Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Η γραμμή αίματος της μειονότητας των Δρούζων Lincoln Kahlooni: Το σκέλος του Ιησού

Θυμάστε όταν ο Q έκανε πολλές βιβλικές αναφορές και ανέφερε συγκεκριμένα να ακολουθήσει τις γραμμές αίματος; Ο λόγος που πρόκειται για « Βιβλικούς Καιρούς » είναι επειδή βρισκόμαστε στη μέση ενός ακανόνιστου, πνευματικού, ψυχολογικού, βασισμένου σε πληροφορίες, πολέμου αίματος, όπου ο Θεός κερδίζει στο τέλος. Οι γραμμές αίματος που εμπλέκονται σε αυτόν τον πόλεμο είναι οι διασταυρούμενες και διαπαντρεμένες ψεύτικες εβραϊκή χαζαριανή μαφία (Illuminati/Jesuit) οι οποίες επιδιώκουν να εξοντώσουν τις υπόλοιπες εθνικές γραμμές αίματος των Δρούζων (800.000 έως 2.000.000 άτομα) από τη Γη καθώς μοιράζονται το ίδιο επιστημονικά αποδεδειγμένο DNA με τον Ιησού

Μιλώντας για βιβλικούς χρόνους, αυτό φέρνει την προσοχή μας στο εκ προθέσεως χαμένο βιβλίο του Q (το Ευαγγέλιο του Q) που είναι οι άμεσες διδασκαλίες του Ιησού Χριστού που πιστεύεται ότι είναι ένα από τα αρχικά ευαγγέλια. Το βιβλίο Q αποτελείται από 6236 στίχους (6 + 2 + 3 + 6) = 17. Αυτό μοιάζει πολύ με την σκόπιμη εξαίρεση του Βιβλίου του Ενώχ ή του Ευαγγελίου της Μαρίας Μαγδαληνής από τη Βίβλο και την αφαίρεση και επανεγκατάσταση του βιβλίου του Αποκάλυψη. Ο λόγος για τον οποίο το ευαγγέλιο Q και πολλά άλλα βιβλία με κρυφές διδασκαλίες αφαιρέθηκαν σκόπιμα από τη Βίβλο οφείλεται στη συνεχή επεξεργασία, λανθασμένη μετάφραση και αναδιάρθρωση της Βίβλου από τους Ελευθεροτεκτονικούς Illuminati Jesuit (Βατικανό) . Αυτό γίνεται για να κρύψουμε συγκεκριμένες πνευματικές διδασκαλίες που σχετίζονται μεανάληψη, καρμικό χρέος, φυσικές θεραπείες/θεραπείες, μετενσάρκωση, το τρίτο μάτι (επίφυση), συχνότητα δόνησης , κ.λπ. όπου η Βίβλος λογοκρίθηκε από 777 (αριθμός αγγέλου) πρωτότυπα βιβλία μέχρι τα 66 βιβλία (ο αγαπημένος τους Εωσφοριανός αριθμός φυσικά). Πολλοί άνθρωποι έκρυψαν αυτά τα ιερά πνευματικά βιβλία για να τα διατηρήσουν για τις μελλοντικές γενιές, αφού είχαν απαγορευτεί από τη σύγχρονη Βίβλο του King James Freemason Edition του 1611.

Ο βασιλιάς Ιάκωβος VI της Σκωτίας, (αργότερα Βασιλιάς Ιάκωβος Α' της Αγγλίας), θεωρείται συχνά υπεύθυνος για την Τεκτονοποίηση της Βίβλου . Διέταξε να δοθεί ηγεσία και οργάνωση στη μασονική δομή. Έκανε έναν ανώτερο μασόνο, που ονομαζόταν William Schaw, Γενικός Επιστάτης του Τεκτονισμού, και του έδωσε εντολή να ανανεώσει ολόκληρη τη δομή του Τεκτονισμού, συμπεριλαμβανομένης της Βίβλου τους, την οποία ξεκίνησε αυτό το έργο στις 28 Δεκεμβρίου 1598. Μέχρι σήμερα, η έκδοση King James 1611 της Βίβλου παραμένει η τυπική Βίβλος των Ελευθεροτέκτονων και είναι η έκδοση που χρησιμοποιείται συμβατικά σε μυστικές Τεκτονικές τελετουργίες ναών.


Ποιος είναι ο Patrick Lincoln Kahlooni;


Αυτό φέρνει την προσοχή μας στο σημείο της ιστορίας όπου πρέπει να εισαγάγω την κύρια πηγή αυτής της πληροφορίας, τον Πάτρικ Λίνκολν Καλούνι (γνωστός και ως Πάτρικ Μπουβιέ Κένεντι) ο αδελφός του Τζον Φιτζέραλντ Λίνκολν Καλούνι Τζούνιορ (γνωστός και ως Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι Τζούνιορ) που φέρεται να πέθανε 39 ώρες μετά τη γέννησή του. Παρακάτω θα δείτε την εικόνα προφίλ από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter που φιλοξενεί μια φωτογραφία του που δεν έχει ξαναδεί, όπου είναι σαφώς αρκετά χρονών και δεν έχει πεθάνει 39 ώρες μετά τη γέννησή του, που είναι η κύρια αποδεκτή αφήγηση. Είναι ένας καλά μορφωμένος Μηχανικός και Ιστορικός.

Η ακόλουθη φωτογραφία είναι μια φωτογραφία με μεγάλη δημοσιότητα του John Fitzgerald Lincoln Kahlooni Jr. και της Carolyn Jeanne Bessette-Kennedy που παρατηρείται σε διάφορες επικρατούσες δημοσιεύσεις. Ακριβώς δεξιά πίσω από την Carolyn, οι κύριοι πιστεύεται ότι είναι ο μεσήλικας αδερφός του JFK Jr., γνωστός ως Patrick Lincoln Kahlooni (γνωστός και ως Patrick Bouvier Kennedy), αποδεικνύοντας κατά συνέπεια ότι δεν πέθανε κατά τη γέννηση.

John Fitzgerald Lincoln Kahlooni Jr., Carolyn Jeanne Bessette-Kennedy & Patrick Lincoln Kahlooni
Patrick Lincoln Kahlooni (Patrick Bouvier Kennedy) Is Alive: Middle Aged Headshot vs. Young Aged Headshot

Στο παρακάτω tweet από τις 27 Οκτωβρίου 2019 στα σχόλια θα δείτε ότι ο Πάτρικ ρωτήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2019 αν ήταν η ψυχή και το πνεύμα του PBK (Patrick Bouvier Kennedy) και απάντησε στις 22 Δεκεμβρίου 2019 δηλώνοντας « Εγώ είμαι ο ίδιος ο PBK».


Η Σιωνιστική Ιησουιτική Χαζαρική Μαφία


Στη συνέχεια, ο Πάτρικ εισάγει τους αναγνώστες του στις κακές γραμμές αίματος της Ρωμαϊκής Παπικής Μαύρης Ευγενείας, οι οποίες διασταυρώθηκαν και παντρεύτηκαν με τις ψεύτικες Εβραϊκής Χαζαρίας (Illuminati) Ερπετοειδές-Ανθρωποειδείς Υβριδικές γραμμές αίματος . Αυτές είναι οι ίδιες οι γραμμές αίματος που είναι υπεύθυνες για τη λογοκρισία και την αφαίρεση των ευαγγελίων από τη Βίβλο, ακολουθούμενη από προσπάθεια εξόντωσης ολόκληρης της εθνοτικής γραμμής των Δρούζων μέσω του ολοκαυτώματος των απογόνων του Ιησού Χριστού που συνέβη μεταξύ 1911 και 1943 στη Λιβύη, όπου εκατοντάδες χιλιάδες Λίβυοι δολοφονήθηκαν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στη Λιβύη και στρατιωτικές φυλακές στην Ιταλία. Το 1912, χιλιάδες Λίβυοι μεταφέρθηκαν και δολοφονήθηκαν στη στρατιωτική φυλακή Gaeta.Αυτή η γενοκτονία των Δρούζων απογόνων του Χριστού συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τη συνεχιζόμενη γενοκτονία των Αρμενίων που διαπράττεται από το Αζερμπαϊτζάν, το Ισραήλ και την Τουρκία (όλα τα οποία διεισδύουν, ελέγχονται και χρηματοδοτούνται από τη Χαζαρική Μαφία) για να καταλάβουν την Αρμενία (γνωστή ως γη του Νώε) και να εξοντώσει τον εναπομείναν Δρούζικο λαό του. Αυτή η ιδεολογία αναφέρεται συχνά ως Τουρανισμός ή Παντουρκισμός που αναπτύχθηκε ως κοινωνική και πολιτική εθνικιστική ιδεολογία / κίνημα που δίνει έμφαση στις κοινές εθνοτικές, πολιτιστικές και γλωσσικές ρίζες των Τουρκο-μουσουλμανικών λαών που ζουν σε όλη την Ευρασία που προέρχονται από την Οθωμανική Αυτοκρατορία των Χαζάρων .



Αυτές οι γραμμές αίματος των Παπικών Μαύρων Ευγενών/Illuminati είναι επίσης γνωστές ως η Χαζαρική Μαφία, η οποία είναι το ακριβές εγκληματικό συνδικάτο των Εωσφόρων που ίδρυσε το ISIS (Ισραηλινή Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών, γνωστή και ως The Mossad ) το 1855 μετά τον σχηματισμό από τους Βασιλείς του Μαρόκου και της Λιβύης (οικογένεια Σανούσι Χασάν). Υπέγραψαν αμέσως σε νόμο τον Νόμο Μοχάμεντι / Νόμο της Σαρία της Μοχαμάντια, ο οποίος θεσπίστηκε για να σκοτώσει τις γραμμές αίματος του Ιησού Χριστού (Δρούζοι). Περισσότεροι από 100 εκπρόσωποι οικογενειών συναντήθηκαν στην πλατεία Οσμάν Τζαμί-Δήμος στη Βεγγάζη της Λιβύης για να αρχίσουν να διδάσκουν ψευδή Νόμο Μοχάμεντι / Νόμο της Σαρία της Μοχαμάντια προκειμένου να στοχοποιήσουν την οικογένεια του Ibrahim Khaleel Kahlooni (Αβραάμ Λίνκολν) και τους απογόνους του Ιησού (Druze ). Αυτός ο νόμος επέβαλε την παύση οποιασδήποτε διδασκαλίας που είχε να κάνει με τον Ιησού Χριστό.

Στις ΗΠΑ, στις 25 Ιουλίου 1861, το ISIS συγχωνεύτηκε με τους Skull n Bones, Rothschild's, Schiff, Rockefellers, Scherff aka Bush, Kissingers, κ.λπ.. Οι βασιλικοί του Ηνωμένου Βασιλείου που γονιμοποιήθηκαν τεχνητά από τους Rothschild είχαν πάρει τον έλεγχο της σατανικής οικογένειας Sanussi Hassan του Lib. . Το Skull n Bones και το ISIS ήταν υπεύθυνοι για τη δολοφονία του σωματικού διπλού του John Fitzgerald Lincoln Kahlooni ( γνωστός και ως John Fitzgerald Kennedy) . Τώρα στοιχηματίζω ότι είναι πολύ πιο λογικό ως προς το γιατί το Σιωνιστικό Χαζαρικό Χαζαρικό Βαθύ Κράτος επιμένει στη χρήση του δόλιου τεστ RNA/DNA PCR για τον COVID-19 αρκετούς μήνες στο γενοκτονικό πρόγραμμα έγχυσης του λειτουργικού συστήματος νανοτεχνολογίας mRNA, όπως αναζητούν οι εναπομείναντες απόγονοι της γενεαλογίας του Χριστού των Δρούζων στη Γη.

  • 1855: Ιδρύεται το ISIS από τον Σανούσι Χασάν (Χαζαρική Μαφία)

  • 1861: Merged With Skull n Bones (Khazarian Mafia)

  • 1870-1930: Ιδρύεται το Big Pharma (Χαζαρική Μαφία)

  • 1871: Πράξη της Αγγλίας (Μυστικό Σύνταγμα Εφαρμόστηκε από τη Χαζαρική Μαφία)

  • 1912: Σχεδιασμένη βύθιση Τιτανικού/Ολυμπιακού

  • 1913: Ιδρύεται η Federal Reserve (Χαζαρική Μαφία)

  • 1917-1923: Επανάσταση των Μπολσεβίκων

  • 1945-1959: Operation Paperclip & Operation Mockingbird (Khazarian Mafia)

  • 1948: Ιδρύεται το Ισραήλ (Σιωνιστική/Χαζαρική/Μπολσεβίκικη Κυβέρνηση)

  • 1949: Ιδρύεται η Μοσάντ και η CIA (Χαζαρική Μαφία)


Στο Q Drop 2604 παρακάτω βλέπουμε το Q να αναφέρει το "Avoided Z" που είναι μια αναφορά στους Σιωνιστές του Ισραήλ (γνωστός και ως οπαδοί της Χαζαρικής Μαφίας) , όπως ο Q έχει αναφέρει παρόμοια στο Drop 916 Το Ισραήλ σώζεται για το τέλος καθώς θα αποκαλύψει όλα τα Η Χαζαρική Μαφία είναι υπεύθυνη από την πολιτική μέχρι το γενοκτονικό φαρμακευτικό σύστημα. Ο John Fitzgerald Lincoln Kahlooni Jr. έχει ακόμη και ένα τατουάζ στο δεξί του χέρι που αντιπροσωπεύει το έμβλημα Z Special Unit / Special Operations Executive (SOE) , το οποίο αντικατοπτρίζει με ακρίβεια τη μάχη του ως απόγονος Χριστού Dru [z] e αίματος εναντίον της [Z] ιονιστικής Χαζαρικής Μαφίας .


Η Εθνότητα των Δρούζων Jesus Strand DNA

Στο παρακάτω tweet ο Πάτρικ απαριθμεί τον εαυτό του και τα μέλη της οικογένειάς του Kahlooni Lincoln που είναι όλοι Δρούζοι στόχοι της προαναφερθείσας σειράς αίματος της Χαζαρικής Μαφίας των Σιωνιστών Ιησουιτών .

Οι Εβραίοι και οι Αρμένιοι από τα Υψίπεδα του Γκολάν του Ισραήλ είναι γνωστοί ως η εθνότητα των Δρούζων που είναι απόγονοι αίματος του Ιησού Χριστού. Είναι επίσης γνωστοί ως οι απόγονοι του «Jethro» του Ιερέα της Μαδιάμ στη Βίβλο και την Τορά (Έξοδος 2:18). Οι απόγονοι του Ιησού Χριστού πιστεύεται ότι έχουν τη δεύτερη πιο σπάνια (μετά τον τύπο RH) από τους τύπους αίματος, την AB-, η οποία έχει 0,36% παγκόσμια κατανομή . Ο 16ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ibrahim Khaleel Kahlooni (γνωστός και ως Abraham Lincoln), κατάγεται από την οικογένεια των Δρούζων Kahlooni.

Το "The Jesus Strand: A Search for DNA" είναι μια τηλεοπτική ταινία του 2017 που χρησιμοποιεί προηγμένη σύγχρονη τεχνολογία DNA του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης που δεν υπήρχε στο παρελθόν για να εξετάσει αντικείμενα και λείψανα (ιδιαίτερα ένα διάσημο σάβανο με το πραγματικό αίμα του Ιησού) εντοπίστε στοιχεία που να αποδεικνύουν το ίδιο το DNA του Ιησού που θα βοηθήσει στον εντοπισμό των απογόνων του που είναι της εθνικότητας των Δρούζων. Παρακάτω είναι ένα απόσπασμα της πλήρους τηλεοπτικής ταινίας, ακολουθούμενο από τα 2 μέρη "Discovering Jesus' DNA - Genetic Sequencing On The Shroud Of Turin" και "Using DNA Sequencing To Trace Jesus' Ancestry".

Η ακόλουθη σχετική πολύωρη δίμερη σειρά έχει επίσης τίτλο "The Jesus Strand" που βρίσκεται στο κανάλι The Sacred Blue Tent στο YouTube και περιλαμβάνει τους Brice, Sabrina Gal , Negative48 και Toronto. Μια τρίτη δόση έχει προβλεφθεί από το Negative48 και πιθανότατα θα είναι εξοπλισμένη με νέες πληροφορίες που είναι τώρα έτοιμες να μοιραστούν με το κοινό.

Λόγω όλων αυτών των πληροφοριών που βγαίνουν και κυκλοφορούν φυσικά στο διαδίκτυο σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπουν την ελευθερία του λόγου , ο πράκτορας του MSNBC Ali Velshi στις 8 Νοεμβρίου 2021 κάνει τη δική του περιστροφή στις πληροφορίες σε μια προσπάθεια να τις δυσφημήσει και να τις κοροϊδέψει. Ειλικρινά δεν είναι τόσο μακριά, κάτι που ήταν εκπληκτικό, σας διαβεβαιώνει πραγματικά ότι τα λευκά καπέλα έχουν τον έλεγχο καθ 'όλη τη σκιώδη προεδρία του 2021 των ΗΠΑ, Inc. Joe Biden.

Με τις περιορισμένες διαθέσιμες πληροφορίες έχω συγκεντρώσει τον ακόλουθο χάρτη της οικογένειας Lincoln Kahlooni που παρουσιάζει μερικές από τις κύριες οικογενειακές συνδέσεις που μπορώ να κάνω άνετα σε αυτό το σημείο. Αυτός ο οικογενειακός χάρτης είναι διαθέσιμος σε υψηλή ποιότητα για λήψη μέσω του παρακάτω αρχείου zip.

Η γραμμή αίματος της μειονότητας των Δρούζων Lincoln Kahlooni: The Jesus Strand

Ο William Wallace Lincoln γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1850 στο Σπρίνγκφιλντ του Ιλινόις των ΗΠΑ και είναι γιος του Ibrahim Khaleel Kahlooni (Abraham Lincoln) ο οποίος μεταφέρθηκε στη Λιβύη το 1863, σε ηλικία 13 ετών. Για ασφάλεια άλλαξε την ταυτότητά του σε Omar Mukhtar και μεγάλωσε από τη Βασιλική Οικογένεια Sanussi της Λιβύης για προστασία και έζησε σε αυτή τη χώρα για το υπόλοιπο της ζωής του καθώς εργαζόταν για την επίτευξη ανώτερων ιερών σκοπών. Ήταν ο Μεγάλος Αγωνιστής της Ελευθερίας που πολέμησε κατά της Ιταλικής Στρατιωτικής Εισβολής στη Λιβύη από το 1911, μέχρι τη σύλληψή του κοντά στην κοιλάδα των Σπηλαίων (180 χιλιόμετρα ανατολικά της Βεγγάζης) την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 1931.


Τον πρόδωσαν λόγω της ξαφνικής εισβολής της Ιταλίας στη Λιβύη το 1911. Οι Ρότσιλντ (Χαζαρική Μαφία) είχαν παρασύρει τις ΗΠΑ στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο το 1914 και η Βασιλική Οικογένεια Σανούσι συνεργάστηκε με την Ιταλία το 1918. Μέχρι το 1923, ο Γουίλιαμ Γουάλας Λίνκολν συνειδητοποίησε είχε προδοθεί και κατέφυγε στο Πράσινο Βουνό για να υπερασπιστεί τους Αγίους Τόπους. Η σύλληψή του έγινε ενώ υπερασπιζόταν τις Ιερές Κοιλάδες του Ευαγγελιστή Μάρκου, την Κοιλάδα της Βίβλου και τη Λίμνη της Μαρίας στην περιοχή της Κυρήνης (280 χλμ ανατολικά της Βεγγάζης). Μεταφέρθηκε σε δίκη την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 1931, σε δίκη που διεξήχθη από το Ιταλικό Στρατοδικείο στη Βεγγάζη όπου μέσα σε μια μέρα καταδικάστηκε σε θάνατο. Απαγχονίστηκε την επόμενη μέρα στην πόλη Solluk (50 χλμ νότια της Βεγγάζης, στην περιοχή Eusperides/US Peridious, στην ανατολική ακτή της Λιβύης) την Τετάρτη,


Στις 17 Σεπτεμβρίου 1931, την επομένη της εκτέλεσής του, οι Ιταλοί (Ρωμαϊκοί Παπικοί Μαύροι Ιησουίτες Ευγενείς) διέπραξαν ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, σκοτώνοντας χιλιάδες οπαδούς του που δεν ήταν παρά μια καθαρή Γενοκτονία. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο William Wallace Lincoln / Omar Mukhtar θεωρείται μέχρι σήμερα ο πατέρας / σύμβολο όλων των αγωνιστών της ελευθερίας στον κόσμο. Η κυβέρνηση της Λιβύης επιβεβαίωσε στον Πάτρικ ότι τα οστά του Γουίλιαμ Γουάλας Λίνκολν είχαν σταλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ταινία του Moustapha Akkad του 1980 "Lion Of The Desert" αφηγείται την ιστορία του Omar Mukhtar που υποδύεται ο Antony Quinn και του στρατηγού Rodolfo Graziani που υποδύεται ο Oliver Reed.

Ο William Wallace Lincoln / Omar Mukhtar είχε τρεις κόρες: τη Mary, τη Gallia και τη Saieda και έναν γιο που πυροβολήθηκε στο κεφάλι και σκοτώθηκε από την ιταλική στρατιωτική αστυνομία στο κέντρο της Βεγγάζης της Λιβύης το 1942. Η Mary παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Said H. Issa Kahlooni από το Γκολάν Heights, Συρία που γεννήθηκε στο Orchards Mount Lebanon Governorate, Δημοκρατία του Λιβάνου . Έφτασε στο λιμάνι της Derna της Λιβύης (20 χιλιόμετρα δυτικά των Ιερών Κοιλάδων) τον Μάρτιο του 1911, ερχόμενος από το λιμάνι της Βηρυτού του Λιβάνου. Η οικογένειά του κατάγεται από τις πόλεις Qunaitara & Majdal Shams, στα Υψίπεδα του Γκολάν, στο Ισραήλ και είναι πολύ γνωστή στον Λίβανο, τη Συρία και το Ισραήλ. Το όνομα «Issa» σημαίνει «Ιησούς» όπως στον Ιησού Χριστό. Η πόλη Kahloonia στην οροσειρά του Λιβάνου βρίσκεται 45 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Βηρυτού.


Η Mary Lincoln και ο πρίγκιπας Said H. Issa Kahlooni απέκτησαν μαζί δύο γιους, τον Joseph Patrick Lincoln Kahlooni Jr. (γνωστός και ως Joseph Patrick Kennedy Jr.) γεννημένος στις 25 Ιουλίου 1915 και τον John Fitzgerald Lincoln Kahlooni (γνωστός και ως John Fitzgerald Kennedy, 1972 Μαΐου). Ο John Fitzgerald Lincoln Kahlooni απήχθη σε νεαρή ηλικία από τη Βεγγάζη της Λιβύης και παραδόθηκε στον ηγέτη της Χαζαρικής Μαφίας Τζόζεφ Κένεντι στις ΗΠΑ. Και οι δύο στοχοποιήθηκαν για δολοφονία από τη Χαζαρική Μαφία με αποτέλεσμα να διπλασιαστεί το σώμα του Τζον Φιτζέραλντ Λίνκολν Καλούνι (ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν ο αξιωματικός JD Tippit) δολοφονήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1963 στο Ντάλας του Τέξας και η δολοφονία του Joseph Patrick Lincoln Kahlooni Jr. το Σάββατο 12 Αυγούστου 1944 (σε ηλικία 29 ετών). Η Mary Lincoln γεννήθηκε το 1890 στο Peridius των ΗΠΑ της Βεγγάζης της Λιβύης και πέθανε στις 5 Οκτωβρίου 1962 (σε ηλικία 72 ετών). Το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 1914, ο πρίγκιπας Said H. Issa Kahlooni, εμφανίστηκε ενώπιον του Ιταλικού Στρατοδικείου στο US Peridious, Βεγγάζη, Λιβύη.

Το παρακάτω είναι ο JFK Sr., σε περίπτωση που δεν ήσασταν πεπεισμένοι ότι προσποιήθηκε τον θάνατό του με ένα διπλό για να αποφύγει τις απόπειρες δολοφονίας των cabals εναντίον του. Θα ήταν 103 ετών στην εικόνα στα αριστερά, αν και ένα τηλεγραφικό κανάλι Q JFK JR δήλωσε ότι έφυγε από τη ζωή στις 30 Ιανουαρίου 2021.

John Fitzgerald Lincoln Kahlooni (γνωστός και ως John Fitzgerald Kennedy)

Στις 7 Αυγούστου 1963, γεννήθηκε ο Patrick Lincoln Kahlooni (γνωστός και ως Patrick Bouvier Kennedy) και είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Elham με τους δύο γιους τους, Zacharia και Heisam στο US Peridious, Βεγγάζη, Λιβύη. Η ζωή τους στη Λιβύη δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς όλοι παραμένουν στόχοι της Σιωνιστικής Χαζαρικής Μαφίας Καμπάλ του Βαθύ Κράτους. Στην πραγματικότητα, όλοι οι Εωσφόροι ηγέτες της Μέσης Ανατολής και του υπόλοιπου κόσμου γνωρίζουν ακριβώς ποιος είναι ο Patrick Lincoln Kahlooni (γνωστός και ως Patrick Bouvier Kennedy)! Έχει χτυπηθεί ανελέητα από το 2008, όταν ο Illuminati Khazar Barack Hussein Obama, ο Χίτλερ Ρότσιλντ ανέβηκε στην εξουσία ως ο 44ος Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ωστόσο, φαίνεται ότι τα συνεχόμενα χτυπήματα κάνουν τον Πάτρικ πιο δυνατό και αποφασιστικό ως προς τη συνέχιση του αγώνα, όπως λέει χαρακτηριστικά.«Είναι ένας συνεχής πόλεμος, τον οποίο μπορώ να διαχειριστώ».


Tweets του Patrick Bouvier Kennedy

Τα τελευταία χρόνια ο Πάτρικ μας έχει παράσχει πολλές πληροφορίες και επιβεβαιώσεις σχετικά με τις συνδέσεις του με το γενεαλογικό του δέντρο της εθνικότητας των Δρούζων Kahlooni Lincoln μέσω των παρακάτω σημαντικών tweets που έχω συλλέξει και αρχειοθετήσει.


Οικογενειακές Φωτογραφίες


Η Lincoln Kahlooni Druze Bloodline

Carolyn Jeanne Bessette-Kennedy and John Fitzgerald Lincoln Kahlooni Jr. had three secret children via surrogate mother Arabella Lincoln Kahlooni ( aka Arabella Kennedy) including Kayleigh Lincoln Kahlooni ( aka Kayleigh McEnany ) , Joshua Blake Lincoln Kahlooni ( aka Joshua Blake Kennedy ) and Ezra Asa Lincoln Kahlooni ( γνωστός και ως Ezra Asa Cohen-Watnick ) .

Τα οικογενειακά μυστικά παρένθετα παιδιά του Lincoln Kahlooni (Kennedy).
Joshua Blake Lincoln Kahlooni (γνωστός και ως Joshua Blake Kennedy) & Ezra Asa Lincoln Kahlooni (γνωστός και ως Ezra Asa Cohen-Watnick)
Kayleigh Lincoln Kahlooni (γνωστός και ως Kayleigh McEnany)
Kayleigh Lincoln Kahlooni (γνωστός και ως Kayleigh McEnany)
Jesse D. Presley, John G. Trump & Julian Assange
Ο πάστορας Bob Joyce είναι ο Elvis Aaron Presley (Γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1935)

Τώρα καταλαβαίνετε γιατί:

#Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


https://www.humorousmathematics.com


1 σχόλιο:

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Και που είναι ο ελληνισμός ρε φίλε; Εσείς αλλάζετε τα πάντα.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters