλώσει ότι το ιρανικό επιβατικό αεροσκάφος είχε λανθασμένα χαρακτηρισθεί ως μαχητικό F 14 της πολεμικής αεροπορίας του Ιράν. Η ιρανική κυβέρνηση είχε ισχυρισθεί ότι το αμερικανικό μαχητικό επιτέθηκε σκοπίμως στο πολιτικό αεροσκάφος.
Στις 21 Φεβρουαρίου του 1973 ισραηλινά μαχητικά Fantom κατέρριψαν Βοeing727 των Λυβικών Αραβικών Αερογραμμών λόγω σφάλματος. Νεκροί 217 επιβάτες.
Στη συνέχεια παρατίθεται μια σειρά από αντίστοιχα περιστατικά. (rianovosti )
Ο αντιστράτηγος Αndrei Kartapolov δήλωσε ότι σε αρχείο φωτογραφιών των ρωσικών ραντάρ με τις θέσεις της αεράμυνας στην περιοχή του Ντονέτσκ στις 17 Ιουλίου λείπει από τις ίδιες μονάδες ο εκτοξευτής. Itar tass

eight
http://dimpenews
http://greeknation.blogspot.gr/2014/07/blog-post_3892.html

23/7/2898/Ω:20.30 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙ END ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

1908379_625740104205942_5440435126730056772_n
  Κοραλία Παπαθανασοπούλου Εικαστικός
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 8.30μμ
ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟΥ «ΧΡΗΣΜΟΣ» (ΕΛ. ΑΝΘΡΩΠΟΥ 28 Α. ΓΛΥΦΑΔΑ τηλ. 210 9640347)
ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
(ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ EI-END)
ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ
ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ. ΣΕΒΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

22/7/2898/Ω21.00 Η ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LUSY)

ΓΑΖΑ… NOΡΒΗΓΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ: “ΚΥΡΙΕ ΟΜΠΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΡΔΙΑ;”

O Dr Mads Gilbert , Διδάκτωρ Ιατρικής, Καθηγητής και Διευθυντής  Κλινικής Επειγόντων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Βόρειας Νορβηγίας, βρίσκεται ως εθελοντής στη Γάζα. Λυγίζοντας υπό το βάρος των φορτίων των νεκρών και τραυματιών, δημοσίευσε προσωπικό του κείμενο με τη μορφή ανοικτής επιστολής.
israelgazaconflictentersthirteenthdaytf6uv7maagdl
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Το κείμενο του ανθρωπιστή λειτουργού της υγείας, μας μεταφέρει την κυρίαρχη ατμόσφαιρα  του επώδυνου θανάτου και της επιθανάτιας αγωνίας αθώων θυμάτων και ιατρικού προσωπικού, εξαίροντας ταυτόχρονα τον μεγαλειώδη ηρωισμό τους. Τέλος, δηλώνει ότι αν πραγματικά ο Ομπάμα είχει μέσα του ανθρώπινη καρδιά θα σταματούσε αυτόν τον πόλεμο.
“Αγαπητοί φίλοι
Η χθεσινή νύχτα ήταν ακραία.  Η χερσαία εισβολή στη Γάζα είχε σαν αποτέλεσμα ολόκληρα φορτία από ακρωτηριασμένους, διαμελισμένους, αιμμοραγούντες, με επιθανάτιους σπασμούς…. άνθρωποι όλων των ηλικιών, αθώοι πολίτες και παιδιά, τραυματισμένοι ή νεκροί…
mads
Οι ήρωες των ασθενοφόρων και όλων των νοσοκομείων της Γάζας εργάζονται σε βάρδιες από 12 έως 24 ώρες, χλωμοί από κούραση από τον απάνθρωπο φόρτο εργασίας , απλήρωτοι τους τελευταίους 4 μήνες.Προσπαθούν να περιθάλψουν αλλά κυρίως να καταλάβουν γιατί όλο αυτό το χάος από σώματα που άλλα περπατούν, άλλα όχι, από όργανα , από διαμελισμένα άκρα σε διαφορετικά μεγέθη , από σώματα που αναπνέουν και που δεν αναπνέουν, που αιμορραγούν ή δεν αιμορραγούν…και που είναι ΆΝΘΡΩΠΟΙ.
10556298_10153011349195760_6024909272373825125_n
Τώρα, αυτοί αντιμετωπίζονται ως ζώα από τον πιο “ηθικό στρατό του κόσμου”.
MadsGilbert
Ο σεβασμός μου για τους τραυματίες είναι άπειρος, σε αυτήν τους την θεληματικότητα μέσα σε τέτοιο πόνο , σοκ και αγωνία του θανάτου.Ο θαυμασμός μου για το προσωπικό και τους εθελοντές είναι ατέρμονος.
mads-gilbert-at-al-shifa-hospital
Η  εγγύτητά μου με τους Παλαιστίνιους μου δίνει δύναμη, αλλά έχω και κάποιες αναλαμπές που απλά θέλω να ουρλιάξω, να σφίξω κάποιον στην αγκαλιά μου, να κλάψω , να μυρίσω το δέρμα και τα μαλλιά από ένα ζεστό παιδί που χάνεται στο αίμα, να προστατεύσω τους άλλους μέσα σε μια αιώνια αγκαλιά, αλλά δεν έχω αυτήν την πολυτέλεια, όπως δεν την έχει κανένας εδώ…
10492146_10153015969555760_468398792893803520_n
Πάλι γκρίζα πρόσωπα από τα αποκαίδια και τις στάχτες – ΟΧΙ – όχι πάλι μια φουρνιά με δεκάδες ακρωτηριασμένους και αιμορραγούντες, ήδη υπάρχουν λίμνες αίματος στο δάπεδο της εντατικής,  , δεμάτια στάζουν από αίμα, επίδεσμοι βουτηγμένοι στο αίμα, πρέπει όλα να καθαρισθούν, οι καθαριστές είναι παντού-με φτυάρια μαζεύουν τους ιστούς , τα μαλλιά, τα ρούχα, το αίμα που ρέει σαν από από κάνουλα, τα υπολείμματα του θανάτου…όλα πρέπει να απομακρυνθούν …να ετοιμασθούν από την αρχή και πάλι από την αρχή και πάλι απ’ την αρχή.
10411284_740064399384720_7549478192206629743_n
Πάνω από 100 περιστατικά ήρθαν στο νοσοκομείο της Αλ Σίφα χθες βράδυ. Αρκετοί για ένα οργανωμένο νοσοκομείο με εκπαιδευμένο προσωπικό…Αλλά εδώ δεν έχουμε σχεδόν τίποτα: ούτε ηλεκτρικό, ούτε νερό, ούτε  αναλώσιμο υλικό, ούτε φάρμακα, ούτε χειρουργικά τραπέζια, ούτε εργαλεία, ούτε monitors ….είναι όλα σκουριασμένια λες και τα πήραν από κάποιο μουσείο ιατρικών ειδών…Αλλά αυτοί οι ήρωες δεν παραπονιούνται . Μπαίνουν μέσα σαν πολεμιστές, με το κεφάλι όρθιο και με τεράστια θεληματικότητα.
10413386_480680512075946_2673878750681772774_n
 Και τώρα που σας γράφω αυτά τα λόγια, είμαι μόνος μου στο κρεβάτι και τα μάτια μου τρέχουν…ζεστά αλλά ανώφελα δάκρυα πόνου, οργής και φόβου. Δεν μπορεί να συμβαίνει ΑΥΤΟ.
10409544_740064902718003_1466111525533386696_n
Και μετά, μόλις τώρα, η ορχήστρα   της πολεμικής μηχανής του Ισραήλ ξεκίνησε την θηριώδη συμφωνία της:  Apachi, F 16 , πυροβολικό, πολεμικό ναυτικό ,  αρρωστημένοι πύραυλοι . Όλα κατασκευασμένα και πληρωμένα εκ των Ηνωμένων Πολιτειών.
10500362_740064262718067_4025739096969296208_n
Κύριε Obama διαθέτετε καρδιά; Σας προσκαλώ να περάσετε εδώ ένα βράδυ, ένα μόνο βράδυ, εδώ με εμάς στη Shifa. Μεταμφιεσμένος σε καθαριστής ίσως
Είμαι πεποισμένος ότι αυτό θα αλλάξει την Ιστορία του Κόσμου
Δεν υπάρχει κανείς που να έχει το DNA μιας ανθρώπινης καρδιάς που να μπορούσε να φύγει από εδώ χωρίς να έχει την πεποίθηση ότι πρέπει να σταματήσει ο σφαγιασμός των Παλαιστινιακού λαού.
10520682_10153016065500760_904578018303460308_n
Αλλά οι άκαρδοι  και ανελέητοι έκαναν τους υπολογισμούς τους και σχεδίασαν μια νέα επίθεση στη Γάζα.
Τα ποτάμια αίματος θα συνεχίσουν να τρέχουν την επόμενη νύχτα. Τους ακούω να κουρδίζουν τα όργανα του θανάτου.
10447519_740065006051326_3667902958852679729_n
Σας παρακαλώ, κάντε ό,τι μπορείτε. Αυτό δεν μπορεί να συνεχισθεί.
Γάζα, παλαιστινιακά κατεχόμενα
dimpenews
…………………………………………………………
Mothers of all Palestinians must be killed: Israeli MP !!! ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ…
Οι Παλαιστίνιοι της Αθήνας Κάνουν Έκκληση για Ελευθερία…
Υπ. α-Παιδείας κ” θρησκευμάτων! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ!

http://alfeiospotamos.gr/?p=8323

RT. Ukrainian Su-25 fighter detected in close approach to MH17 before crash – Moscow

suuuu.si
 

The Russian military detected a Ukrainian SU-25 fighter jet gaining height towards the MH17 Boeing on the day of the catastrophe. Kiev must explain why the military jet was tracking the passenger airplane, the Russian Defense Ministry said.
Follow Malaysia Airlines MH17 plane crash in Ukraine LIVE UPDATES
“A Ukraine Air Force military jet was detected gaining height, it’s distance from the Malaysian Boeing was 3 to 5km,” said the head of the Main Operations Directorate of the HQ of Russia’s military forces, Lieutenant-General Andrey Kartopolov speaking at a media conference in Moscow on Monday.
BtEezqOCYAAW0rO

LIVE: “Kiev claims no military aircraft operated over Donetsk on July 17th are false” http://on.rt.com/i78m5v 
“[We] would like to get an explanation as to why the military jet was flying along a civil aviation corridor at almost the same time and at the same level as a passenger plane,” he stated.
“The SU-25 fighter jet can gain an altitude of 10km, according to its specification,” he added. “It’s equipped with air-to-air R-60 missiles that can hit a target at a distance up to 12km, up to 5km for sure.”
The presence of the Ukrainian military jet can be confirmed by video shots made by the Rostov monitoring center, Kartopolov stated.
At the moment of the MH17 crash an American satellite was flying over the area of eastern Ukraine, according to Russia’s Defense Ministry. It urged the US to publish the space photos and data captured by it.

‘Ukrainian Buk missile system transported to militia-held area’

In addition, MH17 crashed within the operating zone of the Ukrainian army’s self-propelled, medium-range surface-to-air ‘Buk’ missile systems, the Russian general said.
“We have space images of certain places where the Ukraine’s air defense was located in the southeast of the country,” Kartapolov noted.
The first three shots that were shown by the general are dated July 14. The images show Buk missile launch systems in about 8km northwest of the city of Lugansk – a self-propelled vehicle and two launchers, according to the military official.
Another image shows a radar station near Donetsk.
Radar stations of the air defense in Donetsk Region, 5km north of Donetsk city, on July 14, 2014.Photo courtesy of the Russian Defense Ministry
Radar stations of the air defense in Donetsk Region, 5km north of Donetsk city, on July 14, 2014.Photo courtesy of the Russian Defense Ministry
While the third picture shows the location of the air defense systems near Donetsk, he explained. In particular, one can clearly see the self-propelled system, about 60 units of military and special equipment, he elaborated.
Buk missile defense units in Donetsk Region, 5km north of Donetsk city, on July 14, 2014.Photo courtesy of the Russian Defense Ministry
Buk missile defense units in Donetsk Region, 5km north of Donetsk city, on July 14, 2014.Photo courtesy of the Russian Defense Ministry
“Images from this area were also made on July 17. One should notice that the missile launcher is absent [from the scene]. Image number five shows the Buk missile system in the morning of the same day in the area of settlement Zaroschinskoe – 50km south of Donetsk and 8km south of Shakhtyorsk,» the Kartapolov said
No Buk missile defense units in Donetsk Region, 5km north of Donetsk city, on July 17, 2014.Photo courtesy of the Russian Defense Ministry
No Buk missile defense units in Donetsk Region, 5km north of Donetsk city, on July 17, 2014.Photo courtesy of the Russian Defense Ministry
Buk missile defense units in Zaroschinskoe, 50km south of Donetsk city and 8km south of Shakhtyorsk, on July 17, 2014.Photo courtesy of the Russian Defense Ministry
Buk missile defense units in Zaroschinskoe, 50km south of Donetsk city and 8km south of Shakhtyorsk, on July 17, 2014.Photo courtesy of the Russian Defense Ministry
The question that has to be answered is why the missile system appeared in the area controlled by the local militia forces shortly before the catastrophe, he stated.
Images taken on July 18 show that the missile systems left the area of the MH17 crash on July 17, the military official said.
Kartapolov also pointed to the fact that on the day of the plane crash Ukraine’s military increased the intensity of the radar stations of the Buk missile systems.
In response to Moscow’s evidence, Kiev said on Monday it had proof the missile that brought down a Malaysian airliner last week came from Russia.
«There is evidence that the missile which struck the plane was fired by terrorists, who received arms and specialists from the Russian Federation,» spokesman for Ukraine’s Security Council Andrey Lysenko told a news conference. «To disown this tragedy, [Russia] are drawing a lot of pictures and maps. We will explore any photos and other plans produced by the Russian side.»
http://rt.com/news/174412-malaysia-plane-russia-ukraine/


…………………………………………………………….
Φρικιαστική ανακάλυψη-Δείτε τι υπήρχε στην πτήση MH17! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΟΛΟΣ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!
Malaysia Airlines Flight MH17. Η ΠΤΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 11:00 ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 19:00 ΤΟΠΙΚΗ Ή 18:00 ΩΡΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΑΡΑ 7 ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗΣ… ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ…

http://alfeiospotamos.gr/?p=8317

Φρικιαστική ανακάλυψη-Δείτε τι υπήρχε στην πτήση MH17! Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΟΛΟΣ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!

Γιάννης Καλογερόπουλος  ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ …. ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΒΕΙ ΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΜΗ17 ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…
Η καταστροφή μιας βιολογικής βόμβας;Ανασύροντας το αποκρουστικό φορτίο της MH17 με μολυσμένα πτώματα στραγγισμένα απο το αίμα τους.

Του Yoichi Shimatsu, 7-19-14 (μεταφρασμένο απο τα Αγγλικά). Ο Yoichi Shimatsu είναι συγγραφέας, ο οποίος οργάνωσε σεμινάρια για τη δημόσια υγεία κατά τη διάρκεια του SARS και εστίες γρίπης των πτηνών στο Χονγκ Κονγκ και στην Μπανγκόκ. Ήταν ο κύριος ερευνητής δημοσιογράφος στο 1995 Tokyo, στο μετρό με την διάδωση του σαρίν και μετέπειτα σε τρομοκρατικές απειλές εναντίον των πυρηνικών αντιδραστήρων της Ιαπωνίας. Εχει γράψει και άλλο άρθρο του σχετικά με τη συντριβή του αεροσκάφους της El Al στο Άμστερνταμ με φορτίου φορτωμένο με βιολογικά όπλα, όπως το σαρίν και τον πόλεμο πλουτωνίου.
 
Ο ερευνητής Yoichi Shimatsu

Ωρες πριν ακόμα συντριβεί το μυστήριο της πτήσης MH17, θα έπρεπε κανείς να τολμήσει να σκεφτεί το αδιανόητο. Ένας ερευνητής ακολουθεί πάντα τα αποδεικτικά στοιχεία εκεί όπου τον οδηγούν, και τα μέχρι στιγμής στοιχεία από τον τόπο της συντριβής δείχνουν ένα σατανικό σενάριο πέρα από κάθε ανθρώπινη φαντασία.
Εκτός των περίπου 300 επιβατών του δύσμοιρου μπόινγκ της Malaysian Airlines, υπήρχε και ένα άλλο φορτίο στο αεροσκάφος, ήταν φορτωμένο με δεκάδες μολυσμένα πτώματα στραγγισμένα από το αίμα τους και αμέτρητα πακέτα, ενδεχομένως με τον ιό που έχουν μολυνεί το αίμα. Αυτα δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες, που έφτασαν πρώτοι στον τόπο της συντριβής στην περιοχή Ντόνετσκ της Ουκρανίας κατά μήκος των Ρωσικών συνόρων.
Τα φρικιαστικά εύρηματα οδηγούν στον αδιαμφισβήτητο τρόπο με την μαλθουσιανή ατιμία στα υψηλότερα κλιμάκια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO World Health Organization), στην χορηγία ενός μυστικού πρόγραμματος βιολογικού πολέμου εναντίον του πληθυσμού της Ασίας.
Μια συστηματική έρευνα καλείται τώρα να αποκαλύψει τις πλέον θανατηφόρες δραστηριότητες κατά της ανθρωπότητας στη σύγχρονη ιστορία.
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα, δυστυχώς, είναι η συγκάλυψη σε πρωτοφανή κλίμακα για την προστασία της παγκόσμιας ελίτ από μια νομική δίωξη και τιμωρία. Η κατάφωρη παραβίαση των διεθνών νόμων για τη μεταφορά μολυσμένων παραγόντων δείχνει μια εγκληματική πρόθεση στη χρήση τους και στην μεταφορα προς τον προορισμό. Η IATA, ο οργανισμός φύλακα για τα αεροπορικά ταξίδια, που αυστηρά ελέγχει τους κανόνες εγγραφής στη μεταφορά των σορών και των μολυσματικών ουσιών λόγω των κινδύνων ακούσιας ή εκούσιας διαρροής βιολογικών ιων πολέμου (biowarfare). Ο WHO επιβάλλει επίσης αυστηρούς κανόνες υποβολής εκθέσεων για τη φυσική μεταφορά των υλικών μεταξύ των εργαστηρίων, και ως εκ τούτου εμπίπτει στο πεδίο αυτοφώρου παραβιάζοντας τους δικούς του κανόνες.
Η αξιοσημείωτη «απροσεξία» του εκτελωνισμού από την ισραηλινή εταιρεία ITCS που ελέγχει το Άμστερνταμ-Schiphol Airport, (τι δουλειά έχει η Ισραηλινή εταιρεία ελέγχου σε ξένη χώρα;;;) εκτός από τον WHO και την IATA , να μην προειδοποιήσουν τα πληρώματα οτι σε έκτακτη ανάγκη στον τόπο της συντριβής υπάρχει κινδύνος εξάπλωσης επιδημίας αποδεικνύει ότι το φρικιαστικό φορτίο μεταφέρθηκε παράνομα χωρίς εγγραφή.
Ο ΟΗΕ και ο WHO εμπλέκονται άμεσα σε αυτή την μυστική και συγκεκαλυμμένη μεταφορά των παραγόντων βιολογικών ιων (biowarfare) στο αεροσκάφος, που το συνόδευαν περίπου 100 από τους κορυφαίους ερευνητές του ιού, τα μέλη του προσωπικού και των ΜΚΟ μαζι με τους άλλους επιβάτες.
Ο διοικητή των ανταρτών, Igor Girson, που θέλει να ονομάζεται με το nom de guerre Strelkov, όπως αναφέρεται από το ΑΡ ανέφερε ότι οι τοπικοί χωρικοί, που έσπευσαν στο μέρος της συντριβής βρηκαν «ένα σημαντικό αριθμό των σορών που ήταν απο καιρο νεκροί».Οι πρώτοι χωρικοί δήλωσαν επίσης ότι τα πτώματα είχαν στραγγίξει από το αίμα τους και βρωμούσαν απαίσια γιατι βρίσκονταν σε κατάσταση αποσύνθεσης.
Λέτα τα πτώματα να τα ναύλωσαν για απλά μαθήματα ανατομίας στα Μαλαισιακά σχολεία; Δεν είναι παράλογο; Δεν είναι πιο ακριβό να στείλετε πτώματα στην Ασία από την αποστολή καρβούνου στο Νιουκάσλ; Στην Ασία δεν υπάρχει καμία έλλειψη νωπών πτωμάτων.
Πτώματα στραγγισμένα από το αίμα και σε κατάσταση αποσύνθεσης, δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από πτώματα φορείς μολυσμένα με αρρώστιες. Αποσυνθεμένα πτώματα και μολυσμένο αίμα εκτεθειμένα στον αέρα και στο εδάφος είναι σαφή απειλή για τη δημόσια υγεία για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλη την Ουκρανία, τη δυτική Ρωσία και τις χώρες της Μαύρης Θάλασσας, συμπεριλαμβανομένης της Μολδαβίας, της Τουρκίας, ακόμη και όσον αφορά την Ελλάδα.
Μια περιφερειακή προειδοποίηση πρέπει να εκδοθεί, αλλά κανένας δεν το κάνει!
Σίγουρα τώρα όταν ο WHO (Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας) εμπλέκεται, ενώ τα στελέχη του, οι κρυμμένοι ελιτίστικοί χορηγοί της γενοκτονίας, αγωνίζονται για την κάλυψη της αξιοπρέπειας τους. Αυτοι οι γραφειοκράτες είναι πολύ επικίνδυνοι, είναι χειρότεροι από τους συνηθισμένους εγκληματίες πόλεμου.
Το σενάριο της συντριβή του MH17 στην Ουκρανία δίπλα στις Ρωσικές γειτονικές περιοχές θα μπορούσε να ήταν η αρχή ενός πραγματικού Παγκοσμίου Πολέμου.
Η κατάρριψη του θα μπορούσε να ήταν μια πράξη μετά απο εντολή κάποιων την τελευταία στιγμή για την πρόληψη ενός βιολογικού πολέμου σε παγκόσμια κλίμακα.
ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ
Συνέχεια του κειμένου στα Αγγλικά:
By Yoichi Shimatsu 7-19-14In these still early hours following the mystery crash of MH17, one must dare to think the unthinkable. An investigator goes to where the evidence leads, and the evidence so far from the crash site indicates a hellish scenario beyond imagining.Besides the nearly 300 passengers aboard the ill-fated Malaysian Airlines, the plane’s cargo bay was loaded with dozens of infected corpses drained of their blood and countless packets of possibly virus-contaminated blood serum, according to the local eyewitnesses, first-arrivers at the crash site in the Donetsk region along Ukraine-Russia borderlands.
The gruesome finding points irrefutably to Malthusian skulduggery at the highest levels of the World Health Organization (WHO) in sponsoring a covert biological warfare program against the population of Asia. A systematic investigation is now required to uncover the deadliest plot against humanity in modern history. The more predictable outcome, unfortunately, is likely to be a cover-up on an unprecedented scale to protect the globalist elite from scrutiny, legal prosecution and justice.
The blatant violation of international laws for transporting infectious agents indicates a criminal intent in their use at destination. IATA, the watchdog agency for air travel, strictly controls and registration rules in the conveyance of corpses and infectious substances due to the dangers of accidental spillage or deliberate biowarfare. The WHO also imposes tight reporting rules for physical transfer of materials between laboratories, and is therefore now caught in flagrante delicto violating its own rules.The notable failure by the Israeli-controlled Amsterdam-Schiphol Airport customs clearance, in addition to the WHO and IATA, to warn emergency crews and investigators at the crash site of the epidemic danger proves that the gruesome cargo was transported illegally without registration.
The UN and WHO are directly implicated in this covert transfer of biowarfare agents in the cargo hold, accompanying some 100 of their top virus researchers, staff members and NGO supporters in the passenger cabin.Pity the first responderAccording to rebel commander Igor Girson, who goes by the nom de guerre Strelkov, as quoted by AP, reported that local villagers who rushed to the crash scene found «a significant number of the bodies weren’t fresh.» The first-responders also said the corpses had been drained of blood and reeked of decomposition.Could the cadavers have been air-freighted for simple anatomy classes? That is a freshman question.
Paying air-cargo fees to send bodies to Asia is more of a financial loss than sending coals to Newcastle. There is no shortage of fresh John Does on ice from places like the Philippines. Drained of blood and reeking from decay, the corpses can be nothing other than carriers of an infectious disease.Decomposed cadavers and tainted blood exposed to wind, soil and ground water pose a present and clear threat to public health for millions of people across Ukraine, western Russia and the countries of the Black Sea, including Moldova, Turkey and even as far as Greece.
A regional warning needs to be issued, but none is forthcoming, not when the WHO is implicated while its executives, the hidden elitist sponsors of genocide, scramble for the cover of respectability. These reprobates nestled in the medical bureaucracy are far ;worse than ordinary war criminals.A hair’s breadth from worst caseIn a worst-case scenario, and the facts thus far point to a hair’s breadth short of worst case, the MH17 crash on the Ukraine-Russian borderlands could have been the start of a real World War Z. Conversely the shoot-down could have been an act of twisted heroism in a desperate last-minute strike to prevent biological warfare on a global scale.
One question logically raised is whether the transport of infected corpses and tainted blood to host countries can be a standard feature of the UNAIDS conferences. Serving as a medical-science reporter with The University of Hong Kong press, I reported extensively on UNAIDS 2001 in that that city and visited the top research university laboratories. I can attest that bodies and blood samples were not obtained as part of the proceedings, and precautionary procedures for the sharing of tiny bits of samples were always followed to a tee.
The WHO was shipping its «zombie» passengers for a criminal purpose, very possibly genocide on a wide scale, perhaps continental. Blood-drained corpses are the stuff of horror movies, but this nightmare arose from one of the busiest airports of «civilized» Europe, and one controlled by ITCS, a security company linked from its inception to the Israeli Mossad.
Mad Scientists with renewed support from above
A reason for concern, early in this investigation, is the fact that The Netherlands, the origin of of Flight 17, is the center for the engineering of weaponized viruses under Ron Fouchier, the closest research associate of the notorious Japanese influenza expert Yoshihiro Kawaoka. The flu-research center at Eramus Medical University in Rotterdam is the sister-laboratory of Kawaoka’s Institute of Infectious Virus Research at the University of Wisconsin, Madison.
The deadly duo’s pseudo-scientific research includes the «perfection» of a Spanish flu virus that killed of 20 million victims worldwide in 1918-19. Kawaoka recently boasted that nothing can stop his newest variant of H5N1, the avian influenza virus. Fouchier’s fanatic disciples, meanwhile, have been weaponizing the H7N9 bird-flu virus that killed more than 40 people in China. (Weaponization involves three objectives, first, to hasten the ability of a virus to spread, that is, to be more contagious; second, to increase its lethality; and third, to develop an antidote available only to the chosen few.)
Kawaoka and Fouchier are not mad scientists working on the fringe, they are accredited researchers with powerful funding support. Two years agi, the twin labs received a massive boost in funding from unidentified sources funneled through department budgets despite vociferous objections from other scientists as to the unstoppable risks.
The patrons of the deadly research includes the chairman of the Erasmus University trustee board, Anton Van Rossum, a former executive with Solvay, the Belgium chemical producer that illegally provided sarin-gas components to the Israeli biowarfare program aboard an El Al jetliner that crashed in Amsterdam. The El Al flight hit a crowded apartment block, soon after takeoff from Schiphol Airport, which also is the takeoff point for MH17.
Aboard that El Al flight was a shipment of an RNA-based bioweapon known as mycoplasm, which replicates in water (for example, inside the human lungs) and is suspected to have been used in the two Gulf Wars against Iraq. Bioweapons, Solvay, Israeli, Schiphol, ICTS and Boeing are the common denominators between 1992 El Al crash and the 2014 Malaysia Airlines disaster
Preventative action at tragic cost
If the world can still believe in «heroes in white armor» or at least bad guys with a grain of common sense under their black hats, a Hollywood-type disaster script emerges from this real-life action flick. Before the zombie cargo escapes Europe to launch World War Z in Asia, top generals with NATO and the Russian command decide that the payload must be stopped at any cost. The passenger casualties tragic as they are, the loss of billions of innocent lives in an unstoppable global pandemic must be prevented.
Indeed, an independent technical analysis of the video clips from the crash site, by a retired CIA crash expert, confirms just such a scenario:
- the metal fuselage of the Boeing-777 shows no traces of deep and long scratch marks from the steel balls delivered in the warhead of a Buk ground-to-air missile;
- The starboard (right-wing) jet engine was badly damaged and caught fire, pointing to a hit by a smaller air-to-air missile launched from a fighter interceptor, flying at about the same altitude; and
- the midsection was «blown outward and not inward,» indicating a bomb blast inside the cargo bay.
The expert observations, when assembled, shows that a NATO interceptor fired a heat-seeking missile at a jet engine, triggering a fire. The flames were expected to move up the fuel lines inside the wing to set fire to the plane and incinerate all contents, especially the infected corpses and blood packets.
The midair disinfection plan came undone when a bomb hidden inside the cargo bay by the Israelis, timed to explode at Kuala Lumpur International Airport (KLIA) to spread biowarfare agents after all the passengers debarked safely, instead heated up and burst midair. The bomb blast blew out the on-board fire before the cargo was torched. The plane plummeted to the ground with the biowarfare agents and corpses intact.
World’s military commanders dread biowarfare
President Vladimir Putin, out of character, did not react forcefully to the accusations of a Russian role in the shoot-down, indicating military commands of NATO and Russia are on the same page in their determination to stop the Israeli-inspired, WHO-backed bioweapons attack against the world population. The other question now, besides decontamination, is: How to track down and punish the perpetrators and planners who were not aboard MH17?
The Ukrainian side, which lacks any of the intelligence professionalism required for these sorts of code-red operations, bungled their version of events and clumsily imposed a communications blackout over the control tower at Kiev Airport. Preventing global genocide is not a task for Cub Scouts out to protect their petty national interests. Imperial powers are far more astute at the deadly game, which is why they are empires and mere nations.
The threat of World War Z is not over, not when Ukrainians and Russians are being exposed to the unleashed viruses that defy inoculation with vaccines. Trained biowarfare experts in safety suits should collect the evidence and torch the bodies in a mobile plasma incinerator. By the time the clean-up is finished, Eastern Ukraine could end up as uninhabited as the central Congo after WHO teams eliminated all potential carriers of ebola.
Evil never quits
The world’s population has practically zero awareness of the well-hidden strategists who plan and order annihilation of entire regions, as has been happening with the ebola campaign and AIDS in Central Africa, or the Factor VIII HIV-tainted blood propagation to the war-torn Balkans and Japan under the Clinton and Bush administrations. This summer another brazen biowarfare attack was within a razor’s edge of exterminating Malaysians and millions of other Asians.
War on a global scale is no longer fought in trenches, but waged in laboratories, airports, city centers, hospitals, senior homes and schools.It is not called total war, it is simply known as global policy. As a footnote, it should be noted that Professor Kawaoka is a graduate of Kobe University, and that port city is the traditional center for veterans of Unit 731, which unleashed plague and hanta virus against entire cities in World War II. The WHO is the successor to Unit 731, and so WWZ is upon us.
http://hellaspress-angel.blogspot.com/2014/07/mh17.html#ixzz386ijLUo6
……………………………………………………….
Malaysia Airlines Flight MH17. Η ΠΤΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 11:00 ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 19:00 ΤΟΠΙΚΗ Ή 18:00 ΩΡΑ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ, ΑΡΑ 7 ΩΡΕΣ ΠΤΗΣΗΣ… ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ…

http://alfeiospotamos.gr/?p=8316

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters